samsung.com

8.5

Deze score is gebaseerd op 250 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor samsung.com zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

hans19-01-2024
De aankoop van de droogkast via de website verliep vlot. Het voorafgaand vergelijken van verschillende toestellen is minder eenvoudig : de selectie van een beperkt (3 bvb) aantal unieke machines is niet mogelijk op de website. De levering verliep vlot ; net zoals de terugname van het oude (defecte) toestel. De installatie zelf was minder OK : de (vriendelijke) onderaannemer had duidelijk onvoldoende tijd om dit correct uit te voeren ! Geen aansluiting van de waterafvoer , geen waterpas zetten, ....
Kris13-01-2024
Een 8 omdat het net iets moeilijker is om een aanbod/ aanbieding te bewaren in het verkoopsmandje, als je prijzen wilt vergelijken. Ondanks mijn samsung-account verloor ik iedere keer mijn klaarstaande bestelling. Verder uitstekende ervaring in bestellen, na vergelijk met andere websites, snelle levering. Enigste minpuntje bij levering is dat je rad van tong moet zijn anders was ik met het oude toestel blijven zitten. Levering verder ook uitstekend, geleverd op 1e verdiep dag na bestelling zelfs binnen de 20u.
JirkaDB05-01-2024
5.0
5.0
Zeer tevreden over de samsung s23ultra, alleen jammer dat de promo van de smartwatch die zo groot werd aangekondigd er nooit is aan toegevoegd?

