Kamera-express.be
8.3
Deze score is gebaseerd op 428 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Kamera-express.be zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Reeds meerdere producten aangekocht on-line en afgehaald in de winkel in Gent. Tevens een deskundige uitleg gekregen. Bij inruil een correcte prijs gekregen. Alsook erg tevreden over de info die je per mail ontvangt bij de bestelling en levering van het aangekochte toestel.
Winkel in Mechelen. Vriendelijk, goede en correcte informatie en tijd voor de klant. Een aanrader.
Ik koop al mijn fotomateriaal via Kamera Express. Steeds een vlotte service zowel online als in de winkel. Steeds beschikbaar met waardevol advies. Deze keer maakte ik opnieuw gebruik van hun inruilservice waardoor ik mijn nieuw materiaal met een mooie korting kan kopen.
Als gepassioneerde amateurfotograaf ben ik altijd op zoek naar de beste apparatuur en service. Onlangs heb ik de nieuwste Nikon fotocamera aangeschaft bij deze fantastische fotowinkelketen, en ik ben meer dan tevreden!
Wat deze winkel echt onderscheidt, is het uitgebreide aanbod aan cameramerken. Of je nu op zoek bent naar Nikon, Canon, Sony of een ander topmerk, je vindt het hier allemaal. Bovendien zijn er nu meerdere vestigingen, niet alleen in Antwerpen, wat het nog makkelijker maakt om langs te gaan.
De huurdienst is een geweldige manier om materiaal uit te testen voordat je het aanschaft. Daarnaast biedt de winkel een handige inruildienst en de mogelijkheid om tweedehands apparatuur te kopen. Dit is perfect voor fotografen die hun uitrusting willen upgraden zonder de hoofdprijs te betalen. Het Care Plan biedt extra gemoedsrust door je materiaal te verzekeren.
De prijzen zijn zeer concurrerend, en er zijn het hele jaar door tal van promoties. Van verlengde garanties tot kortingen bij inruil, er is altijd wel een goede deal te vinden.
De klantenservice is top! E-mails worden snel beantwoord, en je wordt continu op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Het personeel is vriendelijk en deskundig, wat zorgt voor een prettige winkelervaring.
De website is zeer gebruiksvriendelijk, wat online bestellen een fluitje van een cent maakt. Alles is overzichtelijk en eenvoudig te vinden.
Kortom, Kamera Express biedt alles wat een fotograaf zich kan wensen: een ruim aanbod, uitstekende diensten, scherpe prijzen, en een geweldige klantenservice. Ik kan deze winkel van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar topkwaliteit en service!
Als lifestyle- en huwelijksfotografe was ik op zoek naar een goede prime lens voor huwelijken. In Kamera Express Antwerpen werd de Sigma 50mm 1.2 aangeraden. Als uitbreiding van de collectie gekocht & waauw. De lens is heel zuiver en aangenaam in gebruik. Een grote meerwaarde is het licht dat deze lens toelaat. Je kan in zelfs donkerdere omgevingen een heldere foto maken. Details top.
Goede aanwinst. Zou het anderen ook aanraden.
Ik ga trouwens enkel nog naar Kamera Express Antwerpen. Zo tevreden van. Telkens een goed onderbouwde uitleg, details die naast elkaar gelegd worden, nieuwe inspiratie,... Jullie maken mijn leven als fotografe makkelijker (stiekem ook wel duurder :D ), maar TOP SERVICE! Merci!!
Canon R5 mark II gekocht in Kamera-express in Gent. Heel degelijke uitleg en adviezen gekregen. Bij de camera hoorde een gratis camera-riem en deze werd op het moment van aankoop vergeten (ook door mij) doch daags nadien werd deze opgestuurd. Professionele winkel!
Deze winkel heeft de juiste mensen achter de verkooptoog. Zij spreken met kennen van zaken en begeleiden zoals het hoort iedere aankoop.
Recent heb ik mij een nieuwe Canon EOS 6 mark 2 aangeschaft met een bijhorende lens in het filiaal in DILBEEK. Daar werd ik snel en goed geholpen. De verkoper heeft mij meteen alle aspecten en belangrijke informatie meegegeven. De verkoper was
Bij al mijn vragen hen ik ook meteen een deftige en goede uitleg gekregen.
