Siemens iQ500 WT7U4600NL - Warmtepompdroger - A+++ - 8 kg - Wit - Wasdrogers
Droger siemens WT7U4600NL
Droger siemens WT7U4600NL is stil en droogt goed. Ik kreeg de droger eerst niet aan. De truc is 1 tikje op de "play butten" en daarna paar seconde met de vinger de "play butten vasthouden. Zo gaat de droger aan. Wel jammer dat er maar 2 jaar garantie op zit.
Superstil en zuinig!
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Stil, energiezuinig (de droger en wasmachine kunnen nu tegelijkertijd aan, eerst was dan de belasting voor een elektriciteitsgroep te groot) en een duidelijk menu. Vooral de mogelijkheid om een favoriet programma te kiezen werkt prettig.
Enige nadeeltje: zelf ombouwen naar afvoer via slang ipv condensbak. Best lastig omdat de slang superstrak zit en de handleiding wat ingewikkeld is.
Pluspunten
- Zuinig
- Gebruiksgemak
- Stil
- Mogelijkheden instellen favoriet programma
Minpunten
- Ombouwen van waterafvoer noodzakelijk en lastig.
Stille warmtepompdroger met snelle programmas
Goede warmtepomp droger met veel keuze in programma’s. Ook zitten er veel snelle droog opties op de machine. Verder maakt die ook niet veel lawaai.
Pluspunten
- Stil
- Snelle droogopties
- Mooi touchscreen
- Strak design
geweldige droger met fantastische prestaties
waarom heb ik er niet eerder een gekregen! echt goede droger met geweldige resultaten en het is zo stil dat het ongelooflijk is. Zou dit zeker weer kopen
Pluspunten
- Super stil
- Droogd heel goed
- Snel voor een warmtepompdroger
Fijne droger
Fijne droger. Droogt zeer goed. Veel programma's. Ruime verlichte trommel en energiezuinig. Wij zijn er erg blij mee.
Pluspunten
- Droogt goed
- Ruime verlichte trommel
- Energiezuinig
- Mooi uiterlijk
Minpunten
- geen
Perfecte droger
Deze warmtepompdroger doet wat hij moet doen. Droogt goed is energiezuinig en stil.
Het lcd scherm is duidelijk.
Mooi apparaat
Ik heb voor deze wasdroger gekozen omdat hij energiezuinig is en door de warmtepomp wasgoed niet door veel hete lucht laat krimpen.
Pluspunten
- Redelijk stil
- Zuinig in energiegebruik
Minpunten
- Ingewikkelde gebruiksaanwijzing
Superfijne droger
Deze droger gekocht, super energie zuinig en veel mogelijkheden qua programma's. Zo wordt wasgoed wegwerken nog bijna leuk.
Pluspunten
- Stille machine
- Makkelijk te plaatsen
- Energiezuinig
Super droger
Na de zoveelste condensdroger nu gekozen voor warmte pompdroger,wat een rust en goede kwaliteit van drogen, TOP MACHINE!!!!
Pluspunten
- Stil
- Droogt goed
- Zuinig
- Lamp in de trommel
Makkelijk en goede bediening
Ik heb al jaren een Siemens. Dus keuze was eenvoudige ik wilden het zelfde merk. Als je tevreden bent, moet je niet veranderen.
Pluspunten
- Ziet er mooi uit
- Veel programs
- Droog heel goed
Minpunten
- Nog niet gevonden
prima wasdroger
prima wasdroger, mooie grote deuropening, bediening super makkelijk, geweldige mogelijkheid om condens via meegeleverde slang af te voeren
Pluspunten
- grote deuropening
- makkelijke bediening
fijne droger snel, handig en zuinig
Overgestapt van een condensdroger naar een warmtepompdroger. Wat een verschil, het werkt zeer fijn, genoeg programma's en behoorlijk snel droog. We genieten weer van zachte handdoeken
Pluspunten
- handig in gebruik
- zuinig
- veel programma's
- stil
Minpunten
- nog niet ontdekt
Siemens Wasdroger WT7U4600NL
Wij hebben deze wasdroger genomen omdat hij super zuinig is, groter dan onze vorige wasdroger en verder allerlei droog programma's heeft die andere wasdrogers niet hebben.
