De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 19 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VV956WIT Vrijstaande Vriezer - 85 Liter - Energieklasse C - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Wij hadden een kleine vriezer tafelmodel nodig en deze had prima specificaties en een prima prijs. Gewoon niets bijzonders, no nonsense, maar werkt prima.
Reeds een aantal weken in gebruik en zeer tevreden met deze aankoop. Prima vrieskast, lekker stil in gebruik en zuinig.
Niet de goedkoopste maar wel goede "value for money".
Omdat er voldoende ruimte was voor een koel/vries combinatie hebben we gekozen voor een koelkast en een aparte vriezer. Dit vriezertje van Etna staat nu in de kelder en voldoet prima. Ondanks geringe afmetingen veel ruimte.
Compacte vriezer, energieklasse C en prettig geprijsd
We hebben deze vriezer gekocht, omdat onze oude vriezer erg veel energie gebruikte. Steeds een rijp laag op brood en fruit, ondanks dat we deze regelmatig ontdooide. De nu aangeschafte Etna vriezer heeft doorzichtige lades en maakt weinig weinig geluid.
Erg blij met deze aanschaf.
Het is een vrieskast met een prima indeling van de lades. Het enige geluid dat hoorbaar is, bestaat af en toe uit de klik van de thermostaat. Invriezen gaat snel.
Een goede keus gemaakt, een stille, energiezuinige vriezer gekocht die werd geadviseerd door Expert..ruime lades daardoor heb ik goed overzicht van de inhoud.
No nonsens vriezer werkt zeer goed, geen tot weinig geluid. Minpunt, de temperatuur wordt niet aangegeven, gaat dmv een draaiknop, ecostand is voor mij de stand die ik heb ingesteld.
Deze vrieskast tafel model gekocht omdat hij zuinig is energie klasse C , stil is 38dB en een leuke aanbieding bij Expert in Castricum en een goede bezorging aardig personeel en bezorger.
Was op zoek naar een eenvoudige vriezer die niet te veel verbruikt. Deze Etna is precies wat ik zocht en ziet er ook nog eens netjes uit. Geen poespas en met een hoge prijs/pret verhouding!
GebruiksgemakUitstekend
VormgevingGoed
DuurzaamheidGoed
Pluspunten
Prijs
Uiterlijk
Deur eenvoudig te draaien
Goed verpakt
Minpunten
Geen lampje aan de buitenkant (kan alleen horen dat hij aan staat)
Van huis uit kochten we al keukenapparaten van Etna. Het is altijd goede kwaliteit, zo ook deze vriezer. De vriezer ziet er prima uit en werkt naar behoren. Er zitten drie ruime lades in waar veel spullen in passen. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Zeer tevreden mee.