Liebherr ICNSd 5103 - Wijnkoelkasten

Liebherr ICNSd 5103
Liebherr ICNSd 5103
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 1.329,00 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 89 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr ICNSd 5103 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

a************@g********28-06-2025
Ik heb voor deze koel-diepvriescombinatie gekozen omdat hij de juiste maten had ter vervanging van mijn oude combinatie. Moest wennen aan de indeling, omdat hij veel zuiniger is, zijn de wanden dikker. Maar ik ga ervan uit dat de tijd het zal leren!
c*********@g********26-06-2025

Topper

Koelvriescombinatie degelijke afwerking strak en het allerbelangrijkste geluidsloos! Zeker een aanrader!
Pluspunten
  • 10
h***@h***********22-06-2025

De enige echte

Wij hadden al een Liebherr combinatie als extra koelkast en toen de koel/vriescombinatie in de keuken kapot ging was de keuze makkelijk
Pluspunten
  • Koelt goed
  • Vriest goed
j*********@g********23-05-2025

Koelvriescombinatie

Ik heb deze koel vries combinatie gekocht omdat ik voor het beste ging Nu hij is geplaatst en er naar kijk is hij ook de mooiste De optie dat als de deur niet goed dicht is of te lang open staat vind ik er handig de indeling is erg goed en een mooie grote groenten lade is erg prettig
Pluspunten
  • Groetelade
  • Ruimte
Minpunten
  • Deur alarm
  • Is er niet
r************@g********22-05-2025

Zeker een aanrader

Zeer mooie en goed afgewerkte koel vries combinatie
Pluspunten
  • 10
  • 10
Minpunten
  • 0
  • 0
Frank18-04-2025

Top in koelen en vriezen. Luxe uitstraling. Fijne bediening. Aparte temperatuur instelling koel en vries gedeelte.
Janneke31-03-2025

Goede inbouwkoelkast

Het een royale koelkast met 3 diepvriesladen. Gekozen voor no-frost want dat is makkelijker-en ook energie besparend. De koelkast koelt geweldig goed en de de vriezer vriest ook naar behoren. De gewenste temperatuur is makkelijk af te stellen boven in de koelkast. De aparte koelzones maken het geheel compleet.
Pluspunten
  • koelt en vriest goed
  • duidelijke display en gebruiksaanwijzing
  • is stil in gebuik
  • komt supersnel op temperatuur
k*****@x********14-03-2025

Stille kracht

Deze Liebherr koel/vriescombinatie is erg stil, er is geen 'bromgeluid' te horen. Fijn dat de koelkast zelf waarschuwt wanneer de deur te lang openstaat. Indeling van planken is zelf makkelijk te veranderen. Na ingebruikname kwam de koelkast heel snel op temperatuur (zowel koelen als vriezen).
Pluspunten
  • stil
  • plankindeling makkelijk te veranderen
Jolanda14-03-2025

Meer geluid dan verwacht

We hebben de koelkast nu bijna een jaar en ik vind hem af en toe best veel geluid maken. We hadden hem uitgezocht vanwege weinig decibel omdat we een open keuken hebben, maar hij gromt af en toe en geeft harde tikken. Het was zelfs zo erg dat ik een monteur heb laten komen, maar die zei dat dit normaal was. Als ik dit van te voren had geweten, had ik deze koelkast niet gekozen. Onze oude koelkast maakte minder geluid…
Pluspunten
  • Heel ruim
Minpunten
  • Meer geluid dan verwacht
j******@c********03-02-2025

Mooie koelkast, maar met gebrekkige thermostaat.

Het is een mooie koelkast die grotendeels aan mijn verwachtingen voldoet. De grote lade onderin het koelgedeelte is fijn, want daar kunnen ook grote groenten in. De prijs-kwaliteitsverhouding is naar mijn mening redelijk. Helaas blijkt de temperatuur van het koelgedeelte lager te zijn dan de temperatuur die op het display wordt aangegeven. Bij de standaard ingestelde 5 graden meet ik met een eigen thermometer een temperatuur van 1 à 2 graden. Om de juiste temperatuur te krijgen, moet ik dus een hogere temperatuur instellen dan ik eigenlijk wil hebben. Dat is niet alleen irritant, maar ook lastig, want het is niet duidelijk hoeveel hoger de temperatuur moet worden ingesteld. Bovendien vraag ik mij af, of de thermostaat wel goed werkt, als het display niet de juiste temperatuur aangeeft.
RdB31-01-2025
Prima koelkast met geschikte faciliteiten
Andrea26-01-2025

Fantastische koelkast Liebherr

Ik ben ontzettend tevreden en Liebherr is een fantastisch en degelijk merk. Kwaliteit product. Heel stil en prettige indeling. Mooi om te zien. Alle waarde naar zijn geld. Ik wil geen ander merk meer dan Liebherr
Pluspunten
  • Stil
  • koelt goed
  • Degelijk
  • Mooi om te zien
Tim23-01-2025

Mooie en praktische koelkast

Zeer mooie koelkast waarvan het licht gelijkmatig aan gaat bij het openen. Erg praktisch is dat de indeling van de koelkast makkelijk aan te passen is door het verhogen of verlagen van de bladen in de koelkast. Enige minpunt aan de koelkast is dat de onderste lade in het koelvak regelmatig tegen de deur stoot als je de deur niet 100% maar slechts 98% hebt geopend. Hierom een 9 ipv een 10. Ik zou het product aanbevelen.
Pluspunten
  • Mooi licht in de koelkast
  • Temperatuur van koeling en vriezer apart instelbaar
  • Koelkast praktisch in te delen
Minpunten
  • Deur van de koellade stoot met regelmaat tegen de deur van de koelkast
c*********@t*********20-01-2025
Uitstekende inbouw koel vries combinatie
Kees de Kort19-01-2025

gewoon goed.