De wasdroger was gemakkelijk te installeren en direct bij de eerste was toonde hij al zijn voordelen.
Waar ik normaal zie dat er plm 2500W afgenomen werd zie ik hier maximaal 1000W afname. Het ging hier om een dikke dekbedhoes die normaliter bijna niet droog te krijgen is in de standaard 2 uur drogen maar het was nu wel droog na 1,5 uren.
Hierbij vertelde de wasdroger zelf in eerste instantie dat het meer dan 3 uur zou duren maar omdat er sensoren inzitten bleek dit veel korter te zijn! Daarbij komt dat deze wasdroger zijn eigen warmte hergebruikt waardoor het veel minder warmte uitstoot.
Tot nu toe bevalt de wasdroger dus uitstekend!
Pluspunten
- Zuinig
- Droogt de was snel
- Hergebruikte zijn eigen warmte
- Zelf reinigend filter
- Makkelijk in te stellen
Minpunten
- Nog niet gevonden
Prachtige, blauwe lichtgevend scherm.
Prachtig droger, met opties en touchscreen.
Gen lawaai tijdens het droger en kleding ziet er keurig uit.
Echte aanrader 👌🏼
Siemens wasdroger A+++
Wat schrok ik toen mijn plaatselijke (koop je waar zoveel mogelijk lokaal!) dealer hoorde zeggen dat onze oude droger een gloeispiraal bevatte. En dat dat levensgevaarlijk kon zijn door stof en pluizen. Deze Siemens condensdroger heeft dat niet, volgens hem. Dus veilig gevoel.
Ook mooi dat de trommel verlicht is! Geeft luxe gevoel!
De mooie vormgeving, het fijne touchscreen versterkt dat alleen maar.
Het geluid tijdens het droogproces is zeer acceptabel.
Het vocht wordt middels een slang afgevoerd via de wasmachineaansluiting.
Je hebt talloze mogelijkheden om een optimaal droogproces te bewerkstelligen. Het uitvoerige, heldere, Nederlandstalige instructieboekje helpt daarbij.
En dan het belangrijkste: het apparaat droogt geweldig. We zijn nog even aan het uitvogelen wat de optimale stand is voor washandjes en handdoeken. Die dubbele, dikke laag van de washandjes is altijd een uitdaging natuurlijk.
We wilden absoluut een A+++ droger met een zo laag mogelijk energiegebruik.
Je wil groen zijn natuurlijk maar ook moet de rekening zo laag mogelijk blijven.
Het apparaat heeft een zelfreinigende condensor. De condensor (warmtewisselaar) kan vervuild raken door stof. Een wasdroger met een zelfreinigende condensor spoelt meerdere keren schoon tijdens het drogen wat weer bevordelijk is voor het energieverbruik. En het scheelt weer onderhoud wat je makkelijk vergeet.
Tot op heden tevreden mee.
Pluspunten
- Droogt goed
- Zuinig
- Mooie vormgeving
Minpunten
- Uitvogelen juiste programma
Doet wat ie moet doen, namelijk goed drogen!
Niet de goedkoopste droger die er te krijgen is, maar na 2 weken gebruik wel erg tevreden. Was wordt echt goed droog dus daar hebben we hem voor gekocht.
Pluspunten
- droogt gehele was goed
- afvoer water via zelfde afvoer als de wasmachine
Gekozen door zelfreinigende condensor, energie verbruik
Droger gekozen door zelfreinigende condensor, laag energie verbruik, bedienings gemak en ervaringen met wasmachine
Pluspunten
- Zelfreinigende condensor
- Energie verbruik
- Bedienings gemak
Minpunten
- Geen
De ideale (zuinige) wasdroger
Nadat onze oude wasdroger het had begeven, gingen wij op zoek naar een milieu vriendelijke vervanger. We kwamen uiteindelijk uit bij de Siemens WT7U4600NL. De reviews waren eensluidend positief dus was de keuze snel gemaakt. Hij droogt prima, heeft vele opties en is erg stil. Het dubbele pluizenfilter is fijn en het condenswater kan direct worden afgevoerd naar een afvoer. Het mooie design met het touchscreen display maken het helemaal af. Als laatste maar toch niet onbelangrijk punt willen wij wijzen op het zuinige energieverbruik. Hij maakt nl gebruik van restwarmte. Wij zijn heel blij met deze wasdroger van Siemens.
