De'Longhi ECAM 23.120.SB - Espressomachine - Zwart/Zilver - Espressomachines
Mooi product
Het product is mooi en was voor een zeer goede prijs te vergelijken met anderen. Ook was er een cadeau inbegrepen.
Pluspunten
- mooi
- modern
Mooi apparaat voor nette prijs
Mooi apparaat voor een nette prijs. Kan zowel filterkoffie als bonen in. Alleen de melkopschuimer nog uitprobere
Koffiemachine
Op advies van familie en kennissen de De'Longhi Ecam 22.320.SB espressomachine gekocht. Al vele malen een heerlijk cappuccino of espresso gedronken.
Makkelijk te bereiden mbv prima uitleg en display.
Pluspunten
- bediening
- schoonmaakgemak
Minpunten
- je blijft koffie zetten ivm de smaak. haha
Mooi design en lekkere koffie
Wij hadden hiervoor de magnifica s van delongi en die beviel ons zo goed dat we weer voor delongi hebben gekozen.
Pluspunten
- Lekkere romige koffie
- mooie compacte machine
- Handig in gebruik
Goeie koffie.
Makkelijk te bedienen, waterreservoir zit op de juiste plaats. En een goede prijs kwaliteit verhouding.
Pluspunten
- Waterreservoir aan de zijkant.
- Makkelijk in gebruik.
Heerlijke koffie
Ik heb voor het product gekozen vanwege de goede naam, de heerlijke koffie en de goede service. De melk functie van het apparaat werkt perfect.
Pluspunten
- vormgeving
- diverse soorten koffie
compact apparaat eenvoudig snel koffie
compact apparaat. eenvoudig in gebruik. heerlijk en snel koffie.
handig in gebruik met melkopschuimen
Pluspunten
- eenvoudig
- snel koffie bereid
De Koffiemachine type ECAM23.120.SB
Deze koffiemachine vinden wij vele malen beter dan de Philips machine die wij hiervoor hadden. De koffiesterkte is uitstekend te regelen, de lekbak en opvangbak voor de koffie zijn heel makkelijk te reinigen. het opschuimen van melk gaat prima en is mooi dik een prima aankoop zijn hier echt heel blij mee
Pluspunten
- makkelijk
- goed te reinigen
Minpunten
- geen
- geen
duidelijk scherm
de koffie smaakt heerlijk en is lekker warm , ik moet alleen wennen aan het geluid van het malen van de koffie ik ben een senseo gewend en die hoor je bijna niet dus hier moet ik wel aan wennen maar de koffie smaakt beter.
Pluspunten
- lekkere koffie
- goed van temperatuur
Minpunten
- maakt wat herrie bij het malen
Heerlijke koffie
Het apparaat heeft een mooi design en zet heerlijke koffie. Het is een sieraad in mijn keuken. Een groot voordeel vind ik dat je je persoonlijke voorkeur kunt instellen. Zo kun je een kopje koffie maken dat precies aan jouw eisen voldoet.
Pluspunten
- Gebruiksgemak
- Duidelijke handleiding
- Heerlijke koffie
compact apparaat snel een voudig lekkere koffie
compact apparaat eenvoudig in gebruik.
heerlijk en snel koffie.. alles staat klaar alleen een druk op de knop en klaar
Pluspunten
- eenvoudig
- handig in gebruik
Mooi design
We hebben dit apparaat pas hele korte tijd in huis.
Maar hij past perfect in de keuken en doet wat hij moet doen, alle onderdelen zijn makkelijk bereikbaar en het bedieningspaneel spreekt voor zich.
Pluspunten
- Mooi Design
- Temperatuur koffie is erg goed
- Alles is makkelijk bereikbaar.
machine is mooi van afmeting
Ik heb voor dit product gekozen vanwege de betrouwbare naam voor koffie maken en het mooie desing en het simpele gemak voor een heerlijk kopje koffie.
Pluspunten
- mooie uitstraling
- Mooie afmeting
Minpunten
- weet ik nog niet
DELONGHI ECAM23120SB
Dit product gekocht omdat ik een kwalitatief bakje koffie op prijs stel. Het apparaat biedt diverse mogelijkheden die makkelijk te gebruiken zijn. Het installeren van het apparaat kost weinig tijd en moeite. Het apparaat werkt meteen goed. Enige minpuntje.. het maakt veel geluid bij de bereiding van de koffie. Voor koffieliefhebbers aanrader!
