samsung.com

8.5

Deze score is gebaseerd op 250 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor samsung.com zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Kaluzniak30-03-2026
Ik heb mijn Samsung Galaxy S26 Ultra als pre-order besteld via de Samsung website en ben zeer tevreden over de hele ervaring. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor het eenvoudig was om mijn bestelling te plaatsen. Het pre-orderproces verliep vlot en duidelijk, met goede communicatie over de levering. Mijn toestel werd netjes en op tijd geleverd, wat altijd belangrijk is bij een pre-order. Ik kom van een Samsung Galaxy S21 Ultra, en het verschil is duidelijk merkbaar. De S26 Ultra is sneller, heeft een nog beter scherm en de camera is echt indrukwekkend. Het voelt als een mooie upgrade. Kortom, een zeer positieve ervaring met zowel de Samsung website als het toestel. Zeker een aanrader!
Joris18-03-2026
Snelle levering van het bestelde product. Duidelijke prijs weergave en gemakkelijke betaalmogelijkheden. Het product was de dag erna al geleverd zoals aangegeven. De kortingen zijn heel duidelijk.
Lionels11-03-2026
Mijn bestelling werd netjes één dag later geleverd, volledig volgens afspraak — altijd fijn. Toevallig viel mijn aankoop ook in een actieperiode én ik was jarig. Mijn verjaardagskorting bleek cumuleerbaar met de lopende promotie, waardoor ik een mooie extra korting kreeg. Dat was een zeer aangename verrassing. Als ik toch een klein verbeterpunt mag meegeven: wanneer je een specifieke smartphone opzoekt, zoals de Galaxy S26, ontbreekt er een duidelijk tabblad ‘Accessoires’ dat meteen alle compatibele accessoires voor dat model toont. Het zou gebruikservaring een pak vlotter maken als je met één klik een volledig overzicht krijgt van hoesjes, laders, screenprotectors, enzovoort die specifiek geschikt zijn voor de gekozen telefoon. Pluspunten: snelle levering, duidelijke kortingstoepassing, fijne actievoordelen Verbeterpunt: overzichtelijker toegang tot model‑specifieke accessoires

