De'Longhi ECAM 23.120.SB - Reviews

Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zwart, zilver
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 145 reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi ECAM 23.120.SB op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ben Geurts 10-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

De Longhi espreso machine type ECAM 23.120SB

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.120.SB

Algemene score

8,2
Apparaat is eenvoudig van bediening. Koffie is goed van temperatuur en de smaak is gemakkelijk instelbaar maar natuurlijk afhankelijk van de soort koffiebonen en hoe ze gebrand zijn.
Duurzaamheid zal zich nog moeten bewijzen maar wij vertrouwen erop dat een Italiaans merk dat al zo lang op de markt is zijn reputatie hoog wil houden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mevr-p 15-03-2016
  • Product maand in bezit

Heerlijke koffie, compact, gemak, uitstraling

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.120.SB

Algemene score

9,2
Compact apparaat met een mooie uitstraling en een makkelijke bediening. In het begin even de handleiding erbij en het apparaat uitproberen hoe en op welke manier te gebruiken. nu volop plezier en genot van een heerlijk kopje koffie op alle tijden van de dag met een heel makkelijk gebruik. Snel op goede temperatuur. makkelijk schoon te houden. kortom heel tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelinde234 31-12-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Lang gezocht naar een apparaat dat kon voldoen aan onze eisen. Met name niet te veel geld betalen voor iets goeds. Onze mening is dat dit apparaat daar aan voldoet. Heerlijke koffie, snel gemaakt en gemakkelijk te bedienen. We hebben het melkopschuimen nog niet geprobeerd bij gebrek aan RVS kannetje, maar dat komt nog. Het enige nadeel is dat andere koffie dan niet echt meer smaakt...
Het apparaat zelf oogt robuust en heeft een luxe uitstraling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
George Eli 27-06-2016

Annelinde,
Werkt jullie ECAM 23.120.SB nog steeds naar volle tevredenheid ?
Wij willen hem n.l. óók gaan kopen.
Bij voorbaat hartelijk bedankt.

Annelinde234 29-06-2016

Hoi,
Ja hij bevalt nog steeds en doet het nog goed. Alleen het melkopschuimen is niet ons ding. We hebben er alsnog een aparte melkopschuimer bij gekocht. Verder hebben we ook (tegen het advies in van DeLonghi een goedkoper reinigings(ontkalkingsmiddel) gekocht. Dit werkt naar ons idee net zo goed. We gebruiken het apparaat voor gemiddeld 4 a 6 kopjes per dag. Ik zou alleen geen zwarte weer kopen hij ziet er namelijk snel stoffig uit. We hebben toendertijd zwart gekozen omdat een andere kleur duurder was.

Reageer

Ruud 25-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat, heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.120.SB

Algemene score

10,0
Prima koffiemachine, duidelijke handleiding, heerlijke koffie, sterkte goed in te regelen, gemakkelijk schoonmaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose van den Broek 06-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

lekker hete kofifie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.120.SB

Algemene score

8,0
Het is een machine die gemakkelijk op je eigen voorkeur is in te stellen, zowel aan warmte als aan sterkte.Ik hoop dat deze wel langer mee gaat als mijn eerste 4 jaar is niet echt lang. Gaf een groot verschil met 2 kopjes tegelijk zetten tussn link en rechts links vol rechts half. rechter tuitje druppelt alleen ook bij 1 kops

Pluspunten

  • snel en eenvoudig in te stellen
  • lekkere koffie

Reageer

Hendrik 19-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Is nog te vroeg voor een review

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.120.SB

Algemene score

6,0
Ik kan alleen iets zeggen over het apparaat: ziet er mooi uit en is praktisch in gebruik, alleen de bedieningsknop van de melkschuimer gaat wat zwaar en het loshalen van het stoompijpje vraag wat handigheid. Het verwijderen en schoonmaken van de lekbak en de koffieopvang is simpel. Makkelijk toegankelijk aan de voorzijde van het apparaat. Ik moet meer verschillende bonen hebben geprobeerd om iets zinnigs over de koffiekwaliteit te kunnen zeggen.

Reageer

Wim van den Hurk 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bijzonder handig en duidelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.120.SB

Algemene score

8,0
Wij gebruiken al jarenlang een koffieapparaat van dit merk. Is de tweede bij ons. wij zijn er zeer tevreden over anders hadden we niet weer voor dit merk gekozen.hopelijk zijn jullie blij met ons als vaste klant.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

hjb 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed koffie apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.120.SB

Algemene score

9,0
werkt goed de koffie apparaat geen klachten erover dus delonghi is goed koffie
apparaat voor iedereen aanbevolen.

