ETNA KVS5102 - Wijnkoelkasten

ETNA KVS5102
ETNA KVS5102
Dit product wordt aangeboden door 6 aanbieders met een prijs vanaf € 449,00 Bekijk alle aanbieders
8.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KVS5102 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

A***********@c********11-11-2025
Werkt perfect, alleen wennen aan de verlichting, gaat even duren voor het aan gaat.
Pluspunten
  • Vooral de wokbrander
  • Werkt naar wens
Minpunten
  • Mis het koppel stuk
c**********@g********08-10-2025

Fluisterstille ETNA KVS 5102

Na ruim 10 jaar het gebrom te hebben gehoord van de ingebouwde Pelgrim was ik het zat. Nu een fluisterstille ETNA inbouw koelkast met vriesvakje gekocht bij Expert met extra korting. Ik ben dik tevreden, hij doet wat hij moet doen en dat fluisterstil. Had ik dat maar eerder gedaan !
Pluspunten
  • fluisterstil
  • Goede indeling
  • Vriesvakje
Zus van A.J. Faken08-09-2025

Op ETNA kun je bouwen. Diversiteit alom.

Het vorige model van de ETNA KVS5102 heeft het 20 jaar volgehouden. Vertrouwende op deze ervaring was de keuze een logische stap. Te samen met een leuke zomeraanbieding helemaal. De toekomst zal het uitwijzen.
Pluspunten
  • Ideaal voor kleine huishoudens
  • Ideaal voor inbouw
Minpunten
  • N.V.T.
Heleen01-09-2025

Energiezuinig en compact

Mooie compacte koelkast, handig in te delen, energiezuinig.
Pluspunten
  • Indeling
  • genoeg ruimte in de deur voor flessen/melkpak etc
  • Vriesvak doet het prima
  • goed afsluitmechanisme
Minpunten
  • Groentelade is wat krap
B********@g********31-08-2025
5.0
5.0
Slechte tekening om te installeren. Er bleken geen schroefgaatjes in de zijkant deur voor bevestiging klem. Op allerlei manieren geprobeerd hulp te krijgen. Niemand bereikbaar. Er was ook een scheur in het deurrubber. Gemeld, enige antwoord dat ze een reparateur wilden sturen, kosten 140 euro! Dit was een nieuw product dat was geleverd. Heel slecht dat jullie niet bereikbaar zijn! Telefonisch 10 keer heeeeel lang in de wacht, er wordt niet opgenomen en via de mail een vreemd antwoord. Volgende keer weer een Siemens of Bosch inbouw koelkast.
b*****************@g********06-08-2025

Kies voor rechtstreekse aansturing van kookzones

Vorige inductieplaat was ook van Etna en 18 jaar gehad tot volle tevredenheid. Die plaat had de mogelijkheid elk element afzonderlijk en rechtstreeks aan te sturen. Dat mis ik enorm bij de nieuwe plaat. Je moet eerst op het display (dat heel slecht is af te lezen, zeker als de verlichting van de afzuigkap brandt) een menu openen voor de vijf afzonderlijke kookzones en daarop de gewenste kookzone aantoetsen en vervolgens op een onderliggende aparte display het vermogen. Wil je vervolgens het vermogen aanpassen moet je eerst weer op het display de betreffende kookzone aantikken. Allemaal erg omslachtig en als je snel wilt handelen bij bv dreigen van overkoken is dat erg onhandig. Verder prima plaat maar hierdoor overwegen wij om de plaat toch maar weer te verkopen en op zoek te gaan naar het oude maar voor ons zeer prettige systeem van bediening
Dennis07-02-2025

Stille, praktische inbouwkoelkast

Deze ETNA Inbouw koelkast met vriesvak (KVS5102) is een uitstekende keuze. Deze koelkast biedt voldoende ruimte. Het heeft een erg praktische, verstelbare indeling, ruime deurvakken en een handig vriesvakje. Bovendien is de koelkast erg stil, waar ik persoonlijk erg veel waarde aan hecht.
  • Praktische
  • verstelbare indeling
  • Redelijk energiezuinig in deze categorie
  • Erg geschikt voor een klein huishouden
Minpunten
  • Het vriesvakje is niet wellicht niet toereikend als je veel invriest
Ronald Gerrits16-11-2024

Fijne koel/vrieskast

De koel/vrieskast werd meegeleverd met de Bruynzeel keuken. De koelkast heeft een overzichtelijke en goede indeling waardoor de gehele ruimte volledig benut kan worden. Daarnaast is het een stille en energie zuinige koelkast.
Pluspunten
  • Groot vriesvak
  • Energie zuinig
  • Goede indeling