ETNA AB660ZT - Afzuigkap - 620 m³/uur - Zwart - Afzuigkap

ETNA AB660ZT - Afzuigkap - 620 m³/uur - Zwart
ETNA AB660ZT - Afzuigkap - 620 m³/uur - Zwart
Energieklasse A
7.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 32 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AB660ZT - Afzuigkap - 620 m³/uur - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Thomasd12-10-2024

Belachelijk slechte afzuigkap

Wat een ontzettende ... afzuigkap is dit. Hij maakt ongelooflijk veel herrie, zuigt hard maar blaast vervolgens weer de vieze lucht de kamer in. Wij hebben wel 3 verschillende filters geprobeerd maar geen enkele filter werkt in deze afzuigkap. Daarnaast is nu binnen 2 jaar een lampje stuk en deze kan niet vervangen worden zonder monteur omdat de lampjes niet te verkrijgen zijn. Echt 1 grote aanfluiting dit, KOOP DEZE NIET
Pluspunten
  • Ziet er mooi uit
Minpunten
  • Herrie
  • Lampen kan je niet zelf vervangen
  • Stank
s**s@h**l.com30-09-2023
4.0

Mooi maar veel lawaai

4.0
Maakt een verschrikkelijke herrie. Verschillende standen hebben weinig effect. Ziet er wel mooi uit Lampjes zijn ook fijn
Nada20026-04-2023

Niet kopen

Slechte afzuigkap. Maakt onwijs veel geluid en je krijgt er niet voor terug wat er beloofd is bij de keukenwinkel. De afzuigkap zou ervoor moeten zorgen dat de kooklucht verdwijnt uit de openkeuken en woonkamer. Dit is niet het geval bij ons. Heel het huis stinkt als er wordt gekookt! Niet je geld waard. Sinds we dit ding hebben, is er alleen maar ellende.
Pluspunten
  • Design
Minpunten
  • Huis stinkt
  • Veel lawaai
  • Werkt niet
r***********@z*******25-01-2023

geen

weinig wachttijd ,vriendelijk geholpen door de medewerkers, zou het bij iedereen aan bevelen
h*******@k*********18-01-2023

Top

Prima product en service. Voldoet helemaal aan verwachting.
Wilfred01-12-2022

mooie Afzuigkap

de afzuigkap is prima alleen kan je niet zelf een lampje vervangen als deze stuk gaat (bij mij al binnen half jaar) dan moet er een monteur komen. gelukkig garantie. voor de rest motor is krachtig en niet te lawaaierig en de afzuigkap ziet er strak uit.
Pluspunten
  • motor
  • design
Minpunten
  • lamp niet zelf vervangen
Ant Reits02-10-2022

Prima kwaliteit

De etna inductie is een goed werkende en mooi uitziende inductieplaat , Bv water snel aan de kook en een doekje erover en weer glanzend schoon bevalt top!!
Pluspunten
  • Simpele bedienning
  • Ziet er goed uit
  • Werkt perfect
Minpunten
  • Gèèn
andré14-09-2022

uitstekend product, een echte aanrader!

Mooi design, eenvoudige installatie. Prijs kwaliteit een uitstekende aankoop. Verlengde garantie tot 5 jaar.
Pluspunten
  • design
  • snelle installatie
  • prijs kwaliteit
r******@y********28-07-2022

Beste Kwaliteit Afzuigkap

Beste prijs Makkelijke te installeren fijn afzuig/ recirculatie capaciteit voor een kamer appartement
Pluspunten
  • hoge recirculatiecapaciteit
  • makkelijke installatie
Minpunten
  • beetje luidruchtig
t*****@h******25-07-2022

xxxx

1 maand geleden een nieuwe keuken gekocht . Alle apparaten zijn van ETNA. We zijn hierover ZEEEEEER tevreden. Kan iedereen aanraden ETNA apperatuur aan te schaffen.
Elmer21-07-2022
Perfecte kleur met de keuken gecombineerd. Bedieningsgemak, dus wijst zich vanzelf. Alles voldoet aan de wensen en prijstechnisch erg aantrekkelijk.
Pluspunten
  • Mooie en strakke apparatuur
g************@g********15-07-2022

