LG F4X1008NWH / 8 kg - Wasmachines

LG F4X1008NWH / 8 kg
LG F4X1008NWH / 8 kg
Energieklasse A
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 477,00 Bekijk alle aanbieders
9.2

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de LG F4X1008NWH / 8 kg op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

MBlokland08-12-2024

Super fijne wasmachine voor ieder huishouden!

Ik heb deze wasmachine een aantal weken mogen testen en ben erg onder de indruk. Deze wasmachine heeft een Smart Inventor Motor en dat kun je goed merken , doordat deze veel stiller is en veel krachtiger wast. Ook zijn de wasprogramma´s een stuk korter, wat enorm scheelt in verbruik. De Steam technologie is erg fijn voor mij met mijn astma en allergieën, hierdoor had ik er veel minder last van. De machine wast ook erg schoon, waardoor je was zacht is na drogen aan de waslijn (wij hebben geen wasdroger). Ook de ThinQ app is zo fijn in gebruik, gemakkelijk te downloaden op je telefoon. De was aanzetten op afstand is echt ideaal, zo kan ik tijdens werken de was draaien en ophangen bij thuiskomst. verder waren de verschillende wasprogramma´s gemakkelijk te downloaden naar de wasmachine. Kortom een geweldige wasmachine en een echte aanrader voor ieder huishouden!
Pluspunten
  • stillere motor
  • wast veel schoner
  • handige app
Minpunten
  • geen kunnen ontdekken tot op heden
n************@o**********04-12-2024
Een stille machine die je zelfs bij het centrifugeren niet hard hoort. Speelt een muziekje als het programma klaar is. Doordat er stoom vrijkomt bij het te downloaden anti allergeen programma, gaan vlekken er nog beter uit lijkt het, en huisstofmijt wordt hierdoor verwijderd. De app die je kunt downloaden is erg fijn. Je ziet hoe lang het programma nog draait en wanneer het klaar is krijg je een melding. Top machine, ben er erg blij mee!
Nina02-12-2024

Fijne wasmachine met handige LG app functie

Ik heb de LG F4X1008NWH wasmachine nu enkele weken in gebruik en ben zeer tevreden. De machine biedt maar liefst 10 verschillende programma’s, en via het duidelijke touchscreen display kun je eenvoudig de temperatuur en het centrifugetoerental instellen. Het display is helder en makkelijk af te lezen, waardoor je altijd goed kunt zien het hoe lang het geselecteerde programma nog duurt. Het zoeken naar het juiste programma is bovendien heel simpel: je draait gewoon aan de knop om door de opties te bladeren. Tijdens het draaien toont het display duidelijk de resterende tijd, en als de was klaar is, klinkt er een vrolijk deuntje. De LG ThinQ-app is een fijne extra toevoeging. Hiermee kun je niet alleen zien hoe lang het programma nog duurt, maar ook een melding ontvangen zodra de was klaar is. Een handige functie is de mogelijkheid om extra programma’s te downloaden, zoals een speciaal programma voor donzen kleding. Ik heb dit direct getest en was zeer tevreden met het resultaat; mijn donsjas kwam perfect schoon en netjes uit de machine. De app onthoudt ook je meest gebruikte programma’s en laat je het energieverbruik eenvoudig inzien. Met een inhoud van 8 kilo is deze wasmachine ideaal voor een gezin van vier personen. Wij kunnen zonder moeite al onze wasjes draaien. De combinatie van de gebruiksvriendelijke bediening en de slimme functies maakt deze wasmachine een uitstekende keuze. Kortom, een prima wasmachine voor een redelijke prijs, die zeker kan concurreren met de duurdere merken.
Pluspunten
  • LG Thinq app
  • Duidelijke display
  • Touchsreen display
Zooey28-11-2024

Top wasmachine, pure luxe!

Ik heb de LG-wasmachine mogen testen via een testpanel, en wat een fijne ervaring is dit! Vooral de Steam™-technologie is geweldig. Ik had een paar overhemden met flinke kreukels en vlekken, en na één wasbeurt zagen ze er bijna strijkvrij uit én ze roken heerlijk fris. De machine is ook lekker stil, dankzij de Smart Inverter Motor. Normaal moet ik de deur van de bijkeuken dichtdoen, maar dat is nu helemaal niet nodig. Wat ik echt handig vond, is de ThinQ™-app. Ik kan gewoon vanaf de bank de was starten en krijg een melding als het klaar is. Ideaal als je, zoals ik, regelmatig vergeet dat er nog was in zit. Echt een aanrader!
Pluspunten
  • snel
  • reinigt goed
Minpunten
  • hij heeft niet super veel programma's
Ramon27-11-2024

Goede zuinige makkelijk te bedienen wasmachine

Ik heb dit product mogen testen. Hij is klein van formaat. Makkelijk in gebruik. De opening is iets kleiner als die ik zelf thuis heb staan. Allebei 8 kg. ThinQ Wifi functie is makkelijk in gebruik, dus via een app te bedienen. Veel mogelijkheden. De app functie vertelt je wanneer de was klaar is. Je zou ook de functie smart diagnosis uitvoeren als je denkt als er iets mis is met het apparaat. De was komt er goed droog uit. Mix / snel 30 min en easy care heb je verschillende temperaturen koud en 20 tot 60 graden. Voor het uitkoken gebruik je de trommel reiniging, als je wasmachine rare luchtjes gaat vertonen. Geen last van gehad. Katoen kan tot een temp van 95. De wasmachine gebruikt weinig water en is dus zeer zuinig. Er zitten genoeg functies op, maar niet overdreven veel. De was komt er goed en schoon uit en ruikt lekker fris Het gewicht van de was bepaald de wasmachine in het begin. Je merkt ook in het begin de hoeveelheid water dat de wasmachine nodig heeft. De inverter direct drive motor, krijg je 10 jaar garantie op. Enige minpunt is dat je bij de functie eco 40-60, geen temp kan instellen.
Pluspunten
  • Inverter motor 10 jaar garantie
  • Weegt de was in het begin
  • Trommel reiniging
Minpunten
  • Eco functie geen temperatuur instelling
  • Geen uitkookwas mogelijkheid, katoen max 95graden