Bemmel en Kroon
Benieuwd naar ervaringen met Bemmel en Kroon? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2
Deze score is gebaseerd op 23061 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Bemmel en Kroon zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
vriendelijke mannen ook zeer behulpzaam
Snelle levering door zeer vriendelijke en vakkundige medewerkers!
Perfecte service, fijn contact met medewerkers
Goede acties en de mannen die het brengen zijn vlot. Echter mijn enige klacht is dat je pas op de dag zelf krijgt te horen wanneer ze aan zouden komen.
Zeer vriendelijke en behulpzame bezorgers.
na google de juiste artikel gevonden voor goede prijs Vandaag besteld andere dag gratis netjes geleverd kan iedereen aanbevelen
Snelle reactie via email. Duidelijke communicatie over het product, beschikbaarheid en levering. Concurrerende prijs.
Levering via Dynalogic viel ietwat tegen omdat het leverwindow bleef schuiven
Na aankoop hoor je niets meer van deze winkel. Ik heb een zakelijke aankoop gedaan voor mijn Belgische bedrijf. Volgens de fiscale regels wordt in dat geval de BTW verlegd. Voorafgaand aan de aankoop contact gehad met de klantenservice. BTW werd via de website niet automatisch verlegd maar kon achteraf worden teruggestort. Inmiddels zijn we bijna 2 weken verder en hoor ik niets meer terug op mijn e-mails met verzoek tot terugbetaling van de onverschuldigde BTW. Daarmee lijkt Bemmel en Kroon de zoveelste dozenschuiver te zijn. Wel graag verkopen, maar geen enkele aftersales.
Ik deed mijn aankoop telefonisch, niet via de webshop. Dat ging vlot en gladjes.
De bezorging vond na 2 dagen plaats en dat was zelfs op mijn verzoek een dag later dan BenK voorstelde.
Helemaal tevreden.
Mijn wedervaren omtrent de bestelling van een koel-vriescombinatie bij Bemmel&Kroon
1) Bereikbaar tot 23:00 uur 's avonds!
2) Laagste prijsgarantie wordt meteen aan de telefoon gecheckt en toegekend.
3) De bestelling kan in 1 moeite door, telefonisch worden gedaan.
4) Het personeel is geduldig, mijn saldo was in eerste instantie niet toereikend maar ze wachtten netjes totdat ik geld had overgeboekt van mijn spaar naar lopende rekening waarna de betaaltransactie alsnog kon plaatsvinden.
5) 's Avonds om 22:00 uur besteld en de volgende dag om 13:00 uur afgeleverd!
6) Ik werd door het leveringsbedrijf ruim van te voren op de hoogte gehouden over het precieze leveringstijdstip.
7) Ik had wat uitpak/installatie vragen en werd meteen doorverbonden met technisch kundig personeel.
Ik kan helemaal niets bedenken wat ik ter verbetering zou kunnen/willen adviseren.
Ga zo door zou ik zeggen.
Top ervaring, schakelen snel en zijn goed bereikbaar. Medewerkers denken goed mee. Voor mij de vaste plek waar mijn spullen vandaan komen.
Vanaf het eerste contact hebben ze echt de tijd genomen om mee te denken. Het hele proces verliep soepel: duidelijke communicatie, goede adviezen en veel aandacht voor onze wensen. We hebben begin dit jaar onze keuken besteld en alles stond keurig klaar om geleverd te worden zodra wij de sleutels kregen. Perfecte planning en service!
Kortom: betrouwbaar, klantgericht en een aanrader voor iedereen die een nieuwe keuken zoekt.
Bemmel en Kroon levert de volgende dag correct en op de afgesproken tijd de bestelling. De vaatwasser is nog niet meteen geplaatst zodat er nog geen mening gegeven kan worden over de kwaliteit van het apparaat.
Vaatwasser besteld, binnen 1 dag netjes geleverd, concurrerende prijs en duidelijk communicatie
Omdat deze winkel goedkoper was en gelijk kon leveren.
Prima levering tot in huis geplaatst volgens afspraak
Ook goede communicatie met de medewerker ivm onverwachts afwezigheid
Prima geregeld dus!
Ruime sortering deskundig adviesvriemndelijkevontvangst
Snelle levering, installatie laat wat op zich wachten, maar is niet verwonderlijk zo kort voor de feestdagen.
goede site en duidelijke voorlichting
Na bestelling was er een paar dagen later nog een extra korting op het apparaat. Dit is zonder discussie nog verrekend met de betaalde prijs.
Goedkoop en een snelle levering
Vriendelijk geholpen en hele snelle levering en behulpzame bezorgers.
Fijne website. Overzichtelijke indeling op apparatuur waar je uit verschillende prijsklasse kunt kiezen.
Bezorging is mogelijk op datum die jou uitkomt en goed wordt uitgevoerd. Vriendelijke deskundige bezorgers.
Supersnelle levering. Afspraken worden nagekomen. En dat geld net zo voor het bijgeboekte installatiebedrijf.
Ik vroeg de klantenservice op zondag over prijzen van verschillende diepvrieskasten. Nog dezelfde dag waren al mijn vragen beantwoord. Na een goede prijs te hebben gekregen heb ik een diepvries besteld. Deze werd de volgende dag keurig bezorgd. Mijn complimenten voor de communicatie, zelfs op zondag en de goede afwerking.