Siemens iQ300 WT7U4691NL - Vrijstaande Condensdroger - 8 kg - A++ - Zilver/Wit

Siemens iQ300 WT7U4691NL - Vrijstaande Condensdroger - 8 kg - A++ - Zilver/Wit - Was- en droogapparatuur voor voedingsmiddelen

8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 72 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ300 WT7U4691NL - Vrijstaande Condensdroger - 8 kg - A++ - Zilver/Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Harry30-09-2019

Uitstekende service van dealer Balsters en Siemens.

Wasdroger gekocht via Electroworld Balsters in Assen. Prima advies (al jaren) en ook prima service bij afleveren (ook al jaren). Ook meer dan uitstekende service van Siemens voor de uitbetaling van de cash back. Op woensdag aangevraagd en vervolgens zaterdag al het geld retour op de rekening. Top. En wat ook mooi is..... de droger doet het ook perfect!!
Pluspunten
  • geen vocht meer in de ruimte
  • snelle droogtijd
Pascal25-09-2019

Beste duurzame droger

Prachtige en zeker duurzame machine met veel praktische mogelijkheden. De producent staat garant voor een goed product.
Pluspunten
  • Duurzaam
  • Gebruikersgemak
  • Kwaliteit
Peter25-09-2019

Mooie 'look en view'

We hebben de doger nu 1 dag. Nog geen ervaring met het drogen. Maar dit zit met een Siemens wel goed. Wel met een stoel ervoor gezeten. Om te genieten van de mooie 'look en view' van de droger. Dat mag ook wel eens gezegd worden! :-)
Sjoerd25-09-2019

Altijd goed

Mijn vorige droger was ook een Siemens en ben daar altijd heel tevreden mee geweest. Nu het tijd werd voor een ander, nieuwer model ben ik op de iSensoric warmtepompdroger met zelfreinigende condensor uitgekomen. Deze droger werkt uitstekend en heeft heel veel voordelen. Zo hoef je nooit meer de condensor te reinigen en heeft ie altijd een laag energieverbruik, niet onbelangrijk tegenwoordig!
Pluspunten
  • Zelfreinigend en zuinig
  • Op maat in te stellen programma's
  • Schoenen kunnen gedroogd worden m.b.v. een wolkorf
  • Kinderslot
  • Touchscreen
Minpunten
  • Geluidsniveau van ca. 64 dB (is normaal)
Froukje24-09-2019

warmtepompdroger, eenvoudige bediening en geweldig apparaat

Na veel informatie en vergelijkingen dit apparaat gekocht, de voorlichting was super en het apparaat is fantastisch! Eenvoudig te bedienen en werkt echt geweldig!
Marga Bul23-09-2019

Mooi design

Het apparaat ziet er strak uit, maakt weinig geluid. Gemakkelijk in gebruik en droogt heel goed. Kortom een aanwinst na 20 jaar trouwe dienst van onze andere droger. Zuiniger ook.
Pluspunten
  • weinig geluid
  • goede droger
Minpunten
  • nog geen ontdekt
mb21-09-2019

Zuinig en veilig

Vandaag binnen gekregen. Nog niet uitgeprobeerd. Kan dus nog niets zeggen over het resultaat. Dat doe ik later. De beoordeling die ik nu geef is gebaseerd op de specificaties van de wasdroger.
Dhr. Fassaert20-09-2019

Zeer goed werkende stille droger

Prima droger voor veelvuldig gebruik. Zeer stil in geluid en relatief korte tijd nodig voordat de was droog is.
Edwin17-09-2019

Makkelijke bediening & goed droogresultaat

Na 13 jaar mijn oude Boschdroger vervangen voor dit type droger. Inmiddels vijf wassen gedroogd en mag wel zeggen dat het droogresultaat uitstekend is. Makkelijk te bedienen, mooi design en goede prijs/prestatie eigenschappen. Warmtepompdroger is nieuw voor mij waardoor ik wel moet wennen aan het compressor geluid van deze machine. Dit is niet storend maar wel nieuw voor mij.
Pluspunten
  • Prijs/Prestatie
  • Droogresultaat
  • Bedieningsgemak
  • Design
  • Siemens Service
Minpunten
  • Compressor geluid
Brinkman15-09-2019

Siemens warmtepompdroger

De warmtepompdroger bevalt mij uitstekend. Zeer veel keuzemogelijkheden bij het drogen. Duidelijke display! Voldoet geheel aan mij verwachtingen.
Pluspunten
  • duidelijke display
  • veel droogmogelijkheden
  • laag electriciteitsverbruik
Minpunten
  • n.v.t.
Baars13-09-2019

mooi digitaal scherm

super mooi vormgegeven droger met vele mogelijkheden, heel blij mee werkt echt snel en efficiënt Heb veel voetbalkleding van het elftal en komt er prachtig kreukvrij uit
Pluspunten
  • stil
  • zuinig
Barbara11-09-2019

iQ500 WT7U4691NL

Ik heb deze droger pas deze week ontvangen. De droger droogt de was wel goed uit. De kreukheid valt wel mee, omdat de was uit de wasmachine al kreukend komt. Ik heb de functie kreukstellend nog niet getest, zal bij de volgende wasbeurt bekijken. De droger heeft veel nuttige programma's, zoals overhemd, beddengoed en fijn was. Dit is een redelijk stille apparaat. Natuurlijk is dit niet zó still dat je helemaal niets hoort. Hij is wel hoorbaar, maar stort je niet. Het vulgewicht kan tot 8 kilo, lekker groot voor ons tweepersoonshuishouden. Jammer dat deze droger geen gewichtsensor heeft. Bij een halve geladen trommel, wordt er ook ruim een uur gedroogd. Er is verder een trommelverlichting. Je kan door de glasdeur de was zien tijdens drogen. Een dingetje nice to have. Overall, ik heb nog niet alle programma's getest. Tot zo ver, wel tevreden en aan te raden!
Pluspunten
  • Stille apparaat.
  • Droog de was goed uit.
  • Variërende programma's.
Minpunten
  • Geen gewichtsensor.
mevr. Vermeer05-09-2019

makkelijk te bedienen

Erg simpel in gebruik, duurzaam en energiezuinig. Prijs-kwaliteitsverhouding is perfect. voor ons maar 1 merk mogelijk en dat is zonder twijfel Siemens
Pluspunten
  • simpel te bedienen
  • duurzaam
Ellen15-02-2018

praxhtig grote glazen deur

Ik heb deze machine gekocht nadat ik een verkeerde keuze had gemaakt van een ander merk, hij werd mij aanbevolen door de man die de vorige kwam nakijken en ik heb er echt geen spijt van. Het is een mooie machine makkelijk in het gebruik en zeer fluisterzacht voor mij een top koop.
Pluspunten
  • ziet er mooi uit
  • grote vul opening
  • gaat veel in
  • zeer fluisterzacht
Belt29-01-2018

Prima Aparaat

Werkt zoals verwacht. Duidelijke uitleg en heerlijk droog wasgoed. En weinig stroomgebruik op de koop toe.
Pluspunten
  • Lampje in de trommel
  • Weinig geluid
Minpunten
  • Etiket laag bij de grond en ik heb slechte knieen
  • Past niet op de staard verhoger
marije29-01-2018

wasdroger

een super werkende wasdroger, heel gemakkelijk om het programma in te stellen , droogt perfect. en het ideale aan deze wasdroger is het onderhoud, alleen het stofbakje schoonmaken . Je hoort deze wasdroger niet.
Adri28-01-2018

Uitstekende warmtepompdroger

Bij Witgoedspecialist van de Weijer in Geldrop deze nieuwe droger gekocht nadat onze oude droger het meer dan 27 jaar heeft volgehouden. Eigenlijk veel eerder moeten doen door de grote energiebesparing met dit apparaat. Wasdroger zeer gemakkelijk in gebruik met alle mogelijkheden. Tot nu toe alleen maar positief over deze droger.
Pluspunten
  • Eenvoudig in gebruik
  • Energiebesparend
RobertR26-01-2018

Goed droogresultaat, veel programma's, stil

Eerder een wasmachine gekocht van Siemens en ben er erg tevreden mee. Daarom besloten een droogtrommel uit dezelfde serie te kopen. Ben er tot nu toe tevreden mee. Met name vanwege het aantal programma's en condensafvoer (directe aansluiting van condenswater op de afvoer). Ook de bediening via de touch panel vind ik prettig en hij is relatief stil. Door de energiezuinigheid duurt het droog programma relatief lang, maar je went er snel aan.
Pluspunten
  • Stil
  • Capaciteit
  • Groot programma keuze
  • Droogrek voor wol en schoenen
  • Design
Minpunten
  • Droogtijd (bij sommige programma's)
D.20-01-2018

Uitstekende keus!!

Energiezuinige en onderhoudsvriendelijke wasdroger dankzij de self cleaning condensor. De verschillende opties zijn gemakkelijk te bedienen en leveren dus direct het gewenste resultaat. De droger doet er in verhouding vele andere warmtepompdrogers minder lang over met toch een uitstekend resultaat. Verder is het een stille machine. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Pluspunten
  • Self cleaning condensor
  • Energiezuinig
  • Goed droogresultaat
  • In verhouding snel klaar
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
Ruud K.15-01-2018

Stevige goede kwaliteit warmtepomp droger

Na alle keukenapparatuur van Siemens te hebben aangeschaft, zijn we na de positieve ervaringen, overgegaan tot aanschaf van een nieuwe warmtepomp droger. De bouwkwaliteit is van hoge Duitse klasse. Nog niet alles uitgeprobeerd, maar de droogkwaliteit is uitstekend. Alle was komt er keurig droog uit. De machine is bijna geruisloos. De display is laat niets te wensen over en wijst duidelijk de weg. Al met al weer een uitstekende ervaring met Siemens.
Jolande14-01-2018

Mooie droger makkelijk te bedienen

Mooie droger met heel veel mogelijkheden, makkelijk in gebruik en schoon te houden. Erg goedkoop in energiegebruik.
Helma06-01-2018

Superdroger

Droger werkt uitstekend. Ruim eerder klaar dan programma aangeeft. Altijd goed droog ook met wasgoed van verschillend materiaal. Makkelijk te bedienen.
Raymond van der Meer06-01-2018

Zeer goede droger

Droogt zeer goed en is zeer stil. Heb bewust voor de zelfreinigende condensor gekozen waar de droger zuinig blijft. Had eerder de droger moeten kopen. Ben er zeer blij mee!
Pluspunten
  • Droogt goed
  • Stil
  • Zuinig
  • Veel programmas
RdVries06-01-2018

Grote trommelinhoud en prima droogresultaat

Zeer tevreden over de wasdroger. Mooi duidelijk display met ruime programmakeuze. Tevens zeer goede droogresultaten. Ook de omgeving waar de droger in staat blijft goed droog.
Pluspunten
  • Grote trommel
  • Goed droogresultaat
  • Omgeving blijft droog
  • Grote programmakeuze
majo04-01-2018

Prima droger

Mooi dat het 50% minder energie kost, nadeel dat het programma wel langer duurt. Verder bescheiden piepje als hij klaar is. En mooi zelfreinigend systeem. Hoop er weer jaren plezier van te hebben, vorige siemens 15 jaar gedroogd!