De chopper is een fijn apparaat, een aanwinst in mijn keuken. Groente snijden gaat zo heel snel en goed. Wel worden alles heel fijn. Ik wil kijken of dat nog wat anders kan. Het is handig dat er verschillende tools bijzitten voor de verschillende groenten. Zo kun je gemakkelijk een salade maken of net de wortels fijn raspen.
Zelfs de boerenkool erin gedaan en dat werd heel fijn gesneden.
De opvangbak van 2 liter is handig in gebruik als je meer wilt snijden.
Het apparaat is gemakkelijk schoon te maken en de mesjes zijn gemakkelijk te wisselen.
Ik kook graag waarbij ik alles zelf maak en bereid. Dat is heel leuk om te doen maar soms wel veel werk en soms is het lastig om consistent te snijden. Dat was voor mij de belangrijkste reden dit apparaat aan te schaffen.
Het apparaat wordt geleverd met 3 messen. Een mes om te hakken en te mixen. Deze werkt naar behoren, lekker om snel een salsa te maken of een grove notenpasta. Verder een mes om mee te raspen. Ik heb het gebruikt voor een harde Italiaanse kaas de kracht is er voldoende om dit goed te raspen. Het laatste stukje blijft wel tussen het mes en de invoer zitten en dat kan je niet aandrukken om ook te raspen. Maar even lekker iets uit het handje is ook lekker.
Tot slot een mes om dingen in plakjes te snijden. Dat doet het erg goed echter er is een maar. Er is maar één dikte, je hebt niet de mogelijkheid dikkere of dunnere plakjes te snijden. En de plakjes zijn wel aan de dunne kant. Als je gaat wokken is het ideaal, als je wat meer structuur wil is het wel aan de dunne kant.
Het apparaat is goed schoon te maken achteraf, gaat namelijk in de afwasmachine. Ja het is luidruchtig, maar ja je staat ook geen uren te hakken en snijden. De hard plastic kom is robuust en groot genoeg.
Conclusie, apparaat is een aanrader met inachtneming van de beperking van de plakjes snijden.
Ik ben erg tevreden met de Philips 5000 series elektrische hakmolen 1,2L HR1504/00. Dit apparaat combineert functionaliteit met een stijlvol en modern ontwerp en is bovendien heel eenvoudig in gebruik.
Wat ik vooral handig vind, is dat je met één apparaat kunt hakken, snijden, raspen én kloppen. Dat scheelt niet alleen ruimte in de keuken, maar ook tijd tijdens het koken. Alles is binnen no-time klaar – super snel dus!
Na gebruik kan alles gewoon de vaatwasser in, waardoor het schoonmaken nauwelijks moeite kost. Ideaal voor dagelijks gebruik en perfect voor iedereen die graag efficiënt werkt in de keuken. Absoluut een aanrader!
De Philips 5000 Series HR1504/00 is voor mij een enorme upgrade ten opzichte van mijn oude staafmixer. Het apparaat is heel prettig in gebruik en voelt stevig en degelijk aan. Wat ik vooral handig vind, is dat de blender wordt geleverd met verschillende soorten messen. Zo kun je niet alleen fijn mixen en hakken, maar ook groente in schijfjes snijden, wat veel tijd scheelt in de keuken. Dankzij de verschillende snelheidsstanden kun je precies instellen hoe fijn alles moet worden, en dat merk je ook terug in de prestaties: alles wordt snel en gelijkmatig verwerkt. Het design is modern en strak, al oogt de blender wel wat groot. Dat heeft echter als voordeel dat je grote hoeveelheden in één keer kunt bereiden. Ook het schoonmaken is erg makkelijk, omdat de onderdelen gewoon in de vaatwasser kunnen en het mes en de motorunit snel schoon te maken zijn. Al met al een kwalitatief goed product waar ik erg tevreden over ben.
In de afgelopen weken heb ik de Philips 5000 series HR1504/00 elektrische hakmolen gekocht omdat we een nieuwe hakmolen nodig hadden. Het design is erg mooi en past goed op de aanrecht als aanvulling.
Deze hakmolen is een aanrader als je vaak dingen moet fijnmalen of bereiden. Zelf gebruik ik hem voor sauzen en het raspen van producten, dit is echt werk van seconden. Noten en andere harde producten zijn geen probleem voor deze hakmolen, wat erg prettig is. Zeker bij het maken van taarten en pastagerechten waarbij alles vers wordt bereid.
In het begin is het wel even de handleiding doorlezen, die alleen in het Engels is. Voor mij geen probleem, maar mogelijk wel voor anderen. De messen zijn erg scherp, dat merkte ik direct. De snelheidsstanden zijn ook fijn, er zijn vier standen zodat je het kunt aanpassen aan wat je wilt maken.
