De'Longhi ECAM 23.120.SB - Reviews

8,9 Lees 22 reviews
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Aantal kopjes per keer
2
Type
espresso machine
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 22 reviews

8,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Geert 06-12-2016 Product paar dagen in bezit

delonghi 23.120.sb

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
prima machine, onderhoudsvriendelijk en een lekker kopje koffie, diverse mogelijkheden. ook erg gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
inge 06-12-2016 Product paar dagen in bezit

gemakkelijk te bedienen

Algemene score

9,0
mooi compact apparaat heel eenvoudig in gebruik en een heerlijk bakje verse koffie, geen ingewikkelde knoppen fijn dat het waterreservoir van voren zit

Pluspunten

  • compact
  • waterreservoir van voren
  • eenvoudige bediening
  • ook heet water

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Gerry 25-11-2016 Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stille machine met heerlijke warme koffie. Het malen maakt veel minder geluid dan mijn oudere machine. De koffie wordt echt warm. Fijne machine

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik
  • warme koffie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Cvdl 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

Prima machine, prima koffie, eenvoudige bediening.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Elegante vormgeving. In een handomdraai heerlijke koffie.
Een sieraad voor de keuken. Simpel te installeren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Cvdl 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

Prima machine, prima koffie, eenvoudige bediening.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Elegante vormgeving. In een handomdraai heerlijke koffie.
Een sieraad voor de keuken. Simpel te installeren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Richard 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

Coffee making automatically and much cheaper than Nespresso!

Algemene score

9,0
Machine costs initially much more than a Nespresso machine, but the coffee tastes just as good and at a fraction of the price of Nespresso. Nespresso coffee costs at least euro 0.30/cup and via this machine I calculate the cost/cup to about about euro 0.10/cup, so with normal family use the initial higher purchase price is fully recovered in about a year to 18 months and it is all profit from there on with the De Longhi ECAM 23.120

Pluspunten

  • low cost/cup
  • ease of use

Minpunten

  • A bit tricky to work out the maintenence schedule

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
corrie van der lee 21-11-2016 Product paar dagen in bezit

Expresso apparaat mooie vormgeving.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi apparaat werkt prima en zet heerlijke koffie. Stoom werkt goed zelfs heet water voor een kopje Thee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
erik 19-11-2016 Product paar dagen in bezit

makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geweldige machine, snel, hete koffie, makkelijk in gebruik en onderhoud.
Staat zeer stijlvol in de keuken

Pluspunten

  • geweldige koffie
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
haaken 16-11-2016 Product paar dagen in bezit

mooi en makelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed instelbaar en regelbaar ook het zelf reinigen na het instellen van de gewenste tijd en het het zelf uitschakelen

Pluspunten

  • mooi apparaat

Minpunten

  • nog niets kunnen vinden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Frits 16-11-2016 Product paar dagen in bezit

Doet waarvoor ie is gekocht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lekker compact apparaat met eenvoudige bediening. Zet een goede kop koffie op de juiste temperatuur. Makkelijk schoon te maken. Melkpijpje zit wel erg dicht op het apparaat, waardoor het lastig is om onze melkkan te 'draaien'. Apparaat vervangt onze - in vergelijking nogal lompe - machine die na drie jaar alleen maar foutmeldingen geeft i.p.v. koffie. De duurzaamheid van onze nieuwe moet natuurlijk nog blijken...

Pluspunten

  • compact
  • maalgroep klein en eenvoudig te reinigen
  • lekkere koffie, goed van temperatuur

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Aila 06-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi compleet apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Net in bezit, maar het is een gebruiksvriendelijk apparaat. Een kleine eenvoudige zetgroep die gemakkelijk te reinigen is.

