- Kieskeurig keurmerk
- Thuiswinkel Waarborg keurmerk
- Deze aanbieder is een officiële dealer van dit merk
Inventum HN135 elektrische onderdeken - 1 persoons - Fleece - Blauw - Dekens
Goed. Aanrader.
Ik ben super blij met mijn elektrische deken van Inventum. Als ik savonds in mijn bed kruip met mijn voeten zo koud als ijsklompen dan worden die heerlijk warm als ik de deken aan heb staan.
En ik val ontspannen in slaap en wordt de volgende morgen uitgeslapen wakker. De timer doet zijn werk en die kun je instellen net zo lang als je zelf wilt. En smorgens uitgerust wakker worden. De deken is als een zonnetje in mijn bed.
Pluspunten
- Lekker warm
- Verschillende standen
Zeer tevreden, snel warm en comfortabel.
Had eerst krampen in de kuiten tijdens het slapen, sinds ik de deken gebruik heb ik geen last meer.
Pluspunten
- Tevreden en comfortabel
Geslaagde aankoop van een elektrische deken
Ik zocht een elektrische deken zonder toeters en bellen. Echter wel een die voldoende veiligheid waarborgt en dat doet deze Inventum deken. Formaat is prima, dekt af van voeten tot schouders. Verder bevalt mij de stof, geen irritaties van randen of draden.
Ik zet de deken aan zo'n uurtje voor het slapen gaan op stand 3 en dan is het bed heerlijk voorverwarmd. Zodra ik erin lig zet ik de deken uit. Ik slaap duidelijk beter en dat is een dikke plus waard. Het is net als met de aanschaf van een elektrische fiets: Dat had ik veel eerder moeten doen !!!
Pluspunten
- Fijne stof
- Warmte
- Veiligheid
- Formaat
Minpunten
- Geen
na 5 jaar was mijn oude inventum deken aan vervanging toe. heb de zelfde weer aangeschaft omdat deze super fijn is en je kan hem ook nog eens uit wassen. nu weer lekker warm bed.
Pluspunten
- uit wasbaar
- gelijkmatige warmte
- 3 standen
Minpunten
- aansluiting is wat dik en valt net bij je kussen
Dag koude voeten
Goede kwaliteit zoals ik gewend ben van inventum, heb ook het elektrisch kussen voor rugpijn ook super goed daarom nu een elektrische deken zodat ik geen koude voeten meer heb.
Pluspunten
- Kwaliteit
- Prijs
Minpunten
- Nog geen ondervonden
Zeker een aanrader!
Ik heb dit product op 20 oktober jongstleden gekocht en ben al jaren fan van Inventum.
Ik beveel de elektrische deken bij iedereen aan, omdat deze deken lekker warm is en je zelf de stand kan kiezen hoe warm je je bed wilt hebben.
Ik ben zelf een kou kleum, dus deze elektrische deken kwam goed van pas.
Ik ben zeer tevreden over het product, omdat deze aan alle wensen voldoet en ik nooit geen andere elektrische deken meer wil dan alleen van Inventum. Een top aankoop!
Pluspunten
- Lekker warm
- je kan zelf de stand kiezen
Geen aanrader
Ik heb dit product gekocht voor mijn vader maar de elektrische deken word niet overal goed warm
Alleen het voeten en kussen einde word goed warm maar in het midden niet
Pluspunten
- Prijs
- Kwaliteit
Minpunten
- Word niet overal warm
Heerlijke comfortabele onderdeken
Een heerlijke comfortabele onderdeken die doet wat je ervan verwacht. Groot genoeg voor het hele bed. Lekker zacht en geen uitstekende delen.
Pluspunten
- Bediening
- Gelijke egale warmte
mooi vormgegeven en doet wat het belooft
Om na een dag lang werken in een warm, behaaglijk bed te stappen. Luxe zit hem in kleine ding, dit is er een van
Pluspunten
- makkelijk aan te sluiten
- mooi vormgegeven
- weinig energieverbruik
Voldoet geheel aan de verwachting
voor dit produkt gekozen omdat inventum gewoon kwalitijd is!
Ben er zeer blij mee en doet zijn wek heel goed.
Pluspunten
- mooi afgewerkt
- lekker warm
- 3 standen is heel fijn
Minpunten
- geen
Heerlijke warmte
Heerlijke warmte, zacht materiaal. Fijn dat de deken wasbaar is (indien nodig) en dat de deken aan 2 kanten te gebruiken is, zodat de stekker altijd aan de buitenkant zit.
Pluspunten
- Goede warmte
- Zacht materiaal
- Wasbaar
- Aan 2 kanten te gebruiken
- Gebruiksvriendelijk
Minpunten
- Nog niet ontdekt
Teleurgesteld
Na 2 jaar gebruik breuk in het snoer. Na 3 jaar gebruik thermostaat stuk.