Ki116OZT

Prima design past in ons interieur werkt perfect had gedacht dat aparaat iets minder geluid zou maken
Pluspunten
  • mooie verchroomde knopjes
Minpunten
  • maakt wel wat lawaai
Nelly09-05-2022

Mooie ETNA-afzuigkap

Ik heb gekozen voor deze mat-zwarte ETNA-AFZUIGKAP omdat hij een mooi design en kleur heeft. Maar natuurlijk ook vanwege de goede zuigkracht en het energieverbruik...
  • Mooie mat zwarte kleur
  • Sterke zuigkracht
  • Zuinigheid
  • Goede verlichting
h****************@g********29-04-2022

Prima afzuigkap in dit segment

Binnen het prijssegment is dit een absolute aanrader. Aangesloten op een 150mm afvoer naar buiten heeft ie een prima zuigkracht, stand 1 is meestal voldoende. Ook de LED lampjes doen prima hun werk, de lichtopbrengst is erg goed en de 2700K kleurwarmte is aangenaam. Ook ziet de afzuigkap er goed uit, mooi mat zwart wat makkelijk schoon te houden is. De bediening is ook erg makkelijk met de tiptoetsen. Er zitten geen uitgebreide gadgets op zoals motor naloop of connectie met je kookplaat, maar daar is de prijs ook naar. Dit is gewoon een prima afzuigkap die doet wat ie moet doen. Een paar kleine minpuntjes wel: de installatiehandleiding is behoorlijk onduidelijk, dat kan echt beter. En de afwerking is niet helemaal top. Bij ons zat een van de spotjes er scheef in en zakte een van de vetfilters een beetje door. Allemaal geen ramp, maar die kleine details zijn net de puntjes op de i. Uiteindelijk wel tevreden met de aankoop.
Pluspunten
  • Afzuigkracht
  • Looks, mooi mat zwart
  • Makkelijk schoon te houden
  • Tiptoets bediening is erg fijn
Minpunten
  • Installatiehandleiding onduidelijk
  • Net geen perfecte afwerking
p**************@z*******18-04-2022

aanrader

We wilden een zwarte afzuigkap en we kwamen op dit merk en model uit. De afzuigkap is kortgeleden geïnstalleerd, en hij bevalt tot nu toe uitstekend. Installatie ging snel en was heel makkelijk, hij maakt in de hoogste stand niet overdreven veel herrie en heeft een ruimte afzuigcapaciteit. Wij zijn in de korte tijd dat we de afzuigkap gebruiken zeer tevreden over het apparaat.
Pluspunten
  • afzuigcapaciteit
  • mooie heldere verlichting
Minpunten
  • nog niks gevonden
Bianka28-03-2022

Zeer tevreden over mijn Etna apparatuur

Ik heb in een zelfde periode deze Etna afzuigkap en een Etna inductie kookplaat gekocht ivm de renovatie van mijn keuken. Beide producten bevallen goed, hebben een mooi uiterlijk en een goede prijs/kwaliteit verhouding. De afzuigkap is makkelijk te bedienen en heeft een goede zuigkracht. De inductie kookplaat is ook erg makkelijk te bedienen en werkt naar behoren. Ik heb al meerdere complimenten gekregen over het uiterlijk van beide apparaten.
Pluspunten
  • Goede zuigkracht
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Mooi uiterlijk
t**************@k*********16-02-2022
Wij hebben dit product gekocht omdat wij gaan verhuizen, en het noodzakelijk is dat wij recirculatie afzuigkap moesten hebben Hij zag er mooi uit en was compleet en een redelijke prijs
Andy van IJzendoorn16-02-2022

Mooie afzuigkap met recirculatie.