Pluspunten

  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Tot nu geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
r bergers 06-11-2016 Product paar dagen in bezit

De’Longhi volautomatisch espressoapparaat

Algemene score

8,0
perfect apparaat makkelijk in onderhoud en gebruik mooie vormgeving geluidsarm neemt niet veel ruimte in

Pluspunten

  • onderhoud
  • gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Esther 03-11-2016 Product paar weken in bezit

Geweldig en gemakkelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Werkt geweldig. Makkelijk bedienbaar. Makkelijk te onderhouden. Geeft alles duidelijk aan. Goed instelbaar qua sterkte. En een heel mooi apparaat voor in de keuken!

Pluspunten

  • Makkelijk bedienbaar
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ben Geurts 10-06-2016 Product paar dagen in bezit

De Longhi espreso machine type ECAM 23.120SB

Algemene score

8,2
Apparaat is eenvoudig van bediening. Koffie is goed van temperatuur en de smaak is gemakkelijk instelbaar maar natuurlijk afhankelijk van de soort koffiebonen en hoe ze gebrand zijn.
Duurzaamheid zal zich nog moeten bewijzen maar wij vertrouwen erop dat een Italiaans merk dat al zo lang op de markt is zijn reputatie hoog wil houden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
ptje 15-03-2016 Product maand in bezit

Heerlijke koffie, compact, gemak, uitstraling

Algemene score

9,2
Compact apparaat met een mooie uitstraling en een makkelijke bediening. In het begin even de handleiding erbij en het apparaat uitproberen hoe en op welke manier te gebruiken. nu volop plezier en genot van een heerlijk kopje koffie op alle tijden van de dag met een heel makkelijk gebruik. Snel op goede temperatuur. makkelijk schoon te houden. kortom heel tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Annelinde234 31-12-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Lang gezocht naar een apparaat dat kon voldoen aan onze eisen. Met name niet te veel geld betalen voor iets goeds. Onze mening is dat dit apparaat daar aan voldoet. Heerlijke koffie, snel gemaakt en gemakkelijk te bedienen. We hebben het melkopschuimen nog niet geprobeerd bij gebrek aan RVS kannetje, maar dat komt nog. Het enige nadeel is dat andere koffie dan niet echt meer smaakt...
Het apparaat zelf oogt robuust en heeft een luxe uitstraling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
sawamizu 28-02-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
De smaak is zeer goed en goed af te stellen op bepaalde wensen.
Makkelijk te bedienen.
Veel mogelijkheden, 1 tot 2 kopjes, klein of groot, lichte of sterke koffie.
Vormgeving is goed.
Duurzaamheid perfect (Eco-Mode).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
mernest 27-02-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Apparaat ziet er gelikt uit en straalt klasse uit. Wel de handleiding goed lezen, wat er allemaal schoon gehouden moet worden. Maar dat gaat wel lukken, het lijkt niet al te ingewikkeld. Ben helemaal blij met deze espresso-machine, de koffie is heerlijk. Ook de cappuccino smaakt goed, maar de smaak blijft afhankelijk van de gekozen bonen natuurlijk. Duurzaamheid kan ik nog niet veel van zeggen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
goudvink1 16-02-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Nadat onze 7 jaar oude Siemens espressomachine mankementen ging vertonen voor deze De Longhi gekozen. De eerste indrukken zijn goed. Mooi design. Heerlijke koffie. Geschuimde melk ziet er "romig"uit. Maakt bij verschillende toepassingen minder lawaai dan de vorige. Wat duurzaamheid betreft moeten we afwachten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
janet-willy 09-02-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Erg mooi vormgegeven apparaat, mooi smal, erg gemakkelijk in het gebruik. Het Nederlands in de handleiding is erg gebrekkig, maar het menu op het display wijst zich vanzelf.
We hebben het apparaat een paar dagen in ons bezit, nog even uitzoeken hoe we precies de maalgraad, hoeveelheid koffie in moeten stellen voor de juiste persoonlijke smaak. De eerste kopjes vallen niet tegen.
Een tegenvaller is de prijs (€10) van het waterfilter welke je volgens de gebruiksaanwijzing elke twee maanden moet vervangen. We hebben hardheid 2, of dit echt nodig is???

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews