De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 31 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AKV578IZWA op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Mooie Amerikaanse koelkast.
Strak design. Staat erg mooi in onze keuken.
Heeft veel ruimte in koel en vries gedeelte.
Handig zijn in het koelgedeelte het flessenrek en in het vriesgedeelte de ijsblokjesmaker.
Geluidsniveau is nauwelijks hoorbaar.
Een super mooie koelkast zeker gezien de prijs.
Ik heb deze Amerikaanse koelkast gekocht omdat het mooi bij de keuken past en stil klinkt en een ijsmachine heeft met ijsblokjes dispenser. in de gebruiksaanwijzing staat niet echt duidelijk voor mij hoe de ijsmachine werkt behalve het onderhouden van de ijsmachine als hij een tijdje in gebruik is. De koelkast heb ik vandaag binnen gekregen en draait nu zo een 6 / 7 uur, en heb nog geen ijsblokjes in mijn reservoir of water in het bovenste bakje waar je de ijs blok formpjes horen beginnen te vriezen. Natuurlijk is het bakje gevuld met water in de koelkast met 4,5 liter water. Na veel online zoeken op Google vond ik een review en las ik dat het 2 tot 3 dagen kan duren voordat er ijsblokjes in je reservoir komen. Dit staat hellaas nergens in de gebruiksaanwijzing. Ik zal dan nog een par dagen moet afwachten of dat dan ook echt zo is. Voor de zekerheid heb ik een vriendelijke klantenservice medewerker telefonise gesproken van ETNA net nog voor 20:00 uur. Maar helaas zij kon me niet helpen betreft de ijsmachine laten werken en zal een monteur sturen en die zal over 2 tot 3 dagen contact opnemen. Dat deed mij wel denken dat ik inderdaad misschien wat meer geduld moet hebben met mij nieuwe mooie Amerikaanse koelkast van ETNA want mocht de ijsmachine reservoir toch vol zitten met ijs blokjes met 2 tot 3 dagen mag dit natuurlijk wel in de gebruiksaanwijzing staan en krijgt deze koelkast van mij een dikke 10
Koelkast ziet er prachtig uit, ruim met voldoende glasplaten, is weliswaar zwaar maak door de wieltjes eenvoudig te plaatsen. Display is overzichtelijk en handig in het gebruik, water reservoir 4,5 liter is ruim voldoende en gemakkelijk te vullen.
Super fijne koelkast de afmeting is perfect bij ons in de gang , en hij functioneerd echt perfect! Ik zou me geen betere vries/koel combinatie kunnen wensen. We zijn super tevreden en raden onze vrienden ook aan om een Etna te kopen.
Super blij met deze Amerikaanse koel/ vries combinatie. Een echte aanwinst voor onze keuken, en wat betreft het geluidsniveau die is nauwelijks hoorbaar. Ideaal is ook de ijsmachine, een lekker koud mix drankje is nu in een hand omdraai klaar. Opbergruimte in zowel koel als vries gedeelte is ruim voldoende.
Was toe aan een nieuwe koelkast en kwamen vanwege uitvoering en prijs bij ETNA terecht.
Mooi in zwart uitgevoerd en met ijs- en waterdispenser. Ook met de indeling heel tevreden. Goeie koop dus.
Mooie koelkast met voldoende opbergruimte. De water en ijsdispinser is ideaal. Altijd koud water en ijsklontjes beschikbaar. Ook makkelijk water bij te vullen.
We zijn echt super blij met deze koel-vrieskast. Hij is (voor ons, 2 personen) ruim genoeg, hij koelt goed en het water-/ijsblokjessysteem is echt heel prettig. Als ik een minpunt moet noemen, is het dat ik graag een extra plankje had gehad in de vriezer omdat de ruimtes nu wel erg hoog zijn. Maar dat is echt een detail :)
Op vakantie hadden we deze koel/vriescombinatie in onze huis staan. Dit is zo goed bevallen dat we bij terugkomst er meteen 1 besteld hebben.
Hij is lekker ruim en makkelijk in gebruik.
Dankzij de interne waterreservoir heb je geen aparte waterleiding nodig om fijn gebruik te maken van de ijsblokjes of koud water
Zeker aan te bevelen! Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Deze prachtige ogende Amerikaanse koelkast gekocht vanwege ijsblok machine met interne wateropslag waardoor je niet hoeft te koppelen aan een waterleiding.
Hele ruime koel en vries opslag, nog niet eerder zoveel ruimte gehad in een koel/vries combinatie! Erg gebruiksvriendelijk (makkelijk te verplaatsen dankzij de wieltjes en makkelijk in te stellen). Hij is tevens geruisloos stil, ook erg prettig!
GebruiksgemakUitstekend
VormgevingUitstekend
DuurzaamheidUitstekend
GeluidsniveauUitstekend
Pluspunten
Ruimte
Stil
Gebruiksvriendelijk
Zuinig
optisch erg mooi
Minpunten
klepje van dispencer erg fragiel en breekt snel af
Zeer mooie functionele koelkast! Design is prachtig en prijs kwaliteit verhouding is uitstekend.
Enige minpunt is dat je zelf het waterreservoir moet vullen voor ijsblokjes en gekoeld water(ipv aan te sluiten op de kraan)
Prachtige koelkast. Mooi materiaal, degelijk. Zowel de binnen als de buitenkant. Fijne verlichting. Handige indeling, lekker ruime bakken aan de binnenzijde van de deur en grote lades. Inderdaad geen ijsvorming. Watertank is makkelijk te vullen en dan heb je dus altijd koud water of (crushed) ijs. Als eventuele negatieve punten zou ik zeggen dat je op zwart toch net iets sneller vingerafdrukken (mits vette vingers tijdens bv koken) hebt. En dat je even moet wennen aan de touch-functie voor water en ijs. Maar, ben er nog steeds verliefd op!! (3 maanden in gebruik)
Na goed onderzoek wat word aangeboden in dit segment staat deze Amerikaanse koelkast echt aan top, zowel in design, kwaliteit als ook gebruiksgemak, met ook nog eens een zeer goede prijs.
Mooie koelkast. Prima afwerking. Stijlvol, echt een sieraad in de keuken!
Het mooie is dat de koelkast geen geluid maakt en als de deuren open blijven een signaal geeft dat deze gesloten moeten worden.
Vakken zijn ruim en het speciale flessenrek is erg handig.
We hebben de koelkast nu 3 weken in huis en vinden de prijs/kwaliteitverhouding echt top!
Dit is onze 3e Amerikaanse koelkast en absoluut de mooiste.
Super blij met onze Amerikaanse koelkast in het zwart met ijsblokjes en water.
Hij ziet er mooi uit en staat in ook prachtig in onze keuken!
Zeker een aanrader alleen de ruimte die je hebt ondanks dat niet niet eens de grootste amerikaanske koelkast is een iets minder diep is deze dan een normale maar dat maakt deze juist uniek.
In een woord gewoon een top aankoop
Goede prijs en hele goede kwaliteit
Heb verschillende merken gezien maar etna springt er met alles boven uit qua model kleur kwaliteit en prijs
Heel blij met deze aankoop