Remington AS8810 Keratin Protect Roterende Föhnborstel - 1000W - Föhns

Remington AS8810 Keratin Protect Roterende Föhnborstel - 1000W
Remington AS8810 Keratin Protect Roterende Föhnborstel - 1000W
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 48,99 Bekijk alle aanbieders
8.4

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 132 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Remington AS8810 Keratin Protect Roterende Föhnborstel - 1000W op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Christel13-12-2018

Mooie borstel

Is een goede borstel even wennen vanwege de grootte. Maar is minimaal net zo goed als mn oude Babyliss
Pluspunten
  • Keratine coating
  • Koude stand
Minpunten
  • Beetje groot
Margot10-12-2018

Perfecte volume met dun haar

Deze borstel werkt ideaal bij dun haar, ik krijg een mooie volume door deze heteluchtborstel. Na het douchen is mijn haar zo droog en mijn haren pluizen niet
Pluspunten
  • Pluist niet
  • Mooie slag
Minpunten
  • Nog niet gevonden
Aaf07-12-2018

Van krul tot stijl met volume

Ik heb zelf een bos krullen en af en toe wil ik het mooi stijl hebben. Met een stijltang is het al snel plat maar hiermee heb je nog volume. I love it!
Pluspunten
  • Draaiborstel
  • Handig in gebruik
  • Fhön tijdens het bostelen
Esther07-12-2018

Top product

Ik heb vorige week de keratine protect roterende heteluchtborstel gekocht. En ik ben verkocht!!! Hij ligt super in de hand en is zo MAKKELIJK in gebruik. Niets meer moeilijk doen met een föhn en een borstel met als gevolg dat de borstel vast zit ik je haren. Gewoon borstelen op het knopje drukken en het gaat vanzelf. Je haren zie eruit alsof de kapper ze heeft gefohnd. Kortom ik ben er heel blij mee. Je zult er geen spijt van krijgen.
Pluspunten
  • Snel
  • Makkelijk in gebruik
  • Super resultaat
Kersa07-12-2018

Fantastische borstel

Is een fantastische borstel. Ik kan snel mijn haar drogen en een schitterende kapsel creëren. Ben ik erg blij met
Pluspunten
  • Snel
Monika06-12-2018

het voldoet aan mijn verwachtingen

Remington AS8810 kocht ik op bevel, het is geweldig, ik raad het iedereen aan. Alle producten van dit bedrijf zijn aan te bevelen.
Nicol04-12-2018

Handzaam en werkt goed en goede prijs/kwaliteit

De Air Styler werkt helemaal zoals ik wil. De Styler ismakkelijk in gebruik en ligt goed in de hand.
Michelle04-12-2018

Super zacht haar vol volume!

Hele fijne föhnborstel! Geeft echt het volume en de krul die je wilt en is makkelijk in gebruik. De borstels zijn allebei heel zacht en het volume-opzetstuk doet echt zijn werk. Zet deze op de haaraanzet, beweeg voor een aantal seconden een beetje op en neer en je hebt echt veel volume. Heel blij met dit product!
Pluspunten
  • zachte borstels
  • lange snoer
Minpunten
  • geen opbergetui
Kaoutar02-12-2018

Mooie borstel

Hij droogt je haar super snel en zet er een mooie slag in. Goede aankoop ben blij met mn volumeus haar.
Pluspunten
  • snel
  • koelstand
Minpunten
  • groot
MissTang30-11-2018

Fijn product

Fijn product! Ik borstel mijn haar in een mum van tijd droog en het zorgt ook voor volume en glans. Ik kan alleen nog geen handigheid vinden in de roterende werking van de borstel, omdat ik de knoppen op een onhandige plek vind zitten.
Pluspunten
  • volume
  • glans
Minpunten
  • groot
Anja30-11-2018

Super krulborstel

Erg fijn product je kunt het gebruiken voor alle haartypes lang/kort. In een handomdraai heb je zo je haar gedroogd en gekruld. Tevens krijg je een mooi glans in je haar dat komt door de keramische coating die verrijkt is met keratine en amandelolie. Echt een aanrader
Pluspunten
  • Lang snoer
  • 2 opzet borstels en 1root boost opzet stuk
Minpunten
  • De opzet stukken worden erg heet
Fantastisch29-11-2018

Fantastisch

De borstel is echt fantastisch! Hij kan zowel links als recht om draaien en heeft 3 verschillende opzet stukken. Het voordeel van deze opzet stukken zijn dat je je haar op verschillende manieren kan stijlen.
Pluspunten
  • Gestyld en droog haar
  • Draaien
  • Lang snoer
  • 3 soorten opzet stukken
Minpunten
  • Zwaar
  • Groot
Janine29-11-2018

Geweldige roterende heteluchtborstel/föhnborstel!!

