De'Longhi ECAM 23.120.SB - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart, zilver
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 115 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ben Geurts 10-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

De Longhi espreso machine type ECAM 23.120SB

Algemene score

8,2
Apparaat is eenvoudig van bediening. Koffie is goed van temperatuur en de smaak is gemakkelijk instelbaar maar natuurlijk afhankelijk van de soort koffiebonen en hoe ze gebrand zijn.
Duurzaamheid zal zich nog moeten bewijzen maar wij vertrouwen erop dat een Italiaans merk dat al zo lang op de markt is zijn reputatie hoog wil houden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mevr-p 15-03-2016
  • Product maand in bezit

Heerlijke koffie, compact, gemak, uitstraling

Algemene score

9,2
Compact apparaat met een mooie uitstraling en een makkelijke bediening. In het begin even de handleiding erbij en het apparaat uitproberen hoe en op welke manier te gebruiken. nu volop plezier en genot van een heerlijk kopje koffie op alle tijden van de dag met een heel makkelijk gebruik. Snel op goede temperatuur. makkelijk schoon te houden. kortom heel tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelinde234 31-12-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Lang gezocht naar een apparaat dat kon voldoen aan onze eisen. Met name niet te veel geld betalen voor iets goeds. Onze mening is dat dit apparaat daar aan voldoet. Heerlijke koffie, snel gemaakt en gemakkelijk te bedienen. We hebben het melkopschuimen nog niet geprobeerd bij gebrek aan RVS kannetje, maar dat komt nog. Het enige nadeel is dat andere koffie dan niet echt meer smaakt...
Het apparaat zelf oogt robuust en heeft een luxe uitstraling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
George Eli 27-06-2016

Annelinde,
Werkt jullie ECAM 23.120.SB nog steeds naar volle tevredenheid ?
Wij willen hem n.l. óók gaan kopen.
Bij voorbaat hartelijk bedankt.

Annelinde234 29-06-2016

Hoi,
Ja hij bevalt nog steeds en doet het nog goed. Alleen het melkopschuimen is niet ons ding. We hebben er alsnog een aparte melkopschuimer bij gekocht. Verder hebben we ook (tegen het advies in van DeLonghi een goedkoper reinigings(ontkalkingsmiddel) gekocht. Dit werkt naar ons idee net zo goed. We gebruiken het apparaat voor gemiddeld 4 a 6 kopjes per dag. Ik zou alleen geen zwarte weer kopen hij ziet er namelijk snel stoffig uit. We hebben toendertijd zwart gekozen omdat een andere kleur duurder was.

Reageer

Ruud 25-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat, heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima koffiemachine, duidelijke handleiding, heerlijke koffie, sterkte goed in te regelen, gemakkelijk schoonmaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose van den Broek 06-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

lekker hete kofifie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een machine die gemakkelijk op je eigen voorkeur is in te stellen, zowel aan warmte als aan sterkte.Ik hoop dat deze wel langer mee gaat als mijn eerste 4 jaar is niet echt lang. Gaf een groot verschil met 2 kopjes tegelijk zetten tussn link en rechts links vol rechts half. rechter tuitje druppelt alleen ook bij 1 kops

Pluspunten

  • snel en eenvoudig in te stellen
  • lekkere koffie

Reageer

Hendrik 19-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Is nog te vroeg voor een review

Algemene score

6,0
Ik kan alleen iets zeggen over het apparaat: ziet er mooi uit en is praktisch in gebruik, alleen de bedieningsknop van de melkschuimer gaat wat zwaar en het loshalen van het stoompijpje vraag wat handigheid. Het verwijderen en schoonmaken van de lekbak en de koffieopvang is simpel. Makkelijk toegankelijk aan de voorzijde van het apparaat. Ik moet meer verschillende bonen hebben geprobeerd om iets zinnigs over de koffiekwaliteit te kunnen zeggen.

Reageer

mernest 27-02-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Apparaat ziet er gelikt uit en straalt klasse uit. Wel de handleiding goed lezen, wat er allemaal schoon gehouden moet worden. Maar dat gaat wel lukken, het lijkt niet al te ingewikkeld. Ben helemaal blij met deze espresso-machine, de koffie is heerlijk. Ook de cappuccino smaakt goed, maar de smaak blijft afhankelijk van de gekozen bonen natuurlijk. Duurzaamheid kan ik nog niet veel van zeggen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
George Eli 27-06-2016

Hi Mernest,
We zijn inmiddels 2 jaar verder....en ben je nog steeds een tevreden gebuiker van de ECA 23.120.SB en is de machine "duurzaam "gebleken ?
Laat het mij weten a.u.b.

mernest 28-06-2016

Ik ben nog steeds tevreden. Ontkalken hoef ik niet te doen want ik heb een ontkalkingsmachine aangeschaft die al het kalk in het water direct bij binnenkomst er uit haalt. Geniet nog steeds van elk kopje koffie.

