- Kieskeurig keurmerk
- Thuiswinkel Waarborg keurmerk
- Deze aanbieder is een officiële dealer van dit merk
Miele WEI895 WPS 125 Gala Edition - Wasmachines
Energieklasse A
Topprestaties van de Miele WEI 895 WPS 125 Gala Edition
Wij hebben de Miele WEI 895 WPS 125 Gala Edition gekocht en geven deze wasmachine een dikke 5/5! We zijn enorm tevreden over de kwaliteit en functionaliteit. Vooral het TwinDos-systeem en de PowerWash-functie zijn geweldige toevoegingen. Het TwinDos-systeem zorgt ervoor dat er altijd precies de juiste hoeveelheid wasmiddel wordt gebruikt, wat niet alleen handig is, maar ook zorgt voor een schonere was en minder verspilling. De PowerWash maakt korte metten met hardnekkige vlekken en is tegelijkertijd energiezuinig.
In combinatie met onze Miele T1 Excellence Eco Speed and Steam droger hebben we nu een stille, stijlvolle en uiterst efficiënte was/droogcombinatie in huis. Beide apparaten werken perfect samen, en het design staat prachtig in onze bijkeuken. Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar topkwaliteit!
Pluspunten
- TwinDos-systeem
- PowerWash-functie
- Ruime vulcapaciteit
- Geluidsarm
- Stijlvol design
Nodeloos ingewikkeld apparaat
Dit is een van de duurste wasmachines van Miele. Hij zal wel goed wassen hoor. Maar wat mij als ‘man of the house’ opvalt is de slechte gebruikersinterface van dit topapparaat. Nig steeds een draaiknop net als twintig jaar terug. En een veelheid aan menu’s met allemaal ingewikkelde keuzemogelijkheden. Miele doet duidelijk niet genoeg om het de gebruiker echt makkelijk te maken. Het blijkt ook uit de moeizame manier om dit apparaat via WPS met internet te verbinden. Pas na vier of vijf pogingen lukt het eindelijk. Miele, pobeer nou eens wat meer zoals ......... te denken bij de bediening van jullie apparaten!
Minpunten
- Slechte gebruikersinterface
- Slecht met internet te verbinden
Erg goede wasmachine, een aanrader
De Miele wasmachine werkt erg goed een heeft heel veel verschillende wasprogramma's. Deze programma's zitten wat verborgen bij de draaiknop onder 'overige programma's' maar kunnen ook makkelijk bekeken en ingesteld worden via de Miele app.
Het opzetten en installeren van de app duurde relatief lang omdat we niet door hadden dat je verplicht een leeg proefprogramma moet draaien bij het opzetten van je machine. Als je stopt na het instellen van de app zonder het lege programma te draaien dan startte het installatie-programma van de wasmachine weer vanaf het begin. Geen probleem, zolang je het maar weet.
Pluspunten
- Mooi uiterlijk
- veel verschillende programma's
- Grote trommel
Minpunten
Mooie stijlvolle wasmachine met grote laad vermogen van 9kg en instelbare toerental tot 1600 toeren.
'n A-label wasmachine , zuinig in waterverbruik en door het gebruik van het TwinDos-systeem verbruik je nooit te veel wasmiddel , de machine regelt zelf de hoeveelheid wasmiddel aan de hand van het desgewenste wasprogramma, tevens is hij via n app in te stellen zodat je op afstand je machine aan kunt zetten wanneer eventueel de zon schijnt en je zonnecollectoren stroom opwekken en daardoor verbruik je nog minder stroom en dan is de was klaar wanneer je thuis komt en door de mooie metalen honinggraad trommel beschadigen je kleren ook niet, de verlichting is ook super dan kun je goed zien of de trommel helemaal leeg is.
Al met al n supermooie wasmachine die veel wasprogramma's bezit, zuinig en stil is, wie wil dat nu niet...
Fijne wasmachine sinds vorige week in huis.
Is vrij stil.
Je hebt veel verschillende programma's wat heel handig is.
Er kan veel was in want is 9 kilo, komt er vrij droog uit omdat de centrifuge 1600 toeren heeft.
Kortom een echte aanrader.
Een prima wasmachine, makkelijk in het gebruik ,1 draaiknop voor het keuze menu.
ook de Automatische dosering & QuickPowerWash. Nu tijdelijk ook met en goede acktie Duoflex steelstofzuiger cadeau ter waarde van € 429.
Bevalt goed is zeker een aanrader
Deze wasmachine bevalt erg goed. Wij hebben deze wasmachine gekocht vanwege de TwinDos-dispenser waardoor er precies de juiste hoeveelheid wasmiddel automatisch wordt toegevoegd. Hierdoor wordt minder wasmiddel gebruikt waardoor er een bijdrage aan het milieu wordt geleverd. Ook kan er worden bespaard op het waterverbruik. Bovendien beschikt deze machine over een 20-tal verschillende wasprogramma's. Wij vinden de prijs/kwaliteitverhouding prima.
