Siemens WT48RT70NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Droogsysteem
condensdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 57 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WT48RT70NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Otto Buitendijk 05-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Warmtepompdroger

Geschreven voor: Siemens WT48RT70NL

Algemene score

9,0
Wat een prachtig model. We waren gelijk verliefd in de winkel. Super zuinig in het energie verbruik. Je kelding slijt een stuk minder! Een stuk stiller als onze vorige droger. Kortom een echte aanrader!

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Stil
  • Makkelijk in de bediening (zelfs ik kan het!)
  • Kleding slijt veel minder
  • Service van Afternet Leerdam (+++ ranking)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R. de Ruijter 08-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende warmtepompdroger voor een nette prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT48RT70NL

Algemene score

9,0
Toen onze 'oude' Miele condensdroger het na 6 jaar al voor gezien hield moesten we op zoek naar een nieuwe droger.
Diverse modellen en merken vergeleken. Voordeel van Siemens is dat je niet de extra schoonmaak handelingen moet doen die bij de meeste warmtepomp drogers nodig zijn.
Aantal voorwaarden waren : Minimaal a++, 7kg inhoud en timer om de start uit te stellen.
Bij toeval kwam dit model in de aanbieding + nog een cashback actie van 75 euro.
Alles wat we wilde zit er op en nog veel meer.

Aansluiten is heel simpel. Wanneer je de mogelijkheid hebt de droger aan te sluiten op de afvoer is het een slang aan de achterkant verwisselen met de bijgeleverde slang die de afvoer in gaat.
Daarna stekker er in en drogen maar.

Droger doet waar hij voor gekocht is. Drogen.
Een warmtepomp droger zou er langer over doen dan de condensdroger maar dat vind ik nog wel mee vallen.
In vergelijking met onze oude Miele is hij wel een stuk stiller. Ook komt er veel minder warmte vrij in de wasruimte.
Voordeel van de uitstelfunctie is dat je hem instelt op de eindtijd en niet de begin tijd.
Was komt er goed droog uit. Veel functies maar in praktijk gebruik je er maar 2 of 3.

Enige twijfel heb ik bij de levensduur van het filter. Deze moet je openklappen om het vuil eruit te halen maar dit is met een plastic verbinding. Ik heb het idee dat dit wel eens het eerste onderdeel zou kunnen zijn wat vervangen moet worden.

Verder zou ik de droger iedereen aanraden die dezelfde wensen heeft.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Simpele installatie
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Kleine vraagteken bij de duurzaamheid filter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerie 28-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, zuinige wasdroger gemakkelijk te bedienen

Geschreven voor: Siemens WT48RT70NL

Algemene score

9,0
Omdat ik 83 jaar oud ben zocht ik een gemakkelijk te bedienen wasdroger. Dat is deze. Een ander groot voordeel is dat deze rechtstreeks op de wasmachine-afvoer is aangesloten zodat ik geen (zware) watercassette hoef leeg te maken.

Een prima aankoop!

Pluspunten

  • gemakkelijk te bedienen
  • aangesloten op afvoer wasmachine
  • zuinig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dea 25-01-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Dekbedovertrek

Geschreven voor: Siemens WT48RT70NL

Algemene score

7,0
Na een veelbelovende start van de droger moeten we vaststellen dat het droogresultaat tegenvalt en met name het drogen van een dekbedovertrek. Het drogen van het grote overtrek resulteert in een opgepropt stuk katoen. Zelfs het mee laten draaien van twee tennisballen geeft geen oplossing. Oorzaak: de machine draait maar één kant op.

Pluspunten

  • Stil
  • Droogt meestal goed

Minpunten

  • Drogen dekbedovertrek

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon Meeuwissen 18-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Energiezuinige Droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT48RT70NL

Algemene score

8,0
Onze vorige wasdroger van Siemens heeft 14 jaar zonder storingen gedraaid. Onze nieuwe wasdroger WT48RT70NL van Siemens draait nu een aantal weken en we zijn erg tevreden. De machine is eenvoudig te programmeren en er zijn diverse programma's om de verschillende soorten was, zoals fijne en wolwas in te stellen. Daarnaast is de droger stil en en zuinig

Pluspunten

  • Eenvoudig te programmeren
  • stil

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

S.van den Hoogen 16-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Glazen deur, energie zuinig en geen geluid

Geschreven voor: Siemens WT48RT70NL

Algemene score

10,0
Top machine, mooie glazen deur. Energie zuinig en geluidloos. Super veel droogfuncties. Ik zou deze machine echt aan iedereen aanraden. Snelle levering van de leverancier EP Schalkwijk uit IJsselstein. Netjes 2 hoog naar bovengebracht en aangesloten. Oude machine namen zij kosteloos mee retour.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 11-01-2021

Siemens warmtepomp droger

Geschreven voor: Siemens WT48RT70NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zijn erg blij met de machine
Vrij stil en ziet er mooi uit
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jan B 11-01-2021

Zuinig en Stil

Geschreven voor: Siemens WT48RT70NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wij zijn erg blij met deze nieuwe Warmtepompdroger.
De stroomverbruik is aanzienlijk lager dan een "normale'droger.
Ook is het geluidsniveau erg laag.
Al met al een echte anrader.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Leo 05-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

futuristisch en zuinig

Geschreven voor: Siemens WT48RT70NL

Algemene score

9,0
Futuristisch uitziend en energie zuinige droger met een grote capaciteit en een eenvoudige bediening

Pluspunten

  • weinig gedoe
  • geen lucht afvoer
  • grote capaciteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 30-12-2020

Overzichtelijke display met alle functies bijeen

Geschreven voor: Siemens WT48RT70NL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Machine heeft overzichtelijke display met alle functies bijeen. De tijd indicatie is handig en sinds al eerder klaar dan de eerdere inschatting door gewicht en droog resultaat meting .
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Mulderij 24-12-2020

Bevalt ons goed

Geschreven voor: Siemens WT48RT70NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een mooie machine met veel mogelijkheden. Makkelijk in gebruik. Super tevreden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jenny 24-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Blij met Siemens!

