De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 33 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal Super Uno FR3140 - Frituurpan - 2.2L - 1800W - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Super fijn in gebruik en met de uitneembare binnenpan heel handig om olie te vetvetsen en schoon te maken.De frietjes zijn heerlijk krokant,hij is snel op temperatuur en met het kijkvenster kun je precies zien of alles klaar is.Ik wil geen andere meer
Een mooie handzame frituurpan.
Bakt de friet en snacks lekker bruin.
Nauwelijks geurtjes, en rooster kan omhoog met gesloten deksel.
Duidelijk te zien hoeveel olie erin moet.
De te bakken porties zijn ruim voldoende.
Een hele fijne frituurpan voor een prima prijs. Bakt goed, groot kijkvenster en nauwelijks geurtjes. Geen opspattend vet, omdat de mand zakt met de deksel dicht. Makkelijk schoon te maken door de uitneembare binnenpan en eenvoudig op te bergen door de praktische vormgeving. Al met al een echte aanrader!
Tefal Super Uno 3140 is a game-changer in the kitchen!
I recently bought this fryer and it’s quickly become a kitchen favorite. It heats up fast, the large basket means I can fry for the whole family in one go, and cleanup is a breeze thanks to the dishwasher-safe parts and smart design. Totally love it!
VormgevingGoed
MogelijkhedenUitstekend
GebruiksgemakUitstekend
DuurzaamheidGoed
Pluspunten
Large capacity
Many removable parts (inner pan
basket
lid) are dishwasher‑safe
You can lift the basket out of the oil without opening the lid
Ik vind dit product echt heel goed ik wist niet dat er zulke mooie frituurpannen waren lekker ruim veel onderdelen kunnen in de vaatwasser er zit ook nog een timer klokje op en een kijkvenster en je ruikt ook niks goed geurfilter kroketje in gebakken 5 min, ja ik ben er super blij mee hij is ook niet zwaar, ik heb de pan 26-10-25 gekocht bij BOL. de volgende dag werd hij al bezorgt slechts € 82 dit is echt een aanrader !
Mvg, Ruud van Merode
Ik heb deze frituurpan gekozen omdat hij een geurfilter heeft en omdat hij niet td groot is maar wel genoeg aan kan. Ik had eerst een grotere Tefal metalen frituurpan maar dan moest er ook heel veel frituurolie in. Daarnaast had mijn vorige frituurpan een filter om de olie te filteren maar dat heeft al zo vaak gelekt omdat iemand per ongeluk het schuifje naar naar links had gedraaid, dat wilde ik niet meer!
Na veel reviews te hebben gelezen ben ik op deze uit gekomen. Maar de geurfilter valt mij eerlijk gezegd helaas nogal tegen. En dat weet je pas als je hem hebt geprobeerd dus kan ik hem niet meer ruilen. Vroeger had ik een Philips frituurpan met waterfilter, dat was een geweldige geurfilter! Helaasis deze nergens meer te krijgen. Nu dus maar weer de pan buiten onder het afdakje zetten bij gebruik. Hij is wel lekker licht vergeleken bij mijn vorige!
De friteuse is gemakkelijk in de bediening en schoon te maken. Het apparaat is licht en daardoor goed op te ruimen. Bij aankoop wordt er een gebruiksaanwijzing meegeleverd dat alleen uit plaatjes bestaat. Dit vergt enige studie; een klein minpuntje waardoor er geen 10 wordt gegeven.
zoals reeds geschreven een rolls onder de friteuses.
De gekochte tefal friteuse is een prachtig vormgegeven produkt, waar wij nu lekkere snacks en frites in kunnen bakken,hij is makkelijk in gebruik ,diversen onderdelen kunnen gewoon in de vaatwasser, en je bakt bijna reukloos wat in ons appartement natuurlijk heel fijn is, het is een rolls onder de friteuses en ik raad u allen aan wanneer u overweegt een friteuse aan te schaffen, deze maar eens uitvoerig te bestuderen, ook de prijs kwaliteitsverhouding is prima, ik wens u allen veel bakplezier .Peter
Een hele fijne friteuse, fijn dat de binnenkant uitneembaar is, en je zowel de binnenpan, het friteurmandje, en de afneembare deksel in de vaatwasser gewassen kunnen worden. Wij zijn er erg blij mee en voldoet aan onze verwachting
Fijne degelijke frituurpan met koolstoffilter en uitneembare frituurbak. Groot voordeel is dat bijna alle onderdelen in de vaatwasser kunnen. Inclusief indicatielampje, timer en regelbare thermostaat. Blij met deze aankoop!
