De'Longhi PrimaDonna S EVO ECAM 510.55.M - Espressomachine - Zilver

De'Longhi PrimaDonna S EVO ECAM 510.55.M - Espressomachine - Zilver - Espressomachines

8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 169 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi PrimaDonna S EVO ECAM 510.55.M - Espressomachine - Zilver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Joop16-07-2020

Mooi ontwerp

De RVS uitvoering ziet er goed uit. De kwaliteit en de afwerking zijn prima. De instellingen maken het mogelijk de dranken te personaliseren. De koffie is heerlijk van smaak.
Pluspunten
  • Prima koffie
  • Goed instelbaar
Suijker29-04-2020

Mooi en degelijk volautomaat machine

Omdat we niet meer met een piston wilden werken hebben we besloten een volautomaat aan te schaffen. Delonghi heeft een goede naam en dit type kwam ook naar voren uit de reviews. Hij is degelijk gemaakt en is ook mooi om te zien. Niet te groot, dus kan makkelijk in een hoek staan zonder teveel aanrechtruimte in beslag te nemen. Installeren is makkelijk en de display is vrij duidelijk. Er wordt een heerlijke espresso gemaakt. De melkvarianten moeten we nog proberen.
Pluspunten
  • degelijk ontwerp
  • mooie uitstraling
  • heerlijke espresso
Minpunten
  • Deksel van het bonenreservoir voelt stug
emu25-04-2020

Fijne automaat, met heerlijke koffie!

Heerlijke koffie en ontzettend veel mogelijkheden! Wel een heel uitgebreid menu wat je echt moet leren kennen, maar daarna een geweldig apparaat.
Pluspunten
  • veel mogelijkheden
  • uitgebreide gebruiksaanwijzing
Minpunten
  • het duurt even voordat je het allemaal kent
LC23-04-2020

eenvoudige bediening

heb altijd al een delonghi gehad. Na 14 jaar was die op. Daarom een nieuwe gekocht. perfect. Het water van de koffie is heerlijk warm (heet), en de cappuccino heeft goede schuimvorming. Mooi design.
Pluspunten
  • design
  • Warme koffie
  • makkelijk te gebruiken
Minpunten
  • Verschil "koffie" en "mijn koffie" onduidelijk
  • Bluetooth werkte pas na restart
Emile04-04-2020

Mooie machine

Erg mooi uitziende volautomaat die heerlijke koffie zet. Heb deze nu 1 week. De enigste 2 minpunten die ik heb zijn dat het koffieplaatje snel beschadigd en dat het water best snel bijgevuld moet worden ondanks de 2 liter watertank
Pluspunten
  • Ontwerp
  • Heerlijke koffie
  • Melkschuim
Minpunten
  • Water bijvullen
  • Koffieplaatje
frans26-03-2020

heerlijke koffie

Mooi apperaat eenvoudig te bedienen na installeren binnen een paar minuten heerlijke koffie De capecino is heerlijk, goed schuim het is fijn dat de opwarm tijd kort is
Pluspunten
  • korte opwarmtijd
  • mooi vol schuim
  • goede vormgeving
Minpunten
  • prijs is nogal duur
Jacger25-03-2020

Mooi design, prijs/kwaliteit lijkt prima in orde.

Fantastisch apparaat, makkelijk in gebruik, heerlijk schuim!! Vele koffie's al mee gemaakt in 3 maanden, bevalt uitstekend. Duurzaamheid nog moeilijk iets over te zeggen.
Lekker bakkie19-03-2020

Mooi apparaat, warme koffie

Mooi apparaat, warme koffie, makkelijk te bedienen doordat je je eigen voorkeur in kan stellen. Eenvoudige reiniging Prijs/kwaliteit goed!
Pluspunten
  • Eigen instellingen
  • Veel verschillende soorten koffie
  • Goed warm
Leo de Bruin12-03-2020

Goede schuimige cappuccino, in hoogte verstelbare uitloop

Wij hadden al eerder een prima donna van de longhi. Bevalt prima! Heerlijke cappuccino! Gebruikersgemak, alles gaat automatisch. Deze nieuwe machine heeft nog meer mogelijkheden. Fijn dat we een workshop krijgen!
Pluspunten
  • Volautomatisch
  • Heerlijke cappucino met veel schuim!
Minpunten
  • nog niet gevonden
Silvia12-03-2020

Makkelijk te bedienen

Ik had op Internet en vergelijking opgezocht, prijs - kwaliteit was erg goed, maar ook de schoonmaak van de automaat was voor ons heel belangrijk (wij hadden en Jura en hier was het altijd wegbrengen om de automaat echt weer schoon te krijgen).
Pluspunten
  • prijs - kwaliteit
  • onderhoud
  • melkschuim
  • app bediening
Laura07-03-2020

Prachtige koffie machine

Heerlijke koffie kan hier enorm intens genieten van een heerlijke cappuccino De koffie is ook lekker goed warm Ik kan kiezen uit sterker of minder sterke koffie wat voor mij een pluspunt is aangezien de een van sterke koffie houd en de ander van minder sterke De verschillende soorten koffie die ik kan severen vind ik geweldig
Pluspunten
  • Heerlijke koffie
  • Makkelijk in gebruik
  • De koffie is echt warm
Theo06-03-2020