Geschreven voor: Siemens WT48RT70NL

Algemene score

10,0
Geweldige warmtepompdroger, hij doet precies wat ik wil! Tevens een Siemens wasmachine WM14T790 gekocht met zeer gevarieerde programma's en een schone was. Ook erg blij met onze Siemens inductiekookplaat en oven/magnetron. Beslist aan te bevelen!

Pluspunten

  • goede 5 verdeling in inductie kookplaat
  • zeer fijn fresch programma in wasmachine
  • warmtepompdroger heeft veel programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan en Gerrie van de Vliert 21-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT48RT70NL

Algemene score

10,0
mooi apparaat, weinig geluid. droogt goed! heel tevreden met deze machine. veel droogprogramma`s
mooie uitvoering. fijne grote deur, die precies goed draait! kan zo de was in de droger stoppen.
erg blij mee!!

Pluspunten

  • grote deur
  • droogt goed
  • zuinig in verbruik
  • ziet er mooi uit
  • veel programma`s

Minpunten

  • heb nog geen minpunt kunnen bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dick 21-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kleding blijft netjes

Geschreven voor: Siemens WT48RT70NL

Algemene score

9,0
Dit is onze eerste ervaring met een warmtepomp droger. Het bevalt ons goed.
De vorige was een wasmachine en droger in 1. Maar daardoor werd de kleding veel te warm, daar zijn we nu van af.
Kleding komt er netjes uit, niet heel erg verfrommeld ofzo.
Het filter moet schoongemaakt worden, maar daar hebben we bewust voor gekozen. Als hij verstopt raakt (bij een droger zonder filter) kun je er nooit meer bij, maar bij deze droger wel.

Pluspunten

  • droogt goed.
  • zuinig

Minpunten

  • Filter schoon maken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anneloes Peters 19-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling, en super fijne droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT48RT70NL

Algemene score

8,0
Ik had tot heden geen droger. Maar wil nooit meer zonder. Heerlijk dat er ook een snel programma op zit.
De machine ja mooi, praktisch, handig in gebruik, zuinig en snel wanneer dit nodig is.

Pluspunten

  • Mooi
  • Zuinig
  • Snel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Warmtepompdroogtrommel 19-12-2020

Warmtepompdroger

Geschreven voor: Siemens WT48RT70NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Blij dat ik deze machine kocht, handig in gebruik, mooi uiterlijk, zeer goed werkend, kortom prima drrogtrommel.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Hellen 19-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens warmtepomp wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT48RT70NL

Algemene score

10,0
Zo blij met de nieuwe Siemens warmtepomp wasdroger. Wasdroger is super stil en geeft heel weinig warmte af en de was is heel snel droog.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suusje 14-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

iSensoric~iQ500, Siemens warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT48RT70NL

Algemene score

9,0
Bij vergelijking komt deze droger toch in de hogere prijsklasse, MAAR....
Daar,staat tegenover dat de droger zuinig is!
Daarnaast zijn de programma's in verhouding met andere drogers SNEL.
FIJN is ook dat je zelf in een keuzeprogramma nog kunt aanpassen hoe droog je het precies wilt.
Nog BETER is dat je een dubbelsoortig "stof"filter hebt. Bij andere drogers heb je er 1. Dit voorkomt dat het stof zich in de klep ophoopt. Fijn ook dat ze uitklapbaar en goed schoon te maken zijn.
VEEL opties qua programma's, incl. kort, extra snel en mix in ons geval.
Wij hebben een gezin met 6 en een GOEDEde droger is dan ook onmisbaar.
Zeer tevreden over deze aankoop na eerder een Bosch (tegenvaller) en een Miele (goed, maar was al een oudje).
Deze Siemens doet wat je wilt dat hij moet doen.

Pluspunten

  • stil
  • snel
  • zuinig
  • veel volume
  • veel programma's

Minpunten

  • nog geen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 14-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke display, werkt top

Geschreven voor: Siemens WT48RT70NL

Algemene score

8,0
Kunnen nog niet echte een duurzaamheid beoordeling geven, maar tot nu toe echt super tevreden.
Twee weken in gebruik, was komt er echt droog uit.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Droge was

Minpunten

  • tot nu toe geen
  • Jammer, dat niet via de APP kan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Hans 12-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima zuinige en stille droger !

Geschreven voor: Siemens WT48RT70NL

Algemene score

10,0
15 jar lang een klasse c droger gehad. Wat een genot wanneer deze in huis komt ! Ik hoor hem niet meer, mijn electra-meter draait geen hoge snelheid meer, de was is droger en deze kan rechtstreeks aangesloten op de afvoer. Beste koop in jaren !

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews