Siemens WT48RT70NL - Wasdroger - Vrijstaand - Voorlader - Wit - Wasdrogers
Warmtepomp droger
Eerlijk gezegd had ik voor een ander merk en type gekozen omdat die vorig jaar heel goed uit de test kwam van de Consumentenbond. Maar dat type is niet meer leverbaar, dit apparaat was volgens de dealer een goed alternatief. Ik wilde absoluut een A+++ apparaat aanschaffen en ik had een max prijs in mijn hoofd. Toen kwam dit type in aanmerking. Het apparaat is heel gebruiksvriendelijk, is zuinig, er zitten veel programma's op en hij maakt niet veel lawaai. Ik ben blij met mijn aankoop!
Pluspunten
- energie zuinig
- maakt weinig lawaai
- veel keuze mogelijkheden
- gebruiksvriendelijk
Deze Wasdroger is stil
Hij doet wat die moet doen. Hij is stil. Hij is snel. Ziet er goed uit. Verwacht dat die langer meegaat als de oude.
Pluspunten
- Stil
- Snel
ziet er modern uit en onderscheid zich van andere machines
Goede kwaliteit en prijsverhouding en zuinig in gebruik eerste indruk en net gebruikt een goede keuze
Pluspunten
- makkelijk bedienbaar
De startknop
De startknop moet je langer vasthouden met aanraken dat was even niet duidelijk verder slimme keuzes voor het drogen en machine geeft een rustig geluid. Ik heb de machine nog maar kort en moet nog het een en ander uitproberen maar tot dusver loopt het gesmeerd.
Super service bij Siemens
Wij hebben de keuze gemaakt voor Siemens omdat het zeer goed bevalt!
En nu deze actie dat je geld terug krijgt is helemaal super!
Wij raden iedereen Siemens aan
Pluspunten
- Goede kwaliteit
- Goede prijs
Energie zuinige droger met grote vulopening
Wij hebben gekozen voor de Siemens droger, omdat hij gemiddeld qua prijs is, maar wel dezelfde A+++ heeft als alle duurdere modellen.
Wij hadden ons verdiept om echt energie zuinig te kunnen drogen, en deze paste het beste bij onze eisen.
Pluspunten
- Grote vulopening
- Duidelijk display
- Glazen deur
- Mogelijkheid tot aansluiten op waterafvoer
Minpunten
- Nog niet kunnen ontdekken
Fijne wasdroger
Fijne, stille, degelijke en zuinige wasdroger die doet wat hij moet doen: de was drogen.
Stevige machine en duidelijke bediening.
Siemens warmtepomp droger WT48RT70NL
Mijn oude droger was aan vervanging toe. Ik heb op advies van de witgoedleverancier een warmtepomp droger van het merk Siemens gekocht. Ik heb de droger nu een week in gebruik en ben er superblij mee! Label A+++, 8kg. Beddengoed en handdoeken zijn superzacht. De droger maakt weinig geluid. Ik heb nog niet alle functies uitgeprobeerd om dat het er veel zijn en heb nog geen nadelen kunnen ontdekken.
Pluspunten
- Was is superzacht
- Grote trommel
- Energie zuinig
- Stil
Minpunten
- Nog geen kunnen ontdekken
Een fijn,makkelijk te bedienen droger,droogt goed en snel!
Mijn 1e wasdroger, na jaren zonder te hebben gedaan. Ik ben om! Makkelijk te bedienen. Snelle droogtijd. De indicator geeft een programmaduur aan maar de looptijd loopt in. De was is eerder droog dan eerst aangegeven. Erg handig: er zit een waterafvoerslang bijgevoegd.
Pluspunten
- was is sneller droog dan de droger eerst aangeeft
- makkelijke bediening
- waterafvoerslang zit bijgevoegd.
Geruisloos en zuinig
We zijn heel blij met onze nieuwe aankoop, vergeleken met de oude droger is dit vele
malen beter, voor elke was de juiste instelling mogelijk en wat ons het meest verbaasde is de geringe hoeveelheid stroom die er voor de droogbeurt wordt gebruikt!
Pluspunten
- Filters makkelijk te reinigen
- Droger maakt heel weinig geluid
- Water wordt direct afgevoerd
- Programma instelling heel duidelijk
Geen spijt van waterpomp droger
Erg lang getwijfeld over een 'normale' droger of toch voor de warmtepomp droger. Uiteindelijk toch voor de warmtepomp droger gegaan en nog geen seconde spijt van gehad.
Touchscreen erg fijn in gebruik. Je kunt de resterende tijd zien vaag het programma. Programma's zijn ook nog te personaliseren als je wit.
Was word goed droog.
En fijnste nog, hij is heerlijk stil in gebruik!
Absoluut een aanrader.
Pluspunten
- Veel keuze aan programma's
- Stil in gebruik
- Grote trommel
- Resterende tijd zichtbaar op scherm
Minpunten
- Doet er net iets langer over dan een gewone droger
Mooi apparaat , fijn met condensafvoer
Omdat ik na 17 jaar gebruik gemak van de vorige siemens droger al zeker was welk merk ik wilde.
