De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 132 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Remington AS8810 Keratin Protect Roterende Föhnborstel - 1000W op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Heel handig toestel want je hebt meerdere functies in 1 toestel.
Door het eerste opzetstuk kan je volume creëren bij de haarwortels. Het tweede opzetstuk werkt als een haardroger en fohnborstel in 1, je kan dus mooi je haar uitblazen zoals bij de kapper. Het derde opzetstuk kan je gebruiken als een soort grote krultang waarbij je een mooi slag in je haar maakt.
Je kan er je haar goed mee drogen, want het blaast 2 temperaturen warme lucht en dan nog een stand voor koude lucht om je kapsel te fixeren en een mooie glans aan je haar te geven.
Het toestel bevat keratine en amandelolie dus het is minder schadelijk voor je haar.
Het is ideaal om mee te nemen op reis. Ik vind het ook handig dat het snoer mee draait.
Het toestel vereist wel wat oefening, vooral bij langer haar, maar eens je het onder de knie hebt is het echt superhandig en leuk om te gebruiken.
Pas wel op als je de opzetstukken wil veranderen want die worden heel warm, altijd eerst laten afkoelen voor je van opzetstuk verandert.
Deze krulföhnborstel heb ik nu een paar maanden, nadat mijn vorige borstel kapot was gegaan. Ik moest daarom even wennen aan dit ontwerp wat groot is. Maar verder ben ik heel tevreden over het apparaat. het is fijn in gebruik, mijn haar wordt goed gestyled. Meerdere borstels, dus je kunt ook nog wisselen voor meer variatie.
Een perfecte look met de makkelijk heteluchtborstel
Deze hetluchtborstel is een prima apparaat om je haar snel in model te brengen. Het is zeer eenvoudig om je haar meer volume te geven met een prachtige glanzende lokken dankzij de amandelolie. Je kapsel blijft ook lang in model en een stijltang is ook niet meer nodig. De meedraaiende lange snoer (3 meter) zorgt ervoor dat je voldoende bewegingsvrijheid hebt. Mijn vorige vergelijkbare borstels kunnen niet tippen aan deze!
Heel blij met deze heteluchtborstel! Na veel wat goedkopere versies te hebben gebruikt toch maar eens Remington gekozenen deze is veruit de beste die ik ooit heb gebruikt.
De grote opzetborstel met zachte en harde borstels is heel fijn voor het soort haar dat snel pluist en lastig sluik te krijgen is. Het opzetstuk met de zogenaamde root-boost, maakt de haaraanzet sneller droog en geeft gelijk volume. De keramische borstels zorgen echt voor een gladde look en de keratine en amandelolie zullen hier ook mede voor zorgen.
De draaiende borstel bespaart een hoop werk en trekt nooit te hard aan je haar. Het apparaat past zich aan aan de weerstand. Geweldig!!! Een prima aankoop!
Ik was erg benieuwd naar zo een borstel föhn.
In de doos zit een plastic zak gevuld met allerlei accessoires die bij het apparaat horen. In de zak zit het apparaat, drie accessoires, één beschermhoes voor een borstel, een garantiegids en een instructies boekje.
Er zijn drie settings: 1 (warm), 2 (heet) en C (cool). Ik heb fijn, schouderlang haar en heb de hete borstel op setting 1 en C geprobeerd. Ik heb de mixed borstel en de wortelkam gebruikt. Wow.
Tot mijn grote verbazing maakte dit apparaat mijn haar droog en stijl en gaf het mijn haar ook volume. Het lijkt wel dat mijn haar er een stuk gezonder uitziet!
Het is even wennen in welke richting je de borstel moet draaien, maar het is zeker niet moeilijk. Ook was er totaal geen verstopping van het apparaat door mijn haar. Ik had geen grote problemen.
Het apparaat is niet zwaar, maar het is een andere beweging dan ik gewend ben dus daarom deed mijn arm en schouder een beetje zeer. De borstels worden zeker heet na het gebruik van het apparaat. Je moet even wachten totdat het afgekoeld is om de borstels te wisselen.
