Remington AS8810 Keratin Protect Roterende Föhnborstel - 1000W - Föhns

Remington AS8810 Keratin Protect Roterende Föhnborstel - 1000W
Remington AS8810 Keratin Protect Roterende Föhnborstel - 1000W
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 53,10 Bekijk alle aanbieders
8.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 132 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Remington AS8810 Keratin Protect Roterende Föhnborstel - 1000W op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Lady from Belgium 29-12-2024

Disappointing Experience with Remington Brush

3.0
I’ve always used a specific brand, but this time I decided to try Remington because the design looked more appealing and the price was cheaper. Big mistake! I do not recommend this product. The brush doesn’t rotate smoothly at all. Initially, I thought it was just a matter of getting used to it, but after a year of use, the issue persists. You can’t place much hair on the brush without it getting stuck and failing to turn properly. The technology is simply not up to standard.
Pluspunten
  • design
  • price
Minpunten
  • the brush fails to turn properly
  • You can’t place much hair on the brush
masi08-01-2022

Masi

Mijn vriend had deze model en ik heb het geleend voordat ik het koop, het was heel goed.
m*************@g********05-01-2022

Prima product

Prima fohnborstel. Ik ben er heel blij mee. Op aanraden van een vriendin gekocht.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Doet wat hij moet doen
Minpunten
  • Even oefenen voordat je het weet hoe het werkt
Nabila02-01-2022

Top ding

Heel handig in gebruik en maakt je haren zijde zacht. Makkelijk te gebruiken
m*******@g********02-01-2022

Nog even wennen

Ik heb m net in gebruik en vergt wat oefening, vind wel dat die erg heet wordt en heb mn vingers al verbrand aan het zwarte opzetstuk.
Iris29-12-2021

Krachtig en goedwerkende roterende borstelfohn!

Krachtige borstelfohn dat je haar binnen minuten een mooi glanzende look geeft. Lekker lang snoer en 3 kopstukken. Ik heb dit model aangeschaft omdat ik erg tevreden was over z'n voorganger. Het is even wennen om de knoppen goed te gebruiken, want het vorige model had een ander systeem, maar dat heb je snel onder de knie. De knoppen zijn wel gevoelig dus ik raad aan om eerst met de onderkant van je haar te oefenen zodat je niet onnodig op je kruin vast komt te zitten. Deze tip geldt overigens voor alle beginners die een roterende borstelfohn gaan gebruiken. Enige minpuntje is dat de 2 geleverde borstels (40 en 50mm) best groot zijn. Het vorige model had een 40mm borstel en één die een stuk kleiner was. Met die kleinere borstel kon ik een betere krul aan de onderkant van mijn haar maken, maar misschien is dit ook nog een kwestie van oefenen. Al met al ben ik nog steeds tevreden en zou ik deze zeker aanraden!
Pluspunten
  • Krachtige fohn
  • Roteert 2 kanten op
  • Heeft een cool shot
Minpunten
  • Grote borstels
  • Grote fohn
z************@g********23-12-2021

Bevalt erg goed

Mooie product.ik ben zo blij.mijn haar is zo glad.Snel en makkelijk droog.!
Pluspunten
  • Makkelijk
  • Snel droog
klementina.kos@hotmail.com22-12-2021

Love it

Very good product. I was looking for a rotation brush for so long and this one seemed to be the best. I tried it and really love it
Pluspunten
  • Long cord
  • Rotating in bith direction
Minpunten
  • Bit heavy
ryannedennes@gmail.com20-12-2021

Fijne fohn

Goede borstel, fijn dat hij roteert en droogt het haar goed! Maakt ook niet heel veel lawaai en dat is ook erg prettig!
Pluspunten
  • Droogt goed
  • Roteert
  • Stil
m****************@g********20-12-2021
Stijltang heeft een mooi design en ligt gemakkelijk in de hand. Haren worden mooi in model gebracht door de roterende borstels
m*************@h**********18-12-2021

Prima föhn

Goede manchet van sluiting , valt er niet van af ,stevig materiaal, eens andere föhn gehad, deze was snel stuk aan manchet. Dus draai borstel viel er telkens vanaf.
z********@h*********18-12-2021

Goed product

Super blij ermee! Werkt zoals omschreven. Onderdelen zijn ook super handig.
a*******@y********17-12-2021

Zelf je haar doen zoals bij de kapper!

