Inventum HN135 elektrische onderdeken - 1 persoons - Fleece - Blauw - Dekens

Inventum HN135 elektrische onderdeken - 1 persoons - Fleece - Blauw
Inventum HN135 elektrische onderdeken - 1 persoons - Fleece - Blauw
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 45,99 Bekijk alle aanbieders
9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 108 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum HN135 elektrische onderdeken - 1 persoons - Fleece - Blauw op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

jesjojes04-02-2015
Super blij mee en ik wil nooit meer zonder en ga dit aanbevelen aan veel mensen die ik ken met atrose of andere gewrichts klachten
Moooo8429-01-2015
5.0
5.0
De deken is pas lekker warm als je hem echt ren half uur voordat je naar bed gaat aan zet. Verder is de deken niet soepel en/of zacht, waardoor het een beetje voelt alsof je op karton ligt.
Fliepster25-01-2015
lekker om naar bed te gaan heerlijk warm geen koud meer lijden en binnen een half uur is de deken al lekker warm.
bertito16-01-2015
In 2006 kwamen wij te wonen in een arteliergebouw zonder centrale verwarming. Alleen de woonkamer was te verwarmen met een electrische luchtverwarmer. U kunt zich voorstellen hoe koud de slaapkamer was. Zo koud dat zelfs het beddegoed klam was. Ik heb toen meteen een electrische deken besteld van Inventum. 6 jaar lang heeft de electrische onderdeken ononderbroken in de winter aangestaan, overdag op stand 1 en 's-nachts meestal op stand 2. We sliepen heerlijk comfortabel, en de kat lag ook altijd op bed. Inmiddels woon ik weer op mezelf. Gisteren ging mijn eigen electrische deken stuk, van een onbekend merk, en vandaag heb ik weer een Inventum aangeschaft. Ik lig nu te typen in bed met fijne warme voeten, zo vertrouwd! Inventum is een Nederlands bedrijf dat zijn sporen heeft verdiend op het gebied van alles wat met verwarming heeft te maken, en dat al honderd jaar! Inventum is een merk waar Nederland trots op kan zijn.
Hanky Panky31-12-2014
De HN 135 E-deken is voor mij dé comfortabele en meest gebruiks- vriendelijkste deken. Geen poespas, makkelijk bedien -en wasbaar. Voor deze deken heb ik geen duurzaamheid ingevuld, maar mijn 2 vorige dekens van Inventum gingen zo'n 25 jaar mee.
Talleke7729-12-2014
Ik wil het echt iedereen aanbevelen die koude voetjes hebben..ik wou dit al lang, maar had er eigenlijk wat schrik van, elektriciteit in je bed, terwijl je slaapt, maar nee, niet gevaarlijk, maar heerlijk om te hebben, ik zeg niet makkelijk kon ik de tijd maar terugdraaien, maar hiervoor wel, had het al veel langer moeten kopen....
alkaline14-12-2014
al 45 jaar ben ik gebruiker van de inventum onderdeken en ben meer dan tevreden heerlijk warm en zo gemakkelijk in gebruik gaat zelfs mee op vakantie in de winter,voorheen konden ze niet gewassen worden en hadden ze een zware zwakstroomregelaar,maar nu is het een kleine handzame regelaar en kan de deken gewoon na een ongelukje gewassen worden. mijn eerdere dekens gingen heel lang mee 15-20jaar dus zijn ze hun geld meer dan waard.