Mooie machine die lekkere koffie eenvoudig zet

Hiervoor had in al een Delonghi koffiemachine. Daar was ik heel tevreden over. De keus was dus gemakkelijk.
Pluspunten
  • Redelijke prijs
  • Zet uitstekende koffie
  • gemakkelijk te bedienen
albert van den bogaard04-03-2020

heerlijke koffie

goed en makkelijk apparaat met een geweldige service er bij, makkelijke werkwijze en iemand aan huis die het apparaat nog een keer uit legt
Epjan03-03-2020

Fijne koffiemachine

Onze koffiemachine bevalt goed vanwege het heldere display , de grote reservoirs , veel mogelijkheden. Lekkere koffie
Pluspunten
  • helder display
  • grote reservoirs
Marius19-02-2020

Lekker koffie

Ik heb het product voor zijn uiterlijk gekocht, bobendien de koffie is super lekker, dit is mijn tweede volautomaat en de eerste DeLonghi
Pluspunten
  • rvs body
  • compact
  • coffie temeratuur
Minpunten
  • geen knop voor 2 kopies koffie
Erwin19-02-2020
5.0

Lekkere koffie

5.0
Ziet er mooi uit . Makkelijk schoon te maken . Voor de rest nog afwachten . Net in bezit . Afwachten dus
Pluspunten
  • Makkelijk schoon te maken
  • Eigen koffie smaak
espresso lover05-02-2020

Gebruiksvriendelijke Schoonheid

Deze schoonheid heeft naast design de smaak van degelijkheid, gebruiksgemak en kwaliteit te pakken. Het gemak waarmee ze de verschillende soorten koffie serveert en schakelt tussen de verschillende soorten is subliem. Het is niets voor niets een primadonna
Pluspunten
  • Uitstraling
  • Design
Dick01-02-2020

Mooi apparaat ,lekkere warme koffie

We wilden een koffiemachine die veelzijdig en goed is. Deze kwam naar voren bij het kijken in meerdere zaken. Werd ook aanbevolen als goede kwaliteit koffie en we hebben de eerste bakkies koffie en cappuccino gemaakt en ze smaakten heerlijk. Ook was de koffie goed warm. Verder kan je ook een eigen keuze menu op aanmaken. Kortom prima apparaat voor een redelijke prijs.
Pluspunten
  • melkkan eenvoudig eraf om in koelkast te bewaren
  • Eigen menu aanmaken met voorkeuze van sterkte enzo
Minpunten
  • Nog niet ontdekt.
Gerard22-01-2020

Goede hete koffie

Mooie compacte machine. Temperatuur prima. Ruime voorraad water en koffie. Nog te kort in bezit om verdere beoordeling te geven.
Nora16-01-2020

Mooi stoer design, veel keuze, lekkere koffie.

Mooi stoer design, mooie afwerking, veel keuze mogelijkheden om in te programmeren, lekkere koffie. Apart vakje voor bijv. cafeine vrije koffie
Pim13-01-2020

Geen geklieder en gebruiksvriendelijk

Elk lid van het gezin heeft zijn eigen app van Longhi. Het apparaat is duidelijk met menu/app en men kan zonder geklieder verschillende recepten bereiden. Het apparaat doet werkelijk alles. Het is een investering maar dan hedde ok wa :)
Pluspunten
  • Duidelijke menu structuur
  • Makkelijk en duidelijke app
  • Makkelijk en simpel in gebruik (alles in 1)
  • Prettig in onderhoud
  • Mooie vormgeving
Minpunten
  • Voorraad bonen lastig om klep dicht te krijgen
Els06-01-2020

Heerlijke koffie, goed warm, ook het melkschuim is goed

Gekozen voor delonghi, omdat ons nespresso-apparaat ook goed is. Mooie rvs vormgeving. Goede prijs. Veel instellingen. veel aanpassingen mogelijk. Ook voor alleen melkschuim (dus zonder koffie)
Pluspunten
  • Temperatuur koffie is goed
  • Mooi vormgeving in rvs.
Minpunten
  • kopjesplaatje wordt niet snel warm
  • verder geen minpunten
John06-01-2020

Heerlijke Koffie

Mooi design,heerlijke koffie en veel soorten smaken. Het apparaat schuimt het melk zoals het op de tv wordt gedemonstreerd Geweldig!
Pluspunten
  • Lekkere koffie
  • Opgeschuimt melk
  • Veel mogelijkheden
  • Bediening eenvoudig
  • Goedwerkende App
Mjv25-12-2019

Veel mogelijkheden

Het is een fijn apparaat dat goed werkt, veel mogelijkheden biedt. Iedere selectie kan seperaat aangepast en opgeslagen worden. Koffie wordt uitstekend bereid.
Pluspunten
  • Mogelijkheden
  • Persoonlijke instellingen
Willem de Nijs25-12-2019

Mooi design en gemakkelijk te bedienen

Zeer makkelijke bediening en goede kwaliteit van koffie. Het design is zeer mooi met een duidelijke gebruiksaanwijzing.
  • Gebruiksgemak