Ik ga dit apparaat zeker vaker gebruiken. Het is een aanrader voor vakantie want je kan in een draai je haar föhnen, stijlen en in model brengen.
Werkt superfijn om te drogen en je krijgt er ook mooi voller haar van dat niet pluist. Er zijn 2 verschillende borstelmaten en een soort kam als opzetstuk gebruikt wat samen voor veel verschillende mogelijkheden zorgt (waaronder ook slagen/krullen). Jammer is wel dat het gewicht wat aan de zware kant is, minder prettig bij lang gebruik. Top is dat het snoer lang is en meedraait tijdens gebruik. Wel even opletten na gebruik, opzetstukken blijven best lang warm.
Ik gebruik al jaren een roterende hetelucht/krulborstel, maar tot voor kort altijd van een ander bekend merk. Hier heb ik er inmiddels al drie van versleten, altijd net na de garantietermijn kapot. Daarom op zoek gegaan naar een ander merk, maar vergelijkbaar product. Ben dus bij Remington uitgekomen.
Heb hem zojuist geprobeerd. Super!!! Krachtige blaasfunctie, stand 1 is al heet genoeg, roterende functie werkt ook goed. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Further to my previous review; I have more to add as I tried something else this morning.
This morning I used the Remington Air Styler on towel dried hair..without any attachments just to dry the hair to about 30%. It worked quite well; probably took 5minutes to do this. As I mentioned; I have long, thick and wavy hair.
I then put on the straightening comb / root boost piece and continued drying my hair by running that through my hair (both upside down, and upright) several times.
It took about 10minutes to get beautiful sleek, smooth hair with volume and body. My hair is so shiny, looks healthy, feels great.
Thus, down to one appliance and 15minutes. And definately two thimbs up!!
Ideale heteluchrborstel voor lang haar. Grote borstel 50mm is vooral heel fijn. Je haar is snel droog; al laat ik mijn haar tot 80 % altijd aan de lucht drogen en ga daarna pas mijn haar met de hete lucht borstel föhnen. Zo beschadig je je haar minder.
Handige borstel om met mooi geföhnd haar naar buiten te gaan. Het werkt heel snel en veel handiger dan een hete luchtborstel die niet roteert. Ik was bang dat mijn haar 'opgeslurpt' zou worden door de borstel en daardoor grote klitten zouden ontstaan, maar dit is niet het geval. De borstel is handig en snel in gebruik.
Ik ben blij met dit product, omdat het een cadeau voor mijn moeder was en zij er heel erg tevreden over is. Ze vind de rotatiefunctie die er op zit heel erg fijn. Ook glanzen haar haren mooi. En ik ben altijd gelukkig als mijn moeder straal.
Ik heb dun en futloos haar en wilde graag een borstel voor meer volume. Ik had een borstel van een ander merk maar deze was op.
Deze borstel is 10x beter dan mijn oude. Je hebt 3 standen warm, heet en koud en hij roteert beide kanten op.
Tevens is deze borstel voorzien van een techniek dat ervoor zorgt dat je haar niet beschadigd.
Ik heb hem nu bijna 6 maanden en mijn haar ziet er inderdaad beter en gezonder uit dan vroeger!
Nogmaals. Ik ben zeer tevreden!
Eindelijk een volume roterende heteluchtborstel. En van alle gemakken voorzien: 2 borstels, een cooler knop, 2 standjes voor warmte. Een druk op de knop en je haar rolt automatisch op in de borstel.
Ik heb het filmpje hiervan gezien. Ziet er makkelijk uit en dat is deze ook.
Fijn en stevig in de hand. En het resultaat: echt volume, glanzend haar en ik straal.
en zeer fijne föhn en haar krulborstel ineen die een Top resultaat geeft! Hij föhnt je haar en tegelijkertijd geeft het je haar de gewenste volume / krul die jij wenst. De föhn is krachtig en met de keratine en amandelolie verzorgt hij je haar direct. De borstel gaat soepeltjes door je haar en je haar komt totaal niet in de war in de borstel. Je kan de borstel 2 kanten op laten draaien, zowel naar binnen en naar buiten en de föhn heeft 2 standen en een koude stand. Ik vind het een Topper omdat hij je haar zowel föhnt en tegelijkertijd volume geeft en ook nog eens verzorgt!!!
