Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 82 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA MO670Ti op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maureen 12-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

9,0
Ik wilde een combi-magnetron waarin voldoende ruimte is voor onder andere 3 pizza's te bakken. En die heb ik nu. Met een extra rooster die ik besteld heb, kan ik heerlijk bakken.
Het apparaat is makkelijk in gebruik en heeft een mooie uitstraling. Ik (wij) zijn er super blij mee.

Pluspunten

  • ruim
  • mooie uitstraling
  • bakt goed
  • makkelijk schoon te maken
Officiele reactie van Atag 15-08-2022

Beste Maureen,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Wat leuk om te lezen dat je optimaal gebruik maakt van deze mooie combimagnetron en je tevreden bent met de werking.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

j**s@g**l.com 01-08-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed. Is aan te raden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

8,0
Vrij eenvoudige bediening van magnetron en oven. Combinatie van beiden heb ik nog wel boekje bij nodig. Nog maar kort in gebruik ivm nieuwe keuken

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Goed in te stellen

Minpunten

  • magnetron en oven combineren lastiger

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 02-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met het gebruiksgemak van de combimagnetron.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

w**d@g**l.com 30-07-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

8,0
Het product werkt naar behoren. Makkelijk te bedienen. Helaas na een jaar schade aan het emaille maar gelijk opgelost in de garantie door een nieuwe oven te plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van Atag 01-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze positieve review.
Fijn dat jij zo tevreden bent over de vele mogelijkheden en het gebruiksgemak van de oven.
Het mooie design bevalt jou ook goed, jammer dat er wat schade was ontstaan aan het emaille.
Fijn om te lezen dat dit zo goed is opgepakt door mijn collega's van de serviceafdeling, en dat er een nieuwe oven geplaatst is.

Wij wensen jou opnieuw heel veel plezier van de oven!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

p**e@g**l.com 24-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

8,0
Mooie, degelijke, stijlvol gebouwde combi magnetron. Bediening heb je zo onder de knie en ook het schoonmaken valt mee. Nadeel is de lange afkoeltijd, waardoor je nog een tijd lang in de oven hoort. Dat zou instelbaar moeten zijn. Ik gebruik al meer dan 20 jaar ovens van Etna en nooit problemen mee gehad.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Looks
  • Garantie

Minpunten

  • Afkoeltijd (geluid)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 25-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met het gebruiksgemak en design van de combimagnetron. Het doet ons goed om te lezen dat je na 10 jaar nog steeds voor ETNA kiest.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Frans 19-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top combi oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

10,0
Top makkelijk in gebruik
Uitgebreid menu om van alles op de juiste temp te maken
Echt een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-07-2022

Beste Frans,

Fijn dat jij de moeite nam om deze review te schrijven, en wat een mooie score!
Leuk om te lezen dat jij zo tevreden bent over het gebruiksgemak en de vele mogelijkheden van de oven.
Jij zal veel plezier hebben van jouw aankoop!

Heel veel bak- en kookplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

f**5@h**l.com 16-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en praktisch apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

9,0
Erg blij net de oven/magnetron combi. De over warmt snel op en heeft veel opties. Bij magnetron gebruik valt het me op dat het eten niet uitdroogt. Makkelijk in bediening nadat ik de gebruiksaanweizing heb gelezen. Het design is strak en past goed in mijn mat zwarte strakke keuken. Enige min puntje is dat ik soms moeite heb het rooster er goed in te doen. Dit heeft even een handigheidje nodig.

Pluspunten

  • Warmt snel op
  • Magnetron droogt voedsel niet uit
  • Strak design

Minpunten

  • Rooster is soms wat lastig erin te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 18-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Het doet ons goed om te lezen dat je tevreden bent met de werking en uitstraling van combimagnatron.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Sanae 11-07-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

8,0
Ben tevreden over dit apparaat ook omdat ik geen twee apparaten nodig heb maar nu gewoon 2 in 1 heb.

Pluspunten

  • 2 in 1

Minpunten

  • moeilijk te begrijpen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 12-07-2022

Beste Sanae,

Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de combi. Precies, de MO670Ti combineert het beste van 2 werelden in 1 apparaat.

Wij wensen je veel kook- en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

L**a@h**l.com 10-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

8,0
Mooie uitstraling
combinatie oven,magnetron.
Veel functies en makkelijk in gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Officiele reactie van Atag 11-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze leuke review.
Fijn om te lezen dat jij zo tevreden bent over het mooie design.
Ook zijn het gebruiksgemak en de verschillende opties natuurlijk belangrijk.

