Alecto DBX-85 ECO DECT Babyfoon - Wit/Blauw - 300m Bereik - 24u Batterijduur - Audio- en videobabyfoons

Alecto DBX-85 ECO DECT Babyfoon - Wit/Blauw - 300m Bereik - 24u Batterijduur
Alecto DBX-85 ECO DECT Babyfoon - Wit/Blauw - 300m Bereik - 24u Batterijduur
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 48,29 Bekijk alle aanbieders
8.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 295 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Alecto DBX-85 ECO DECT Babyfoon - Wit/Blauw - 300m Bereik - 24u Batterijduur op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Marlies09-11-2015
Prima babyfoon, doet wat het moet doen zonder allerlei toeters en bellen. Terugspreekfunctie is erg handig. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Batterijduur is ook prima, nog geen problemen mee ervaren. Alleen de broekclip is niet erg stevig, is na 2x gebruiken al gebarsten en blijft nu niet meer zitten. Je kan een nieuwe kopen via Alecto, maar dat kost incl verzendkosten ruim €6,-. Dat vind ik erg hoog voor een klein stukje plastic en staat niet in verhouding tot de prijs van de babyfoon. Jammer dat er niet bv standaard een reserve clip bij zit.
ellesvanark08-11-2015
Even een nieuwe review omdat we inmiddels deze babyfoon langer in gebruik hebben en 1 groot nadeel hebben ondervonden: de batterij van de babyfoon houdt het maar heel kort uit. Dat betekent dat als je niet oplet, je er midden in de nacht eruit moet om de ouderunit in de lader te gaan zetten. De ouderunit houdt het opgeladen dus maar een paar uur uit. De babyfoon van Philips Avent heeft dit probleem helemaal niet, die kunnen we dagen gebruiken zonder op te laden.
Oppasoma07-11-2015
De babyfoon reageert goed op de geluiden, deze zijn duidelijk hoorbaar.Geen bromtoon, wat we bij een andere babyfoon wel hadden. De eco stand werkt ook prima! Geen storingen van andere babyfoons of dergelijke. Makkelijk in gebruik. Het bereik is ook prima.
Loes06-11-2015
We hebben de babyfoon nog niet zo heel lang maar tot nu toe doet hij het prima. Duidelijk geluid, ook de terugspreek functie is erg handig. De babyunit heeft een fijn nachtlampje functie. Er zijn veel babyfoons in de buurt maar tot nu toe nog geen storingen gehad.
Loes06-11-2015
Floor03-11-2015
Wij hebben opa/oma de dbx-85 cadeau gedaan en hij werkt prima. Prijs/kwaliteit verhouding is goed. Het gebruiksgemak en de mogelijkheden zijn prima, maar zijn bij de Alecto DBX-88 een stuk prettiger. Als je er veel gebruik van gaat maken zou ik een dbx-88 aanschaffen.
Ing02-11-2015
Zeer gebruiksvriendelijk en een helder geluid. Met name de eco stand is top, zodat je niet elk geluidje hoort, maar het apparaat aanspringt als de kleine daadwerkelijk begint te huilen. Redelijke prijs ook.
pietvancampenhout27-10-2015
Het apparaat werkt perfect, geen enkel minpunt ontdekt. Het bereik gaat zonder problemen over twee verdiepingen. Alles is perfect verstaanbaar.
liesbeth24622-10-2015
Eenvoudig in gebruik, doet wat je van een babyfoon verwacht. Nachtlampje op babyunit is leuk, geeft net genoeg licht.
Mindy Horstink18-10-2015
Inmiddels onze derde exemplaar van dit merk. Babyfoon bevalt goed. Wel heeft een van de babyfoons vaak geen bereik. Inmiddels een nieuwe ontvangen binnen de garantieperiode en de nieuwe werkt wel goed.
Doortje197716-10-2015
Prima babyfoon. Bereik en geluid zijn goed. Prettig dat het volume I te stellen is. Jammer dat er geen muziekje op zit.
deetje198516-10-2015
Fijne babyfoon. Doet precies wat je van een babyfoon kan verwachten. Geluidskwaliteit is goed, en eco modus is een mooie functie. Hij zendt niet wanneer je baby slaapt en geen geluid maakt.
thilde.b13-10-2015
handig in gebruik , leuk nachtlampje, goed bereik en handig dat je met je kindje kunt praten, eco stand is ook handig
wolvina13-10-2015
Werkt prima met leuke sterretjes die oplichten. De ontvangst is prima en het uiterlijk ervan ziet er ook prima uit niet teveel poespas
Maike Cramer09-10-2015
Een prima babyfoon, door de geluidsgevoeligheid (deze is instelbaar) hoor je de baby/kleuter prima. Bij deze babyfoon is het heel handig dat je hem draadloos kan gebruiken.
