Tefal OptiGrill+ XL GC724D Contactgrill - Black & Metallic - Wafelijzers

Tefal OptiGrill+ XL GC724D Contactgrill - Black & Metallic
Tefal OptiGrill+ XL GC724D Contactgrill - Black & Metallic
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 192,96 Bekijk alle aanbieders
9.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal OptiGrill+ XL GC724D Contactgrill - Black & Metallic op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Z*******@h*********08-10-2025

Magische apparaat

Uitstekend product dit is de tweede dat ik koop
Pluspunten
  • Snel en eenvoudig
  • Super bakken
Kerem11-06-2025

Mijn nieuwe keukenmaatje!

Sinds ik de OptiGrill+ XL heb, gebruik ik hem bijna dagelijks. Het apparaat herkent automatisch hoe dik het eten is en past daar zelf de grilltijd op aan, ideaal als je snel iets op tafel wilt zetten zonder in te leveren op smaak. De XL-versie is ruim genoeg voor ons gezin en ook handig als er bezoek is. Wat ik echt top vind, is het Snack & Baking accessoire. Daarmee bak ik bijvoorbeeld gemakkelijk een eitje, groenten of zelfs een klein gerechtje in ovenschaalstijl. Het voelt alsof ik er een mini-oven bij heb gekregen. Schoonmaken gaat ook snel, wat voor mij echt een pluspunt is. Kortom: deze aankoop heeft mijn kookroutine een stuk leuker en makkelijker gemaakt!
Pluspunten
  • Automatische detectie gaarheid
  • Makkelijk schoon te houden
  • Grote capaciteit
Minpunten
  • Relatief groot formaat
  • Snoer is ‘n beetje kort
Srk06-03-2025

Top apparaat👍🏻

Makkelijke functies. Vooringestelde programma’s zijn handig. Ook makkelijker als je pubers hebt thuis. Apparaat kan koken en grillen en tosti's maken natuurlijk. Ben er heel erg blij mee.
Pluspunten
  • Handig
  • Makkelijk
  • Ziet er mooi uit.
Minpunten