Kamera-express.be
8.3
Deze score is gebaseerd op 428 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Kamera-express.be zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Enkel met de klantendienst gesproken. Zijn vriendelijk en helpen u waar ze kunnen.
Hopelijk is de service in de winkel ook zo goed. :)
Duidelijke informatie gekregen tijdens de aankoop van mijn Nikon Z6II. Elke vraag werd duidelijk beantwoord. Zeer goede servce bij Kammera express te Dilbeek.
Na mijn aankoop thuis veel geoefend en ik had toch nog enkele praktische vragen. Terug naar Dilbeek geweest. Niets was teveel om mij te helpen. Het probleem lag bij een instelling en is door de verkoper opgelost.
De Nikon Z6II is een toptoestel en zeker een aanrader om aan te schaffen
Tien dagen geleden heb ik mijn Aputure 300D en mijn drie Amaran (ter waarde van ongeveer 700 euro op eBay) naar KameraExpress Dilbeek gebracht om ze in te ruilen voor de nieuwe Aputure LSc300X. Ik was verrast dat ze me slechts 320 euro boden voor een materiaal in perfecte staat, zoals bevestigd door de telemarketeer aan de persoon die verantwoordelijk is voor het schatten van de materiaalprijs. Ik nam het aan omdat ik de nieuwe Aputure nodig had voor een klus -die ze OP VOORRAD HADDEN OP HUN PAGINA- en ze beloofden het me afgelopen donderdag te bezorgen. Er is een week voorbij gegaan zonder nieuws, geen verklaring voor de vertraging, geen excuses en in de tussentijd moest ik de lamp van een andere winkel huren om te kunnen werken terwijl Kamera Express goed geld gaat verdienen voor het materiaal dat ik ze bij zo'n lage prijs van mij kreegden.
Onbetrouwbaar en onprofessioneel. Geen respect voor de klant. Vermijden.
Hun motto, voor 23.59 besteld, morgen geleverd klopt niet!
Maandag besteld, we zijn nu reeds donderdag ….. en we wachten maar ….
I bought a Sony A7C some month ago on Kamera express website.
I have hardly used the Sony A7C, it is new.
I saw on their website a "trade in" proposal for the purchase of a new camera and I wanted to buy the Sony A7 Mark IV
I filled in the form to know the trade-in price they will offer for the Sony A7C (that I bought on their website).
What a surprise when I received the trade-in proposal: Between 850€ and 1000€.
This model is sold by Kamera-Express 2000€ !
I checked the price of the Sony A7C "like new" it is around 1300€.
How is it possible that they offer a price of less than 50% of their selling price, when it is for the purchase of a new equipment from them?
Why do they offer 30% less than the market price?
I am extremely disappointed!
ik heb een Canon R6 2dehands gekocht en was op zoek naar een goede zoomlens hiervoor. met online te zoeken zag ik dat Kamera express een winkel in Antwerpen heeft. Hier kreeg ik zeer goede uitleg en er was geen tijdsdruk om snel af te handelen. dus gekocht en zeer tevreden. Ik geef nog altijd voorkeur aan een persoonlijk contact dan een online aankoop zeker als je zelf nog niet voldoende weet is extra ondersteuning in de keuze belangrijk en die heb ik gekregen.
Ik kocht bij deze "firma" een fotoprinter Epson P800 met rolunit twv ca. 1.600€ . Mijn foto's worden niet correct afgeprint. Na telefonisch contact blijkt dat Kamera Express mij niet kan helpen. Ze hebben niemand die er iets van kent, zegt men me. Ik moet dus maar 'mijn plan trekken'.
Bij Epson Benelux is er enkel een afdeling in Utrecht, zo'n 200 km van mij. Ze kunnen een technieker sturen vanuit Utrecht !!! (wat gaat dat kosten ? Meer dan een nieuwe printer. De communicatie gebeurt enkel per mail !!!
P.S. Ik ben vanaf nu klant "geweest" . Ik kocht er voor wel 15.000€ materiaal en nu ik ze eens nodig heb voor raad ....
De tres bons prix et livraison rapide . Beaucoup de choix dans de nombreux domaines.
Ik bestel hier nooit meer
Altijd later met leveren dan verwacht. De levertijden op de website kloppen niet, waardoor ik mijn pakje 6 weken later dan verwacht pas krijg. Dit was de laatste keer dat ik bestel bij hun. Als er iets niet in stock is begrijp ik dat, maar dan moet je dat duidelijk communiceren op jullie website. Hun customer service bestaat uit een aantal standaard mails, ik heb niet het gevoel dat het hun iets uit maakt.
altijd vriendelijk geholpen. volledige uitleg en getest door de verkoper van de winkel in Gent.
Eerste maal een artikel gereserveerd en kreeg 15 min later bericht dat het artikel klaar lag! top!
Tweede maal 'gewoon' een artikel opgehaald (website toont netjes waar artikel voorradig is)
In beide gevallen de artikelen gaan halen in Luik; mijn Frans is niet zo slecht, maar schiet toch te kort voor specifiek foto/video-technische vragen; telkens geduldig en vriendelijk geholpen en waar mogelijk in het Nederlands!!!
In het verleden altijd tevreden geweest van Kamera Express en geen opmerking altijd alles nauwkeurig zonder problemen.
Echter ga ik deze keer naar Fysieke winkel omdat ik mijn materiaal ook wou inruilen. Verkoop op zich en inruil goed verlopen.
