Bemmel en Kroon

Benieuwd naar ervaringen met Bemmel en Kroon? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2

Deze score is gebaseerd op 23064 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Bemmel en Kroon zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

Jetty16-12-2025
Fijne website. Overzichtelijke indeling op apparatuur waar je uit verschillende prijsklasse kunt kiezen. Bezorging is mogelijk op datum die jou uitkomt en goed wordt uitgevoerd. Vriendelijke deskundige bezorgers.
Oosting 16-12-2025
Supersnelle levering. Afspraken worden nagekomen. En dat geld net zo voor het bijgeboekte installatiebedrijf.
H.Sloesen16-12-2025
Ik vroeg de klantenservice op zondag over prijzen van verschillende diepvrieskasten. Nog dezelfde dag waren al mijn vragen beantwoord. Na een goede prijs te hebben gekregen heb ik een diepvries besteld. Deze werd de volgende dag keurig bezorgd. Mijn complimenten voor de communicatie, zelfs op zondag en de goede afwerking.

Ria Jente16-12-2025
Aanrader snel en goed gisteren besteld vandaag in huis! Amerikaanse Koelkast Etna AKV678RVS Snelle service! Zelfs op zondag contact gehad met de klantenservice. Door een hapering in het betaalsysteem van mijn bank had ik per abuis twee keer besteld, maar dat werd direct netjes opgelost. De extra bezorgoptie was het meer dan waard: alles keurig geïnstalleerd en al het verpakkingsmateriaal meegenomen. Echt top geregeld. Super! De levering verzorgd door de Firma Dynalogic.
Annemiek 16-12-2025
3.0
3.0
Erg teleurgesteld in de service van deze winkel. Deze week een wasmachine gekocht voor mijn moeder van 88 jaar. Ik was niet op de hoogte van de aansluiting maar nu blijkt na extra betaling dat plaatsing niet mogelijk is bij een trekschakelaar. Helaas niet goed de kleine letters gelezen en dat betekent dus dat het apparaat niet is geplaatst en dat ze het oude apparaat ook niet hebben meegenomen. Na een telefoontje met de klantenservice is het wel helder, niks aan te doen! Kortom extra waarschuwing voor andere kopers, koop bij het hebben van een trekschakelaar hier geen wasmachine!
GTO15-12-2025
2.0
2.0
Een week geleden een zakelijke aankoop voor levering naar België gedaan. Bij de bestelling werd de BTW niet automatisch verlegd. Eerst telefonisch contact opgenomen, waarbij werd verzekerd dat de betaalde BTW achteraf kon worden gecrediteerd. Inmiddels wacht ik al een week op antwoord op mijn e-mails, maar er komt geen enkele reactie. Ik heb geen klacht over het geleverde product, wel over de afwikkeling van de aankoop en terugbetaling van de onverschuldigde BTW. Waarom hoor ik niets meer?
M. Engelen15-12-2025
ik zocht een motorloze wasemkap, en kwam op de site van Bemmel en Kroon. Werd direct gereageerd op mijn bestelling. De aflevering was heel correct vriendelijke koerier.
Brigitte14-12-2025
Klantenservice beschikbaar op een zondagmiddag is fijn, ook levering op zondagmiddag top!
Liesbeth14-12-2025
Alles goed geregeld zelfs bezorging op zondag Wordt goed op de hoogte gehouden op welk tijdstip ze komen
Monique Zuidhoek14-12-2025
Na een fysiek bezoek aan Bemmel en Kroon Cruqius om de verschillende producten te bekijken . Hebben wij na de zeer deskundige uitleg van de verkoper een beslissing gemaakt. Daar het artikel niet voorradig was in de winkel deze online besteld waarna deze 24 uur later in onze keuken stond.
Peter13-12-2025
Scherpe prijs, snelle levering en duidelijke informatie.
H. Janse13-12-2025
Een bedrijf die zijn afspraken nakomt.
Mike Boer13-12-2025
Slechter dan slecht kan het niet. ik zou niemand aanbevelen om zaken met Bemmel & Kroon te doen. Ik heb een 1 gegeven omdat het niet lager kan. Houden zich niet aan de levering zoals afgesproken.
Petra13-12-2025
Eerst teleurgesteld omdat ondanks leveringsbevestiging van droger aan magazijn (3 weken voor thuislevering) de dag voor de afgesproken levering ik 's avonds laat een mailtje kreeg dat mijn droger niet in het magazijn was. Volgende dag heb ik gebeld en werd ik op een persoonlijke manier geholpen en heeft de medewerker snel gezocht naar een passend alternatief omdat de levertijd van mijn bestelde droger toch echt te lang was voor mij. Vergelijkbare droger voor zelfde prijs, uit dezelfde actie serie, kon dezelfde week nog geleverd worden. Dus toch een tevreden klant dankzij goed probleem oplossend vermogen van de klantenservice!
Cora uit Rotterdam12-12-2025
Topservice, prima communicatie en uitstekende partners waarmee samen gewerkt wordt voor installatiewerkzaamheden. Ik heb een Bosch vaatwasser besteld die ingebouwd moest worden in de bestaande keuken. Oude vaatwasser verwijderd en meegenomen en evenals restmaterialen. Tijdens plaatsing liep installateur tegen 2 onverwachte zaken aan, die ter plekke vakkundig werden opgelost.
A.M.C.Castricum12-12-2025
Goede service en goede afspraken
arjan12-12-2025
voor het eerst bij deze winkel een aankoop gedaan, levering verliep eerst niet zoals afgesproken bezorger wilde om 22.45u nog aankomen , dit hebben we geweigerd de volgende dag gebeld met Bemmel en Kroon en een nieuwe bezorgafspraak gemaakt met het verzoek om voor een bepaalde tijd te bezorgen, dit is perfect verlopen!!
Mark12-12-2025
Eerst een wasmachine hier gekocht en een jaar later een wasdroger. Website is duidelijk en goede marktconforme prijzen. Snelle levering
NRA12-12-2025
Snelle en goede service, prettig geholpen ook door bezorger.
Hm12-12-2025
Reageren direct op vraag en doen wat ze beloven, next day delivery!
Menno12-12-2025
Ik kwam erachter dat levering pas over 4 weken zou zijn ipv paar dagen. Ik had niet opgelet. Na een telefoontje naar de klantenservice werd gezegd dat nog geleverd werd vanuit de fabrikant en ze een dag later konden leveren. Wat een service!
fhs 11-12-2025
netjes overzichtelijk en ook erg snel met leveren goede serves
y, bosma11-12-2025
voor de eerst keer hier besteld. Bestelling verliep vlot en duidelijk. De mannen die de wasmachine kwamen brengen ( en de oude meenamen ) waren erg vriendelijk, snel en efficient en goede onderlinge samenwerking,
Arno. Vromans11-12-2025
De prijs van het product. Snelle levering. Probleempje zeer snel en zeer goed opgelost. Veel beter als bij coolblue. Ik kan het weten, ik heb het zelf ondervonden.
Henk11-12-2025
Perfect geholpen