De'Longhi ECAM 23.120.SB - Espressomachine - Zwart/Zilver - Espressomachines

De'Longhi ECAM 23.120.SB - Espressomachine - Zwart/Zilver
De'Longhi ECAM 23.120.SB - Espressomachine - Zwart/Zilver
8.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 160 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi ECAM 23.120.SB - Espressomachine - Zwart/Zilver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Hanneke09-05-2017

Wil nooit meer anders

Dit is onze tweede Delonghi. Hopelijk hebben we van deze wel wat langer plezier. Helaas begon de eerste na 3,5 jaar gebreken te vertonen. Steeds minder koffieafgifte en de smaak van de koffie was niet meer goed. Het apparaat is altijd goed onderhouden en schoongemaakt. We gooien het maar op domme pech. Ondanks dat we het best snel vonden om zo'n duur apparaat nu alweer te moeten vervangen. Toch weer een nieuwe gekocht. Want als je eenmaal aan deze manier van koffie zetten gewend bent wil je nooit meer anders. Precies hetzelfde type omdat hier de Long functie op zit. Die is heerlijk als je van een flinke bak sterke koffie houdt. Maar ook de gewone koffie en espresso zijn erg lekker. Echt genieten. Dit apparaat is een stuk stiller met malen en zetten dan zijn voorganger. Hij bevalt weer uitstekend. Geen moment spijt van de aanschaf. Nooit meer een gewoon filter koffiezetapparaat in ons huis.
  • Heerlijke koffie
Minpunten
  • Vorige was snel kapot
HvdW08-05-2017

Heel fijn makkelijk apparaat

Werkt goed, lekker klein, veel functies Lekbak erg snel vol ondanks dat ik er een waterbakje onder zet koekjes zoals in 20110b heb ik niet het is allemaal losse drap
Pluspunten
  • Formaat
  • Hete koffie
Minpunten
  • lekbak snel vol
  • Lawaai
  • Natte kruim ipv koekjes
Jose van den Broek06-05-2017

lekker hete kofifie

Het is een machine die gemakkelijk op je eigen voorkeur is in te stellen, zowel aan warmte als aan sterkte.Ik hoop dat deze wel langer mee gaat als mijn eerste 4 jaar is niet echt lang. Gaf een groot verschil met 2 kopjes tegelijk zetten tussn link en rechts links vol rechts half. rechter tuitje druppelt alleen ook bij 1 kops
Pluspunten
  • snel en eenvoudig in te stellen
  • lekkere koffie
Lee05-05-2017

Prima koffie machine

na enig onderzoek zijn we toch op de DeLonghi uitgekomen. Ook aanbevolen door kennissen weinig problemen en simpel te bedienen. Voor alsnog maakt hij heerlijke koffie (de bonen uiteraard ), maakt weinig lawaai en makkelijk te onderhouden. en eerdere recensies waren ook veel belovend.
Pluspunten
  • stil en makkelijk te bedienen
Minpunten
  • bovenstedeel is geen warmhoudtplaat
DeLonghi volautomatisch espressoapparaat04-05-2017

Compact en alles in 1.

1 druk op de knop en alles wordt gedaan, malen, juiste hoeveelheid koffie, warm water, hoeveelheid en alleen nog even melk warm maken. Alles geintegreerd. Wat een gemak.
Pluspunten
  • alles via 1 knop
  • makkelijk schoon te houden
  • compact
Minpunten
  • Geluid bij opstarten
Henk03-05-2017

Zeer goede prijs/kwaliteits verhouding

Prima kwaliteit, heerlijke koffie met een mooie schuimlaag, en zeer eenvoudig in bediening en onderhoud. Ziet er ook nog eens heel mooi uit in je keuken, mooie vormgeving en compact. Machine is ook redelijk stil. Aanrader !!
Pluspunten
  • mooie schuimlaag
  • stille werking
  • eenvoudig in gebruik
  • eenvoudig te onderhouden
  • redelijk compact
Minpunten
  • nog niet ontdekt
Kees02-05-2017

Goede smaak

Mooie vormgeving, compact van formaat en een heerlijke espresso. De bediening is zeer eenvoudig d.m.v. verlichte druktoetsen
Pluspunten
  • Weinig geluid
  • Compacte vormgeving
Hennie30-04-2017

Mooi uitstraling

De longhi ECAM 23120sb heeft een mooie uitstraling en geeft heerlijk koffie. Hij is makkelijk in onderhoudt en je kunt overal goed bij. De ochtend kun je extra goed wakker worden door de long functie. Deze geeft door zijn speciale druppels gewijs water toevoeging extra cafeïne. Super boost.!.! Kortom mooi volautomatische apparaat voor een mooie prijs........
Pluspunten
  • Koffie met crème laagje
  • Heerlijk geurende koffie
  • Makkelijk in onderhoud
Tom Rang28-04-2017

Geweldig apparaat

Het is helemaal geweldig. Wij hadden eerder ook een Delonghi en deze is nog sneller en nog beter. Vormgeving is zeer mooi en de bediening is top.
De Visser28-04-2017

De'Longhi ECAM 23.120.SB

Goede snelle levering via BCC Goede heldere handleiding ! Lekkere koffie Mooi apparaat, en handig dat alles aan de voorzijde te benaderen is.
wim27-04-2017

goed apparaat

Zeer goed apparaat waar lekkere koffie uitkomt ook makkelijk te onderhouden en binnen een korte tijd en snel een bakkie uitkomt.
av26-04-2017

mooi styling

Mooi styling, niet te groot, geluid is prima, heerlijke koffie, zelf instelbaar , melk schuimt mooi op
G te U22-04-2017

