Cameranu
8.9
Deze score is gebaseerd op 13708 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Cameranu zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Duidelijke en overzichtelijke website. Makkelijk zoeken en bestellen.
Dan ophalen in vestiging Urk. Gewoon prima en ook nog even advies over bestelde artikelen.
Altijd personeel met kennis en goede uitleg. Ze denken mee zonder je op kosten te willen jagen. Snelle levering. En ook retour geen probleem en snelle afhandeling. Ik kom er al jaren.
Dit is zelfs de shop waar ik graag wil blijven komen en dingen kopen.
Goede prijs en snelle service
Prima geholpen met de aankoop van een verrekijker in Groningen. Prettig vond ik het dat de tijd werd genomen om verschillende opties te kunnen proberen. Al met al een fijne gang van zaken.
Ik houd van fotograferen, maar van de details en de specs heb ik geen kaas gegeten. Ik was opzoek naar een nieuwe camera die vooral handzaam moest zijn op mijn aankomende reis. Ik twijfelde tussen een compact camera of een systeemcamera. XXX heeft mij van ontzettend goed advies hierin voorzien. En mijzelf vooral laten nadenken over wat ik zelf belangrijk vind en waar ik rekening mee moest houden. Hij heeft de tijd voor mij genomen en het was een fijn gesprek. Ik kom hier zeker terug en kan iedereen deze zaak aanbevelen.
NU al een aantal keer spullen besteld bij CameraNU voor mijn nieuwe Epson P900. o.a. hun Brilliant papier. Fantastisch mooi Luster en Matt papier besteld. Werd snel geleverd en duidelijke instructies voor het instellen van ICC profiles en media types. Helaas was door PostNL's schuld een vna de verpakking beschadigd en kon het grote A2 papier niet meer gebruikt worden. Er zaten duidelijke vouwen en kreuken in. Dit gemeld bij de klanteservices en de volgende dag had ik kostenloos een nieuwe pak in huis. Dit keer wel ongekreukt :)
Dus al die keren dat de bestelling en levering goed ging, nu voor het eerst te maken gehad met de klantenservice, en ook dat is dus top geregeld bij CameraNU!
Ik vindt dat camera nu erg klantvriendelijk is, adequaat reageert op mails met vraagstellingen, de betalingen digitaal of contant mogelijk is, een goede service verlening.
Het is altijd fijn als een medewerker serieus interesse toont. Ongeacht het bedrag of artikel wat men wenst te bemachtigen.
Je ziet hoe men de tijd neemt voor andere klanten en jij als wachtende klant kan alleen maar met smart toe kijken en wachten tot jij eindelijk aan de beurt bent voor je speciale behandeling.
De afgelopen zeven jaar heb ik regelmatig besteld bij Cameranu. Voor het uitzoeken van een camera body en lenzen vind ik het de meest overzichtelijke website hebben met een groot aanbod. De aftersale service is dik in orde. De paar keren dat er iets was met een bestelling, dan werd het altijd goed opgelost door de klantenservice. De vijf jaar garantie op camera's vind ik ook een groot pluspunt en bij vragen wordt er snel gereageerd.
Uitstekend geholpen .
Wordt meegedacht over wat het beste aangeschaft kan worden .
Kan niet anders zeggen TOP !
Bestelling in het weekend geplaatst, op maandag is netjes telefonisch contact opgenomen met mij over de staat van de bestelling en dat deze diezelfde avond nog bezorgd werd! Goede prijskwaliteit en fijne behulpzame klantenservice.
Onlangs ben ik begonnen met mijn camera-avontuur en heb inmiddels al een aantal bestellingen geplaatst bij CameraNu. Bij één bestelling had ik per ongeluk het verkeerde artikel gekozen, maar ik kon dit kosteloos retourneren, dat verliep allemaal soepel.
Daarnaast heb ik meerdere tweedehands producten besteld, deze waren stuk voor stuk in uitstekende staat en zeer scherp geprijsd. Het enige kleine minpuntje is dat niet alles altijd op voorraad is. Verder ben ik erg tevreden en ga ik deze webshop zeker vaker gebruiken.
Geweldige shop. Ik was op zoek naar een camera die heel moeilijk te leveren was vanwege zijn populariteit. De medewerkers van CameraNu hebben me voortreffelijk geadviseerd en geholpen. Door het plaatsen van een pre-order was ik er zeker van dat ik de camera kreeg zodra deze weer leverbaar was. Super.
Dit is mijn tweede camera die ik bij Cameranu heb gekocht. De eerste, een Nikon D90, had de geest gegeven en dus moest er iets anders komen. Dat werd een Nikon D7500. Mijn bestelling werd keurig netjes op tijd verzonden. De klanten service heeft mijn vraag of de D90 nog te redden viel netjes beantwoord en mij doorgestuurd naar het Nikon Service Point in Beverwijk. Kortom, een tevreden klant.
Alles klopt aan deze shop. Duidelijk, overzichtelijk, geen verborgen lettertjes. Prima!
Super snelle levering. Product helemaal naar wens. Overzichtelijke website. Wat wil je nog meer?
Betrouwbaar webwinkel met goede kwaleits producten en services.
Ik ben bij Cameranu erg prettig geholpen. Het personeel nam de tijd om alles rustig en duidelijk uit te leggen, waardoor ik precies wist welke keuzes ik kon maken. Dankzij de heldere uitleg heb ik uiteindelijk de juiste beslissing genomen en ben ik erg tevreden met mijn aankoop. Echt een fijne winkel met deskundig advies en vriendelijke service!
Prettige winkel met vooral alles op camera gebied. Vriendelijk personeel leuke gesprekken en goed advies gehad.
Ik kwam daar voor de DJI 3 mini Combo. Wat advies gekregen en de aanbieding was mooi dus tot aankoop over gegaan.
Nu nog aan het ontdekken en inlezen alvorens de eerste vlucht te gaan maken.
Bought a used fuji lens for my camera and a camera bag. Both items arrived quick and in perfect conditions.
Had a couple of problems in ordering from the website ma the support was very quick to help and resolve the issue.
Highly recommended
Vriendelijk en professioneel personeel, nemen de tijd voor je en denken met je mee
'S avonds besteld en volgende dag al geleverd! Top Goed verpakt en goed prijs.
Deskundig personeel, goed bereikbaar en vlotte afhandeling.
De bezorging/ leveringstijd als op site vermeld, is blijkbaar (zie andere reviews) niet altijd haalbaar.
Ik kreeg na bestelling, eigenlijk direct een, naar mijn idee, standaard automatisch bericht dat het langer zou duren.
Voor mij geen probleem.
De levering kwam een kleine week later.
Keurig verpakt.
Ik had 2 camera's besteld. Eén met "gebruikers-sporen" en één "zo goed als nieuw".
Ik was zeer blij verrast van de staat van beide camera's! Beide in zeer goede staat! De gebruikers-sporen waren met een doekje weg te poetsen (oplaadsnoer en oplader wat vies) maar dat was alles.
Ik ben heel blij met wat ik voor de prijs heb gekregen!
Aanrader! Ik ben blije klant! Dank Cameranu!