Russell Hobbs Adventure Waterkoker - 1.7L - Zwart/Zilver - Waterkokers

Russell Hobbs Adventure Waterkoker - 1.7L - Zwart/Zilver
Russell Hobbs Adventure Waterkoker - 1.7L - Zwart/Zilver
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 38,57 Bekijk alle aanbieders
8.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 46 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Adventure Waterkoker - 1.7L - Zwart/Zilver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

K.23-03-2019

Snel maar lawaaierig

Ik heb hem nu enkele maanden in bezit. Water is snel gekookt en kookt niet te lang door. Maar hij geeft tijdens het koken af en toe een hard "tak"-geluid. Sowieso vind ik hem lawaaierig.
Pluspunten
  • Snel
Minpunten
  • Lawaaierig
  • Kunt de inhoud niet aflezen aan de buitenkant
Mr. Chan23-02-2019

mooi design en eenvoudig gebruik

Nadat mijn oude kortsluiting heeft veroorzaakt heb ik rond gezocht voor een nieuwe en deze bevalt me . eenvoudig in gebruik en ziet er robust uit . Binnen in is er een soort van meter waar je je kan zien dat als je 1 2 of 3 kopjes warm water wilt hebben tot hoever je moet vullen.Dus dat houd automatisch in dat je geen kijkglas aan de buiten zit dit maakt het minderkans op lekkage. Bij volle belasting kook die zeer snel
Pluspunten
  • kookt zeer snel
  • voelt lekker stevig en licht aan
Minpunten
  • geen kijkglas aan de buiten kant
Cev20-01-2019

Mooi design en prima functionaliteiten

Gewoon mooi product, werkt tot nu toe prima! Het materiaal is duurzaam. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Cisca's kookweiland14-01-2019

Verwarmt snel. Degelijk materiaal.

Prima product, beetje onhandig dat je van buitenaf niet kunt zien hoeveel water je nodig hebt voor een bepaalt aantal koppen.
Pluspunten
  • Verwarmt snel
  • Water wordt goed warm
Minpunten
  • Losse deksel
  • Vulhoeveelheid alleen binnenin af te lezen
John K11-01-2019

Russel Hobbs waterkoker

Het is een prima apparaat , deze wordt snel warm en het meest handig is de afneembare deksel. De schakelaar om hem in te schakelen is ook robuust en het is geborsteld roestvrijstaal zodat je eventuele vette vingers niet ziet.
KRU07-01-2019

Prettige waterkoker

Waterkoker zonder poes pas, werkt prima. Misschien jammer dat er geen hoeveelheidmeter/ venster en lampje op zit die aangeeft dat het apparaat aan staat. Maar wat er niet op zit, kan ook niet kapot...
Pluspunten
  • geen toeters en bellen
Minpunten
  • geen hoeveelheid meter
  • geen lampje voor aan
Freja06-01-2019

mooi en praktisch

Op zoek naar een zuinige, niet lawaaiige waterkoker. Kwam uit op deze, vanwege het uiterlijk, de prijs, en na verkregen ervaring de snelheid van werken met weinig geruis en (vermoedelijk) een meevallend stroomverbruik. Ook het gewicht is gering. Dus: een goede keuze
Pluspunten
  • vorm
  • verbruik van stroom
Minpunten
  • deksel zou scharniertje kunnen hebben
LL04-01-2019

mooi uiterlijk gebruiksvriendelijk

doet wat ie moet doen, kookt het water in korte tijd......................................................
C.03-01-2019

Fijn apparaat

Na een aantal waterkokers die veel lawaai maakten, nu eindelijk deze goede gevonden. Werkt snel en is erg stil, én extra fijn is de losse deksel en de fijne handgreep. Kortom een aanrader voor een goede prijs!
Pluspunten
  • maakt weinig geluid
  • water kookt snel
  • aanduiding binnenin voor 1,2 of 3 kopjes
  • fijne handgreep
  • los deksel, dus makkelijk vullen
B02-01-2019

Waterkoker

Goed degelijk product, heb het nu een aantal dagen in gebruik maar werkt prima. Kookt het water erg snel en laat de hoeveelheid water per cup makkelijk zien. Jammer dat het dopje niet vast zit aan de koker.
Pluspunten
  • Snel
  • Zuinig
Bert Remkes31-12-2018

mooi design, makkelijk in gebruik

Het apparaat is mooi van vorm en werkt snel en gemakkelijk. Afmeten van juiste hoeveelheid water gaat eenvoudig met de 'trapjes' in de ketel
Pluspunten
  • snel
  • goed doorkoken
Minpunten
  • kort snoer
Pip30-12-2018

Mooie waterkoker

Heel mooi stil en snel! Voldoet absoluut aan de verwachtingen. Makkelijk schoon te maken na gebruik.
Pluspunten
  • Snel
Adventure brushed kettle30-12-2018

Perfect

Goed product, prima prijs verhouding. Mooi design geschikt voor elke keuken en is lekker duurzaam!!!
José29-12-2018

Mooi apparaat

Deze waterkoker is een sieraad op je aanrecht. Je hoeft hem beslist niet onder in je keukenkastje te zetten.
Gebruiker28-12-2018

Voldoet aan de verwachting

Geen indicatie aan de buitenzijde, dop aan de bovenkant gaat niet met een knopje open, buitenzijde word heet, maar dat is nogal logisch. Wat wel van belang is: Snel, relatief stil, schenkt perfect, en goedkoop. Wat er niet opzit word ook niet smerig, en gaat ook niet kapot.
Pluspunten
  • Snel
  • Goedkoop
  • Mooi
Steven28-12-2018

Kwalitatief goede waterkoker, makkelijk in gebruik.

De kwaliteit en de stevigheid van de waterkoker. Wij vonden fijn dat er geen openstaande klep is gefabriceerd voor de waterkoker. Dit omdat "deze indien van plastic" meestal een zwakte vertonen en of afbreken door de hitte (althans bij de andere merken). Vandaar dat wij op basis van kwaliteit en praktisch gebruik een besluit genomen hebben. Tevens vonden het fijn dat dit model in onze keuken passen qua vormgeving. Groet,
Pluspunten
  • Zeer goede kwaliteit
  • metalen behuizing
  • geen aanhechtpunt van plastic bij klep
  • kookt snel
Minpunten
  • geen verlichting
N.27-12-2018

Waterkoker adventure

Werkt perfect en het water is inderdaad super snel warm! Verder is het design erg netjes en goed afgewerkt.
Kris26-12-2018

Kookt snel, maar maakt wel veel geluid

Het water wordt snel gekookt, maar het proces maakt wel veel geluid. Bovendien is het jammer dat je niet van buitenaf kan zien hoeveel water erin zit.
Katrin Wouters22-12-2018

Super waterkoker

Ik heb deze waterkoker gekocht, om te geven als kerstcadeau. Al mijn keukenapparaten zijn van Russel Hobbs en ik ben daar echt super content van!!
Chantal19-12-2018

Mooie stevige waterkoker

mooie waterkoker om te zien, 2400 watt en kookt lekker snel, schenkt lekker en per kopje koken mogelijk
Pluspunten
  • je kunt per kopje zetten ipv min 700ml
  • kookt snel
  • schenkt prettig
Minpunten
  • kopjes indicatie en max zit aan de binnenkant
Stijn15-12-2018

Mooi design

Mooie waterkoker. Kookt water met alle gemakken voorzien. Water is makkelijk erin te gieten en ligt ook lekker in de hand. Niet te zwaar
  • Kookt water
Robbert14-12-2018

Mooi design en zacht geluid

Mooie waterkoker met leuk design. Geluid bij koken is zachter dan wij gewend zijn. Fijn! Water is snel gekookt. Topding!
Pluspunten
  • design
  • geluid
  • snelheid
Anita13-12-2018

Lekker snel

Deze waterkoker staat mooi in je keuken. Hij staat stabiel en is dus veilig. Het water kookt snel, dus tover je snel een aantal koppen thee op tafel.
  • Stabiel
  • Snel
Minpunten
  • Wordt warm aan de buitenkant, dus voorzichtig
Peter j12-12-2018

Poper afgewerkte inox

Voor enkele tassen warmd deze snel op . Door zij bouw is het opwarmgeluid redelijk miniem , wat ik in de keuken op prijs stel.
Pluspunten
  • Snelle opwarming van enkele tassen
  • Meet staaf inwendig
Ans10-12-2018

Waterkoker, adventure brushed

Prima waterkoker; in luttele seconden kokend water. De waterkoker slaat vanzelf af en ziet er ook nog eens mooi uit.
Pluspunten
  • mooi design
  • snel kokend water