Pluspunten

  • goed

Minpunten

  • niet

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sanders 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.120.SB

Algemene score

8,0
het apparaat geeft lekkere koffie. Ik ben al op leeftijd en kan niet goed met apparaten omgaan, maar met dit apparaat kon ik snel goed overweg. De handleiding is duidelijk. Ook is het prettig dat het apparaat niet al te veel geluid maakt.

Pluspunten

  • maakt niet veel lawaai
  • duidelijke handleiding
  • lekkere koffie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 22-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffiebonenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.120.SB

Algemene score

9,0
Mooi apparaat....heerlijke koffie. Goede uitleg bij bcc. Het apparaat is makkelijk in gebruik. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Heerlijke koffie
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l van der made 21-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed apparaat.duidelijk

Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.120.SB

Algemene score

10,0
Mooi apparaat, makkelijk in onderhoud en geheel duidelijk
Lekkere koffie en veel mogelijkheden
Kortom geheel blij met de aankoop van koffie apparaat

Pluspunten

  • lekkere koffie
  • makkelijk in onderhoud
  • duidelijkapparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Luigi 19-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.120.SB

Algemene score

9,0
Nu ik dit apparaat heb vind ik de koffie thuis lekkerder dan in menig restaurant. Makkelijk te bedienen, makkelijk in onderhoud.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

mernest 27-02-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Apparaat ziet er gelikt uit en straalt klasse uit. Wel de handleiding goed lezen, wat er allemaal schoon gehouden moet worden. Maar dat gaat wel lukken, het lijkt niet al te ingewikkeld. Ben helemaal blij met deze espresso-machine, de koffie is heerlijk. Ook de cappuccino smaakt goed, maar de smaak blijft afhankelijk van de gekozen bonen natuurlijk. Duurzaamheid kan ik nog niet veel van zeggen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
George Eli 27-06-2016

Hi Mernest,
We zijn inmiddels 2 jaar verder....en ben je nog steeds een tevreden gebuiker van de ECA 23.120.SB en is de machine "duurzaam "gebleken ?
Laat het mij weten a.u.b.

mernest 28-06-2016

Ik ben nog steeds tevreden. Ontkalken hoef ik niet te doen want ik heb een ontkalkingsmachine aangeschaft die al het kalk in het water direct bij binnenkomst er uit haalt. Geniet nog steeds van elk kopje koffie.

Reageer

Peter de Kok 15-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Warme koffie, veel verstelmogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.120.SB

Algemene score

8,0
Compact, verstelmogelijkheden, goede koffie, mooie machine, heb al eerder een delonghi machine gehad

Pluspunten

  • compact, warme koffie, goed instelbaar, mooi

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

F.Petterson 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Simpel koffie drinken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.120.SB

Algemene score

9,0
Voor onze vereniging het juiste apparaat. Makkelijk in onderhoud en de leden kunnen nu zelf koffie pakken. We hebben hem kort in gebruik. Tot nu toe bevalt het prima.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Eenvoudig onderhoud

Minpunten

  • Nog niet tegen gekomen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

L. Schultze 11-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi profiel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.120.SB

Algemene score

8,0
Handig in gebruik. Zeker vanwege waterreservoir
Aan de voorkant. En grote waterinhoud.
Mooi strak design maar vooral lekkere kloffie

Pluspunten

  • Goede koffie
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Grootte

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 09-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Warme koffie, veel verstelmogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.120.SB

Algemene score

8,0
Ik heb al eerder een deloghi Magnifica gehad en was daar zeer tevreden over, dit is al de 5e koffiemachine en hij bevalt uitstekend. goede temperatuur en uitgebreide stel mogelijkheden, vooral lekkere koffie.

Pluspunten

  • compact, warme koffie, goed instelbaar, mooi
  • weinig geluid, goed te reinigen, lekkere koffie

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Rina 08-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

koffieapparaat de Longhi 23.12-sb

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.120.SB

Algemene score

9,0
Goed apparaat zet lekkere koffie maakt weinig geluid tijdens het malen van de bonen. Door het zelf opschuimen van je melk voor de cappucino bepaal je zelf hoe de schuim eruit komt te zien

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Anita thiemann 05-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.120.SB

Algemene score

10,0
Voor een heerlijk kopje koffie latte of capucino altijd vers gemaakt en lekker heet zo als ik mijn koffiespecialiteiten wil hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 02-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk display hete koffie en luxe uitstraling.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: De'Longhi ECAM 23.120.SB

Algemene score

8,0
Maakt waar zoals hetbeloofd door het gebruiksgemak zeer aantrekkelijk
De prijs verhouding is goed zeker ten opzichte van de duurzame materialen die gebruikt zijn.
Kompacte machine met veeel mogelijkheden.

Pluspunten

  • Geen
  • Mooi uitstraling
  • Groot water reservoir
  • Eenvoudig in bediening

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews