HP Store

Benieuwd naar ervaringen met de HP Store? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
1.2

Deze score is gebaseerd op 505 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor HP Store zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Jarno Weelinck.11-02-2019
Na jaren- en jaren dezelfde HP-printer dankzij de aanschaf van een nieuwe pc mijn printer niet meer te koppelen, verouderde software. Geen probleem want deze "oude" HP-printer heeft zijn kostprijs meer dan waar gemaakt! Na een belletje met de klantenservice van HP verschillende opties m.b.t. aanschaf van een nieuwe printer doorgenomen, keuze gemaakt, offerte per mail binnen een half uur aanwezig, besteld en met het weekend er tussen binnen 3 dagen geleverd. Meer dan goede service en op naar weer jarenlang plezier van mijn nieuwe printer. HP Bedankt!
Kun-Chi Tsai11-02-2019
The PC and Laptop is feet for my demand I already buy 4 PCs and one Laptop The SDD is fast then the traditional HD and the delivery speed is fast (only the Laptop take longer) but still acceptable Thanks
Peter11-02-2019
Prima service, vaak even een belletje om nog wat zaken na te vragen bij Arjen, mijn persoonlijk contact. Daarna wordt er snel geleverd. Top!

Gerke11-02-2019
Ik had een simpele converter nodig van Displayport naar HDMI. origineel HP, 10 euro goedkoper dan waar ook en perfect werken. Besteld en volgende dag in huis.
Arend Mulder10-02-2019
Mooie laptop besteld voor de beste prijs. Als student nog eens een hoop korting gehad! Verzending en bestellen ging heel soepel. Factuur kwam wat laat via brief, maar omdat ik meteen bij levering gemaild had zat die nog eerder in mijn mailbox door de support. Fijn contact!
Ton Husson10-02-2019
bestelling snel gedaan via internet in de HP shop. de volgende dag afgeleverd keurig op tijd. prijs is volgens afspraak goed verlopen.
Saskia10-02-2019
De Hp printer kopen via de hp store was makkelijk en super snel binnen. Het kopen van de inkt via Hp kan ik alleen niet aanbevelingen. In tegenstelling tot de afdeling printer verkoop is de afdeling van instantinkt een waar drama. Dus voor de printer geef ik een 10, maar voor de inkt een 1. Wacht 3 weken na aanschaf van de printer nog op een antwoord van hen.
Hans oosterlee10-02-2019
Bestelling was op tijd Prijs was goed Makkelijk bestellen Goed overzicht op de site
Nan10-02-2019
Uitstekende producten en hulpprogramma's voldoen uitstekend. Ik ben prima geholpen, ik moest dit nl. alleen doen i.v.m. ziekte van mijn man.
Schomper09-02-2019
Prima hoor, alles maar wens verlopen Zeer duidelijk en pakketje op tijd ontvangen. Fijn om zo te winkelen.
Rob09-02-2019
De shop is duidelijk en de inrichting maakt het makkelijk om te bestellen. Levering is in orde, al met al betrouwbaar.
Klaas09-02-2019
Ondanks dat het product een dag later werd bezorgt, dan aangegeven ben ik toch tevreden. Met name door de prijs en de kwaliteit. Installatie was vervolgens zeer eenvoudig.
Remco09-02-2019
Fijne site duidelijk en qua prijs ook nog gunstiger dan in de winkel schilde mij 100 euro ook de bezorging was super de volgende dag al in huis dus ben heel tevreden
Fam Talle09-02-2019
Duidelijke informatie. Makkelijk om verschillende computers te vergelijken. De diverse betaal mogelijkheden maar bovenal de snelheid en betrouwbaarheid van leveren zijn een absolute plus. Ook de bezorgdienst was erg netjes en beleefd wat past bij een merk als HP. Ook een volgende computer zal wederom bij HP aangeschaft gaan worden.
ron09-02-2019
Prima en snelle bezorging en Deze winkel is zeker aan te bevelen andere dag bezorgd
Album en tasje voor Sprocket09-02-2019
Het is een overzichtelijke shop. Het artikel wat ik bestelde was er snel, alleen ik had 3 dingen besteld en deze hadden best in 1 doosje gekund i.p.v. 2 doosjes. Verder was alles hoed aan gekomen.
