Whirlpool C WD 94M WBS BE Wit - Wasdrogers

Whirlpool C WD 94M WBS BE Wit
Whirlpool C WD 94M WBS BE Wit
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 679,00 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Whirlpool C WD 94M WBS BE Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

m***********@g********05-11-2025
Ik had altijd een condensdroger Ik ben echt blij met deze watmtepomp droger deurtje hebben we omgedraaid echt handig dat t kon , ik vind het lampje in de trommel erg handig en duidelijke programma’s! De was is best snel droog na mate tijd vorderd werkt hij de eind tijd mee dus vaak eerder klaar ! De was is erg zacht
Ditchscraper03-11-2025
Wij hebben deze droger mogen uittesten vanuit Review.nl, toeval wilde zo zijn dat onze huidige warmtepompdroger van Samsung het de laatste tijd steeds slechter ging doen en dit dus eigenlijk erg goed uitkwam en we hebben meteen een vergelijk kunnen maken. Wat ons opviel aan deze Wirlpool is dat alles er erg ‘gelikt’ uitziet, de bediening bestaat uit 1 grote draaiknop (wat meteen de activeringsknop is) en een scherm met touch-bediening. Heel simpel maar toch stijlvol. Wat ook opvalt met het in gebruik nemen is het geluid, of juist het gebrek aan geluid. Met onze vorige droger was dat veel luider en meer aanwezig, deze is heel subtiel in geluid en kan zelfs op een ‘stil’ programma worden gezet, dan hoor je deze droger bijna totaal niet werken. Een kleine aantekening vind ik wel dat de standaard instelling niet op de ‘droogste’ stand staat, maar juist op de ‘minst droge’ stand, dat viel op na het eerste gebruik, deze was nog licht vochtig bij het einde van het programma. Daardoor begrepen we de tekens van de instellingen ook meteen beter, er zijn diverse ‘droogte’ instellingen te gebruiken, voor mensen die graag strijken en mensen die het ‘kastdroog’ willen hebben etc… Voor ons is dit niet van toepassing, wij willen het gewoon zo droog mogelijk hebben. Naast deze instellingen zijn er nog legio andere opties om bepaalde stoffen op een apart programma te laten drogen, zoals wol. Ook een ‘snel’ programma is aanwezig en een ‘opfris’ programma. Teveel om op te noemen. Na een aantal weken testen is het gebruik gewoon goed te noemen, ook de mogelijkheid om de filters makkelijker en beter te reinigen vind ik een pluspunt, vooral het bijgeleverde borsteltje voor de lamellen onderaan de droger is ideaal (korte uitleg waarom, bij de vorige droger zaten deze vol met aangekoekt stof en konden we niet normaal verwijderen, waardoor je al snel de lamellen gaat verbuigen en dat komt de werking niet ten goede) Daarnaast heeft de trommel niet 1 maar 2 stofvangers, welke in elkaar zitten. Wij zijn enorm tevreden met de werking van de droger, vooral de stille werking ervan en het makkelijk reinigen van het stof in de machine zijn de pluspunten, uiteraard de was die er compleet droog uitkomt is ook te benoemen.
a**********@g********26-10-2025

