Liebherr IRBc 4020 Plus BioFresh - Wijnkoelkasten

Liebherr IRBc 4020 Plus BioFresh
Liebherr IRBc 4020 Plus BioFresh
Energieklasse C
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 1.139,00 Bekijk alle aanbieders
9.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IRBc 4020 Plus BioFresh op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Guus01-08-2025

Topkoelkast van Liebherr, een frisse aanwinst!

We hebben sinds deze week de Liebherr koelkast in huis en zijn er ontzettend tevreden over. Wat meteen opvalt is het strakke, moderne design en de degelijke afwerking, typisch Duits vakwerk. De koelkast is fluisterstil, zelfs in een open keuken merk je nauwelijks dat hij aanstaat. De koelruimte is ruim en overzichtelijk, met handige lades en verstelbare glasplaten. Vooral de BioFresh-lade is een pluspunt: groente en fruit blijven écht langer vers. Ook fijn: hij is energiezuinig en verbruikt veel minder stroom dan ons oude model. De deur sluit stevig en automatisch, en de temperatuur is eenvoudig in te stellen met het digitale display. Kortom: een kwalitatief hoogstaande koelkast die doet wat hij belooft. Duurder dan gemiddeld, maar je krijgt er comfort, betrouwbaarheid en duurzaamheid voor terug. Onze oude Liebherr ging 20 jaar mee, vandaar onze keuze voor een nieuwe Liebherr :)
Pluspunten
  • Bio fresh functie; items blijven langer goed
  • Ontwerp
  • Kwaliteit
Minpunten
  • Prijs
A***************@g********22-04-2025

Energiezuinige koelkast met ruime indeling

Erg fijne en energie zuinige koelkast , even wennen aan de nieuwe indeling van 2 laden met nul graden voor zuivel/ groenten/ vleeswaren/vlees en vis Door de nieuwe indeling zelfs een hele plank over - grote inhoud en ideaal met soft-close sluiting - fijn dat je je kunt registreren bij Liebherr voor de extra garantie
Pluspunten
  • 2 x nul graden lades
  • Ruime inhoud
  • Softclose
  • Energie zuinig
Minpunten
  • Grote flessen moeten liggen
m*************@l******16-10-2024

Geweldige koelkast

Geweldige koelkast! Fijn schoon te houden en de biofresh lade is echt een uitkomst.
Heleen21-08-2024

Een prima keuze, bevalt goed.

Omdat ik veel ruimte wilde hebben voor m'n groente en fruit, heb ik, mede op advies in de winkel, deze koelkast gekozen. Ik heb hem nu enkele dagen in huis en ben er nu al heel tevreden over. Lekker veel ruimte, stil en zuinig. Het display om de functies van de koelkast te wijzigen is gemakkelijk te bedienen. Een klein minpuntje is dat de lades wat lastig te verwijderen zijn, verder geen klachten. Een prima koelkast!
Pluspunten
  • Veel ruimte voor groente en fruit
  • Stil en zuinig
  • Handige inschuifbare plateau
Minpunten
  • Lades wat lastig te verwijderen
m**********@u*********20-07-2024

Zeker een aanrader

Wij hebben bewust gekozen voor dit type met 2 biofresh lades. Deze bevallen prima! Prima prijs/ kwaliteit verhouding. Door deze lades blijft groente en fruit langer vers, waardoor minder verspilling. Dus ook nog goed voor ons klimaat!
Jorrit uit Amersfoort04-07-2024

Top aankoop - weer een Liebherr

Echt een goede prijs/kwaliteit verhouding: degelijk Duits vakmanschap dat garant staat voor lange levensduur. We zijn een (jong) gezin en halen boodschappen voor de week die extra lang houdbaar blijven in de biofresh lades. Een uitkomst als je efficiënt van je tijd gebruik wil maken (boodschappen voor de week inkopen) en ook lang vers wil houden. Verspilling wordt zo tot minimum beperkt. Softclose deur, wifi-connectie en energiezuinig. Happy met de aankoop!
Pluspunten
  • Energiezuinig
  • Duurzaam, nauwelijks verspilling
  • Flexibele schapindeling
  • Wifi connectie/op afstand instelbaar