Pluspunten
- Water- en energiebesparing
- TwinDos-dosering
- Een keuze uit veel verschillende programma's
- Eenvoudig te bedienen
Gemak en service van Miele
De service samen met het Twindos systeem werkt ongelooflijk makkelijk en gebruiksvriendelijk. Alles blijft netjes schoon en je hoeft niet meer te doseren zelf hoeveel zeep nu nodig zou zijn. Minder zeep is meestal beter.
Pluspunten
- Gebruiksgemak
- Service
Slechte app
ik heb sinds 25-09 2024 de Miele WEI895 in huis als mij was uitgelegd dat je met de home app extra functies kan gebruiken en die ook nodig hebt voor de extra garrantie
En dat je die rot App op geen enkele manier aan de gang krijgt
en op de machine alleen op het display ziet staan WAS en Eindtijd
had ik mij zeker 3 keer bedacht wat een waardeloze app en wat een slechte info op het display
nooit verwacht van een machine van die onweise prijs
Minpunten
- App
- Display machine
- extra garantie via niet werkende ap
Wat een luxe wasmachine
Voor het eerst in mijn leven een miele wasmachine kunnen kopen en wat ben ik blij.!
Machine zeer zuinig in stroom gebruikt,
Je hoort niet dat er een machine staat te draaien wat heel erg prettig is na een machine die zowat van de zolder wandelde.
praktisch in gebruik met vele mogelijkheden voor verschillende wasprogramma’s, de was komt er zo schoon uit met een heerlijke geur, ook kun je de
Machine verbinden met je telefoon als je daar behoefte aan hebt.
ook geen gedoe meer met wasmiddel toevoegen teveel of te weinig.
dankzij het automatische wasmiddeldosering programma met het ultra phases wasmiddel die je onder in de machine plaatst.
Deze dame is super blij en raad hem iedereen aan!😃
Pluspunten
- Laag in stroom gebruik
- Geluidsniveau zeer laag
- Ultra phase wasmiddel dosering
- Machine weegt zelf de was inhoud
- Heerlijke schone was
Duurzaam, weinig geluid, veel verschillende was schema's
Wij waren op zoek naar een duurzame wasmachine, welke energiezuinig is. De machine hebben wij pas kort, maar wij zijn hier zeer tevreden mee. Hij maakt zeer weinig geluid en heeft veel verschillende schema's. Ook weegt de machine de hoeveelheid was zelf af.
TwinDos is echt een uitkomst. Dit merk je ook aan de schone was; nooit meer teveel wasmiddel maar de juiste dosering.
Pluspunten
- Duurzaam
- Weinig geluid
- Veel verschillende schema's
- Stoomfunctie
- TwinDos
Minpunten
- Nog niet ontdekt
Miele wasmachine is de beste van de wereld!
Mijn oude Miele wasmachine had 22 jaren ( 3 keer per week de was ) volgehouden en werkt nog steeds, maar vanwege de Miele 125 actie besloot ik toch mijn oude Miele wasmachine te vervangen naar een nieuwe Miele, via Kieskeurig.nl heb ik bij Bemmel & Kroon deze Miele WEI 895 WPS 125 Gala Edition gekozen vanwege de prijs-kwaliteit-best reviews, verder krijg ik extra 125 weken verlengde garantie en een half jaar extra Miele Twindos wasmiddel erbij. Zodus heb ik die zonder twijfel aangeschaft daarna werd deze binnen 24u geleverd, echte aanrader; top bedrijf Bemmel & Kroon! Ik zal mijn nieuwe Miele wasmachine zeker de komende 22+ jaren met plezier en vertrouwen te gaan gebruiken. Ik zou zeggen; Miele wasmachine is de beste wasmachine van de wereld!
Pluspunten
- Duurzaam
- Energie zuinig
- Schone was
- Stil
- Hoge capaciteit 9kg
Minpunten
- Geen
Handige luxe machine
Mooie machine, er zitten veel programma’s op en je kan deze ook met de app verbinden
Je hebt snel door hoe die wasmachine werkt en dus handig in gebruik.
Ook het twin dos is een uitkomst. Doseert zelf de hoeveelheid wasmiddel.
De app geeft aan wanneer de machine klaar is, wat een handige tool.
Pluspunten
- Twin Dos
- Verbinding met app
- Veel functies
Een intelligente wasmachine, maar praktisch in gebruik
Na 24 jaar hebben afscheid genomen van onze Miele wasmachine. De keuze is uiteindelijk deze wasmachine geworden. Een zeer stille en zuinige wasmachine met een zeer praktisch in te stellen programma. De verlichte trommel is ook een mooie toepassing! De wasdosering met de flacons werkt perfect. En, jawel….de was is goed schoon en ruikt lekker fris! Ook de Miele app is zeer gebruikersvriendelijk en geeft handige tips! De aanschaf is pittig, maar erop vertrouwend dat deze wasmachine ten minste 20 jaar zijn “dienst” zal doen!
Pluspunten
- Intelligente wasmachine
- Gebruikersvriendelijk
- Praktische Miele app
- Verlengde (jubileum)garantie
Minpunten
- Prijs