Kamera-express.be

8.3

Deze score is gebaseerd op 428 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Kamera-express.be zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Jean-Jeani01-01-2019
Supersnelle afhandeling van betaling en levering. Degelijk verpakt. Scherp geprijsd
Charlotte31-12-2018
Duidelijke site, met mooie aanbiedingen voor liefhebbers! Vooral de snelle levering spreekt mij erg aan!
Peter28-12-2018
Heb onlangs mijn Nikon fotomateriaal omgeruild voor Fujifilm XT-3. De terugname van oude toestel en lenzen was geen probleem en de support bij de keuze voor een nieuw toestel en de bijbehorende lenzen was prima. Zowel in de winkel (Antwerpen) als verdere aankopen online en levering verliepen zeer vlot en alles was tijdig en goed geleverd. De website biedt prima informatie en is makkelijk bruikbaar met een zeer volledig aanbod en assortiment. Makkelijk is om in de winkel nog de nodige ondersteuning en uitleg te krijgen indien nodig.

Sven28-12-2018
Topservice, snelle verzending en snel antwoord bij vragen per mail. Goed verpakt product, duidelijke website. Ik zou het zeker aanbevelen bij vrienden!
Stefaan27-12-2018
Top winkel met duidelijke en grondige uitleg over het product. Proffesioneel personeel.
Marc23-12-2018
Super tevreden van de shop in Antwerpen! Ditmaal ben ik mijn oude apparatuur gaan inruilen voor een nieuwer apparaat. Tevreden van wat ik nog voor de oude apparatuur heb gekregen. De uitleg over de systeemcamera die ik in de plaats wilde was uitgebreid en goed verstaanbaar! De op dat moment geldende acties maakte het nog completer! Verschillende lenzen werden getoond, en niets was teveel moeite. Ik ben tevreden huiswaarts gekeerd!
Jacky M.23-12-2018
Ik werd prima geholpen door de chatroom van de klantenservice, Een snelle levering werd bemoeilijkt door de drukke periode .
Daniel Labours22-12-2018
Ik was op zoek naar een fotowinkel die me een Fuji systeemcamera en een zoom tegen de beste prijs kon leveren en ik was niet teleurgesteld. Grote voorraad en zeer professioneel onthaal.
Sophie Aeschlimann22-12-2018
Duidelijke website + goede informatie + degelijke prijs + extra garantie!! = Kamera Express
onzejan20-12-2018
Doodgewoon uitmuntende shop met een uitstekende webshop en veilige betaling online . Hier kunnen vele concurrenten van leren !
ferdi heylen19-12-2018
ondanks de drukke eindejaarsperiode, toch de volgende dag geleverd. Goede info over de verschillende mogelijkheden.
jan19-12-2018
Reeds de tweede maal artikel gekocht met uitzonderlijke goede prijs een vlotte online betaling veilige, en een zeer snelle levering van het product .
Gilbert, van DRUNEN19-12-2018
veel stock, prijs, snelheid voor te bestellen, snelheid voor de thuis levering
Christel16-12-2018
Super service, snelle levering Vriendelijke klantendienst Goede service na verkoop
Jc16-12-2018
Aangename ervaring in de overzichtelijke webshop! Snelle service in de chatroom met vriendelijke klantendienst. Daarbovenop, ‘s avonds na het werk nieuw toestel besteld, ‘sanderendaags al geleverd! Top! Grtz, Jc
Emmanuel15-12-2018
Professional and Trust selling online services, you received what you order ontime, thanks for good service. I recommend for anyone to Kamera Express.
J Varkevisser14-12-2018
Ik heb deze online shop gekozen omdat dat mij is aangeraden. Voordat ik mijn product ging bestellen heb ik telefonisch contact gehad met een medewerker van kamera express en heb wat vragen gesteld en ben daar goed geholpen en kon mede daar door een goede keuze maken.
Stijn13-12-2018
Kamera-express is vaak de goedkoopste op de markt, ze zijn betrouwbaar en leveren zeer snel.
vde13-12-2018
De shop is heel duidelijk! Bij vragen kan je hen steeds telefonisch contacteren, waar ik een heel duidelijke uitleg kreeg op mijn vraag! Zelf ben ik een grote twijfelaar, maar hier voel ik me gerust bij mijn aankoop.
Boudewijn12-12-2018
Een snelle levering en het goedkoopste aanbod op het internet. Ik ben zeer tevreden.
morganemaris11-12-2018

Fantastische service!

Na vele bestellingen wordt het eens tijd voor een beoordeling! Al mijn fotografie bezittingen (lenzen, UV filters, zonnekappen,.) komen van deze website en deze werden steeds met de hoogste vriendelijkheid, beste service en hoogstaande kwaliteit geleverd waarvoor heel veel dank! Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar fotografie spullen tegen een eerlijke en betaalbare prijs!
sam10-12-2018

Topservice

deze shop heeft alles wat een fotograaf nodig heeft en als je hulp nodig hebt kunnen ze je zeer snel helpen
Van Hoecke Rene10-12-2018

Aankoop Camera geweldige service

Zeer goede service in winkel en bij bestelling van onderdelen, snelle levering. Zeer goede uitleg gekregen in de winkel van verkoper die van alles goed op de hoogte is.
NS08-12-2018

Panasonic LUMIX DMC-TZ80

Ik kocht onlangs de Panasonic LUMIX DMC-TZ80 omdat ik op zoek was naar een meer compacte camera. Mijn andere was een Olympus systeemcamera, maar die was lastig op citytrips waar je niet veel bagage mee kan nemen of op actieve vakanties waar je tijdens wandelingen liefst zo weinig mogelijk gewicht in je rugzak wil en ook plaats wil besparen. De Panasonic LUMIX DMC-TZ80 is erg compact en maakt zéér mooie foto's. De zoom is goed, maar uiteraard iets minder dan met een grote lens op een systeemcamera. Automatische instellingen zijn prima en ook de keuze aan "scènes" is erg leuk. Handmatig instellen heb ik nog niet geprobeerd. Ik heb hem gekocht via Kameraexpress.be en de prijs was geweldig en hij werd super snel geleverd!
vanlooyke08-12-2018

supersnelle levering en scherpe prijzen

webshop is zeker de moeite waard om te bekijken, groot assortiment en goede prijzen Zal zeker nog wel een aankoop plaatsen