Prachtige afzuigkap voor een scherpe prijs. Ik heb hem gekocht voor de recirculatie optie. Hiervoor heb je koolstoffilters nodig. Deze zijn gelukkig niet te duur en gaan lang mee.
Pluspunten
  • Looks
  • Prijs
  • Recirculatie
Minpunten
  • Handleiding niet duidelijk hoe koolstoffilters
r*************@g********08-02-2022

De servicemonteur gaf de oplossing

In eerste instantie gekocht in combinatie met een Etna inductiekookplaat. De afzuigkap , werkte eerst niet best , maar het bleek , nadat de Servicemonteur was geweest , dat de doorvoer naar buiten te klein was, ( ik had de oude afvoer gebruikt) nadat ik de pijp vergroot had werkt hij goed , wel veel geluid. En na de derde Etna inductiekookplaat , die steeds een brand lucht gaf, Een Pelgrim plaat gekregen , geen klachten meer
Pluspunten
  • mooi design
Minpunten
  • geluid
  • geen filter in het apparaat zelf
Gevebe12-01-2022

Zeer mooie en goede afzuigkap, topper!

De zoektocht naar een nieuwe afzuigkap eindigde bij Bol.com waar deze afzuigkap werd aangeboden voor een aantrekkelijke prijs. Het merk Etna ken ik vanuit mijn jeugd, ik dacht dat dit oerhollandse merk niet meer bestond. Nu deze afzuigkap gekocht, en ik moet zeggen, ondanks "made in PRC" zeer tevreden. Montage redelijk eenvoudig, afwerking zeer goed en zuigkracht (slang naar buiten) perfect. Tien minuten na het koken op hoogste stand laten draaien , kooklucht weg. Schoonmaken ook simpel, sopje,... klaar, af en toe inwrijven met was...top. Geluidsniveau is op hoogste stand redelijk luid, maar dat is bij alle afzuigkappen.
Pluspunten
  • Montage
  • Design
  • Zuigkracht
  • Prijs
Minpunten
  • Geluidsniveau op hoogste stand
j*******@z*******05-12-2021

Prima

Helemaal tevreden idd mooie vorm werkt heel goed maar als ik gekookt heb zijn de rooster behoorlijk nat ik heb koolfilters doe ik nog wat verkeerd zou het graag willen weten moeten er nog stoffen filters in misschien.
sk14-11-2021

Goed apparaat

Een mooi strak apparaat met een goede sterke zuigkracht. Bedieningstoetsen zijn mooi verlicht bij in gebruik van het apparaat. Cijfers op de toetsen mogen wat mij betreft wat duidelijker. Over het algemeen een goed apparaat.
Pluspunten
  • vormgeving
  • zuigkracht
Minpunten
  • cijfers mogen duidelijker
1*******@g********09-11-2021

Is o.k. prijs/kwaliteit

Heel mooi design. Aanraking toetsen moet bewust gebeuren met een degelijke druk. Een vluchtige aanraking volstaat niet. De decibels liggen bij afzuiging toch merkelijk hoger dan verwacht. Ik vermoed dat dit komt door het recirculatiesysteem. Maar het is altijd iets. Dus toch tevreden.
Pluspunten
  • disign
Minpunten
  • decibels bij recirculatie
  • handleiding
r*************@g********21-10-2021

Verkeerde info gehad

Ik vond eerst dat hij erg veel lawaai maakte. Maar na komst van de Monteur . Bleek de oude afvoerbuis , die ik hergebruikte van de vorige afzuigkap. te klein te zijn , waardoor er een soort overdruk ontstond. en de veel te veel herrie ontstond. Helaas was dus hergebruik niet niet mogelijk. Maar de afzuigkap werkt nu top. ( veel beter dan de Etna inductie kookplaat , deze is nu na 3 X vervangen en steeds met hetzelfde defect, Door Etna vervangen voor een ander merk, deze werkt goed) Review 3 juli 2021 Ziet er mooi uit , Alleen Etna heeft eigenlijk maar 1 knop hoeven plaatsen voor de snelheid van het afzuigen Alle 3 de knoppen + de B Boost hebben allemaal de zelfde snelheid ???? en die is in stand 1 al erg hoog . Net als onze inductiekookplaat , een slechte keuze.
Pluspunten
  • mooi design
  • goede bediening
a*****@k*******19-09-2021
Afzuigkap heeft een krachtige motor, geen vervelende luchtjes meer na het koken mede dankzij de verschillende standen. Een echte aanwinst in mijn keuken.
Pluspunten
  • Boostfuncties super