Wat niet goed loopt zijn de beloofde acties die achterblijven! Zo heb ik bij aankoop recht op een voucher van profotonet en een sony masterclass. Dit ging volgens de winkel medewerker afgehandeld worden via de dienst orders. Na enkele dagen nog altijd niets gehoord te hebben heb ik telefonisch contact opgenomen en dit er ging een melding van gemaakt worden maar zou binnen enkele dagen in orde komen. Na wat wachten in plaats van bellen een mail verstuurd, deze ging binnen de 24 uur beantwoordt worden, maar na één week nog steeds geen antwoordt. Nog steeds geen voucher en nog steeds geen masterclass!
Op website staat duidelijk dat :
Voorwaarden van de actie
• Deze actie is geldig van 13-10-2021 t/m 15-1-2022
• Deze actie is alleen geldig op deelnemende producten
• Deze actie is geldig online en in de winkel
Waar is dan mijn beloofde voucher en master package ???
Bestel je online zit dit in de doos ga je dan naar de winkel moet je wachten of krijg je geen antwoordt!
Uistekende dienst - shop Dilbeek. Verkoper was hulpzaam en heeft geholpen zware printer in de wagen te laden.
20 juli product van 99€ besteld en betaald. Op 1 okt na zelf contact te nemen : product niet meer leverbaar. Werden niet ingelicht om terugbetaling te ontvangen. Dit is tweede maal op korte tijd, namelijk op 22 juli een niet werkende body occasie Nikon D750 , aangekocht op 20 juli, teruggebracht. Moeten smeken en tientallen mails en telefoontjes moeten plegen om uiteindelijk op 01 sept het bedrag van 779€ terug te krijgen. Altijd maar met kluitjes in het riet gestuurd, van ander betalingssysteem, dienst terugbetaling achterop, enz.. Service allesbehalve!!!!! Jammer dat cijfer nul niet gekozen kan worden.
Online bestelling super makkelijk, enormveel keuze van speciale accessoires op web site
Top winkel en personeel in Gent. Corona proof en degelijke uitleg over alles.
I wanted to buy an item on Kamera-Express but I contacted them for a specific question. They phoned me the day after, which I appreciated. So I put my order and I was delivered in 3 days. Exactly the date I was informed via an email. My parcel tracking was also very clear. The camera I received was exactly as described. I just can but recommand that web-shop !
Perfecte én snelle service zowel in de winkel in Dilbeek als langs email. Ik had 10 willen geven maar echte perfectie bestaat niet zeker? Vandaag een Nikon 70-300 mm E ED VR ontvangen die ik vorige week zaterdag aangekocht had op KameraExpress.be. Nadat ik jarenlang goed heb kunnen werken met een gelijkaardige Tamron lens, en na het maken van enkele opnamen met deze nieuwe Nikon lens, sta ik absoluut versteld over de snelle geluidloze scherpstelling, de kwaliteit én de scherpte van dit objectief zelfs bij volle opening op 300 mm. Ik zal deze tele zeker aanbevelen aan alle geïnteresseerden!
Mvg
Voor bijna alles wat ik zoek ivb fotografie vind ik bij Kamera-Express en is ook meestal de eerste plaats waar ik dan ook terecht kom. De service van levering is zoals gemeld bij de bestelling.
Snelle levering en prima service!
Hebben tevens een zeer grote keuze en groot deel kan ook bekeken worden in de fysieke winkels.
Na jarenlang met een Panasonic G80 en G9 gewerkt te hebben hebben we nu ook een Olympus E-M1III in huis gehaald. Weerom een prachtig toestel en merkelijk beter voor het fotograferen van vogels in de vlucht dan de Panasonic camera’s. Wij blij dus. Ook de levering van Kamera expres was zeer snel en helemaal in orde.
Verkooper was echt aangenaam, beleefd, geduldig en heeft duidelijke informatie gegeven, in verband met toestelen, verschil tussen apparaten, garantie, enz. Meer belangrijk : hij weet perfect waarover het gaat, kwa digitaal fotografie betreft. Ik twijfelde tussen twee systeemcamera, hij heeft mij twee duidelijke raden gegeven, zodat ik mijn keuze kon doen, zonder spijt. Prima. (sorry voor mijn niet perfect Nederlands, ik ben franstalig)
Zeer klantvriendelijk! Zeer behulpzaam!
Ik ben zeer tevreden over de vlotte dienstverlening: mijn vragen werden vrijwel onmiddellijk beantwoord, men staat werkelijk klaar om klanten te informeren en verder te helpen. Dat kan niet van alle webshops gezegd worden. Ook zeer tevreden over het product dat ik heb ontvangen. Enfin, ik wil deze webshop zeker aanbevelen! Doe zo verder!
Omdat de lens die ik wou aanschaffen niet gegarandeerd op tijd geleverd kon worden door de fotozaak waar ik meestal koop, ben ik bij Kamera-express terechtgekomen. Ib bestelde de lens op vrijdag, en kon ze de donderdag later gaan ophalen in Antwerpen.
Maandagavond pc problemen door overvolle HDD...even kijken op de webshop van Kamera Express...dinsdagmiddag probleem opgelost door alle foto's op een draagbare HD over te zetten..die zoals altijd netjes en op tijd werd bezorgd...dank u wel KE...voor de vlotte service telkens.