Kamera-express.be
8.3
Deze score is gebaseerd op 428 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Kamera-express.be zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Service is top ?
service is top,gemak van te bestellen en levering te volgen (eventueel zelf aftehalen in een van hun winkels ) . Enorme keuze aan soorten toestellen ( verschillende merken) en volgens ieders beurs .Prijs en kwaliteit correct .
dnelle en duidelijke scervice
Duidelijke , snelle website met al de nodige informatie die je nodig hebt om de juiste keuze te maken.
Gemakkelijk om je in te loggen en te bestellen. Veel betaalmogelijkheden en snelle service zelfs als je betaalt met een creditkaart. Gisterenavond om 20u besteld en vandaag om 12.30u geleverd. Uiterst tevreden van de levering en de verpakking van het product.
Prima service!
Ik had heel specifieke info nodig en dat heeft jullie collega ... dankzij volgehouden inspanning kunnen bezorgen . Puik !
Zeer goede service
Zeer tevreden met de vlotte levering en snelle afhandeling van mijn bestelling, ik kan Kamera Express.be tenzeerste aanbevelen !
Goede en snelle service
Naar mijn mening is de klantenservice goed. Ze hebben een snelle levering en leuke deals. ik heb pas een zeiss lens gekocht met een cashback actie ik vind het alleen moeilijk om te vinden hoe dat werkt maar voor de rest prima winkel. Duim omhoog!
internet Sigma
zeer duidelijke internet site, heeft mij gestuurd om een bestelling te plaatsen, hetgeen ook is uitgevoerd
Very professional salesperson. Able to answer all questions!
Limited stock of cameras on display in physical shop. I had to make a reservation beforehand. Because of an IT problem, I received a confusing invoice, Nevertheless, staff was very professional and sent me a new one over email. It would also be a good idea to have both languages used in documents, brochures and seminars, so that all foreign residents of Belgium could benefit!
Super service!
Ik werd steeds op de hoogte gehouden wanneer mijn betaling ontvangen was of mijn bestelling verzonden was.
Als ik een mailtje stuurde werd ik vriendelijk en snel terug gemaild! Ik kijk uit naar verdere aankopen bij hen!
Geweldige winkel!
Zowel de winkel als de webshop vind ik geweldig!
In de winkel kan je alles op je gemak bekijken, heb je vragen dan helpen ze je meteen verder en ga je weer met een gerust hart naar buiten.
Op de webshop heb je ook zoveel verschillende producten, zowel nieuw als occasie! Bij mijn online bestelling van een nieuwe lens werd het de volgende dag al geleverd en kon ik dus meteen verder met fotograferen met de yongnuo 35 mm!
Het product was zeer veilig ingepakt voor verzending. Ik wacht momenteel in spanning af voor mijn nieuwe canon 7d mark ii body!
Alvast een dikke aanrader voor elke hobby, semi of prof fotograaf!
Ruim en uitstekend geprijsd aanbod!
Reeds een aantal aankopen gedaan via Kamera Express, zowel online als in de winkel en ik heb steeds vlotte en duidelijke service mogen genieten!
professionele uitleg
geweldige shop. toen ik eraan kwam stond er een redelijke wachtrij. Doch elke medewerker ging gewoon verder met zijn klant.Geen druk door wachtenden. Elk op zijn beurt had recht op een professionele bijstand. Misschien niet altijd leuk maar wetende dat ook jij de nodige aandacht en tijd zal krijgen geeft wel een degelijk gevoel. ik was zeer tevreden met hun manier van werken.
Vriendelijk personeel
Ben naar Kamera-Express te Gent geweest voor mijn eerste camera aan te schaffen, ben deskundig beleid geweest en vriendelijk onthaald.
Kreeg een koffie aangeboden en de kassierster (Aileen) was zeer behulpzaam.
Snelheid en service
De prijs was de laagste, de extra's het omvangrijkst, op mijn vraag per email gesteld had ik na een paar uurtjes een duidelijk antwoord, de site is duidelijk, wat wil ik nog meer?
Laagste prijs, geweldige service!
Fujifilm lens gekocht aan een zeer scherpe prijs met kortingscode die ik via telefoon heb ontvangen. Via chat wordt ook heel snel en behulpzaam gereageerd op een drukke Black Friday. 5 jaar garantie is uniek en mooi meegenomen.
Dit was niet mijn eerste aankoop hier, het volgende staat ook al klaar in mijn winkelkar.
snel
Donderdagnamiddag besteld vrijdagmorgen geleverd met post NL, alles goed ingepakt in een kartonnen doos. De camerabody zat in zijn originele verzegelde verpakking de bijbestelde lens zat goed verpakt in noppenfolie de bijbestelde batterij in verzegelde originele verpakking, ik ben dik tevreden nu nog aan de slag met mijn nieuw toestel.
Altijd snelle, correcte service
Ook voor grote pakketten een zeer snelle levering en persoonlijk telefoontje over tijdstip van levering.
Super correcte service ! ;-)
ik heb al heel wat besteld bij Kamera Express : de toestellen 760d en 6d Mark II van Canon, een aantal lenzen, en veel kleine hulpmiddelen. Steeds was de afhandeling en de levering correct, wat mij motiveert om een dikke 10 te geven.
Bedankt Kamera Express, en tot de volgende bestelling, Johan
Top service en duidelijke webshop!
Kamera Express is voor iedereen die ook maar een beetje interesse heeft in fotografie, videografie of technologie dé place to be voor al je aankopen. De prijzen zijn zo goed als altijd de laagste en verzending en thuisbezorging gebeurt steeds op tijd. Ik heb niets slechts over hen te vertellen, ik ben een tevreden klant!
Perfecte dinstverlening
Zeer goede en vriendelijke bediening, goede technische uitleg, zeeeeer ruim assotiment, onklopbare prijzen, super-combideals.
prachtige website
goed overzicht van alle producten en goede uitleg van de producten als ook gemakkelijk te bestellen
Vlotte service en snelle afhandeling
Artikel kunnen reserveren online, zodat het op zaterdag klaarlag om op te komen halen.
Vlotte service, snel binnen en buiten, correcte hulp en uitleg bij aflevering.
snel, goed koop en goede service
snel, goed koop , snelle levering en goede service top winkel
raad ik iedereen die met fotografie bezig is aan
Johan Geets
Ik had foto benodigdheden nodig voor mijn 2 Sony kameras.
De bestelling is goed verlopen en daar ben ik zeer tevreden over.
Super service, vriendelijke klantendienst. Topper!!
Zowel per mail als telefonisch, werd ik telkens super geholpen😁
Iedere keer tevreden met mijn aankoop.
Zelfs wanneer ik iets retour moest sturen, kon ik rekenen op een correcte service
Verbazingswekkend snel en ruim aanbod!
Website is heel gebruiksvriendelijk, jullie hebben een ruim aanbod en bestelling is rap aan huis, top!