In 1 woord geweldig! Ik föhn mijn haar tot 80% droog met de gewone föhn en ik maak het in model met de Remington roterende heteluchtborstel/föhnborstel. In het begin even wennen maar had het snel onder de knie. Ikzelf creeer eerst volume en daarna maak ik er een slag aan, echt mooi! Daarnaast krijg je er mooi glanzend haar van. Ik had deze al veel eerder moeten bestellen, aanrader!
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Doet wat er wordt beloofd
Minpunten
  • onderedelen ontbreekt zakje voor opbergen ..
Miranda29-11-2018

Mooie glans en geweldige volume

Super makkelijk in gebruik en door de 3 verschillende opzetstukken die je erbij krijgt kan je er heel veel mee doen. Ik krijg veel meer volume dan andere borstels die ik eerder heb gebruikt. Let er wel op dat je voorzichtig de borstel ronddraait en alleen het uiteinde van je haar anders blijft je haar erin vast zitten. Ik heb dik en lang haar, dus voor ik de borstel gebruik fohn ik mijn haar voor 80% droog.
Pluspunten
  • volume
  • makkelijk in gebruik
  • verschillende opzetstukken
Minpunten
  • na lange tijd zwaar in de hand
Ilaydaaras28-11-2018

Fijne föhnborstel voor een mooi kapsel

De föhnborstel was in het begin even lastig in gebruik voor mij, maar nadat ik het te pakken had ging het prima. Zelf heb ik erg plat haar dankzij de borstel creëer ik mooie volume in mijn haar. Dankzij de knoppen op de borstel kun je het opzetgedeelte draaien waardoor het gebruik nog makkelijker wordt. Ik droog mijn haren en gebruik vervolgens de kleine bostel voor mooie slag, de koude stand is ook erg fijn zodat het nog beter blijft zitten. Het product is niet zwaar maar een beetje groot in gebruik, het is echt even wennen. Ook bevat het keratine en amandelolie, dit zorgt voor een mooie glans aan het haar. Ik ben er erg blij mee en raad het absoluut aan!
Pluspunten
  • Heeft 3 opzetstukken
  • Amandelolie en keratine voor glanzend haar
Minpunten
  • Groot in gebruik
SH2728-11-2018

oede heteluchtborstel, mooi resultaat met veel volume!

Deze heteluchtborstel geeft een supermooi resultaat met veel volume. Ik gebruik de eerste stand en de borstel geeft hetzelfde resultaat als wanneer je (bij de kapper) je haar met een ronde borstel en föhn in model brengt. De borstel geeft mijn haar ook een mooie glans. Ik gebruik zelf de kleinere borstel (40 mm) en dit werkt prima met mijn superlange haar (tot boven mijn onderrug). De borstelharen blijven niet recht staan, maar ik heb geen verschil gemerkt in het resultaat of in het gebruiksgemak.
Pluspunten
  • goede prijs/kwaliteit
  • borstel is vrij groot, maar niet zwaar
  • makkelijk in gebruik
  • cool shot voor fixatie
  • lange snoer (3 meter)
Minpunten
  • borstel is vrij groot
  • borstelharen blijven niet recht staan
Jolanda28-11-2018

Handige heteluchtborstel

Deze mooie heteluchtborstel droogt het haar snel en stijlt het tegelijkertijd. Je hoeft niet én een borstel én een föhn te gebruiken wat een stuk handzamer is. Er zitten twee verschillende borstels bij die gemakkelijk dmv een knop naar binnen en buiten draaien. Normaal heb ik na het fohnen van mijn dunne haar altijd een pluizig kapsel, maar met deze borstels verrijkt met amandelolie en keratine is dat stukken minder. Echt een aanrader!
Pluspunten
  • Lang meedraaiend snoer
  • Borstel én föhn ineen
Minpunten
  • Geen opberg etui
copmeer28-11-2018

