De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal OptiGrill Elite GC7508 - Contactgrill - 12 kookprogramma's - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Perfect grillresultaat met minimale moeite OptiGrill Elite
De Tefal OptiGrill Elite GC7508 is een slimme en gebruiksvriendelijke contactgrill waarmee je moeiteloos perfect bereide gerechten maakt. Het apparaat berekent automatisch de ideale bereidingstijd en temperatuur op basis van de dikte van je ingrediënten. Met 12 voorgeprogrammeerde programma’s, waaronder opties voor vlees, vis, tosti’s en groenten, is de grill zeer veelzijdig.
Dankzij het duidelijke display weet je precies wanneer je eten klaar is, en de vaatwasbestendige onderdelen maken schoonmaken een fluitje van een cent. Een must-have voor iedereen die houdt van gemak en perfecte resultaten!
DegelijkheidUitstekend
GebruiksvriendelijkheidUitstekend
MogelijkhedenGoed
Pluspunten
Vaatwasbestendige onderdelen voor makkelijk schoonmaken
Gebruiksvriendelijk display en eenvoudige bediening.
12 voorgeprogrammeerde programma’s voor veelzijdig gebruik.
Perfecte resultaten voor vlees
vis
tosti’s
groenten en meer.
Slimme technologie berekent ideale bereidingstijd en temperatuur.
Veelzijdig, gebruiksvriendelijk en levert top resultaten
Ik gebruik de Tefal OptiGrill Elite Slimme Contactgrill GC750 nu een paar dagen en ben erg tevreden! Wat meteen opvalt, is hoe makkelijk deze grill in gebruik is dankzij de slimme grillassistent. Hij meet automatisch de dikte van het voedsel en geeft precies aan wanneer het klaar is, afhankelijk van de gewenste gaarheid (bijvoorbeeld rare, medium of well done).
De resultaten zijn indrukwekkend: steaks komen perfect gegrild van de plaat, en ook vis, groenten en tosti's lukken moeiteloos. Het apparaat heeft een strak en modern design, en de bediening via het touchscreen is intuïtief. De afneembare grillplaten en lekbak maken het schoonmaken een fluitje van een cent. Ook de wafelplaten zijn degelijk en erg handig omdat ze uitneembaar zijn. Ze kunnen gewoon in de vaatwasser.
Als ik toch een minpuntje moet noemen, is het dat de grill iets zwaarder en groter is dan ik had verwacht, wat hem misschien iets minder geschikt maakt voor kleine keukens, maar de prestaties maken dat meer dan goed!
Al met al een topapparaat. Zeker een aanrader!
Kort samengevat: veelzijdig, gebruiksvriendelijk en levert professionele resultaten.
MogelijkhedenUitstekend
GebruiksvriendelijkheidUitstekend
DegelijkheidUitstekend
Pluspunten
Verwisselbare platen
Afwasmachinebestendig
Slimme bediening, intelligent grillen
Mooi design
Minpunten
Wat groter en zwaarder dan een normaal tosti-ijzer
Na veel wikken en wegen toch een tefal optigrill elite gekocht in de Tefal shop in Leidschendam.
Hadden we veel eerder moeten doen. Wat een perfekt apparaat. En de prijs? Het was een aanbieding 132,95. Nergens anders voor die prijs te koop en daar na ook nog 30 euro terug via Tefal.
We hebben inmiddels verschillende soorten vlees op de grill gelegd. Gaat geweldig!!!!!
Wij waren toch al van plan om een nieuw wafelijzer te kopen. Met dit product maak je niet alleen wafels en Tosti's maar kun je tevens lekker grillen in je tuin of onder de veranda. Makkelijke bediening en grillplaten doe je zo in de vaatwasser. Minpunt is de kleine A6 formaat handleiding. Zeker als je wat ouder bent en even wat wilt opzoeken.
Met deze contactgrill bereid je in een handomdraai je vleesie of vissie.
Door de intelligente functies is het appeltje eitje om gerechten op hoog niveau klaar te stomen.
"Één kind kan de was doen" met deze contactgrill.
Dit product is een echte aanrader!!