De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 209 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum ST306 / ST306RZA op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Beste prijs/kwaliteitverhouding, zeer stil
Omdat ik een nog al kieskeurig ben, was ik al een lange tijd op zoek naar een stofzuiger. Toen ik de ST306RZA in de schrappen zag wist ik onbewust dat het goed zat. Toen ik thuis was heb ik de doos meteen uitgepakt want tjah, je wilt het natuurlijk wel meteen testen. Ik moet zeggen dat ik onder de indruk ben. Hij is zeer stil. Heeft een lange snoer en werkt erg goed op diverse ondergronden zoals laminaat, tapijt maar ook op de meubels met erbij geleverde kopstukken.
Het is het zijn geld absoluut waard!
Gekocht heb ik het vanwege de zeer goede prijsstelling. En nu tijdens het gebruik vallen mij direct 2 dingen op. ten eerste dat hij zeer stil is tijdens gebruik en ondanks dat dit geen zakloze stofzuiger is valt de zuigkracht op. daar bovenop zijn de zakken ook nog eens scherp geprijst.
Review op onafhankelijke site geeft een heel goed oordeel.
Prijs kwaliteitsverhouding is echt scherp. Concurrerende stofzuigers zijn of veel minder stil of heel veel duurder terwijl ze niet zo goed uit de tests komen.
De stofzuiger werkt perfect in mijn huis en zuigt ook alles netjes weg in de hoeken. Erg flexibel is de stang en de stofzuiger beweegt gemakkelijk mee in de juiste richting. De prijs is wat aan de hoge kant, maar dan krijg je er ook wel wat voor terug!!
Cijfer: 10
Via KIESKEURIG kwam ik bij Expert terecht. Deze stofzuiger van Inventum kwam goed uit de test vandaar dat mijn keuze daar op is gevallen. s'Middags online besteld en de zelfde avond bij mij thuis bezorgd. Top service van EXPERT en ben erg blij met mijn stofzuiger. Lekker licht in de hand goede zuigkracht en bijna geruisloos. Gewoon voor mij de mercedes onder de stofzuigers.
Veel stofzuiger voor weinig geld. Zuigt enorm hard. Maar doet dit ook op de laagste stand met de schuifjes op het handvat open gezet waardoor het onmogelijk wordt om kleding en vloerkleden te stofzuigen.
mooie rode stofzuiger die voldoet op alle punten waaraan ik waarde hecht. De voornaamste is wel prijskwaliteit en daarnaast natuurlijk de gebruiksmogelijkheden. Ik beveel dit produkt damn ok ten zeerste aan.
Oh ja, design is fantastisch, net die als die snelle Italiaan in het rood ;-).
Goede compacte stofzuiger met 3 liter stofzak. Alle extra stofzuighulpmiddelen bij de hand. Prettige lange snoer, wat fijn is bij grotere ruimte om te stofzuigen. Zuigsterkte af te stellen. Geluid ook aangenaam.
Inventum stofzuiger ST306RZA: fantastisch apparaat!
Niet zomaar een stofzuiger, maar een die de beloftes waarmaakt: stiller dan menig andere, en het verlengde snoer en lange steel maken het klusje stofzuigen een stuk aangenamer!
geweldige stofzuiger met sterke zuigkracht.
Ik had altijd een stofzak loze stofzuiger maar die zoog niet krachtig genoeg om de haren van mijn hond en katten goed te verwijderen . Dus op zoek naar een sterke zuigkracht stofzuiger. Na het lezen van recensies heb ik deze aan geschaft. En ik ben er super blij mee. Zuigt echt goed en verwijderd goed haren uit bank en deurmat. Zuigt perfect op laminaat. Echt een aanrader voor mensen met huisdieren.
Ik heb deze stofzuiger gekozen vanwege de lage decibellen en het lange snoer. Hij stofzuigt op minimale sterkte al zeer goed. Ik heb een kat en merk het verschil met mijn vorige Siemens stofzuiger goed. Inventum is een stuk goedkoper en veel luxer. Veel extra hulpstukken en een houder om deze op te bergen. Twee stofzuigerzakken in de doos en makkelijk en goedkoop na te bestellen via Inventum.nl
Wat een super stofzuiger. onze oude deed het al slecht maar met een hond in huis zeker een goede stofzuiger van belang. De prijs is top en zeker wat je ervoor terug krijgt. Heerlijk fris in huis met geen honden haren en de deurmat is weer als nieuw.
Hij is superlicht,zeer wendbaar,mooi kleurtje,erg stil, maar bovenal hij doet zijn werk supergoed!
De kwaliteit/prijsverhouding is zeer goed, je krijgt veel kwaliteit voor weinig geld!!
Dit is voor ons oudjes een fijne extra stofzuiger voor boven.
Gemakkelijk in gebruik, genoeg snoer om de kamer rond te gaan ,en een heel mooi kleurtje want daar kijk ik ook naar.
Niet te veel lawaai prima.
Mooi aankoop
Ik had een nieuwe stofzuiger nodig. Het snoerloze apparaat voldoet niet, want is te onhandig in het gebruik om onder kasten en moeilijk toegankelijke plaatsen te zuigen.
De Inventum ST306RZA is een prima stofzuiger. De prijs/kwaliteit-verhouding is goed. Hiermee kan ik het huis op alle plaatsen goed schoonmaken.
Prima stofzuiger. Alle hondenharen direct van het kleed!
Ik kocht een stofzuiger erbij voor de bovenverdieping, Inmiddels heb ik hem liever beneden. Hondenharen verdwijnen snel uit het kleed, het apparaat is handzaam en licht. En prijstechnisch echt waar voor zijn geld.
Helaas is deze stofzuiger onbruikbaar voor ons op gladde vloer. Zuigmond op borstelstand gezet, Zuigkracht op minimaal gezet. Het schuifje bij het handvat helemaal open. Met dit alles nog steeds teveel vacuum werking waardoor stofzuigen een workout is met deze stofzuiger. Jammer, gezien de prijs en het Nederlandse product.
perfecte stofzuiger qua prijs uiterlijk en prestatie we hebben hen aangeschaft voor de bovenetage vanwege dat de huidige de geest gaf echter hebben we besloten hem op de begane grond te houden en nog eenzelfde aan te schaffen voor de etages
Omdat ik enkel harde ondergrond in heel mijn huis heb en deze stofzuiger juist hiervoor aanbevolen wordt, heb ik hem gekocht. En inderdaad! Deze stofzuiger is gewoon geweldig! Hij heeft een krachtige motor, is vrij 'stil en zijn zuigkracht is enorm! En dat voor zo'n lage prijs!
Dit is een fijne stofzuiger. Hij doet zijn werk zonder al te veel geluid. Je kunt een boek lezen in dezelfde kamer waar gestofzuigd wordt, zonder problemen. De stofzuiger zuigt zo goed dat je er vrolijk van wordt en zingend het huishoudelijke klusje doet. En dat is dan misschien wel weer irritant voor de boekenlezer ;-)