Siemens iQ300 WT7U4691NL - Vrijstaande Condensdroger - 8 kg - A++ - Zilver/Wit

Siemens iQ300 WT7U4691NL - Vrijstaande Condensdroger - 8 kg - A++ - Zilver/Wit - Was- en droogapparatuur voor voedingsmiddelen

8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 72 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ300 WT7U4691NL - Vrijstaande Condensdroger - 8 kg - A++ - Zilver/Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Lies04-01-2018

geweldige droger ruim en energiezuinig

Wij hebben voor dit product gekozen voor zijn vele mogelijkheden, energie zuinig en minder kwetsend voor de kleding.
Pluspunten
  • veel mogelijkheden
  • energie zuinig
Minpunten
  • neemt veel ruimte in
Carla02-01-2018

Super wasdroger

Wat een verbetering na onze vorige droger! Eenvoudige bediening, energiezuinig, en mooie droge was. Helemaal top!
Pluspunten
  • bediening
  • prestaties
Ricky02-01-2018

Fantastisch, de laatste techniek voor een mooie prijs!

Mooie prijs voor de laatste techniek. Ziet er goed uit, zuiniger dan andere drogers en voor een warmtepomp droger een uitstekende droogtijd,
Pluspunten
  • Droogtijd
  • Zuinig
Sebastiaan29-12-2017

Uitstekende wasdroger, 1 keer droog!

Wasdroger maakt geen geluid, is snel schoon te maken (stofopvanger) en is bovendien zeer effectief; ik hoef zelden een tweede sessie te doen. De verschillende opties zijn gemakkelijk te bedienen en leveren dus direct het gewenste resultaat. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
  • Geen geluid
liset29-12-2017

top apparaat

droogt snel en goed, doet waar het apparaat voor bedoeld is. hiervoor een warmtepomp droger van een andere merk. duurde erg lang en was snel kapot. deze droger doet het al zoveel beter en reinigen van filters snel en makkelijk. apparaat nu een paar maanden.
mevr. Huls28-12-2017

Nieuwe droger

Wat een super fijn product! We hebben nu net een week de Siemens WT7U4691NL droger gekregen en ik zou niet meer terug willen. Met al die uitgebreide standen en instellingen kun je de was perfect drogen en kun je ook alles in de droger drogen zonder dat er iets met de kleding etc. gebeurd.
Pluspunten
  • Vele standen
  • De droger stopt als het droog is
  • Led verlichting in de trommel
  • Schoenen/wol rekje bijgeleverd
N.M. Kuipers27-12-2017

Fijne droger doet wat hij doen moet: drogen

Fijne droger met veel programma's. Droger doet zijn werk erg stil en ruimte rondom de droger wordt niet warm zoals met mijn vorige condensdroger. Trommel wordt verlicht en resterende droogtijd wordt vermeld. De condensor wordt gespoeld zodat deze schoon blijft. Gewoon een prettig apparaat.
Pluspunten
  • Ruime trommelinhoud: 8 kg
  • Trommel verlicht
  • Zuinig
Minpunten
  • Trommel draait maar in één richting
  • Deur steekt uit waardoor deze meer diepte heeft
thea20-12-2017

prima droger

Prima droger! met lekkere grote trommel, en weinig restwarmte zodat de ruimte waarin de droger staat niet snikheet wordt. Qua geluid ook prima, niet te veel lawaai. makkelijk te bedienen. in de eerste week klein technisch mankementje, maar dit werd prima en vlot afgehandeld door siemens
Pluspunten
  • grote trommel
  • makkelijk te bedienen
  • weinig warmte verlies
Minpunten
  • ik had deur graag andersom geopend gezien
Anne20-12-2017

Mooi strak bedieningspaneel !

Wasdroger met warmte pomp regeling, gekocht vanwege energie zuinig verbruik mbt andere wasdrogers. Erg mooie droger, en voldoet helemaal aan de verwachting.
Pluspunten
  • Klep met zicht op was
  • Geen afvoer meer naar buiten of waterbak
Minpunten
  • Stof filter gaat wat moeilijk open
Ytsen08-12-2017

Fijne droger

Energiezuinig, gebruikersvriendelijk, condenswaterafvoer via afvoerslang, onderhoudsvriendelijk, extra opties met drogen teer wasgoed. Top machine
Pluspunten
  • afvoer condenswater via de afvoer
  • Programma's voor tere producten
  • Makkelijk bedienbaar touchscherm
Peter30-11-2017

duidelijk scherm en goed leesbaar.

Een kind kan de was doen met deze wasmachines.de instructies op het scherm zijn duidelijk en makkelijk uitte voeren
Mark26-11-2017

Nieuwe serie warmtepompdrogers

Ik heb dit type gekocht vanwege de bekende zelfreinigende condensor, condenswater afvoer maar ook een klep om de condensor zelf schoon te maken. Er zijn ook type's met zelfreinigende condensor die na een bepaalde tijd toch slechter gaan drogen vanwege aangekoekte pluizen in de condensor. Dit type heeft een onderhoudsprogramma waardoor een grondige schoonmaak zelf uitgevoerd kan worden en niet een monteur hoeft langs te komen. De praktijk zal uitwijzen of deze mogelijkheid mij geld gaat besparen maar die indruk heb ik wel.
Pluspunten
  • zelfreinigende condensor
  • condenswater afvoer
  • handmatige reiniging van condensor mogelijk
  • bedieningspaneel en programmeerbare voorkeuzeknop
Minpunten
  • nog niet ontdekt
W. Haak23-11-2017

prettige droger

Ik ben me erg bewust van de energie die een droger verbruikt. Deze droger heeft in vergelijking met andere drogers een laag energieverbruik en komt bovendien als goede droger uit verschillende tests. Ik beveel dit apparaat aan!
Pluspunten
  • weinig energieverbruik
  • groot keuzeprogramma
Minpunten
  • ophangen is nog minder energieverbruik :)
R.S.16-11-2017

handige tiptoetsen

Vandaag geleverd en gelijk in gebruik. bediening erg eenvoudig door de tiptoetsen en meerdere opties die de droger bied.
Pluspunten
  • eenvoudige bediening
Minpunten
  • deur niet om te draaien.
Marja Tromp14-11-2017