De eerlijkheid en professionalisme worden enorm geapprecieerd!
Voor de aanschaf van een nieuwe bridge camera ben ik tweemaal langs geweest bij Kamera Express in Antwerpen. Wat een fantastische service wordt daar verleend !
Niettegenstaande behoorlijk wat klanten in de winkel nemen ze ruim de tijd om je de nodige info te geven en toestellen voor te stellen zonder echter opdringerig te zijn om een aankoop te plaatsen. Van de aangekochte camera zelf kan ik nog geen beoordeling geven omdat ik deze nog niet ontvangen heb maar hopelijk ben ik daar even tevreden over als van de goeie service in de winkel
Vakkundige en vriendelijk personeel, vlotte afhandeling met begeleiding van aankoop en verkoop tweedehands fotomateriaal.
Shop met een duidelijke communicatie en snelle verwerking/verzending van je bestelling.
Het personeel van Kamera Express van Turnhout
was vriendelijk en heeft ons geholpen met het uitkiezen van een camera voor onze vakantie.
Veel informatie gekregen.
We hebben een /.....gekocht en daar zijn we zeer tevreden mee.
Na lang prijzen te vergelijken i.v.m. de aankoop van een canon r6 mark 2, kwam camera express er als goedkoopste uit. Ik bestelde de producten online en besloot deze de volgende dag af te halen in de winkel in Antwerpen. Alles lag netjes voor me klaar en de twee medewerkers waren erg goed op de hoogte van de mogelijkheden van de camera en gaven een duidelijke en zeer uitvoerige uitleg. Toen mijn bankkaart enkele malen werd geweigerd bleven de heren zeer professioneel, en werd met de glimlach een oplossing gevonden. Zeer fijne service !
Beste prijs, correcte en vlotte levering!
Héél uitgebreid gamma voor zowel amateur als professional en dit aan de beste prijs. Steeds een duidelijke uitleg en uitgebreide specs, voor vele producten zijn er ook heldere huisgemaakte review video’s.
Boven op hun uitgebreid youtube kanaal is er ook een blog met ‘tips and tricks’ en uitleg over features of producten, zeer handig voor de beginnende fotograaf die het fotografiejargon nog niet helemaal onder de knie heeft.
Zoveel meer dan een klassieke webshop.
Via Kamera Express kan je deelnemen aan lezingen en workshops. Daarnaast bieden ze ook geheel gratis de “Academy” aan met tal van basiscursussen alsook masterclasses gegeven door professionals voor de meest courante fotografiegenres (Portret, Wildlife, Street, …)
Ze hebben ook een tweedehands service, superhandig als je nog wat extra wil besparen op je aankopen. Niet alleen nemen ze de risico’s verbonden aan tweedehandshandel weg, ook krijg je als verkoper (inruiler) de restwaarde onmiddellijk verrekend nog voor het product opnieuw verkocht is en als koper krijg je nog eens een garantie op alle tweedehands producten.
Er is ook een verhuur service, in alle eerlijkheid heb ik deze tot op heden nog niet gebruikt, maar het lijkt mij een super initiatief waarbij je professionelere apparatuur (lees, het duurdere gamma) eerst kan testen alvorens aan te kopen.
Zijn er dan geen minpunten?
Toch wel, maar persoonlijk vind ik niet dat deze aan Kamera Express kunnen worden toegewezen.
Bij mijn meest recente bestelling (2.000 €) kon ik door het hoge bedrag niet betalen met via de QR-code en moest ik bankkaart en kaartlezer gebruiken.
Bij de levering had de koerier het pakket aan de deur achtergelaten zonder (goed) aan te bellen. Gelukkig verwachte ik de levering en had ik de bestelwagen gehoord.
Ik bestel begin november een macro lens voor smartphone (betaald met bancontact) volgens de site op voorraad en binnen 3 dagen geleverd. Begin december niets ontvangen, ik heb via de klantenservice meerdere keren doorgegeven dat ik de aankoop 12684254 wil annuleren, geen antwoord en geen terugstorting. dit is gewoon oplichterij, 30 euro weg. als je toch iets besteld bij hen, gebruik dan zeker visa/mastercard, dan ben je hiertegen verzekerd
De winkel had het door mij gekozen toestel in voorraad en had bovendien de laagste prijs.
