Kamera-express.be
8.3
Deze score is gebaseerd op 428 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Kamera-express.be zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Totalement satisfaite et je recommande.
Très bon magasin ,beaucoup de choix , accueil chaleureux et le personnel est très à l'écoute. L'un des vendeurs parle parfaitement français, donc je recommande vivement Kamera Express. Grand Merci !!!!
Vriendelijk en behulpzaam!
Propere en zeer overzichtelijke shop met behulpzaam personeel! Ook van ieder merk en model het nodige beschikbaar.
Snelle service tegen een goede prijs
Bestelling van een Panasonic telelens gedaan op vrijdagavond en al op zaterdagmiddag thuis geleverd zonder bijkomende kosten!
Kamera-express.be
op zoek geweest naar een Pentax teleconverter en heb hem in verschillende winkels gevonden maar bij kamera-express vond ik de prijs het mooist.
en de mogelijkheden en uitleg was heel goed, net wat ik moest weten over teleconverters
Super service
Voor het Personeel in de Winkel van Antwerpen was niets te moeilijk en te veel. zelfs de overname van mijn oud fototoestel was top.
Goeie verhouding prijs/kwaliteit/service
Overzichtelijke webshop - duidelijke omschrijvingen - snelle levering - materiaal is van prima kwaliteit
Trage levering. Slecht verpakt.
Relatief dure tas gekocht online.
Slecht verpakt in een beetje zwarte cellofaan met wat tape.
Tweemaal werd het beloofde tijdstip voor levering niet nagekomen.
Mensen aan de lijn zijn wel vriendelijk en deden hun best.
De tas zelf is gelukkig geweldig, al heeft Kamera Express daar weinig verdienste aan natuurlijk.
The best for the lens
Groot aanbod van alle merken zeer goed te onderscheiden en per merk te beoordelen
Snelle respons op technische gestelde vragen
duidelijke website
duidelijke info, ook vriendelijk geholpen in de winkel. Alleen zag ik iets van een kortingscode voorbij komen (altijd leuk, dacht ik!) maar die bleek niet van toepassing op de camera die ik koos.
Ook jammer dat ik mijn oude Nikon niet kon inruilen.
Mooie website en duidelijk zelfs mobiel
Het kiezen van het product was eenvoudig en duidelijk. heb snel kunnen beslissen op basis van de beschikbare informatie.
Fantastische prijzen en services!
Gemakkelijk online besteld.
Gedetaileerde beschrijvingen en afbeeldingen.
Aan huis geleverd.
Effecient en snel.
Aangenaam personeel
Het personeel in de winkel in Antwerpen was top. Professionele uitleg over het toestel, actie en waarborgen. Niks was te moeilijk. Ook hebben ze mijn oud toestel overgenomen tegen een correcte prijs.
Mijn favoriete fotohandel
Een enorm uitgebreid assortiment, snel leverbaarheid vanuit de winkel of vanuit de centrale voorraad, aantrekkelijke prijzen.
Zeer opgetogen over de winkel in Wilrijk-Antwerpen omwille van het vriendelijk onthaal en de vakkennis van het personeel.
Geweldige service
alle producten op voorraad heb je de volgende dag binnen
mijn product was gewoon de volgende dag binnen en dat is gewoon fantastisch
Keep it up guys
Prima service
Samyang-objectief op zaterdag besteld en reeds de volgende maandagvoormiddag geleverd! Levering te volgen via track & trace van PostNL. Vooraf een vraag gesteld i.v.m. de specificaties van de lens en nog dezelfde dag het antwoord ontvangen.
Prima en transparante service!
Prima zoekfuncties! Mooie promoties! Duidelijke en vlotte afhandeling van de aankoop! Absoluut een aanrader!
Zeer tevreden!
Zeer overzichtelijke website, klantvriendelijkheid is top! Meer dan betrouwbaar, ik had men paketje de volgende dag in men bus! Waardoor ik direct aan de slag kon.
Gaat hem over een teleconvertor. Service is perfeckt.
Niettegenstaande ik de convertor pas na 23:30u besteld heb, kwam de levering ervan toch vandaag. Na de nodige testen - met 2 lenzen, wel een wauw effect, normaal zeker met een lens zonder en met van 18-250mm en een lens van 50-500mm. Dat is echt een aanrader voor die prijs, zeker de kwaliteit. Als toemaatje het merk: Kenko, 2x TELEPLUS MC7 OGX. en dat aan bijna de helft van de prijs en t'was al niet duur! Service van deze winkel is top, heb e ral een fototoestel Canon EOS 80 D - Sigma 50-500mm zoom-telelens - Sigma 18-250mm Zommtelelens en dus nu de convertor van Kenko. Nooit in de prijzen gevallen qua beoordeling, wel met deze winkel.
Topwinkel met topmedewerkers
Een zeer goede website, maar ik ga toch nog liever naar de winkel vermits de service daar met alle uitleg waanzinnig goed is. Je kan er werkelijk met al je vragen terecht
snel geleverd
Snelle correcte levering, prijs concurrentieel, grote voorraad van producten en 5 jaar garantie, top
Snelle en correcte service
Zeer goede kwaliteit prijs/verhouding en vlugge service . Zeer tevreden over de kwaliteit van de foto's die ik reeds genomen heb.
prima service.top
De service is super. Prima overzichtelijke internetsite met duidelijke omschrijving van de goederen. bevesting per mail van de bestelde goederen. Levering is op tijd en in goede staat. kort gezegd : top service en betrouwbaar.
Zeer goed, behulpzaam en vooral vriendelijk onthaal.
De gebruiksvriendelijkheid van de site vind ik correct en volledig. Tot nu toe heb ik alles wat ik zocht perfect gevonden met de passende specificaties. Professioneel.
TOP!
Ik had die website gekozen door een advies van een vriend en ik werd echt verbaasd van de service en de levertijd, uw pakket woord de volgende dag geleverd en dat vond ik fantastisch
Heel goeie service
Ruim aanbod met snelle correcte levering. Ik koop meestal online, maar bij twijfel ga ik langs de winkel.