Na gebruik is de hakmolen makkelijk schoon te maken, zowel in de vaatwasser als met de hand. Een fijne machine voor enthousiaste koks.
Hakt erg snel en eigenlijk alle producten wel die je wilt
Erg handig en het hakt erg snel allerlei producten in kleine stukjes. Binnen een paar seconden je uien en knoflook en aardappelen fijn gehackt of gesneden. Je kunt het hakken, en er zitten 2 schijven bij waarbij je bv plakjes kunt maken van wortel of komkommer. Ik heb er van alles in gedaan zoals dadels, aardappelen, groentes, enz Je kunt er veel tegelijk in malen en toch neemt het weinig ruimte in op het aanrecht. Nu ik deze heb heb ik mijn oude apparaat weggegeven. Deze is echt veel fijner. De messen zijn erg scherp
MogelijkhedenUitstekend
GebruiksvriendelijkheidVoldoende
DegelijkheidUitstekend
Pluspunten
snel alles klein gemaakt
eenvoudig in gebruik
Minpunten
zeer kleine letters in gebruiksaanwijzing
QR code doet het niet
lastig uit elkaar te halen maar na een paar x oefenen lukt het wel
Dit is een super handig apparaat voor in de keuken, het neemt niet veel ruimte in beslag maar door de meerdere opzet stukken wel voor veel dingen te gebruiken. Bijna alles kan in de vaatwasser wat erg fijn is met snel schoonmaken ervan. Ik heb t vooral gebruikt voor mijn ontbijt om nootjes, havervlokken en whey door elkaar fijn te maken en te mixen.
Fijn toestel! We hebben het nu 3 weken in huis. Perfecte timing voor de kerstdagen.
Vermits we een hele menu koken voor de hele familie op kerstavond, kwam deze echt goed van pas.
Zonder enig probleem konden we groenten & noten fijn hakken. Dit toestel werkt snel en goed.
het was even zoeken voor deze juist 'vast' te klikken, maar daarna werkt hij perfect.
Ook het raspen van groentjes is een gemak.
Grootste pluspunt? Alles is los te klikken en op de motor na, gaat alles gewoon de vaatwas in! Zeer goede blender!
MogelijkhedenGoed
GebruiksvriendelijkheidUitstekend
DegelijkheidUitstekend
Pluspunten
Werkt goed
vaatwasproef
Grote inhoud
Minpunten
Weer een toestel meer op het aanrecht dat we niet kunnen missen
Ik heb deze Philips hakmolen gebruikt, en ik vind hem handig en goed. Het apparaat is makkelijk in gebruik: ik stop de ingrediënten erin en het doet de rest. De snelheidsstanden zijn handig voor verschillende recepten, zoals smoothies of sauzen. De prestaties zijn prima, alles wordt snel en gelijkmatig gemalen. Qua design is hij mooi en compact, dus hij neemt niet veel ruimte in op mijn aanrecht. Wat ik vooral fijn vind, is hoe makkelijk het apparaat schoon te maken is. De losse onderdelen kunnen gewoon in de vaatwasser, en het apparaat zelf is ook snel af te nemen. Ik ben tevreden en heel blij met dit hakmolen apparaat. Ik raad dit hakmolen aan voor mensen die op zoek zijn naar snelheid en gemak.
De Philips 5000 elektrische hakmolen wordt bij ons thuis inmiddels bijna dagelijks gebruikt. Voor een gezin van vijf personen is de inhoud van 1,2 liter ideaal. Je kunt er grote hoeveelheden tegelijk in verwerken, zoals uien of groenten voor een verse pastasaus. Wat handig aan het apparaat is, zijn de verschillende opzetstukken en de vier snelheidsstanden. Ik doe er bijvoorbeeld paprika’s in om snel fijn te hakken voor de pastasaus, wortel raspen voor carrotcake of noten fijnmalen voor een salade. Ook heb je bijvoorbeeld heel snel zelfgemaakte pesto gemaakt. Ook gehakt mengen of het maken van eiersalade en dadelballetjes gaat verrassend eenvoudig. Het scheelt enorm veel snij- en mengwerk. Een klein nadeel vind ik het in elkaar zetten. Het deksel moet precies goed zitten en dat kost af en toe wat extra pogingen. Daarnaast zijn de messen écht scherp, ik heb mezelf helaas al gesneden, dus wees voorzichtig. Groot pluspunt: bijna alle onderdelen kunnen in de vaatwasser. Al met al een heel veelzijdige hakmolen die veel tijd bespaart.
Deze Philips hakmolen maakt koken een stuk makkelijker. Ik gebruik hem bijna elke dag voor groenten en noten. Hij werkt snel en gelijkmatig, en het gebruik is heel intuïtief. Het schoonmaken gaat ook vlot – ideaal dus voor dagelijks gebruik. Top product voor een goede prijs!