Fijn product, maar even wennen aan de draaiknoppen

Het was even wennen en wat uitproberen, maar na 2 weken gebruik te hebben gemaakt van de krulborstel ben ik toch zeer verrast door het resultaat. De borstel zorgt voor veel volume en creëert een mooi slag in mijn haar. Moet wel zeggen dat het volume redelijk snel wegzakt als je geen mouse/lak of ander stylingproduct gebruikt. Ik vind de borstel echter wel wat aan de zware kant. Het ontwerp had wat verfijnder gemogen. Ook had ik een kleiner opzet stuk erg gewaardeerd. De draaiknoppen moet je even onder de knie krijgen, maar als je het eenmaal door hebt dan wil je niet meer zonder. Door het goede resultaat raad ik de borstel zeker aan.
Pluspunten
  • lang snoer
Minpunten
  • beetje zwaar
  • geen klein opzetstuk
Nadine Habib27-11-2018

Geweldig apparaat

Echt een heel mooi apparaat (de kleur is ook echt heel mooi). Het werkt perfect en de föhn doet goed zijn werk. Het stylt mijn haar precies goed! De rotatie knoppen zijn heel handig en je hebt 2 standen op het apparaat. Heel fijn is dat er ook 3 opzetstukken mee zijn gegeven. Ik ben er heel erg blij mee.
Pluspunten
  • 2 standen
  • Stylt mijn haar precies goed
Minpunten
  • haar blijft een beetje vastzitten
  • na een tijdje een beetje zwaar voor mijn hand
Serena26-11-2018

Super!

Hele fijne fohnborstel! Twee verschillende opzetstukken en nog een kamstuk. Let er wel op dat je voorzichtig de borstel ronddraait en alleen het uiteinde van je haar! Fijn dat de borstel verschillende standen heeft, mijn fijne haar is zo droog!
Pluspunten
  • Meerdere opzetstukken
  • Lang snoer
  • Handig in gebruik
Joyce26-11-2018

handig apparaat

handig apparaat dat je meteen droogt en stijlt, het opzetstuk voor het volume werkt super, je krijgt meteen meer volume in je haar. De verschillende roterende opzetborstels droogt je haar redelijk snel zonder dat het gaat pluisen. je moet wat handigheid krijgen met de draaiende delen. Het zou handig zijn als er nog een kleinere opzetborstel bij zit voor wat korter haar verder erg tevreden.
nancy26-11-2018

goed grip handsvat en mooie vallende lok

goede prijs/kwaliteit verhouding en ligt goed in de hand, ik raad het aan om het zeker uit te proberen
Diane25-11-2018

Handige hetelucht krulborstel

Heel handig want het vervangt mijn föhn en krulborstel. Voordeel op reis hoef ik niet meer 2 apparaten mee te nemen. De blaasfunctie (normaal van mijn föhn) en de slag (normaal van mijn krulborstel) zit nu in 1 apparaat dat levert tijdswinst op en ik merk dat het ook minder schadelijk voor mijn haar is. Het haar is door de blaaskracht ook erg snel gedroogd, ik gebruik in het begin het boost opzetstuk en daarna de draaiende borstel. De draaiende kop vind ik echt een pluspunt zeker als je dit gewend bent dan wil je niet meer anders. Ik vind het fijn dat er een ook een koude stand op zit, dat zorgt voor langer behoudt van je volume. Het was in het begin wel even wennen om over te schakelen naar de koude stand maar dat went ook weer. Het apparaat bevat een coating met keratine en amandelolie, dat zorgt voor extra glans.
Pluspunten
  • Handig föhn en krulborstel in 1
  • Roterende borstelkop
Florianv8925-11-2018

Fijne fonn en borstel in een

Een borstel en een fohn in een maakt het erg makkelijk om je haar in model te krijgen. De borstel heeft twee draairichtingen waardoor je haar niet vast komt te zitten in het apparaat. Je kan het de gewenste richting op draaien voor mooie krullen en volumes. Het is wel even wennen in het gebruik maar naar een aantal keer oefenen lukt het zeker
Pluspunten
  • Lang snoer die mee draait
  • Glad haar
  • Verschillende draairichtingen
Minpunten
  • groot product
Eddy25-11-2018

Goede koop !

Zeer aangenaam toestel. De draaiende kop vereist enige praktijk maar eens onder de knie een zaligheid. Geluidsvolume zeer goed. Goede prijs/kwaliteit
Pluspunten
  • draaiende kop
  • geeft haar volume en glans