Makkelijk in gebruik. Vochtig haar is snel droog en in model. Krachtige motor en fijne borstels. Eindelijk zelf te doen de look die je bij de kapper krijgt!
I*********@h******16-12-2021

Bevalt goed

prima prijs - kwaliteitverhouding. Handig in gebruik. Leuke verpakking en snoer heeft juiste lengte
j**************@c********15-12-2021

Mooi product

Heb hem net 1dag dus moet nog even wennen. Wel handig dat de borstels twee kanten kunnen opdraaien.
Vliet03-05-2021

Vreselijk, trekt de haren uit je boifd

Ik dacht het zal wel wennen zijn maar vandaag na 4 x gebruikt te hebben vind ik het een onding. Trekt de haren uit je hoofd.
Minpunten
  • Trekt de haren uit je hoofd
  • Duurt lang voor het haar in model zit
Mootje05-01-2020

Geweldige föhn

Ik vind het een super fijne en makkelijke föhn. Geen gehannes meer met losse borstel en föhn en ik ben zo klaar. Meedraaiend en lang snoer is ook erg fijn. Kortom ik kan hem alleen maar aan iedereen aanbevelen! Kopen dat ding!
Pluspunten
  • Makkelijk
  • Snel klaar
Minpunten
  • Wordt erg warm
Els12-07-2019

Remington Keratin Protect Rotating Air Styler

Ik ben tevreden over het apparaat doch ondervind problemen bij het hanteren. Het formaat valt wat groot uit voor mensen met kleinere handen. Werking is voor de rest perfect.
Pluspunten
  • Multifunctioneel
Minpunten
  • Te groot
Rosalie23-02-2019

Niet fijn

3.0
Heb hem in november gekocht paar keer gebruikt maar vind hem tegen vallen je haar pluist er van en je haar gaat er in vast zitten beveel hem zeker niet aan miskoop.
tvw20-01-2019

lang snoer

gemak van roterende borstels, handige ”kam” voor kort haar, niet teveel nutteloze hulpstukken, goede kwaliteit, praktische vorm,
Pluspunten
  • lang snoer
Minpunten
  • borstels zijn vrij dik voor kort haar
kim20-01-2019

Handig in gebruik

Ik heb deze gekocht omdat de borstelkop automatisch rond draait. ik vind de borstel echt super! Mijn haar zit binnen een aantal minuten alsof ik van de kapper af kom. Ik zou geen andere meer willen!
Pluspunten
  • borstel draait automatisch
  • super zacht haar
Minpunten
  • iets wat groot in de hand
Nien11-01-2019

Remington fohnborstel

Wow, had ik dit product maar eerder ontdekt. SInds ik deze fohnborstel gebruik zit mijn haar alsof ik van de kapper kom. Het apparaat is handig in gebruik en binnen korte tijd heb ik mijn haren gestyled. Alle onderdelen die bij de fohnborstel geleverd zijn gebruik ik. De dikke borstel voor de lange plukken, de dunnere voor de kortere plukken en de kam voor meer volume. Ik wil nooit meer zonder.
Pluspunten
  • Handig in gebruik
  • Binnen korte tijd mooi gestyled haar
  • Verschillende, nuttige onderdelen
  • Door de keratin protect, geen pluizig haar
Minpunten
  • Het was wennen hoe ik de borstel moest gebruiken.
Arda10-01-2019

Geweldig rond draaiende hete luchtborstel

Gekocht op advies van mijn dochter. Geweldig product en komt overeen van mijn verwachting. Dit Remington product AS8810 Keratin Protect Rotating Air Styler beveel ik aan omdat omdat voldoet aan mijn verwachting en aan die van mijn dochter.
Pluspunten
  • Bijna stil een aan vaar baar geluid.
  • Ligt eenvoudig in de hand.
  • Licht gewicht.
Barbara08-01-2019

Grote borstels

Borstels zijn heel goed ,zeker de 40mm zachte borstel die het haar mooi glad maak.Je moet wel even stoppen om van de temperatuur te wisselen. Voor het beste resultaat moet het haar voor 80% droog zijn.
liesbeth07-01-2019

geen kapper meer nodig

Super apparaat dat je haar in een mum van tijd omtovert tot een mooi kapsel. Eenvoudig in gebruik, solide apparaat met voldoende vermogen.
Pluspunten
  • handig in gebruik
  • hoog vermogen
Minpunten
  • een kleine krulborstel zou nog vollediger zijn