Fio09-02-2019
Op de website kan je heel makkelijk filteren en duidelijk de features van de producten bekijken. De betaling en verzending verliepen soepel. Je kan goed in de gaten houden waar het pakketje is en wanneer het aankomt aan de hand van de tracking service. Bij ontvangst van het product komt het overeen met de features en werkt het volledig naar behoren. Ik ben tevreden en zal zeker zonder twijfel nog een keer wat via de HP Store bestellen!
Hein van Woerden09-02-2019
5.0
Storend blijft het feit dat de inkt veel te duur is en dat de printer vastloopt als je andere cartridges gebruikt. Bovendien is het versturen van drie kleine cartridges in een megadoos met belachelijke hoeveelheden plastic bags heel slecht voor het milieu. Kan gewoon in een al dan niet gewatteerde enveloppe per post. Dan hoeft er ook geen auto part voor te rijden.
Naomi09-02-2019
De website was duidelijk, er stond goed weergegeven welke inkt ik voor mijn printer nodig had. Daarnaast was de levering erg snel en konden we weer snel gebruik maken van de printer!
Mark08-02-2019
Na verschillende positieve ervaringen met producten van HP, in de webshop terecht gekomen op zoek naar een nieuwe laptop. Breed aanbod beschikbaar en fijne filter- en vergelijk mogelijkheden om uiteindelijk de juiste keus voor mij te kunnen maken. Na de keuze eenvoudig afhandelingsproces van de order en een snelle levering zoals ook aangegeven was in de shop. Tevreden klant dus.
P van den Bosch08-02-2019
Heb alles goed online kunnen bestellen en de volgende dag ontvangen.Ben erg tevreden over het verloop
Rien08-02-2019
Pas geleden een HP Envy laptop besteld plus muis, sleeve, koptelefoon en microsoft office pakket. Dit heb ik in 4 keer besteld, en alles iedere keer de volgende dag geleverd (top service) Ook het telefonisch contact en het contact via email, netjes en correct verlopen met de desbetreffende personen. (ook hier een dikke plus) Jammer was echter dat het weekend erna actie was, en mijn laptop een heel stuk goedkoper was, maar dit werd na een reactie van mij prima opgelost daar ik het verschil terug kreeg in vouchers. (ook hier weer prima service) Of ik HP store zou aanbevelen? Jazeker
Jvv16-01-2019
De neergang van HP. Ik heb een scherm besteld bij HP. Toen deze aankwam bleek dit niet goed en werd die omgeruild. De wijze van omruilen ging 3x verkeerd en niet volgens de afspraken. Uiteindelijk omgeruild zie ik dat ik een kapot scherm ontvangen heb die ook al open was geweest, gebruikt en vies. Ook deze is uiteindelijk nadat het weer 3 keer verkeerd is gegaan(te kleine dozen, geen vervangend product en meer) omgeruild. Krijg is weken later een bericht dat ze een product met verkeerd serie nummer ontvangen hebben. Blijkt dat de technische dienst van HP geen kennis heeft van de HP store en dat allebei door een andere tak is afgehandeld. Onderling kunnen ze dit blijkbaar niet regelen en is het te belachelijk voor woorden wat ze allemaal aan het doen zijn. Dit was niet eens alles wat er fout gegaan is maar een compacte samenvatting.
Leverbetrouwbaarheid HP16-01-2019
Mini desktop besteld op 17-11, deze zou geleverd worden op 23-11, maar nu 2 maanden later wederom doorgeschoven. Mijn vertrouwen in HP op kwaliteit is hoog, maar in leverbetrouwbaarheid is nu heel erg laag. Ga nu de order annuleren en op zoek bij de andere merken voor een PC met dezelfde spec's. Sorry HP, jullie doen voor mij niet meer mee.
Adela10-01-2019
5.0
De website van de HP-store is enorm traag. Als ik niet een specifiek product had willen hebben dat alleen bij HP te bestellen was, dan was ik allang naar een andere aanbieder gegaan. Tip voor HP: zorg voor een snellere website. Ook bij mij geen levering de volgende dag bij bestelling voor 19.30 uur, terwijl dit wel wordt aangegeven op de website.