Liebherr FNdi 1624 - Countertop Freezer - 83L - White - Vriezers

Liebherr FNdi 1624 - Countertop Freezer - 83L - White
Liebherr FNdi 1624 - Countertop Freezer - 83L - White
Energieklasse A, D
Dit product wordt aangeboden door 8 aanbieders met een prijs vanaf € 664,00 Bekijk alle aanbieders
9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 126 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr FNdi 1624 - Countertop Freezer - 83L - White op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

j*************@z*******17-07-2025
Door de uitstekende service van de leverancier
Dini05-07-2025

Is een perfect tafelmodel vriezer !!

Mijn vorige tafelvriezer was ook Liebherr die heeft ruim 20 jaar zonder problemen gedraaid maar was nu echt aan vervanging toe. Na deze goede ervaring was het geen vraag welk merk het nu zou worden, natuurlijk weer Liebherr en hij vriest weer perfect !!!
Pluspunten
  • Doet wat ie moet doen
g************@g********03-07-2025

Een andere wil je niet hebben.

Wat een geweldige vriezer. Direct na het overladen van de inhoud van de defecte vriezer naar deze vriezer ging hij gelijk aan het werk en was in no time de half ontdooide inhoud weer diep bevroren. No Frost is ideaal; geen zorg over ontdooien.
Pluspunten
  • No Frost
CLE_198821-06-2025

Luxe model vriezer

In eerste instantie een defect product ontvangen, maar is keurig opgelost en omgeruild door de verkoper. Tweede apparaat werkt prima, koelt heel snel en is fijn in gebruik. Dingen als binnenverlichting, doorzichtige ladefronten, verschillende instelbare temperaturen en de koppeling met een app op de smartphone zijn een welkome toevoeging en luxe. Mooi, degelijk model.
Pluspunten
  • Luxe
  • Premium afgewerkt
  • Perfecte service
E***@z*******09-06-2025

Vriezer

Als vervanging van onze oude vriezer op aan raden van onze zoon die heeft hem al jaren. Top product lekker ruim zuinig en altijd goede service.
Pluspunten
  • Verlichting
  • Zuinig
  • Wifi
m************@g********06-06-2025
We willen een hele goede vriezer hebben. Maar elk keer kozen we een verkeerde vriezer. Ditmaal gaan we voor hele goede vriezer. We hebben nu voor Lieberherr vriezer gekozen. Een tafel model gekocht. Wat een verschil met andere vriezer. Het is erg stil en de vriezer verbruik niet zo veel stroom. We hebben nu al een paar dagen in gebruik maar we zijn heel erg tevreden over Lieberherr. Nu weten we wat de beste vriezer en koelkast zijn ons dat is Lieberherr. Een Lieberherr is heel goed merk.
Hans06-06-2025

Aanrader voor goede kwaliteit en ruime garantie

Ik heb het product afgelopen maand aangeschaft. Het product was bij levering goed verpakt en ziet er zeer degelijk uit. Indeling van de diepvries is met 4 lades zeer praktisch. De installatie van het apparaat was eenvoudig. Groot voordeel is dat Liebherr na een eenvoudige registratie de fabrieksgarantie aanvult tot 8 jaar.
Pluspunten
  • 8 jaar garantie
  • kwaliteit
  • groot volume voor een tafelmodel
  • no-frost
Minpunten
  • hoger geprijsd
m***********@q**********05-06-2025

Kwaliteit verhouding zeer goed

De grootste motivatie om dit product te kopen, was de positieve naamsbekendheid van dit product, en de hierbij behorende eigenschappen van deze vrieskist, en dat was no-frost. De grote van de vrieskist en dat hij lekker licht in gewicht is, en zuinig in het stroomverbruik, dat waren de belangrijkste eigenschappen voor de aanschaf van dit product.
Pluspunten
  • no-frost
  • stroomverbruik
h***********@o**********22-05-2025

Goede vriezer

Makkelijk schoon te maken, soepele deur om te openen, makkelijke bediening, kortom ideaal.
Pluspunten
  • Soepele deur
  • Mooie robuuste uitstraling
Minpunten
  • Omdat het 4 vriesvakken zijn in plaats van 3 iets minder ruimte per vak
Leontine 22-05-2025

Vrieskast die aan alle eisen voldoet.

Deze vrieskast voldoet volledig aan mijn verwachtingen. 4 overzichtelijke laden die ook los zijn uit te nemen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld ook een grote taart plaatsen. De extra function voor snelle fleskoeling vind ik een topuitvinding. Er loopt een timer mee die waarschuwt wanneer de fles er weer uit moet. De wifi verbinding geeft je smartphone een waarschuwing mocht de stroom uitvallen. Fijne extra zekerheid. Ik ben blij dat ik voor no frost heb gekozen. Kortom een prima vrieskast.
Pluspunten
  • No frost
  • Uitneembare laden
  • Fleskoeler
  • Waarschuwing op telefoon bij stroomuitval
J***********@l******21-05-2025

Geweldig apparaat, een topper

Ik ben erg blij met mijn vrieskast, hij is stil in gebruik. 4 mooie grote lades. Erg fijn de verlichting die erop zit. En ik heb voor dit apparaat gekozen, omdat er non frost op zit., erg fijn dat ik de diepvrieskast niet meer zelf hoef te ontdooien
Pluspunten
  • Non frost
  • 4 lades
k*********@z*******10-05-2025