Voorraad gechecked via telefoon, met een vriendelijke medewerker, die mij bevestigde dat er slechts 1 toestel in voorrad was en dat ik best via de website een reservering kon doen. Reservering was mogelijk zonder voorafbetaling, weliswaar slechts voor 24u. In de fisieke winkel afgehaald en het toestel lag al klaar, De medewerker gaf ons duidelijke uitleg en stelde ons wat opties/accesoires voor.
De winkel is wat afgelegen, niet in het centrum, dus ook geen publiek die er maar komt om een kleinigheid te kopen, waardoor de medewerkers wat meer tijd hebben om je uitleg te geven
Vriendelijk onthaald , heel duidelijke uitleg op mijn vragen betreft aankoop lens , een niet -opgedrongen tot aankopen -gevoel . Top service
26 juli online een bestelling geplaatst voor het bedrijf waar ik werk. Tot op vandaag is er nog steeds niets geleverd. Ik heb al meerdere herinneringen via mail gestuurd maar geen reactie gekregen. Bij telefonisch contact wordt je doorgestuurd naar een voice mail. Via facebook krijg ik te horen dat ik contact met Post.NL moet opnemen, wat ik als consument eigenlijk niet hoef te doen. Post.NL reageren wel en geven duidelijk aan dat het probleem bij KE zit waar de opvolging van klantenproblemen duidelijk geen prioriteit is.
Was op zoek naar een systeem kamera en wilde ook informatie over een haperende lens van mijn oude Nikon D90. Werd vriendelijk en professioneel tewoord gestaan en heb goede keuze kunnen maken voor aanschaf van uiteindelijk Sony A6100.
Degelijk verkooppunt met échte winkels waar je naar toe kan voor info en hulp. De verkopers/technici zijn vakmensen. Ook telefonisch bereikbaar. Mijn dromen was een promo, maar ook al zou de prijs (een beetje) hoger liggen dan de grijze import
dan nog zou ik deze winkel aanraden voor naverkoop- en garantieproblemen.
vriendelijk personeel en zeer vakkundig advies. Men neemt ook de tijd om al je vragen te beantwoorden.
Pas een nieuwe Canon Eos 90D gekocht bij Kamera Express (foto Nelissen) in Mechelen. Ik werd op een zeer deskundige wijze geholpen door XXX, een zeer deskundige verkoper die echt tijd nam om de camera op een degelijke en professionele wijze toe te lichten. Het was dan ook een bijzonder fijne ervaring waarbij 'rust' en 'vertrouwen' doorslaggevende kenmerken waren.
Kocht een systeemkamera bij foto Nelissen/ Kamera-express in Mechelen. Ben daar al jaren klant omdat het voor mij de beste fotowinkel in verre omstreken is. . Ben daar zeer goed ontvangen: professionele uitleg, zeer bekwaam en competent personeel, mooie winkel, prijs- kwaliteit top. Aanrader voor als je echt professionele uitleg wil bij aankoop van apparatuur.
Occasion camera besteld levertijd 1-4 werkdagen, hoor niks dus na 1 week stuur ik een mail met de vraag wanneer ik het kan verwachten en krijg vervolgens terug: 'Bij deze bevestigen we je verzoek tot annulering' terwijl ik geen verzoek had ingediend.
Ik heb blijkbaar een 'spook' camera proberen te bestellen, maar ik moest er wel zelf achteraan bellen om daar achter te komen. Klantenservice kon verder niks voor mij doen, ga de camera (nieuw) nu elders bestellen want bij deze winkel hoeft het voor mij niet meer
Na lang twijfelen over het aankopen van een camera, ben ik op aanraden van vrienden naar Kamera express gegaan. Zeer tevreden van de service en klantvriendelijkheid! Hielpen me goed opweg met het vinden van een camera naar mijn noden en wensen. Keken ook naar mijn budget. Ik vond dankzij hun de camera naar mijn wensen! Bedankt voor de snelle en goede service!