Wij wensen jou heel veel kook- en bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

n**j@h**l.com 06-07-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

10,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat het makkelijk te bedienen is en een lange levensduur heeft. Ik ben altijd te spreken geweest over ETNA. Waarom ETNA. Omdat ETNA al vanaf dag 1 in me Keuken zit en pas na 10 jaar kuren begon te krijgen ik vindt dat wel waar voor he geld. Mvg

Pluspunten

  • Bedieningn
  • Instaleren

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 07-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10, wow! Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Leuk om te lezen dat je weer voor ETNA hebt gekozen en wat fijn dat het nog steeds bevalt!
Wij wensen jou nog jaren bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

v**s@g**l.com 29-06-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooi ontwerp, makkelijke bediening zeer storingsgevoelig

Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

3,0
De oven warmt snel op, en koelt heel erg langzaam af, waardoor je na het gebruik nog heel lang het geluid van de oven hoort.

Maar wat veel erger is, is dat het eerste exemplaar niet deugde en we na een bezoek van een monteur (waar we erg lang op moesten wachten) een vervangende oven kregen omdat de geleverde oven niet te repareren bleek. Gelukkig was dat geen punt van discussie, dus dat was nog wel OK en de gedachte was nog "kan gebeuren, maar netjes opgelost".

We zijn nu nog geen jaar verder en hebben weer een storing waarbij, als we de deur van de over dichtdoen, alle stoppen doorslaan. Dus nu weer wachten op reparatie en hopen op een oplossing. Het kan zijn dat we pech hebben, maar ik vind dit geen aanrader. En het cijfer 3 is geen 1 omdat ik over het gebruik wel tevreden was. Maar 2 keer zo snel achter elkaar is bijzonder storend en vervelend en natuurlijk niet goed :-(

Pluspunten

  • Warmt snel op
  • Ziet er mooi uit
  • Bedieningsgemak

Minpunten

  • Storingsgevoelig
  • Veel geluid tijdens lange afkoeltijd

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Slecht
Officiele reactie van Atag 30-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat vervelend om te lezen dat jouw combimagnetron(s) storingsgevoelig is. Dit is natuurlijk niet de kwaliteit die wij willen leveren.
Uit jouw review begrijpen we dat het monteursbezoek al ingepland staat en wij gaan er vanuit dat monteur de storing op een juiste manier oplost.
Onze excuses voor het ongemak en hopelijk kunt u snel weer genieten van een storingsloze combimagnetron.

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

Ronald 26-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Strakke en grote oven.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

9,0
De oven is heel ruim, passen meerdere rekken in.
Warmt snel op.
Mooi design en strak model.

Enige minpunt is de bediening van het paneel.
Onder het bakken zie je geen eindtijd en temperatuur in een keer, deze moet je handmatig opvragen.
Verder hele fijne oven.

Pluspunten

  • Groot
  • Warmt snel op
  • Strak design

Minpunten

  • Display mocht meer info tegelijk tonen
  • Geleiders van de schaal/rek lastig te monteren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 28-06-2022

Beste Ronald,

Dank je wel voor het schrijven van deze uitgebreide review. Leuk om te lezen dat de oven naar behoren werkt en je hier tevreden over bent.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

r**n@g**l.com 19-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

10,0
Mooie uitstraling.! Perfecte prijs/kwaliteit.
Gemakkelijke bediening. En last but not least. Geweldige ondersteuning van de klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 20-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Dat is waar wij het voor doen.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent met het gebruiksgemak en mooie design van de combimagnetron.
Leuk om te lezen dat jij zo goed geholpen bent door onze klantenservice!
Wij staan uiteraard altijd voor jouw klaar.

Wij wensen jou nog heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

h**m@u**l.nl 17-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima apparatuur!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

10,0
Combi oven-magnetron in onze nieuwe keuken (inbouw) lekkere voorgebakken broodjes uit de oven gegeten en de magnetrongebruikt om havermout/brinta pakt heet te maken, super!
Echt een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 20-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze fantastische 10!
Wat fijn dat de eerste keren gebruik al zo goed zijn bevallen!
Wij zijn blij dat jij zo tevreden bent over het mooie design en het gebruiksgemak van de kookplaat.
Wij wensen jou nog heel veel bakplezier van jouw aankoop!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Ronvbur 16-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed,mooi,mooi geprijsd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