Pluspunten
- Mooi design met verlichte trommel
- stil
- Past automatisch droogtijd aan
- Zuinig in energieverbruik
- aansluiten op waterafvoer
Minpunten
- Gebruiksaanwijzing kan beter;
- deur is niet andersom te laten draaien
Eerste resultaten zijn goed
Heb deze droger gekozen van wegen de condens afvoer, had hier voor een luchtafvoer droger ook van Siemens
Pluspunten
- Verbruik
- Mogelijkheden
Minpunten
- Nog geen
Wasdroger
Fijne wasdroger, stil en snel. Zuinig en degelijk. Prachtig design. Pluizenfilter makkelijk schoon te maken. Zelfreinigende condensor.
Verlichting in trommel erg handig. Op riool aan te sluiten dus geen gesleep met volle condensbak.
Pluspunten
- Grote trommel
- Grote deur
- Doorzichtige deur
- Verlichting
- Stil
Warmtepompdroger Siemens WT7U4600NL
Fijne droger! Bevalt goed! Positief is de zelfreinigende condensor, trommelverlichting, de mogelijkheid om de droger op een afvoer aan te sluiten. Bediening is gemakkelijk en droger is erg stil.
Mooie vormgeving, energiezuinig
De droger heeft een mooie moderne uitstraling. Het bedieningspaneel is touchscreen en duidelijk te zien. Er zitten veel verschillende standen op die je kunt gebruiken. De verlichting in de trommel is een mooie bijkomstigheid. Niet perse nodig, maar wel handig. De was komt er heerlijk zacht en goed droog uit. Iets meer moeite kost het schoonmaken van het pluizenfilter, omdat dit tweedelig is en je dit eerst uit elkaar moet halen. Maar dit is een kwestie van wennen. Een top machine! Heel tevreden met deze aankoop!
Pluspunten
- Duurzaam
- goede prijs/kwaliteitsverhouding
- zelfreinigende condensor
- weinig geluid
Minpunten
- pluizenfilter kan makkelijker
Warmtepomp droger
Na eerder een vrieskast en een wasmachine van Siemens was het nu de beurt om op zoek te gaan naar een wasdroger.
Onze 15jaar oude gaf de geest.
Aangezien de oude nogal wat energie gebruikte besloten om een nieuwe te kopen.
Alle websites naast elkaar en een dag reviews aan het vergelijken kwamen we wederom op Siemens uit.
Een WT7U4600NL. Deze besteld en een dag later in huis.
Beschrijving is duidelijk al heb het deze niet echt nodig.
Als je wel eens een wasmachine of droger heb geplaatst wijst het voor zich.
Gelijk een trommel wasgoed erin en "wachten".
Dit werd beloond met een stil draaiende machine en een wasmand droge was.
Niet alleen een mooi apparaat van buiten maar werkt ook zoals je van een top machine ma verwachten.
Toppertje en hopelijk blijft deze ook 15 jaar draaien.
Pluspunten
- Mooi design
- Stille machine
- Gemakkelijke installatie
- Gemakkelijke en duidelijke bediening
Eenvoudige bediening en een mooi ontwerp.
Solide warmtepompdroger met een mooi en eenvoudige bediening. Deze Siemens warmtepompdroger bevalt zeer goed, hij is erg stil en heeft maar weinig restwarmte wat hij uitstoot in de ruimte waar hij staat.
Hij is wel wat aan de grote kant voor een huishouden van 2 personen
Pluspunten
- Energie zuinig
- Stil
- Weinig restwarmte
- Past droogtijden automatisch aan
Minpunten
- Wat groot voor een huishouden van 2 personen
Energiezuinig, hoge kwaliteit
Hoogwaardig materiaal zoals je van Siemens verwacht. Stevige, zware deur die soepel opengaat. Gebruiksvriendelijk door duidelijke display. Belangrijkste reden om dit apparaat aan te schaffen was de A+++ energiezuinigheid.
Pluspunten
- Energiezuinig
- Hoge kwaliteit
Minpunten
- Niet goedkoop