Pluspunten
- Compact
- Veel mogelijkheden
Minpunten
- Maakt veel geluid
delonghi koffiemachine
mooie en goede machine, lekkere koffie, gemakkelijk te bedienen, goede prijs/kwaliteits-verhouding, in de aanbieding en ijsmachine kado
Pluspunten
- goede mooie machine
- goede prijs
Aankoop De'Longhi ECAM 23.120.SB
Na veel zoeken bij veel winkels zijn we het beste geholpen met tekst en uitleg over vele koffie apparaten bij BCC met wat ze kunnen en het gebruik ervan.
De De'Longhi ECAM 23.120.SB kwam als beste uit de bus voor ons kwa bediening en wat onze eisen waren. gebruiksgemak / onderhoud. En de vele mogelijkheden met dit koffie apparaat van DE Longhi. Zowel bonen als gemalen koffie.
Minpunten
- nog niet gevonden
een heerlijke kop koffie wordt uit deze automaat gezet.
genoemde automaat is zeer handig in de bediening en makkelijk schoon te houden,gebruikt weinig koffie in vergelijking met andere automaten.
Pluspunten
- snel koffie zetten.
Minpunten
- geen
DE LONGHI volautomaat
uitstekende koffie machine ,met het aanzetten zeer snel bruikbaar,voor een
heerlijke warme kop koffie.
Pluspunten
- snel inzetbaar
Makkelijk in onderhoud en gebruikersvriendelijk
Na 32.000 kopjes met mijn delonghi pronto Magnifica toe aan een nieuwe. Super apparaat. Lekker warme koffie en apparaat gaat jaren mee. Goede investering.
Pluspunten
- gemakkelijk in onderhoud
- heerlijke koffie
Mooie machine.
Wij hebben opnieuw voor deze machine gekozen vanwege het gebruiksgemak en omdat we vertrouwd zijn met de instellingen dus niet allerlei boekjes doornemen.
Dus het was neerzetten enkele stappen doorlopen en genieten van de koffie.
Pluspunten
- makkelijk in gebruik
- mooi apparaat.
Minpunten
- geen
Mooie machine
Fijn apparaat!
Makkelijk te gebruiken en heel erg fijn dat de koffie sterkte makkelijk is in te stellen. Het water reservoir is makkelijk uit te nemen en bij te vullen.
Wij zijn tevreden.
Pluspunten
- Stekte van de koffie zelf in te stellen
- Twee koppen tegelijk zetten
- Makkelijk water reservoir
Koffiemachine de Longhi
Ik heb het apparaat pas een halve dag. Ik kan dus nog geen goed oordeel hebben.
Na een paar kopjes espresso is ons eerste oordeel prima.
Lekkere koffie, goed warm
Wij hebben het product in de aanbieding gekocht. Het was daarom een erg aantrekkelijke machine voor de prijs. Hij is snel warm, makkelijk in te stellen, stiller dan veel machines die ik bij anderen heb gezien en gemakkelijk in dagelijks gebruik. Het schoonmaken van het apparaat is simpel. Zelfs de melkopschuimer heb je binnen mum van tijd schoon.
Pluspunten
- Snel warm
- Redelijk stil
Minpunten
- Geen metalen opschuimkannetje bijgeleverd
Mooie machine, lekkere koffie
Goede eigenschappen en goede recenties en makkelijk in gebruik voor iedereen.
Robuuste uitstraling en lekkere koffie
Pluspunten
- Makkelijk in gebruik
- Energie zuinig
Minpunten
- Niet kunnen ontdekken
Mooie vormgeving, duidelijk afleesbaar scherm
Ik heb voor Delonghi gekozen, omdat ik nog andere producten heb van dit merk en ben daar zeer tevreden over .Ook nu ben ik blij met dit volautomatisch espressoapparaat.
Pluspunten
- Het is makkelijk in het gebruik
- Zelf instellen naar smaak en warmte is fijn.
- Spoelen met aan en uit zetten is hygiënisch
Minpunten
- geen
- geen