8,0
Mooie uitstraling en het bedieningsgemak . En daartegenover de prijs. Tot nu toe werkt het zoals ik verwachtte

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Bedieningsgemak

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 17-06-2022

Beste Ron,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat de nieuwe oven naar behoren werkt en je tevreden bent met de uitstraling.
We wensen je veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

g**t@g**l.com 13-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een musthave voor iedere keuken!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

10,0
Wat een super eenvoudig apparaat in gebruik. Warmt snel op, formaat is perfect en zeker stylish verantwoord. Wij, gezin met 2 kids, gebruiken de oven en ook zijn magnetronfunctie bijna dagelijks. Een hele fijne aanwinst in onze keuken, ik kan dit product dan ook van harte aanbevelen

Pluspunten

  • Gebruikersgemak
  • Uitstraling
  • Magnetronfunctie

Minpunten

  • Slechts 1 rooster en 1 bakplaat bijgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze fantastische beoordeling, een 10!
Wat leuk om te horen dat de oven jullie als gezin zo intensief gebruik maken van de MO670Ti.
En vooral natuurlijk dat het jullie zo goed bevalt.

Wij wensen jullie dan ook heel veel bakplezier!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Marie--Jose 13-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne combi oven met magnetron

Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

8,0
Nieuwe keuken aangeschaft, gekozen voor deze oven omdat er een oven en magnetronfunctie op zit en zeker vanwegen zijn grootte.
Uitgeprobeerd, prima oven met mooie bakresultaten.
Even wennen aan het geluid van de ventilator ivm het afkoelen na gebruik.
Doch met de deur 15 minuten openzetten is de oven voldoende afgekoeld.

Pluspunten

  • Mooie bakresultaten
  • Oven en magnetron in een apparaat

Minpunten

  • Klein minpunt, geluid ventilator na gebruik oven..
  • Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-06-2022

Beste Marie-Jose,

Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling.
Wat leuk dat jij gekozen hebt voor ETNA.
Fijn dat jij zo tevreden bent over de ruimte en mogelijkheden van de combimagnetron.

Wij wensen jou heel veel bakplezier toe.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Tevreden klant 06-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

8,0
Wij hebben deze oven o.a. gekozen vanwege de uitstraling en goede prijs-kwaliteitverhouding, de magnetron en oven functies zijn duidelijk en makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • duidelijke functies
  • mooie uitstraling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 08-06-2022

Beste tevreden klant,

Wij waarderen het zeer dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te plaatsen. Fijn om te lezen dat de MO670Ti aan al jullie wensen voldoet.

Wij wensen jullie veel kook- en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Judith 03-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed, zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

8,0
Top product. Gebruiksvriendelijk! Maakt weinig lawaai. De oven heeft een hoge temperatuur zodat je dan ook alles er in kunt bakken. Mooie hoge en breede oven, zodat je meerdere gerechten in 1x kunt bereiden. Hele fijne oven!!

Pluspunten

  • Hoge temperaturen
  • Grote oven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 07-06-2022

Beste Judith,

Bedankt voor de enthousiaste review. Een top product, kijk dat lezen wij natuurlijk graag. Niets zo fijn als een tevreden klant.

Wij wensen je veel kook- en bakplezier toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

d**n@g**l.com 01-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Etna oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

9,0
We hebben de oven pas net maar hij lijkt heel handig in gebruik. Heb even in het boekje opgezocht wat alle icoontjes betekenen en daarna was het heel makkelijk bedienen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 02-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat fijn om te lezen dat de oven makkelijk in gebruik is!
Wij wensen je nog veel kook- en bakplezier toe!

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

t**2@g**l.com 31-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie grote oven.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA MO670Ti

Algemene score

10,0
Mooie model oven.
Oven is snel warm en ik kan 3 pizza tegelijkertijd klaarmaken 😁.
Bedienen wijst vanzelf.
Top product....

Pluspunten

  • Ruim
  • Snel warm

Minpunten

  • Rekje had wat steviger gekunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 01-06-2022

Beste heer/mevrouw,

Dank je wel dat je de moeite hebt genomen deze review te schrijven. Fijn dat je het design zo mooi vindt, de oven snel verwarmt en zo ruim is dat er wel 3 pizza's tegelijk geplaatst kunnen worden. Veel kook- en bakplezier gewenst!

Met vriendelijke groet, Chantal
Webcare ETNA

Reageer

Toon meer reviews