Goede prijs kwaliteitsverhouding
Pluspunten
- Condensafvoer
- Stil
- Zuinig
Worry Free, Flexible
Very good dryer. Economical to run. Spacious enough to dry pillows or a double duvet quilt. The water container is easy to empty. I highly recommend this dryer.
Mooi design, zuinig in gebruik, past goed bij de wasmachine
Solide merk, ook wasmachine van, met prima prijs kwaliteit verhouding. Warmtepomp is veel zuiniger dan condensdroger!
Pluspunten
- Solide merk
- Relatief stif
- Zuinig
Minpunten
- Nog niks
Een mooie stille Siemens droger van een nette prijs
prijs kwaliteit is goed, Verder zijn we geheel op vertrouwen van de verkoper gaan werken. Over Tummers zijn wij dik tevreden (goede service)
Pluspunten
- stil
- mooi ontwerp
Minpunten
- niet alle machines de zelfde knoppen
grote lading, superdroog, kleding slijt niet.
De Siemens wasdroger is erg goed, ik had niet gedacht dat ik zo blij zou zijn, de kleding is erg droog, zacht en geurig.
wasdroger
Energie zuinig grote trommel goed display dubbel pluisfilter gewoon een geweldig apparaat en betaal baar
Betrouwbare droger
Zeer goede en betrouwbare droger. Droogt snel. Prijs-kwaliteit verhouding is erg goed. Gekocht met een casbackactie.
Pluspunten
- Snel
- Droogt goed
Minpunten
- Design kan beter
- Niet met app te besturen
Beter dan verwacht.
We hebben hem gekocht omdat onze condensdroger kapot was. Deze warmtepompdroger voldoet geheel aan onze verwachtingen. Energiezuinig, hij gebruikt beduidend minder stroom dan onze vorige condensdroger. Ruimte waar hij staat blijft koel. Was is sneller droog dan we verwacht hadden.
Pluspunten
- energiezuinig
- Was is snel droog
- Ruimte waar hij staat blijft koel;
Prima machine met goede functies
Wij hebben al een siemens wasmachine. Altijd prima gewerkt zonder enige zorg, dus nemen wij bijvoorkeur ook een siemens droger. Hij heeft goed gewerkt en wij zijn reus tevreden. Echt een aanrader.
Pluspunten
- Energiezuinig
- Werkt goed
- Design
- Ergonomisch
Minpunten
- Redelijk zwaar qua gewicht
Doet wat hij moet doen, drogen
Enige minpunt is dat je de deur niet van plaats kan veranderen. Achter had ik hem liever aan de andere kant gehad. Apparaat staat al en ik vind het onzin om hiervoor te retourneren!
Goed design grote opening
Handig in gebruik , simpel snel geplaatst . Tot nu toe top . Droogt goed en natuurlijk AAA+
Strak design
Pluspunten
- Grote opening
- Makkelijk in gebruik
Minpunten
- Geen
Stille machine
Siemens kookplaat 20 jaar tot volle tevredenheid gebruikt en weer een Siemens kookplaat (2014) omdat een wokbrander gewenst was. Siemens oven/magnetron 23 jaar gebruikt en toen deze op was (2016), weer een Siemens. Inbouw koelkast van hetzelfde merk deed het 27 jaar zonder problemen. Daarna wilde de deur niet meer sluiten en de nieuwe (2020) was natuurlijk weer van dit merk. Wasdroger van ander merk begaf het in 2020 en daarom een Siemens Warmtepompdroger Aangeschaft. We denken dat ook deze ongetwijfeld aan onze verwachtingen voldoet.
Vertroluwd apparaat
Na jaren tot tevredenheid een luchtafvoerdroger van Siemens te hebben gebruikt hebben we deze, hoewel hij het nog perfect deed, ingeruild tegen een warmtepompdroger van weer Siemens. Het veel gunstiger energieverbruik van deze warmtepompdroger (Siemens WT48RT70NL) gaf de doorslag om een goed werkend apparaat in te ruilen. De nieuwe droger werkt perfect. Met een flinke inhoud van 8 kg haast geruisloos. Met een ruime variatie aan instellingen kan deze machine elke droogklus aan.
Nieuwe warmtepompdroger (en wasmachine) voor nieuwbouw
Gebruik nu al ruim 25 jaar nog mijn eerste Siemens wasmachine en condensdroger (zonder ooit een reparatie nodig). Maar nu ik naar energiezuinige nieuwbouw ga verhuizen, heb ik ook een moderne warmtepompdroger (en bijpassende wasmachine) met energielabel A+++ -30% aangeschaft. Met extra capaciteit en mogelijkheden, en met een cashback actie extra voordelig in aanschaf én gebruik. En de oude apparaten zijn naar de kringloop (voor een tweede kans).
Pluspunten
- Extra zuinig A+++ -30%
- Ruime 9kg capaciteit
- Snel droog
Minpunten
- Geen