Een zeer goed apparaat om koffie mee te zetten

Ik heb graag een lekker vers bakje koffie op elk moment van de dag. En dat kan met dit apparaat. Hij warmt snel op en gebruikt verse koffiebonen. Vooral het mooie schuimkraagje vindt ik te gek.
Pluspunten
  • Snel koffie
  • Lekkere koffie
Minpunten
  • schoonmaken
  • water regelmatig bij vullen.
KZ21-04-2017

Prima

Net in bezit. Gebruikersvriendelijk. Compact en handig waterreservoir. Mooi om te zien ook nog en duidelijke knoppen.
Pluspunten
  • Makkelijk waterreservoir
  • Gebruikersvriendelijk
Hans20-04-2017

Tevreden

7 jaar lang gebruik gemaakt van eenzelfde soort exemplaar. Prima bevallen dus weer voor gekozen voor een nieuwere versie. Gebruiksvriendelijk, mooi design en lekkere koffie.
Pluspunten
  • Handig in gebruik
Minpunten
  • Niet teveel melk gebrk met opschuimen ivm spatten
Evert20-04-2017

espresso-apparaat

Fantastisch apparaat. Heerlijk koffie. Persoonlijk in te stellen. Nadeel is: ik drink nu meer koffie en had ik het apparaat maar eerder aangeschaft.
Pluspunten
  • Instellen koffie veel mogelijkheden
  • makkelijk schoon te maken
Hendrik19-04-2017

Is nog te vroeg voor een review

Ik kan alleen iets zeggen over het apparaat: ziet er mooi uit en is praktisch in gebruik, alleen de bedieningsknop van de melkschuimer gaat wat zwaar en het loshalen van het stoompijpje vraag wat handigheid. Het verwijderen en schoonmaken van de lekbak en de koffieopvang is simpel. Makkelijk toegankelijk aan de voorzijde van het apparaat. Ik moet meer verschillende bonen hebben geprobeerd om iets zinnigs over de koffiekwaliteit te kunnen zeggen.
Nikki18-04-2017

Mooi design

Delonghi aangeschaft nadat onze oude koffiezetapparaat met bonen stuk was gegaan. En we wilden een koffiezetapparaat met bonen weer terug, maar ook 1 waarmee je cappuccino's mee kan zetten, toen kwamen we op deze uit na vele positieve reacties. Het is even wennen maar uiteindelijke wel een makkelijk apparaat, zeker als je af en toe maar 1 kopje koffie wil. De koffiezetapparaat gaat na iedere keer dat je hem uit/aan zet eerst reinigen en daarna is het klaar voor gebruik, is goed om lekker koffie te houden maar beetje gek als je het niet gewend bent. Verder maakt de koffiezetapparaat niet al te veel geluid.
Pluspunten
  • Kan ook 1 kopje koffie zetten
  • Cappuccino's maken
  • Mooie afwerking
Minpunten
  • Bij aan en uit zetten wordt het apparaat gereinigd
Maarten17-04-2017

Expressomachine

Het apparaat ziet er goed uit en is mooi afgewerkt. Maar waar het om gaat is natuurlijk de koffie die er uit komt en na even zoeken welke bonen wij het lekkerste vonden hebben we nu dagelijks heerlijke koffie. Ook de kleine expresso is heerlijk Het maken van ene cappuccino was even proberen maar gaat nu prima
Pluspunten
  • Mooie afwerking
  • Voelt degelijk aan
  • Koffie is goed warm
  • eenvoudig schoon te maken
Minpunten
  • nog niet ontdekt
Lowiekse16-04-2017

Makkelijk in gebruik

Nu drie weken in ons bezit. Moet nog de juiste koffiebonen vinden die bij onze smaak passen. Vraag mij af of het echt noodzakelijk is om elke twee maanden een waterfilter á € 12,- te kopen.
Ben Adriaansen13-04-2017

mooi afgewerkt apparaat

Beslist niet in de dure categorie, maar een goede prijs/kwaliteit verhouding. Hopen nog veel jaren plezier van te hebben.
Pluspunten
  • mooie afwerking
  • goede prijs versus kwaliteit
Karin07-04-2017

Mooi apparaat en lekkere koffie

Nog maar net in gebruik maar tot dusver erg tevreden. Het is een mooi apparaat en lekkere koffie. Makkelijk in gebruik en onderhoud.
Pluspunten
  • Makkelijke bediening
  • Lekkere koffie
Minpunten
  • Nog geen minpunten ondekt
HD06-04-2017

gebruiksvriendelijk

de koffie is lekker heet en lekker door de vers gemalen bonen. hij maakt veel minder herrie dan onze vorige machine en is zeer gebruiksvriendelijk.
Wanda03-04-2017

Elegant & easy to use

Fresh coffee within minutes and piping hot as coffee should be. It's elegant and clear display ensures that it is easy to use and to clean.
Wout01-04-2017

Compact koffieapparaat

De ECAM23120 bevalt goed, makkelijk schoon te houden, en neemt weinig ruimte in. Het stoompijpje om melk op te schuimen is even wennen, maar na enig oefenen gaat dit prima. De prijs / kwaliteit verhouding is goed
Pluspunten
  • Neemt weinig ruimte in
  • Eenvoudig te reinigen
Minpunten
  • Binnen 20 dagen voor de eerste keer ontkalken