M bust07-03-2026
Had to receive a package on Friday. Was just a bit too late at the door to receive it. Samsung, in their mail, said it would be delivered the next day (except Sunday). However, delivery said they don't deliver in weekends. Tried to ask samsung via WhatsApp- no response at all!
Rene Lam05-03-2026
De webshop van samsung is zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. Alle producten zijn tot in detail beschreven en je kan makkelijk verschillende producten met elkaar vergelijken. De prijs is concurrentieel met andere webshops zoals bol.com, coolblue enz... Het aanmaken van een nieuwe order is heel makkelijk, kortingen e.d. kunnen perfect aangegeven worden en worden vlot verwerkt. De opvolging daarna van de order is eveneens heel gebruiksvriendelijk, evenals de communicatie via mail rond de status van de order. In mijn geval gebeurde de levering via bpost en dat is altijd perfect in orde en heel gedetailleerd op te volgen. Het geleverde product Tab A11+ voldoet volledig een de verwchtingen, kwalitatieve tablet.
Anne Marie24-01-2026
Heb pas sinds 22/01/2026 mijn Galaxy Fit 3 tracker ontvangen. Heb hem onmiddellijk om mijn pols gedaan en het koppelen met mijn smartphone Galaxy A55 ging verbazend makkelijk. Heb na het product goed gelezen te hebben in de Samsung shop de reviews gelezen bij andere aanbieders. Voor mij klopt het niet dat de stappenteller positief is zoals er in vele reviews te lezen is, ik vind de stappenteller zeer accuraat. Vooral deze Galaxy Fit 3 besteld omdat er een valdetectie op staat en ik al wat ouder ben. De wijzerplaat is uit vele voorbeelden makkelijk te veranderen maar ben nog volop deze tracker aan het ontdekken. Tot nog toe heb ik geen minpuntjes ontdekt. Het scherm is veel groter dan verwacht maar oogt toch elegant aan de pols.
Steave15-01-2026
Net de Buds3 Pro aangeschaft. Het is nog even zoeken naar wat het allemaal kan ,maar het geluid is geweldig en de noice canceling functie is ongeëvenaard! Mijn beste aanschaf in tijden!
Laure 04-12-2025
Duidelijke website, je kan zelf de bezorgingsdatum kiezen en je krijgt extra korting voor je verjaardag.
John04-12-2025
Altijd leuk om op Samsung webshop te gaan kijken. Veel producten met goede uitleg en informatie. Altijd ergens wel een promotie en er komen regelmatig wel eens kortingscodes beschikbaar, via mail of livestream of partners. Met al deze voordelen kan je echt wel goede deals hebben. Bestellen gaat vlot en duidelijk zowel de levering is snel en duidelijk. Voor de klantendienst zijn ze vlot te bereiken en helpen ze u snel, zowel via mail als whatsapp. Het product zelf die ik aankocht is uiteraard van top kwaliteit zoals we van Samsung gewoon zijn. Dit keer ging het om soundbar Wh - Q990F. Product overtreft al mijn verwachtingen en dit voor zeer goede prijs. Ik kan Samsung alleen maar aanraden en ik koop ook het meeste op hun webshop zelf. Want bij de bron ben je het beste geholpen.
HANS C.03-12-2025
Het aanbod van 65" TV's via de online site Samsung.be was best OK, en dankzij een combinatie van de Black Friday korting en de BenefitsAtWork korting kon ik een recente Neo QLED 65" TV kopen voor minder dan 600€. Best wel tevreden, te meer omdat deze binnen de 3d geleverd werd aan huis.
Braindy17-07-2025
Contact opgenomen via de whatsapp chat super vriendelijk geholpen en Alles prima in orde met mijn bestelling super blij mee
Saeed23-06-2025
Bestelling was gemakkelijk. Levering was op tijd. Alles is prima verlopen.
Philippe 21-06-2025
Prima prijs/kwaliteitsverhouding en een heel positieve leverervaring
Eline16-06-2025
4.0
4.0
Hallo, Vrijdag 6 juni heb ik de Samsung s25 plus gekocht in de exclusieve kleur rosé. Ik kon deze telefoon laten leveren de dag nadien (Next day delivery). Bij deze telefoon zat ook nog een clear case, oplaadblok en screenprotector. De week erna kreeg ik pas een verzendbevestiging met daarin de boodschap dat de telefoon zo snel mogelijk zal geleverd worden. Nu zijn we 10 dagen verder en heb ik nog steeds niks... Ook geen track en trace. Ik heb hierdoor contact opgenomen met Samsung zelf die eerst zeiden dat het via dynalogic geleverd zal worden. Na telefonisch contact zei er mij een dame, dat mijn pakketje bij bpost zou liggen en met bpost contact moet opnemen. Wel heel raar, want geen mail hierover gehad... Deze ochtend contact opgenomen met bpost en die herkennen geen pakketje op mijn naam/adres. Terug contact opgenomen met Samsung. Deze meneer vertelde mij dat zowel de Samsung s25 plus als de oplaadblok niet op voorraad zijn... Wel raar, want als ik kijk op de website is deze wel op voorraad... Ik kreeg te horen dat de gsm pas op 27 juni zal geleverd worden. Dit is jammer genoeg 20 dagen na de afgesproken datum, terwijl er in de webshop de gsm wel beschikbaar is voor levering... Kan ik de telefoon wel verwachten op 27 juni? Update: Kijk ik toevallig deze middag op mijn order. Staat er ineens bij ''retour wegens onsuccesvolle levering'' terwijl ik niet eens één mail heb gehad met een track en trace code... Wat een soep! Opnieuw gebeld, kreeg weinig antwoord. Ze gaan het intern doorgeven en opnemen... Ben ik momenteel niks mee! Als antwoord via whatsapp krijg ik ''u gaat u geld terug krijgen en opnieuw moeten bestellen''. Maar krijg ik dan ook opnieuw de korting + alle gratis accessoires erbij zoals ik nu heb besteld...? Ik vrees er eerlijk gezegd voor ... Ik had ook gekozen voor klarna achteraf betalen. Krijg ik te horen dat ik Klarna zelf moet bellen om alles uit te leggen?! Ik vind dat eigenlijk niet oké. Het is niet eens mijn fout...
LB09-06-2025
Door middel van de filters op de website ben ik zeer snel uitgekomen bij het ideaale apparaat voor mijn noden. Dankzij de duidelijke product beschrijving wist ik ook precies wat ik besteld had.
Lies15-05-2025
Duidelijke info. Snelle levering. Correcte prijs.
Mats07-05-2025
Al jaren ben ik klant bij Samsung en nog nooit hebben ze mij teleurgesteld. Van tv's naar mobiele telefoons tot bijhorende assecoires. Ik ben en blijf fan. Steeds overtreffen ze mijn verwachtingen weer. Zo ook met mijn nieuwe aanschaf, de s25. Een slank design met afgeronde hoeken. De snelheid is uitermate top. Met de batterij kan je zeker een hele dag verder, ook als je een intensieve gebruiker bent zoals mij. Ook de nieuwe UI kan mij wel bekoren, dit is zeker een grote upgrade in look en feel. De camera heb ik nog niet veel uitgetest, maar voor zover ik kan zien is deze ook van top kwaliteit. De kiekjes die ik maakte zien er goed uit, en ja ook bij weinig licht. Ik zou zeggen, het is alleen maar een aanrader. Ik heb gekocht bij Samsung en zal dat blijven doen.
Johan Marysse02-05-2025
Een Samsung Soundbar HW-990D/XN aangekocht via de website, 2 dagen later reeds geleverd. Dat geluid...wat een feest !
Vincent26-04-2025
Een Samsung Galaxy tab S10fe gekocht afgelopen week. Om 18u besteld en om 14u de volgende dag in huis. Had nog voucher code door men aankoop van de s25 Ultra en was nog extra promotie met de Samsung dagen dus een mooie korting kunnen krijgen.
Slechte prestatie Samsung webwinkel 17-04-2025
3.0
3.0
Op 1 april Samsung Galaxy A56 met toebehoren gekocht bij Samsung webwinkel. Mobiel geleverd op 3 april, hoes en schermprotector zoden op 18 april geleverd worden. Op 17 april geinformeerd dat levering tot onbekende datum vertraagd is. Nu ga ik met onbeschermde telefoon op buitenlandse vakantie met alle kans op krassen en beschadigingen. Ik koop volgende mobiele telefoons bij een fysieke telefoonwinkel.
Hesham11-04-2025
De offers zijn heel goed.
Gino11-04-2025
Snelle en makelijk levering ook alles gedetailleerd zeker een aanrader voor iedereen
Ludo02-04-2025
Bestelling werd geleverd op de dag van afspraak, de betaalmogelijkheden waren ook oké en het bestellen was ook gemakkelijk. Dus ik ben een tevreden klant.
M15-03-2025
Simpel, snel en duidelijk. Exact wat een webshop moet zijn
Geoffrey E24-02-2025
Top service! Not only during the salesprocess but also afterwards with a superfast and efficient WhatsApp service expert.