Hildie09-10-2015
Makkelijk te bedienen en fijn in gebruik. Evt. makkelijk over te schakelen naar ander kanaal. Fijn dat je ook in beeld krijgt als er geluid waargenomen wordt voor als je in lawaaierige ruimte bent dan kan je zien als je baby geluid maakt. Goede ontvangst.
Kieskeurig.nel08-10-2015
Hebben nu deze babyfoon enkele dagen in gebruik. Hij is makkelijk in te stellen en werkt perfekt. Zijn zeer te vreden over deze aankoop.
pmwnkieskeurig07-10-2015
Na test voldoet hij in het algemeen aan de verwachting. Begin is even zoeken. Ouderdeel werkt op batterij. Nog geen praktijkervaring.
Claudyaa04-10-2015
De babyfoon is gekocht bij Blokker voor 34,95. Prima prijs/kwaliteit. De vormgeving is eenvoudig, leuk nachtlampje met verlichte sterren. Het geluid is stukken beter in vergelijking met de DBX-18. Vanuit de huiskamer prima bereik, handige terugpraat functie; goed verstaanbaar. Het instellen van de eco stand bespaart batterij capaciteit. Prima apparaat.
bartsebastiaan03-10-2015
Fijne en degelijke babyfoon. Ideaal is de oplaadunit en meegeleverde oplaadbare batterijen! Aan het eco-gedeelte moest ik wennen omdat je dan niet elke kuch hoort.
Frans Corthals17-09-2015
We hebben deze babyfoon een kleine maand geleden aangekocht bij Dreambaby en betaalden 59.95 euro. Maar met de Dreambaby korting van 5% werd dat dus netto 56.95 euro. Wel zo'n 25% duurder dan de internetprijs van 44.50 euro. Maar "eigen schuld, dikke bult", we hadden internet niet vooraf geconsulteerd. De babyfoon werkt uitstekend. Die heeft geen uitgebreide mogelijkheden (zoals camera, scherm, enz...) maar die vinden wij persoonlijk niet echt nodig. Er waren meegeleverde batterijtjes voor de baby-unit en de ouder-unit hebben we direct 24 uur laten opladen zoals aanbevolen werd in de handleiding. Die 24 uur is echter met een grote veiligheidsmarge, want de unit was al na zo'n 12 uur volledig opgeladen. Volume is uitstekend en hoeft totaal niet op maximum te worden ingesteld. De baby-unit staat bij ons zo'n 4 meter verwijderd van het babybedje en je hoort de baby duidelijk. We hebben ook de antwoordfunctie gebruikt om volume en ontvangst te testen. Fluisteren op 2 meter afstand werd duidelijk gehoord op de ouder-unit. Het maximale bereik hebben we niet echt uitgetest, maar binnen onze woning hebben we overal goeie ontvangst. Tevreden van deze aankoop en dat voor een erg redelijke prijs (zeker de internet prijs).
Ellen Lankreijer22-08-2015
Geweldige babyfoon. Iedere zucht hoor je van de baby. Dus toen maar iets zachter ingesteld. Een geruststelling dat we het ook horen als we in de tuin zitten. De terugspreek mogelijkheid hebben we nog niet uitgeprobeerd, maar het lijkt mij ook fijn om die te gebruiken als er iemand ziek is. Ik ben er blij mee.
Maarten23510-08-2015
Makkelijk in te stellen. Bereik is prima (alleen in huis getest). Terugpraat-functie lijkt me praktisch wanneer baby ouder wordt. Goede prijs-kwaliteit verhouding.
Christinewit05-08-2015
Werkt simpel. Niet teveel functies. Handig de talkfunctie. Ook fijn dat je de sensiviteit in kan stellen.
Bcjvdheijden04-08-2015
Prima babyfoon handig de talkfunctie, gewoon een goede degelijke babyfoon, simpel en zonder veel poeha