Top droger

Na het kapotgaan van mijn was-droogcombi deze droger aangeschaft en eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat het zo’n vooruitgang zou zijn. De trommel is enorm en de sensoren werken opvallend goed. Een volle lading handdoeken is vaak in iets meer dan een uur klaar terwijl het programma drie uur aangeeft. De was voelt luchtig aan en ruikt schoon. Enig minpunt is dat hij iets meer geluid maakt dan ik hoopte en het waterreservoir snel vol zit. Verder topapparaat.
Pluspunten
  • Snel droog
  • Sensoren werken goed
Minpunten
  • Klein reservoir
s**************@h**********26-10-2025
De ruime keuzes aan programma’s zijn zeker top! Zo kan je voor alle kleding stukken het juiste programma kiezen! Het opfris programma is echt een aanwinst, even erin en je kledingstuk is weer super fris. Het uitstellen (tot Max 24 uur) vind ik zelf top, zo kan je de droger laten draaien wanneer dat voor jou het beste uitkomt! De droger weegt hoeveel kg was je erin doet, zodat ie zelf berekend hoelang het programma duurt. Zo staat ie nooit langer aan dan nodig is! De waterreservoir is ruim zodat ie zeker niet snel vol zit. De droger is makkelijk te bedienen zonder dat je daar eerst de gebruiksaanwijzing moet lezen.
D********@z*******22-10-2025
De droger ziet er netjes uit met dat witte design. Niet heel spannend misschien, maar gewoon mooi strak. Het display is duidelijk leesbaar en de bediening voelt intuïtief aan; je hoeft geen ingenieur te zijn om 'm te begrijpen. De diversiteit aan programma's is echt een pluspunt van deze droger. Je hebt keuze genoeg voor iedere situatie. Het katoenprogramma werkt het beste, daar ben ik het meest tevreden over. Je was komt er lekker droog en fris uit, precies zoals het hoort. Wat ik ook heel fijn vind is de opfrisstand. Perfect voor die kleren die je een dag hebt gedragen maar eigenlijk niet vies zijn, of die trui die een beetje muf ruikt omdat hij te lang in de kast lag. Gooi het erin, draai een kort programma en klaar. Scheelt weer een wasbeurt! Verder heb je nog handige programma's voor synthetisch, delicate was, sportkleding en een snel programma van 40 minuten voor als je haast hebt. Het anti-allergie programma draait langer en gebruikt hogere temperaturen; handig als je gevoelig bent voor stuifmeel of huisstofmijt. De 6th Sense technologie is nog een pluspunt van deze droger. In de praktijk merkte ik dat hij echt automatisch aanpast aan hoeveel was erin zit. Stop je er minder in? Dan duurt het programma korter en verbruik je minder energie. Geen energie verspillen aan een halfvolle trommel, dat scheelt op je energierekening. De warmtepomptechnologie zorgt ervoor dat de droger zuiniger is dan oude condensdrogers. Het duurt misschien iets langer, maar je merkt het verschil aan het einde van de maand op je energierekening. Wat verder ook handig is: de antikreukfunctie. Na afloop blijft de trommel af en toe zachtjes draaien, waardoor je was niet helemaal gekreukt wordt als je 'm niet meteen kunt leeghalen. Scheelt veel strijkwerk! Het waterreservoir is makkelijk te legen en het pluizenfilter reinig je binnen 30 seconden. De deur gaat ver open, wat het inladen makkelijk maakt. Qua geluid: hij is niet fluisterstil, maar zeker niet storend. Maar helemaal perfect is geen enkel apparaat. Een belangrijk punt: je kunt niet echt de volledige 9 kg erin stoppen. Als je de trommel helemaal volpropt, droogt het gewoon niet. Je moet echt wat ruimte overlaten, dus reken in de praktijk op zo'n 7 kg maximaal. Beetje misleidend als er 9 kg capaciteit op staat. Verder zijn de droogtijden wat langer dan bij een gewone condensdroger, maar dat is het afweegmoment bij warmtepompdrogers. Voor de prijs krijg je een energiezuinige, betrouwbare droger met genoeg slimme functies om je leven makkelijker te maken. De 6th Sense technologie werkt echt zoals beloofd en de diversiteit aan programma's is top, vooral het katoenprogramma en de opfrisstand gebruik ik veel. Houd er wel rekening mee dat de 9 kg capaciteit in de praktijk wat minder is. Pluspunten: Energiezuinig, goede diversiteit aan programma's, katoenprogramma werkt uitstekend, opfrisstand super handig, 6th Sense werkt goed Minpunten: 9 kg is te optimistisch, relatief lange droogtijden Cijfer: 7,5/10