Top-apparaat

Wij hadden behoefte aan wat meer vrieskastruimte en hebben deze gevonden in een prachtig No Frost-apparaat Liebherr vriezer tafelmodel FNDI 1624-20. Niet alleen een heel mooi, bijna geruisloos apparaat, maar ook nog eens één van de zuinigste in zijn klasse. We zijn hier heel blij mee!
Pluspunten
  • mooi
  • stil
  • zeer zuinig
  • ruim
  • goede afwerking
Guus23-04-2025

Liebherr koning onder de vries- en koelkasten

We hebben een NO-frost Liebherr vrieskast aangeschaft. Heel fijn dat we de vriezer nu niet meer zelf hoeven te ontdooien! Onze vorige vrieskast van Liebherr is ruim 20 jaar meegegaan en nooit eerder problemen mee gehad. Prima merk Liebherr!
r*******@z*******23-04-2025

Aanrader.

Ik heb dit product gekozen omdat deze als één van de weinige merken de no-frost functionaliteit heeft. Ontdooien is dus verleden tijd. Wat mij ook erg aanspreekt is de led-verlichting in de vriezer en de mogelijkheid om de vriezer te bedienen via de app.
Pluspunten
  • Nooit meer ontdooien
  • Bediening via app
  • 8 jaar Garantie
Roelie06-04-2025

Blij

Mijn vorige diepvrieskast was ook een Liebherr. Nu weer een prachtige nieuwe gekocht! Ben er blij mee!
Pluspunten
  • mooi
  • zuinig
y*********@g********04-04-2025

Zeer fijne goedwerkende vrieskist met meer dan genoeg ruimte

Fijne en goedwerkende vrieskast. Doet precies wat hij moet doen. Geeft signaal als hij te lang open staat en heeft tevens wifi. Top apparaat!!
Pluspunten
  • 4 bakken
  • Signaal bij open staan
Minpunten
  • Onderste bak kleiner
g*********@g********03-04-2025
Super apparaat, makkelijk aan te sluiten als hij eenmaal op temperatuur is hoor je hem niet fijn dat er een alarm op de deur zit als hij te lang open staat Fijn dat er licht inzit Ben er super blij mee
w************@u*********22-03-2025

Aan te bevelen kwalitatief hoog product.

Een mooi compacte vriezen met ruime lades. het handle is super comfortabel. Ook de monitoring via de app is super handig.
Pluspunten
  • Flinke inhoud bij compacte matem
  • Handig handle
r**********@h**********19-03-2025
Mooi uitgevoerde kleine vrieskast welke niet om de zoveel tijd moet worden ontdooid. Als tweepersoonshuishouden van boven de 65 jaar is dit product qua grootte en aantal laden perfect voor ons beiden. Onze inmiddels meer dan 25 jaar oude en energievretende grote vrieskist wordt niet langer gebruikt.
h***********@c********12-03-2025

Vorige vrieskast was ook Liebherr. Prima bevallen dus weer voor hetzelfde merk gegaan.
Pluspunten
  • Stil
  • Verlichting
  • No Frost
Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken
c**************@g********10-03-2025

Mooie vriezer, kan geen verbeterpunten bedenken

Mooie vriezer, stil, kan eventueel met een app verbonden worden. Vooral de deurgreep vind ik erg mooi, want deze duwt de deur open, in plaats van dat je aan de deurgreep moet rekken. Heel comfortabel!
Pluspunten
  • Stil
  • Mooi
  • Wifi
  • Deurgreep
Minpunten
  • IJsblokjes bakje een beetje simpel
Jac.06-03-2025

Goede keuze gemaakt.

Liebherr is voor mij het merk wat betreft koelen en vriezen. Had al eerder een vrieskast van Liebherr en was daarover zeer tevreden. Dus de keuze was niet moeilijk. En nu ook nog gratis 6 jaar extra garantie.Dus al met al een tevreden klant. Mijn uitspraak is dan ook eenmaal een Liebherr altijd een Liebherr.
Pluspunten
  • Prijs van het Product.
Minpunten
  • Op dit moment nog geen
c*************@g********28-02-2025
Deze vriezer werd mij geadviseerd door familie en de verkoper. Fijn apparaat en ruimte genoeg. En ook nog energiezuinig.
j******@z*******21-02-2025

Perfecte opbouw vriezer, Tafelmodel en nooit meer ontdooien.

Onze oude vriezer ging kapot, dus er moest een nieuwe komen, dus er werd gezocht naar een nieuw Tafelmodel met de mogelijkheid om nooit meer de vriezer te ondooien, we vonden de Liebherr FNdi 1624-20 een zeer mooie vriezer met 4 laden, gemakkelijk te bedienen en gebruikersvriendelijk. Een aanrader.
Pluspunten
  • Makkelijk en gebruiksvriendelijk.
  • Automatische ontdooing
b*****@k*********18-02-2025

Super fijne diepvrieskast

Ik heb deze diepvrieskast gekozen omdat hij erg zuinig in gebruikers en weinig dB heeft, dus lekker stil. Ook het model met 4 laden en No- frost is erg prettig. Liebherr is gewoon altijd de beste!!
Pluspunten
  • Zuinig
  • Stil
Minpunten
  • ?
  • ?