Teleurstellend. Het is geen goedkope deken, ik verwachtte meer van Inventum - kan dus nu in de prullenbak.
Pluspunten
- verwarmd goed
Minpunten
- Kwetsbaar snoer
- Na 3 jaar niks meer aan
Heerlijk warm van nek tot voeten
Ik ben helemaal tevreden met de elektrische deken HN135
Deze houd mijn lichaam van nek tot voeten heerlijk warm!
Door de lichtgevende cijfers weet je precies of hij aangaat en dus werkt
Het snoer is lekker lang zodat het bij een stopcontact in de buurt past.
En ik kon de deken van te voren heerlijk in de wasmachine doen :)
Ik raad deze elektrische deken HN135 aan!!!!
Prijs/ kwaliteit verhouding is uitstekend
Pluspunten
- Lichtgevende cijfers
- Wasbaar
- Nek tot voeten warm houdend
- Lang snoer
Minpunten
- Er zit geen automatische timer op
heerlijk warm naar bed
Voldoende groot voor een 1 persoons matras, makkelijk te bedienen, 3 standen. Voldoende warm en degelijk, ook op een instelbare bedbodem. Alleen de snoepaansluiting zou iets strakker mogen, die wil wel een losschieten.
ideale maatvoering
merk staat goed bekend. van vriendin goede berichten gekregen.
Geen woord teveel gezegd. prettige bediening,warmte goed te regelen, goede maat overal van hoofd tot voeten.
Fijn materiaal, goede prijs/kwaliteit
Goed product, prijs kwaliteit in orde. Fijn dat de afstandsbediening verlicht is. Het materiaal is ook prettig en je kunt hem zelfs wassen! Lekker warm is hij ook, met 3 standen ruim voldoende keuze :)
Pluspunten
- Prijs
- Warmte
Elektrische onderdeken Inventum HN135 zeer confortabel
De 1persoons Inventum elektrische deken heeft een fijn formaat. Van je nek t/m je voeten blijf je lekker warm. De 3 warmtestanden geven je de keuze van behaaglijkheid. De deken is binnen een kwartiertje al lekker voorverwarmd. Ideaal op "jouw zijde" van het bed. Een voordeel ook is dat je hem in de wasmachine kunt wassen zodat hij na de zomer weer fris je bed op kan.
Pluspunten
- Snel warm
- Fijn formaat
Heerlijke warmte.
Deken doet precies waarvoor hij gemaakt is, verwarmen en de hele nacht een aangename temperatuur afgeven. Bovendien heeft hij een heerlijke structuur om op te liggen, beter dan de vorige deken waarin je de warmtespiraal gewoon voelde.
Pluspunten
- zacht en aangenaam van structuur
- prijs/kwaliteit is boven verwachting
Minpunten
- geen
Makkelijk in gebruik, groot comfort
Een echte aanrader, de drie temperatuurstanden zijn ideaal. Heerlijk om nu elke avond in een voorverwarmd bed te stappen. Mijn bed voelt zeer luxe nu, een grote upgrade!
Pluspunten
- Makkelijk in gebruik
- Drie verschillende temperatuurstanden
- Mooi design
lekker warm
niet duur. bevalt goed, lekker warm bed. na twee maanden nog een gekocht, dezelfde. waarom meer betalen al deze goed is. stekker kan eraf zodat het in de wasmachine kan.
aangename warmte
wij gebruiken deze elektrische deken op ons gel -bed, en zijn ZEER tevreden. Geeft een aangename warmte. Is instelbaar in 3 fases . Echt een goede keus
Pluspunten
- aangename warmte
- instelbaar in 3 fases
Heerlijke elektrische deken
Ik heb een heerlijke elektrische deken van Inventum gekocht, een hel goede deken ik heb een versleten rug en na een nacht op een voorverwarmde deken te hebben gelegen stap ik de volgende dag vlot uit mijn bed, dus het is ook medisch een uitstekende deken.
Pluspunten
- lengte
- schakelaar makkelijk te bedienen, wasbaar
Minpunten
- geen
- geen
Perfecte grote
niks op aan te merken, prijs - kwaliteit is goed, de lengte en breedte zijn uitstekend, comfort is goed,
Pluspunten
- lengte
Lekkere warmte in bed.
Op een ander bed reeds een inventum deken dus de keus was snel gemaakt. dit product werkt tot onze volle tevredenheid dus een logische conclusie gewoon de zelfde op het andere bed.
Pluspunten
- Wasbaar
- Lekker zacht
Minpunten
- geen
- geen
Ideale elektrische deken
Ik heb deze elektrische deken een paar dagen in bezit,kan niet meer zonder,ideaal met de 3 standen en juiste maat en betaalbaar,een aanrader!
Pluspunten
- 3 standen
- formaat precies goed
Minpunten
- geen
- geen