De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 209 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum ST306 / ST306RZA op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Waren toe aan een nieuwe stofzuiger en lazen o.a. de reviews op de website van Inventum:allemaal positief. We hebben na ontvangst direct getest en hij zuigt enorm dank zij een kleine maar krachtige motor. En het snoer is lekker lang zodat we niet hoeven te wisselen voor de diverse kamers. Heel tevreden!
Heb deze stofzuiger nog steeds en ben er nog steeds super enthousiast over hij is zuinig en zuigt op zijn laagste stand echt alles op plus hij maakt bijna geen lawaai als ik ooit weer een stofzuiger zou kopen zou het er zeker weer zo eentje zijn een echte aanrader voor ieder huishouden
Erg fijne stofzuiger, hele goede prijs kwaliteit verhouding. Zuigt goed, lichtgewicht en best stil voor een stofzuiger. Voldoet aan al mijn eisen voor een stofzuiger. Kortom super stofzuiger voor een klein prijsje!
Heerlijk, ik kan weer dansend door het huis heen tijdens het stofzuigen. Hij is heerlijk licht, maakt weinig geluid en prachtig van uitstraling en nog een heel compact! Alles in een! Bedankt Inventum
Eerst voor mijn schoonmoeder gekocht en nu ook voor ons zelf. Zeer stil, grote zuigkracht, zuigstuk past onder de bank en kasten. Super stofzuiger voor een klein prijsje. Wij zijn dan ook zeer tevreden, zeker aan te raden.
Ik zocht een krachtige zuiger voor de bovenverdieping, na uitpakken en testen blijft hij beneden, voor ons parket en laagpolig tapijt is hij ideaal.
Zuig echt goed.
Mijn oude gaat naar boven maar als die dienst weigert neem ik nog een keer deze Inventum. Niet te zwaar, veel hulpstukken, fijn lange kabel, goed wendbaar, grote inhoud stofzak, universele zakken passen er in.
En niet duur.
Ik heb hem/haar net een paar dagen, over de duurzaamheid kan ik niet oordelen maar voor dit geld zal hij waarschijnlijk geen 10 jaar meegaan en zo ja dan heb ik geluk gehad.
Ik raad deze zuiger aan voor iedereen die een fijne krachtige eenvoudig bedienbare stofzuiger nodig heeft.
voldoet meer dan genoeg aan alle eisen , hij is fluisterstil en heeft een enorme zuigkracht ook zitten er de diverse hulpmiddelen bij om in de hoeken en kieren te zuigen en ziet hij er ook nog eens leuk uit .
Een zuinige stofzuiger die zijn werk fantastisch doet. Het 10 meter snoer is een uitkomst. Met de hulpmiddelen wordt stofzuigen makkelijk gemaakt. Met de 3 liter stofzak kan je heel veel werk verrichten.
Waren op zoek naar een nieuwe stofzuiger. Deze voldeed aan onze wensen. Zuigt goed en is vrij stil. Alle toebehoren van plintenzuiger en borsteltjes zaten erbij. Ook extra stofzakken waren aanwezig. Lengte van het snoer was lang genoeg om 1 stopcontact te gebruiken en niet steeds te verwisselen. Een goede aankoop.
Ik heb deze stofzuiger gekocht omdat mijn oude stofzuiger kapot was hij is te beschrijven als een krachtige mooie kwaliteit stofzuiger met zeer veel mogelijkheden qua uitbreiding goed uitgerust met hulpstukken uiterlijk en design zeer tevreden hij voldoet aan alle eisen die je van een stofzuiger verwacht qua prijs zeer tevreden kortom een aanrader voor elk huishouden
Na lang zoeken eindelijk gevonden! Een betaalbare stofzuiger met een heerlijk lang snoer een krachtige motor, super stil, die ook nog echt goed zuigt!!
Goede stofzuiger voor een goede prijs. Maakt veel minder geluid dan de gemiddelde stofzuiger, maar behoudt desondanks wel zijn zuigkracht. Stoffilter werkt ook goed.
stofzuiger is erg stil en blaast onze Miele van de benedenverdieping uit zijn voegen. Zeer schone luchtuitlaat met prima bereikbare filters die je dus makkelijk zou kunnen wisselen. Veel genoegen gehad van deze stofzuiger. Ook een contact met de service van Inventum verliep buiten verwachting erg goed.
krachtig en gebruiksvriendelijk voor een prima prijs!
ik vind het een uitstekend product, het functioneert prima, zuigt krachtig en is makkelijk in gebruik door het lange snoer, de lang steel en de diverse hulpstukken.
De lange steel is vooral handig voor langere mensen, het lange snoer helpt ook mensen die moeite hebben met bukken!
Wat een waardeloos ding. Na 1 week was er al iets afgeknapt in de buis. Melding gemaakt bij Inventum en binnen enkele dagen had ik een hagelnieuwe stofzuiger in huis! Ook deze bevalt niet. Zuigkracht is oke, maar er komt allerlei stof tussen de wieltjes en deze lopen dan vast. Daarna rollen ze niet meer en krijg je allemaal krassen op je laminaat. Paar maand geprobeerd maar hopeloos. Nu op zoek naar een nieuwe!
Ik heb deze stofzuiger bijna 2 jaar geleden mede door de "goede" reviews gekocht, helaas is mijn ervaring anders. Het enige pluspunt is dat de stofzuiger licht is. Maar zuigt matig, de slang vliegt er regelmatig af wanneer je de stofzuiger meetrekt. En dat de zuigmond niet vast klikt is toch ook onhandig gebleken. Hij is dan wel niet duur, maar omdat ik nu sneller een nieuwe ga aanschaffen, is het een duurkoop geworden. Ook het inschuiven van de stang gaat met veel moeite.
MogelijkhedenOnvoldoende
GebruiksgemakOnvoldoende
VormgevingVoldoende
DuurzaamheidOnvoldoende
Pluspunten
licht in gewicht.
Minpunten
zuigt matig.
slang die er regelmatig van de stofzuiger loskomt.
Gisteren gearriveerd in huis, ik mocht meteen aan de slag. Moeders des huizes is aangenaam verrast door mijn functionaliteit. Ik ben zeer wendbaar, heb een grote zuigkracht welke nog af te stemmen is, ben lekker licht en maak verrassend weinig geluid.
Ik rol heerlijk door de kamer en schakel makkelijk van gladde vloer naar tapijt. Op mijn stang heb ik hulpstukken zodat ze makkelijk te gebruiken zijn. Tevens heb ik een rubber op de stang dit geeft een heerlijke greep op mij. Moeders en ik hebben zeker een klik, dit wordt een fijne samenwerking.