- Kieskeurig keurmerk
- Thuiswinkel Waarborg keurmerk
Alecto DBX-85 ECO DECT Babyfoon - Wit/Blauw - 300m Bereik - 24u Batterijduur - Audio- en videobabyfoons
Makkelijk in gebruik. Zowel te gebruiken met snoer als draadloos. Veel extra opties. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader.
De alecto babyfoon DBX-85 eco is een zeer degelijke babyfoon. De gevoeligheid kan ingesteld worden en het bereik is goed. Ook de prijs- kwaliteit verhouding is prima.
Handig in gebruik, goede ontvangst- en zendkwaliteit. De geluidsreductie waardoor de babyfoon als het ware bepaalde geluiden filtert werkt naar behoren.
Prima babyfoon met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Makkelijk te gebruiken, ook op reis. Niets overbodig en betrouwbaar.
Deze babyfoon voldoet prima. Wij kunnen als opa en oma de kleinkinderen goed in de gaten houden als ze een nachtje komen logeren.
Eenvoudige babyfoon die doet wat het moet doen, model bestaat al jaren, alleen jammer dat de batterijen nu AAA zijn i.p.v. AA. erg robuust, meerdere keren laten vallen zonder problemen.
Een babyfoon hoeft niet altijd voor kleine kinderen te zijn .Ook volwassen kunnen er veel gemak van hebben . Onze volwassen zoon heeft epilepsie ,het is dan gemakkelijk dat je hem zo kunt oproepen ,er is een duidelijke spraakverbinding .
Je kunt dan ook meteen reageren als er iets niet in orde is .
De toestellen zijn gemakkelijk te bedienen en er is een goed bereik .Het kan ook heel handig zijn bij ziekte .
Echt een aanrader.
Simpele maar degelijke Babyfoon. Makkelijk te bedienen. Geluid is goed evenals het bereik. Handige eco-functie. Echt een aanrader.
Prijs/kwaliteit verhouding is goed.
Prima babyfoon voor iemand die er niet teveel eisen aan stelt.
Ontvangst is goed. Bereik is goed. Ik vindt het apparaat niet echt heel erg degelijk.
Goede betrouwbare babyfoon. Makkelijk in gebruik. Is perfecte hulp om kind(eren) te monitoren. Een aanrader voor ouders en oppassers.
Prima bereik en geluidskwaliteit. Jammer dat er geen muziekje op zit, had ik achteraf gezien toch wel graag gehad. Batterijen in kinderstation werden na 4 maanden gebruiken niet meer opgeladen. Heb hem geruild bij Blokker voor nieuw exemplaar. Zeer tevreden over dit product.
Prima babyfoon. Maakt goed contact. De eco-stand doet het ook prima, activeert als hij een geluid waarneemt. De behuizing is minder stevig dan bijv. een Avent: slapper kunststof en de eerste keer kreeg ik het batterijklepje bijna niet open. Daarna ging het juist te makkelijk.
Verder voldoet hij aan mijn verwachting.
Prima babyfoon
Erg makkelijk in gebruik, goed bereik in en om het huis
en ook nog terugspreekfunctie wat ideaal is.
Het product voldoet aan alle verwachtingen en werkt perfect in huis. Ook naar de buren een aantal huizen verderop houden we bereik.
Uiteraard heeft deze niet teveel functies maar daar houd ik wel van. Simpel in gebruik dus.
Voor de prijs waarvoor ik het gekocht heb een prima product.
Is het 2e apparaat. Het eerste vertoonde mankementen en viel regelmatig uit. Werd echter (een half jaar na aankoop)zonder problemen vervangen door de winkelier.
Super babyfoon. 5 jaar geleden eerste exemplaar gekocht, voor 2e dochter ook (2 jaar geleden) en met de derde op komst wederom deze gekozen. Prima bereik, wel afhankelijk van hoeveelheid staal in de woning. Na de verbouwing van ons huis konden we wel verschil merken, maar nog steeds prima. Geen ruis, fijne terugspreekfunctie, zeker bij wat oudere kinderen.
Prima babyfoon, tweede exemplaar dat wij gekocht hebben. Bij de eerste ging het snoertje op een gegeven moment kapot maar dat is prima opgelost door Alecto. Bereik valt wel een beetje tegen, buitenhuis circa 75 m. i.p.v. de beloofde 300 m.
Prima babyfoon. Hadden hiervoor een dure met camera welke bleef ruisen. Erg tevreden met deze. Makkelijk in gebruik, fijn dat er een terugspreekfunctie op zit en de lampjes zijn een leuke extra.
Makkelijke en duidelijke gebruiksaanwijzing met veel mogelijkheden. Handig in gebruik, en goede prijs-kwaliteitverhouding.
Na eerst een wifi video babyfoon gehad te hebben, waarmee we veel problemen hebben gehad met ontvangst en geluid, hebben we nu deze alecto gekocht. Deze doet precies wat hij moet doen, en is heel eenvoudig in gebruik.
Fijne babyfoon. Doet precies wat je van een babyfoon kan verwachten. Geluidskwaliteit is goed, en eco modus is een mooie functie. Hij zendt niet wanneer je baby slaapt en geen geluid maakt.
Prima babyfoon, alleen jammer dat bereik niet wat groter is.
Doet wat hij moet doen.
goede geluidskwaliteit
Dit is een prima babyfoon voor het doel waar wij 'm voor gekocht hebben: een 'extra' babyfoon voor bij opa en oma. Hij heeft wat minder functies dan de Philips die wij zelf hebben (geen temperatuur indicatie bijvoorbeeld en je kan het geluid niet harder/zachter zetten), maar voor dit doel is het geen probleem. Wel jammer dat ik nu zie dat wij er 50 euro voor betaald hebben via een online winkel, maar dat de babyfoon ook in sommige winkel (BCC bijvoorbeeld) voor 35 euro te koop is. Goede actie dat je een jaar lang extra garantie krijgt als je een review op kieskeurig.nl achterlaat. Dat mogen overigens ook negatieve reviews zijn.
We zijn onder de indruk van de geluidskwaliteit. Terugspraakfunctie werkt erg goed. Maakt zijn verwachtingen helemaal waar.
Een absolute aanrader!
De geluidskwaliteit is fantastisch. We gebruiken deze voor beide kinderen. De baby-unit staat dus op de trap tussen de twee verdiepingen in. Je kunt de klok horen tikken, zo zuiver.