Cameranu
8.9
Deze score is gebaseerd op 13707 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Cameranu zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Ik heb gekozen voor Cameranu, omdat ik van van kleinzoon 23 jaar jong een PROF cameraman wil maken.
vlotte levering , goed werkende site , kundig personeel
Heb een camera (Canon R8) gekocht. Had vooraf zelf de keuze beperkt tot twee types (Sony A7III en de Canon) en wist welke sterkte zoomlens ik wilde hebben. Er is alle tijd voor me genomen. Ik ben uitgebreid voorgelicht en ondersteund in het maken van mijn uiteindelijke keuze. Deel van de sessie was ook het inruilen van mijn oude camera en lenzen. Kreeg duidelijke toelichting bij het waarom van de inruilprijzen.
Ik ben goed op de hoogte gehouden over de bezorging die, zoals beloofd, de volgende dag was. Artikel was keurig verpakt. Op een technische vraag aan de klantenservice werd binnen vijf minuten gereageerd.
Uitgebreid assortiment, altijd interessante nieuwsbrieven en als je dan iets besteld hebt. Een ontzettend snelle levering.
Ik heb goeie ervaringen bij Cameranu, de bestelling is altijd snel verstuurd en je wordt goed op de hoogte gehouden.
De website werkt lekker snel en is overzichtelijk.
Ik heb een 2e hands Canon Powershot G5 X hier gekocht. Snel ontvangen. De camera zag er als ongebruikt uit. Ideaal dus. De doos was het enige dat beschadigd leek te zijn. Dus dat leek me een hele goede deal. Ook omdat de prijs (250,-) gunstig was. Wat ik wel mis aan deze powershot G5 X camera is een flinke zoom (slecht 4x) en de verwerking van foto's is traag. Door die vertraging is het niet mogelijk, foto's snel achter elkaar te maken.
Super snelle levering, goed product. Top!
De medewerker is geduldig, kundig en geeft goed advies zonder enige drang om veel geld uit te moeten geven.
Cameranu is net iets anders dan andere concurrenten. Hier is weten wat de klant wil en daarop inspelen belangrijker dan "dozen schuiven".
De verkoper heeft alle tijd genomen om de in te ruilen artikelen in het bijzijn van de klant te beoordelen en gaf ook aan waar de klant zichzelf tekort had gedaan met de omschrijving van het artikel en de staat daarvan.
Niet helemaal zeker of mijn lens er ook was, ben ik toch maar naar CameraNu in Amsterdam, Amstelveense weg afgereisd. Gelukkig was hij er: de 50 mm Nikon 1.8. De prijs is redelijk. Wat hoog en daarom geen 10. Ik had de lens ook in het buitenland waar ik vaak ben, kunnen kopen, voor een lagere prijs. Maar die Amsterdammers daar in die zaak, die liggen me wel.
Prima winkel ,gelukkig zonder bla bla ,maar met een goede en duidelijke website. Tevens zijn de prijzen zeer redelijk.
Alles prima, goed advies en men is redelijk. Dus niet gelijk de duurste verkopen. Toen ik de camara daadwerkelijk kocht was er verder geen uitleg hetgeen ik jammer vond, er werd alleen verwezen naar een dure workshop
Opzoek naar een nw camera.
Luisteren goed naar wat je verwacht cq je eisen zijn aan het toestel. Hebben alle tijd, denken mee en geven goed advies.
Top camera gekocht een nw tweedehandse van top kwaliteit.
Ze smeren je geen nw duur toestel aan maar samen opzoek naar die ene camera die bij je past.
Echt een aanrader!
Altijd vriendelijk geholpen met vragen en goed advies. Zeer behulpzaam ook bij kopen en inruilen van producten
Product niet geleverd, hoewel aangetekend verzonden. PostNL status is 'geleverd' met handtekening die niet van mij is. Cameranu neemt al meer dan een week voor 'onderzoek', terwijl ik al 2 weken op mijn product wacht. Stuitend dat Cameranu dus blijkbaar meer vertrouwen stelt in zijn leverancier dan in zijn klant. Op vragen komen geen inhoudelijke reacties, alleen boot afhoudende dooddoeners. Je wordt niet serieus genomen, niet gehoord, they don't give a fuck. Experience van niks, gaan we niet meer heen.
Ik had een UV-filter besteld. Toen ik deze ophaalde kreeg ik te horen dat deze niet geschikt was voor mijn objectief. (L-lens). Het moest een protector filter worden.
Voor de vervanging van mijn Tamron 24-70 f2.8 lens uit 2010 (ofzo), welke kuren begon te vertonen, was ik op zoek naar een Canon RF mount lens. Hiervoor twijfelde ik tussen de canon RF 24-70 f2.8 en de 24-105 f4.. Ik werk veel in mijn studio alwaar ik volledig de controle over het licht heb. Daarom begon ik te twijfelen of ik nog wel een f2.8 lens nodig had. Normaal gesproken bestel ik alles via de webshop, maar hier wilde ik gewoon de ouderwetse ervaring en shop ervaring van een winkel hebben. Dus heb ik mijn bedenkingen besproken met het personeel in de winkel in Amsterdam. En zij waren het met mij eens dan een f4 lens ook voldoende was.
De canon RF 24-105 f4 is echt een super lens. De lens voelt solide aan, ondanks dat hij enorm licht is. Net als zijn grotere broer de 70-200 f4 (ook in mijn bezit). De focus is snel en acuraat. En de scherpte is echt ongekend. Waarom ik niet eerder overgestapt ben snap ik niet. Want de prijs is het meer dan waard.
Als je op zoek bent naar studio kwaliteit lenzen, dan is dit het zeker waard.
Ik heb mijn bestelling geplaatst bij Cameranu en ben erg tevreden over de hele ervaring. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor het bestellen snel en makkelijk ging. Levering was vlot en goed verpakt, zodat mijn product in perfecte staat aankwam. Ook de communicatie rondom de bestelling en verzending was duidelijk. Kortom: betrouwbare winkel waar ik zeker opnieuw zou bestellen.
Prima voorlichting. Heel vriendelijke verkoper
Beste prijzen, website makkelijk te gebruiken, veel betalingsmogelijkheden.
Leuke aanbieding, goede Nikon lens. Superblij mee, nu meer oefenen voordat ik er in januari mee ga fotograferen in Afrika.
Tweedehands camera body gekocht, prima prijs, mooi onderhouden en goede levering!
Tja, wat zal ik zeggen? Ik kom nu al jaren bij deze winkel, zegt dat genoeg?
Alleen maar kudos voor alle medewerkers.
O ja, nieuwe service, inruilobjecten worden bij je thuis opgehaald. Geweldig! Ik ben slecht ter been en voet…..!! (MPB?)
Deskundig advies, 2e hands objectieven heel netjes en zonder gebreken. Ook snel geleverd. al eerder lensen en spullen bij Camera Nu besteld. Ook bij een workshop in de winkel geweest. Goede ervaringen.