Reageer

Bert 12-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Nu wij dit espresso apparaat een maand of 4 in ons bezit hebben en al eerder een revieuw geschreven heb ,kan ik niet anders melden dat wij nog steeds genieten van onze kopjes koffie.
Je moet even wat proberen wat jou smaak is maar dan is het genieten. Het is een makkelijk apparaat wat makkelijk te onderhouden is

Pluspunten

  • gebruiks vriendelijk
  • lekkere koffie

Minpunten

  • beetje luidruchtig bij het malen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

F. Koot 03-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fraaie espresso machine

Algemene score

8,0
Een fraaie machine met goede gebruiksaanwijzing die gemakkelijk in te stellen is. De koffie is van zeer goede kwaliteit mits goede koffiebonen worden gebruikt.

Pluspunten

  • Fraai apparaat
  • Eenvoudig in gebruik
  • Goede kwaliteit koffie

Minpunten

  • Nog niet tegengekomen

Reageer

Wout 28-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi uitziende espresso apparaat

Algemene score

9,0
DeLonghi is voor ons een bekend merk, hiervoor toch een ander merk geprobeerd.
Nu weer een DeLonghi, omdat deze veel stiller is en er bovendien prachtig uitziet.

Pluspunten

  • relatief stil in vergelijking met andere merken
  • ziet er mooi uit.

Minpunten

  • nog niets.

Reageer

Frans 20-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De eerste bakkies koffie gemaakt. Veel keuze en afstelmogelijkheden om jouw lekkere koffie te maken. Perfect apparaat. Mooi en compact. Ideale keuze.

Pluspunten

  • Mooi en compact
  • de afstelmogelijkheden
  • practisch en snel

Minpunten

  • nog geen

Reageer

JDH 18-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eerste indruk goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Lijkt een degelijk en goed product zonder veel toeters en bellen alle onderdelen goed bereikbaar. Smaak van de koffie is goed en het stoompijpje doet wat er van verwacht wordt.

Pluspunten

  • Geen onnodige extra's.

Reageer

Ivan 21-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het product is mooi en was voor een zeer goede prijs te vergelijken met anderen. Ook was er een cadeau inbegrepen.

Pluspunten

  • mooi
  • modern

Reageer

Tommy 27-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat voor nette prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi apparaat voor een nette prijs. Kan zowel filterkoffie als bonen in. Alleen de melkopschuimer nog uitprobere

Reageer

Henk 25-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Op advies van familie en kennissen de De'Longhi Ecam 22.320.SB espressomachine gekocht. Al vele malen een heerlijk cappuccino of espresso gedronken.
Makkelijk te bereiden mbv prima uitleg en display.

Pluspunten

  • bediening
  • schoonmaakgemak

Minpunten

  • je blijft koffie zetten ivm de smaak. haha

Reageer

Bert 24-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi design en lekkere koffie

Algemene score

10,0
Wij hadden hiervoor de magnifica s van delongi en die beviel ons zo goed dat we weer voor delongi hebben gekozen.

Pluspunten

  • Lekkere romige koffie
  • mooie compacte machine
  • Handig in gebruik

Reageer

Arnold 23-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goeie koffie.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk te bedienen, waterreservoir zit op de juiste plaats. En een goede prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Waterreservoir aan de zijkant.
  • Makkelijk in gebruik.

Reageer

Catharina 21-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Heerlijke koffie

Algemene score

8,0
Ik heb voor het product gekozen vanwege de goede naam, de heerlijke koffie en de goede service. De melk functie van het apparaat werkt perfect.

Pluspunten

  • vormgeving
  • diverse soorten koffie

Reageer

leonard 19-08-2017
  • Product paar weken in bezit

compact apparaat eenvoudig snel koffie

Algemene score

8,0
compact apparaat. eenvoudig in gebruik. heerlijk en snel koffie.
handig in gebruik met melkopschuimen

Pluspunten

  • eenvoudig
  • snel koffie bereid

Reageer

Marian de Boer Dikmans 15-08-2017
  • Product paar weken in bezit

De Koffiemachine type ECAM23.120.SB

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze koffiemachine vinden wij vele malen beter dan de Philips machine die wij hiervoor hadden. De koffiesterkte is uitstekend te regelen, de lekbak en opvangbak voor de koffie zijn heel makkelijk te reinigen. het opschuimen van melk gaat prima en is mooi dik een prima aankoop zijn hier echt heel blij mee

Pluspunten

  • makkelijk
  • goed te reinigen

Minpunten

  • geen
  • geen

Reageer

Toon meer reviews