Puur om de goede kwaliteit van het product. Heb Eder spullen van Liebherr gehad zeer tevreden.
Pluspunten
  • kwaliteit
Minpunten
  • tot nu toe geen gevonden
l*******@o***************10-01-2025

Super goed aankoop. en een oplossing voor ons probleem.

Het apparaat is zeer invoudig en stabiel in te bouwen in een bestaande keuken. De indeling van de koelruimte biedt veel gemak. De vriesvakken zijn eenvoudig te openen en hebben een mooie ruimte. De prijs is concurerend met andere apparaten.
Pluspunten
  • Gemakkelijk in te bouwen in bestaande keuken
  • Mooie indeling en goede verlichting van de ruimte
  • Prijs kwaliteit verhouding ook prima
Bianca10-01-2025

Heerlijk koud drankje uit de koelkast:-)

Wat een fijne koelkast is de Liebherr ICNSd 5103 Pure. Het verschil met de oude koelkast is enorm. Wij weten nu pas wat een koud drankje is uit de koelkast. De verlichting en indeling van de Liebherr is prettig. Tevens maakt deze koelkast geen geluid. Heerlijk!
Stolk23-12-2024

Goed en degelijk apparaat, qua prijs nog wel twijfelachtig

De koelkast ziet er sjiek en degelijk uit. Over het algemeen hoor je hem amper, alleen zo nu en dan als je de koelkast vaak open hebt gehad en zeker in het begin hoor je harde gebrom. Wees gerust dat gaat weg en dan is het muisstil. Ik heb de ICNSd 5103 in een open keuken staan, dus voor mij was dit wel een belangrijk punt. Verder is de koelkast wel helaas kleiner dan ik gewend ben, maar met 2 personen is het goed te doen. Op deze manier kan ik ook niet teveel inkopen ;) de bediening is handig en simpel in gebruik. Qua koeling doet hij het goed.
Pluspunten
  • Materiaal is echt goed en stevig
  • Muisstil zodra de koeling gereed is
  • Overall look is super mooi en goed afgewerkt
  • Grote groentela
  • die je helemaal kan uittrekken zonder dat de flessenrek in de weg zit
Minpunten
  • Inhoud is een stuk kleiner
  • vriesgedeelte gem. 6 liter
  • Sporadisch harde gebrom in het begin van het koelen
  • Prijs/kwaliteit verhouding nog twijfelachtig
  • hiervoor nog niet lang genoeg gebruikt
Alex01-12-2024

Liebherr - gewoon GOED ICNSD 5103-22

ICNSD 5103-22; prachtig - bij het monteren / inbouwen voel de kwaliteit al; en het Duitse vernuft. na het aanzetten, direct het stroom verbruik gemeten - zelfs tijdens de eerste uren (om op bedrijfs temperatuur te komen) voor - verbruik lijkt goed (de helft van mijn kapotte AEG. Montage was goed te doen; duidelijke nederlandse handleiding voor gebruik en montage. Ruimte is ook goed voor een inbouw. laden lopen goed; schappen zijn goed te verplaatsen. Niks dan goeds!
Pluspunten
  • geluid
  • degelijk
  • stil
  • stroomverbruik
  • verlichting
Minpunten
  • 3 schapjes - 4 was beter geweest
p**********@c********30-11-2024

Prima koel riesling combinatie

Mooi apparaat met handige bediening
v*******@z*******27-11-2024

Prima koelvriescombinaties inbouw

Mooie inbouw koelvriescombinatie. Mooie indeling en lekker stil.
Pluspunten
  • Erg stil
  • Goede indeling
Minpunten
  • Inbouw kan voor een leek lastig zijn.
m************@l******22-11-2024

zeker

De Liebherr koel vries combinatie ICNSD 5103-22 is een prima formaat inbouw combinatie. Voldoende ruimte, heerlijk stil en heeft een goede verlichting. De deur was makkelijk om te draaien. Als er toch een puntje van kritiek genoemd mag worden, het zelf inbouwen van de combinatie met de bijgeleverde installatie handleiding is wat lastig. Het is niet duidelijk omschreven welke onderdelen waarvoor zijn.
e*********@z*******21-11-2024
Mijn ATAG koelvriescombinatie is 13 jaar oud (deed het nog steeds) echter moest hem enige malen per jaar ontdooien. Bovendien denk ik dat deze veel minder energie verbruikt. Na ruim een week gebruik bevalt hij ons nog prima!
e*************@h********15-11-2024

Zeker een aanrader, is het geld dubbel en dwars waard.

Prima koelvriescombinatie eenvoudig in te bouwen, Super in te delen en werkt ook uitstekend.
Nietje12-11-2024

Topproduct bediening makkelijk en koelt en vriest perfect

Heb een koelvriescombinatie inbouw gekocht Super veel ruimte en zeer nette afwerking en heel belangrijk je hoort hem niet en de instellingen zijn makkelijk te bedienen en koelt en vriest supergoed maar ben ook niet anders gewend van liebher
Pluspunten
  • Makkelijke bediening
  • Perfect koel en vries resultaat
  • Grote ruimte