Een roterende luchtborstel dat droogt en volume geeft.
Toen ik het toestel in mijn handen kreeg, viel het op hoe groot het toestel was. Maar eenmaal je het gebruikt, valt dat goed mee! Het is ook een lichtgewicht. De borstels zijn heel gemakkelijk te monteren. Wat ik een pluspunt vind aan dit toestel is dat het mijn haar beetje volume geeft en tegelijkertijd mijn haar droogt. Gedaan met borstel EN haardroger. Nu zit alles in één.
Om volume in je haar te krijgen, vergt het wel wat oefening! Ik heb heel fijn, steil haar en ik moet veel moeite doen om er een beetje beweging in te krijgen. Een tip: probeer je haar boven je hoofd te krullen.
Ik had hoge verwachtingen van dit apparaat en gelukkig werden mijn verwachtingen waargemaakt. Ik moest wel even doorkrijgen hoe ik het beste resultaat kreeg. Voor mij was dat als volgt: ik heb dik, lang en krullend haar, daarom droog ik het even voor met een gewone föhn. Daarna föhn ik met deze roterende stylingborstel alleen eerst de bovenste helft van elke lok, goed bij de hoofdhuid om daar mijn krullen glad te krijgen. Daarna neem ik de onderste helft van de pluk erbij op de föhn. Het resultaat vind ik geweldig, mooie glanzende lokken met veel volume, alsof ik mijn haar bij de kapper heb laten doen.
De borstel is licht en is daardoor makkelijk in gebruik. De borstel kan beide kanten opdraaien
dus dat is ook erg fijn.
Als je haar nog handdoeknat is het wel wat lastig om erdoorheen te komen.
Wanneer je je haar voor gebruik al een beetje fohnt gaat het makkelijker.
Haar is na gebruik lekker zacht.
Al met al vind ik het een fijn product!
Echt een aanrader! De heteluchtborstel geeft je haar dezelfde look als dat je de kapsalon uit stapt! Mooi, glanzend en volumineus haar. Je haar is supersnel droog of in model gefohned. De föhn ligt ook makkelijk in de hand waardoor je geen lamme arm krijgt, ook erg handig.
Ik heb sinds kort de keratine protect roterende heteluchtborstel in mijn bezit. Nooit had ik durven dromen dat dit toestel ook echt zou doen wat er over gezegd en geschreven wordt. Ik heb zelf haar tot een stuk voorbij mijn schouders,net zoals mijn dochter. Allebei hebben we licht Krulhaar met droge punten en dus veel risico op kroezen. Met veel ongeloof pakte ik de heteluchtborstel uit. Het is een degelijk toestel,dat zie je direct. Na even uitzoeken hoe het allemaal in elkaar zat ben ik dan aan mijn natte pas gewassen haar begonnen. Het was even hilarisch omdat het even duurde eer ik doorhad hoe het allemaal juist te werk ging. Maar eerlijk is eerlijk,na even knoeien kreeg ik de juiste werkwijze al snel onder de knie. Wauw ,wat een fantastische uitvinding is dit. Nat haar dat je droogt en stijlt met maar 1 toestel. Geen zware haardroger en stijlborstel meer nodig,bye bye vermoeiende armen. En om eerlijk te zijn,daar waar ik na de klassieke haardroger en haarborstel nog steeds met de stijltang door mijn haar moest gaan,is dit hier echt niet meer nodig. Mijn hart is zijdezacht,glanst mooi en zit perfect in model zoals ik het wou. Met de stijltang hangt mijn haar gewoon stijl naar beneden,nu kon ik er een mooie slag aan geven. Ook na een nachtje slapen zag mijn haar en eigenlijk best nog mooi uit na het kammen. Ik ben fan van de eerste minuut. Remington heeft mij overtuigd en ik raad het echt iedereen aan! Ook de dochter is er trouwens heel blij mee,want ook zij gaat nu met een strak kapsel naar het school. Well done Remington!