Deze nu 1,5 jaar in bezit, staat nu klaar voor naar de stort te gaan.
De pan is echt niet handig, het mandje hangt toch met patat er in net in het vet terwijl deze eigenlijk boven het vet moet blijven, nee er zit niet te veel vet of patat in (patat maar net een bodem bedekt).
Het filter werkt voor geen meter, ook was na 8 maanden het klepje waar het filterdoek onder zit al afgebroken.
Het deksel schiet soms aan een kant uit de houder als je het deksel dicht wil doen.
Achter bij de schanierpunten, is in het midden nog een klein bakje wat je eigenlijk niet ziet, maar er hoopt zich water en vet in om.
Het display van de timer is niet verlicht en dus slecht af te lezen.
Al met al voor ons een teleurstellend product, wij frituren maar eens in de paar weken.
Mooie makkelijk in gebruik. Echter komt de pan niet in de buurt van de 190 graden. 2 verschillende meters gebruikt 1 tot 173 ander tot 174 Gebruik frituur hoofdzakelijk voor bakken van diepvries patat. Krijgt bijna geen kleur. Verder werkt het ok
We gebruikten altijd een airfryer, nu weer een frituurpan; wat een verademing! Heerlijke friet, lekkere snacks en snel klaar! Gemakkelijk schoon maken na gebruik en het stinkt niet ernom naar vet in huis
Het is een mooie grote friteuse waar veel in kan. Je kan makkelijk met 4 tot 6 personen hieruit tegelijk eten. Er zit een venster bovenin waar je door kan kijken alleen slaat dat aan waardoor je er eigenlijk niks door ziet. Na een aantal keer gebruiken ruik je hem wel maar ik vind het aanvaardbaar.
Hij is makkelijk schoon te maken doordat je de onderdelen eruit kan halen.
simper disgn in mooie zwart/wit kleur.
makkelijke bediening en belanrijk vind ik makkelijk schoon te maken. minder vet nodig ten aanzien van onze vorige pan met zelfde inhoud. voor gezin van 4 personen genoeg inhoud en heerlijke frites en snacks.
Vind het een mooie friteuse. Er past veel in het mandje en de frietjws worden heerlijk!
Onze ervaring is wel dat de frietjes er iets langer in moeten dan wat op de zakvermeld staat. Misschien toch iets minder in doen de volgende keer. De frietjes worden heerlijk knapperig en dat geld ook voor de snacks. Opwarmtijd van het vet is bijzonder snel
Er zit ook ook filter in voor nare geurtjes. Moet wel bekennen dat ik deze erg vind tegenvallen en hem niet in de keuken zou zetten. Van de filter had ik zelf iets meer verwacht.
Al met al is het wel een friteuse die aan onze verwachtingen voldoet en een mooi design heeft. Wat super handig is, is dat alle onderdelen in de vaatwasser kunnen. Dit is natuurlijk i-de-aal met schoonmaken!
Na een tijdlang een airfryer te hebben gehad, hebben wij nu toch weer een frituurpan genomen. De pan is lekker snel op temperatuur, zodat de patatjes / snacks ook snel klaar zijn.
Het mandje is groot genoeg voor een gezin van 5. De handleiding adviseert op 190gr te bakken, dit is ook wel nodig voor krokante patat.
Het kijkglas oogt wel mooi, maar als de pan al even aan staat is deze beslagen. Er is nagedacht over design en schoonmaak, buitenkant ziet er prima uit en alle vette delen kunnen in de vaatwasser.
Voor de eerste keer de frituur aan gegooid en hier frietjes mee gebakken.
De frietjes waren heerlijk knapperig.
De frituur ziet er erg netjes uit en de beschrijvingen zijn erg duidelijk.
Door de bredefrituur mand worden alle (in dit geval frietjes) mooi gelijk gegaard.
De Frituur is snel opgewarmd en er komt niet veel stank van af.
De schuur hing wel vol met stoom/damp, maar het raampje stond nog niet open.
Frituur voor de 2de keer uitgeprobeerd. Oliebollen bakken! Frituur is snel op temperatuur en is groot genoeg om 4 a 5 grote oliebollen in te bakken.
Het handige van de frituur is dat je het mandje zonder dat je de klep open hoeft te doen omhoog kan zetten. Zodat de warmte niet verdwijnt maar de inhoud wel kan uitlekken!
Geen nare geurtjes in de schuur.