Warmtepompdroger van Siemens WT7U4691NL

De droger heb ik uitgetest en dat ik de was uit de trommel haalde was het heerlijk droog, warm en zacht. Heerlijk in no time eindelijk mijn was droog. Het apparaat ziet er voor het oog ook nog mooi en designvol uit. Kortom een goede aanwinst in het huishouden!
Jan Bekkers14-11-2017

wasdroger 8 kg

Voor ons was het belangrijk dat de stof niet meer in het apparaat komt vanwegen het brandgevaar. Bij deze wasdroger is dat niet het geval waardoor het brandgevaar enorm is gereduceerd. Inmiddels hebben we hem een week in bedrijf en functioneerd hij prima.
Naty12-11-2017

Siemens wasdroger isensoric

Apparaat is zeer geluidsarm. Heeft een hoop functies. Af en toe wel dikke stoffen nog even een paar minuten draaien voor kastdroog, want ze zijn nog vochtig, zoals handdoeken en jeans. Droogt redelijk snel en is erg energiezuinig. Fijn apparaat, ben er blij mee.
Pluspunten
  • Geluidsarm
  • Energiezuinig
  • Een hoop keuzes voor verschillende stoffen
  • drogen van wol, overhemden, dekbedden
  • luchten van kleding
Minpunten
  • Dikke stoffen vaak langer laten draaien
T. Vissers-van Herpen01-11-2017

Duidelijk bedieningspaneel. Apparaat ziet er mooi uit

Het apparaat is energiezuinig wat voor mij heel belangrijk is. Het is ook makkelijk in gebruik. Water kan via de afvoer weg. Leeggooien van het reservoir is niet nodig. En ook is het niet meer nodig om de pluizenopvang telkens schoon te maken. Het apparaat maakt weinig geluid. Al met al: een prima aankoop!
Pluspunten
  • Zuinig in erergiegebruik
  • Water wordt automatisch afgevoerd
  • Geen pluizenfilter meer schoonmaken
  • Maakt niet veel geluid
  • Mooie vormgeving
Ellen27-10-2017

zeer fijne warmtepomp droger

Na een miskoop van onze oude warmtepomp droger van Indesit hebben wij op aanraden van de dealer Unipart Te Utrecht gekozen voor de Siemens en ik heb er nu 4 x mee gedraaid en merk nu al een groot verschil van apparaat, de Siemens is zeer vriendelijk en duidelijk in gebruik met een zeer goed resultaat jammer dat ik nu pas kennis heb gemaakt met dit product want het is zonde van het geld door eerst een voordeliger machine te kopen, ik hoop nog lang van deze mooie machine te mogen genieten.
Pluspunten
  • makkelijk en vriendelijk in gebruik
  • ziet er mooi uit
Ad26-10-2017

Zuinige warmtepompdroger, ideaal voor grotere gezinnen

Enkele dagen in gebruik. Zeer zuinige warmtepompdroger met droogprogramma's voor nagenoeg alle soorten was. Dus de dagelijkse was, naar ook teer wasgoed en wol. Zelfs donsen kussens en sportschoenen kunnen veilig prima worden gedroogd in deze droger. De bediening is eenvoudig met helder display. Via de draaiknop selecteer je het gewenste droogprogramma. Via de tiptoetsen op het verlichte display kies je evt. een andere droogtegraad, kinderslotbeveiliging, geluidssignaal etc.. Uitermate geschikt voor een gezin van 5 personen, die weinig tijd hebben. De condensor is zelfreinigend of hoeft dus niet periodiek te worden gereinigd, wat bij de ouderwetse drogers nogal een tijdrovend en lastig klusje was. Wat mij meteen is opgevallen is dat deze wasdroger er aanzienlijk korter over doet om een droogprogramma af te werken en de was er ook echt droog uitkomt in vergelijking met onze vorige warmtepompdroger van AEG.
Pluspunten
  • zeer zuinig
  • voor alle soorten was,
  • snelle droogtijd
H. Weuring22-10-2017

Warmtepomp droger

Zeer goede droger met duidelijk en makkelijk bedienings display en werkt zeer stil en droogt uitstekend
wat bedoelen jullie hiermee??20-10-2017

tjonge, tjonge, wat fijn dat er drogers van Siemens zijn....

Onze oude droger ( géén Siemens, hoor!) gaf de geest....Even naar Bemmel-Kroon in het Forepark in Den Haag en binnen een kwartier een nieuwe droger gekocht en de volgende dag al gebracht en geplaatst. Da's nou pas service en we zijn zeer tevreden, zowel over de leverancier als over het product!! Een ieder aan te bevelen!!!!!
Pluspunten
  • mooie, degelijke uitvoering
  • zuinig en gemakkelijk te bedienen