Jibbe30-12-2023
Ik ben buitengewoon tevreden met mijn aankoop van de Samsung Galaxy Tab S9 FE. Deze tablet heeft mijn verwachtingen overtroffen op verschillende vlakken. Het indrukwekkende scherm met levendige kleuren en scherpe details zorgt voor een meeslepende kijkervaring. De krachtige prestaties van de tablet stellen me in staat om moeiteloos te multitasken en veeleisende apps te gebruiken. De batterijduur is indrukwekkend, waardoor ik de tablet langdurig kan gebruiken zonder me zorgen te maken over het opladen. Daarnaast waardeer ik de slanke en lichte vormgeving, waardoor de Galaxy Tab S9 FE gemakkelijk draagbaar is. De camera's aan zowel de voor- als achterzijde leveren haarscherpe foto's en maken videochats helder en levendig. De integratie met Samsung DeX voegt een extra laag van productiviteit toe, waardoor ik de tablet kan gebruiken als een bijna volwaardige laptop. Kortom, de Samsung Galaxy Tab S9 FE heeft mijn digitale ervaring naar een hoger niveau getild. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en zou deze tablet zonder aarzeling aanbevelen aan anderen. Samsung heeft wederom indruk gemaakt met deze hoogwaardige en gebruiksvriendelijke ervaring.
Evelien26-12-2023
Ik heb mijn promotie van een gratis toetsenbord niet gekregen. Direct naar hun whatsapp customer service gestuurd. Ze gingen me een voucher sturen. Anderhalve maand later heb ik nog steeds geen voucher gekregen maar enkel het antwoord dat ik geduld moet hebben. Ondertussen heb ik hen al gebeld, via Messenger gestuurd en meerdere klachten neergelegd.
M B22-12-2023
Bestellen bij Samsung is steed een goede keuze! Vlotte service en betrouwbaar. Van elk toestel dat ik tot heden besteld heb is dit van A tot Z vlot verlopen. Zeker een aanrader, service en kwaliteit gaan altijd hand in hand bij Samsung.
Jan17-12-2023
De bestelling van de TV op de site van Samsung verliep heel vlot. De levering van het toestel niet, het zou op 12/12/2023 geleverd worden, kort na 21 uur bericht van Dynacord, kunnen niet meer leveren, krijg nieuwe afspraak voo 14/12/2023, weer hetzelde liedje, kunnen niet meer leveren uiteindelijk nieuwe afspraak voor 16/12/2023, ditmaal lukt het toestel werd geleverd, geen uitleg van de leverancier, was ernorm gehaast die man.
Laurenzo11-12-2023
Zeer goede overzichtelijke online webshop en snelle levering komt belofte na! Gewoonweg samsung online the best way to shop your gadgets!!!
TVH11-12-2023
Nieuwe tv aangekocht. Enkel bij Samsung te verkrijgen. Enorm tevreden over de levering! Afgesproken datum wordt gerespecteerd en je wordt op de hoogte gehouden via sms rond welk uur de levering zal plaatsvinden. Topcommunicatie!
Vicky10-12-2023
Wij hebben online een bestelling geplaatst, bestelling en betaling verliepen heel vlot. We werden via mail op de hoogte gebracht van levering + ontvangst factuur via mail. Correcte levering met persoonlijk contact op afgesproken tijdstip. Producten in goede staat afgeleverd. Vlotte installatie door onszelf. Heel tevreden mee!
Tevreden met Samsung07-12-2023
Ik werk al vele jaren met toestellen van Samsung en ben tot heden zeer tevreden met de toestellen en de service!!! Pas een nieuwe 50" tv aangekocht aan een zeer schappelijke prijs en het instellen is zo eenvoudig dat zelf mijn vrouw het zou kunnen!!! Gemakkelijk contact via Whatsapp en Messenger en vrij snel antwoord op het eventueel probleem o.d. Samsung is een aanrader!!
Emma06-12-2023
Great service! Been owning the s branding since the s5 came out and I absolutely love them! The webshop is clear and as a members there is a lot of promotions. The only reason why it's not a 10 is because of one particular person on the phone who was absolutely useless and even rude.
Van Cauwenbergh Eric03-12-2023
Overzichtelijke webshop met duidelijke informatie van de toestellen, je kan zelfs de handleidingen bekijken van de toestellen. Op Sommige toestellen (bv droogkasten) zijn er mooie promoties naargelang de kleur van het toestel, bvb een met een zwarte deur kan gemakkelijk €100 goedkoper zijn dan een met een witte deur. Goed kijken en zoeken is dus de boodschap.
Rebecca03-12-2023
Samsung biedt geen klantenservice! Via samsung had ik een qled tv en soundbar besteld. Twee weken later werden de artikelen door de koerierdienst geleverd (dynalogic). De koeriers zetten de bestelde artikelen op de oprit. Beide dozen bleken besmeurd met witte verf. Koeriers waren arrogant en onbeleefd omdat de artikelen niet aanvaard werden. De verfplekken kunnen niet van de oprit verwijderd worden. Na contactname met de klantendienst gaf ik aan dat ik de artikelen wilde ontvangen zoals besteld. Na een hercontactname enkele dagen bleek dat de aankoop geannuleerd was door samsung. Resultaat: beschadigde oprit en een geannuleerde bestelling. Geen enkele compensatie door de samsung en dynalogic. Indien ik dezelfde tv wil betalen, moet ik een meerprijs betalen
R Singh02-12-2023
Very clear purchase order steps with the selection of time of delivery and installation. All the updates were given for delivery with very specific details like delivery hours as well. Its better to buy directly from samsung rather than any online stores. Also, appreciate the customer care prompt response which were available.
Michel30-11-2023
Als samsung fan vind ik een super website, die niet alleen overzichtelijk is, maar ook voor de members een mooie korting voorziet. Zondag avond laat besteld en dinsdag voormiddag 10u !!! al geleverd. Alla uiteraard aanwezig bij de bestelling. Top Samsung !!
Erik29-11-2023
Veel informatie op de website, alhoewel vergelijken met andere toestellen - ik kocht een monitor- niet zo makkelijk is. De levering gebeurde 1 dag later dan voorzien bij de bestelling, maar de info betreffende de levering werd tijdig per email bekend gemaakt. En vrijdag bestellen en dinsdagmorgen leveren is toch wel snel.
DW29-11-2023
Prima webshop met mooie kortingen voor members. Pakketje mooi geleverd op de voorgestelde datum.
Harry S24-11-2023
De website toont alle nodig informatie en ondersteunt je bij het maken van een keuze. Wij waren op zoek naar een nieuwe koelkast en al snel kwamen we tot dit toestel. Het bestelproces verliep vlot en de opvolging via mail eveneens. De prijsvorming was correct en evenredig met de voordeligste aanbieder. De levering werd uitgevoerd zoals afgesproken en men nam zelfs al het afval mee. Kortom, een aanrader voor al je Samsung artikelen!
Luc24-11-2023
Indien men al weet wat men wil of wil vergelijken is de site prima om te bestellen en te vergelijken. Zelf had ik het wat moeilijk om de accessoires voor mijn toestel te vinden. Maar via de correcte naam of fabrikantcode gevonden op andere sites liep het eenvoudig. Mijn registratie bij SAMSUNG liep vermoedelijk door de Black Friday periode iets moeilijker dan in het verleden die ik voor familieleden had gedaan. Afwachten of mijn Samsung Reward Point op mijn account zichtbaar komen. De bestelling en levering verliepen uiteindelijk zéér vlot en werd de dag nadien al geleverd, nu nog even wachten tot ik de tijd heb mijn A54 5G in gebruik te nemen, vorige was een andere leverancier met slechter update beleid.
Anneke7122-11-2023
Ik kocht op zondag een samsung s23 en een stofzuiger. De gsm werd maandag al geleverd en dinsdag was de stofzuiger al thuis geleverd! De webshop is heel gebruiksvriendelijk. En raad hem dan ook aan aan anderen. Heb dus een zeer positieve ervaring met zowel de bestelprocedure en de levering !
Davy20-11-2023
+ De webshop werkt goed. Ook mooie kortingen met Black Friday. + Levertijd was ook goed. + Het is een super telefoon - De rugged cover voor de S23 (Die trouwens superstevig is) heeft geen compatibele carmount voor in de auto te gebruiken. - Bij vragen over mijn Samsung reward punten via WhatsApp ben ik al een week op antwoord aan het wachten.
Louka19-11-2023
De website is zeer overzichtelijk, juist de betaling met bancontact werkt niet. De s23 is al na 1 dag toegekomen. Zeer tevreden
Danny19-11-2023
De website zit goed in elkaar en is zeer overzichtelijk; je vindt gemakkelijk wat je zoekt.
KM18-11-2023
Overzichtelijk weergave van de producten gecombineerd met een eenvoudige bestelprocedure. De levering was snel en eenvoudig op te volgen. Product is zijn prijs meer dan waard en mooie promoties