De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 12 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AO761WIT Onderbouw Afzuigkap - Wit - 350 m³/uur op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik vind het een top product ben er heel blij mee. Ik kan eindelijk weer eens fatsoenlijk koken zonder vieze geurtjes in huis en daarnaast zit er ook een knop op die minder herrie maakt, maar prima afzuigt. Ook het licht ben ik erg tevreden over. Alles is goed te zien als ik aan het koken ben.
Zeer makkelijk te bedienen, gemakkelijk op te hangen. Werkt prima en het geluid valt ook erg mee. Handig schoon te maken en ook nog eens een mooie prijs
Het apparaat doet wat het moet doen heeft voldoende vermogen
Op de hoogste stand is hij wel iets rumoerig ziet er keurig uit en laat zich gemakkelijk monteren
De verlichting bestaande uit twee ledlampen is top
Ik heb dit product gekocht omdat Etna hier afkomstig is vanuit Breda
Omdat ik 50 jaar geleden toen wij trouwde ook een Etna kolenhaard hadden daarna een gaskachel
een oven en gasfornuis .Mijn schoonvader heeft daar 40 jaar gewerkt
Niet alleen daarom maar de afzuigkap is niet duur en de koolstoffilter is ook aanmerkelijk
goedkoper dan van een Siemens of een Bosch
Vandaag de nieuwe afzuigkap binnen gekregen, een eerste indicatie is als volgt. De kap ziet er mooi uit het bijbestelde koolstof filter is zo geplaatst, de afzuigkap ophangen is ook fluitje van een cent dankzij het meegeleverde sjabloon. De afzuigkap produceert in standje 2 en 3 best veel herrie dus daar moet je tegen kunnen of aan wennen.
Wat ik wel een groot minpunt vind is het feit dat de meegeleverde bevestiging schroeven geen normale schroeven zijn maar z.g. torq schroeven, nu heeft niet iedereen torq sleutels in huis dus zou dit aangepast moeten worden door Etna naar normale bevestiging schroeven, dan doe je een heleboel mensen een groot plezier
Ik heb de afzuigkap nu een aantal maanden en voldoet geweldig.
Alles, van wat je van een afzuigkap verwacht, te moeten doen. Goede kwaliteit voor een redelijke prijs .
Mooi en degelijk afgewerkt design.
Makkelijk te bevestigen en te bedienen afzuigkap.
De vetfilters zijn makkelijk te verwijderen en vaatwasbestendig.
Verlichting is een mooi heldere ledverlichting .
Moter is in de stand 1 al krachtig genoeg, stand 2 en 3 is voor het gebruik van alle kookplaatsen ruim voldoende.
Motergeluid is dan wel wat aanwezig.
ziet er goed uit was degelijk verpakt Nedelandse beschrijving en voldoet aan onze wensen heeft voldoende standen en de roosters zijn makkelijk schoon te maken