De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 89 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr FNd 4625 Plus NoFrost - Vrijstaande Vrieskast - 200L - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Na ruim 10 jaar was het tijd voor een nieuwe vrieskast. De oude ook een Liebherr met 7 lades, was voor mijn huishouden, inmiddels maar 1 persoon, te groot. Met de nieuwe , 5 lades kan ik prima uit de voeten. Stevige lades, die solide zijn in- en uit te schuiven.
Liebherr is een betrouwbaar merk voor vriezers. Eerdere apparaten (2e hands gekocht) bevielen erg goed. De Fnd 4625 heeft voor zijn formaat veel inhoud. Het apparaat ziet er solide uit en vriest als een malle. Enig nadeel is dat de display en bediening aan de binnenzijde van de vrieskast zitten.
ik zocht een betrouwbare vriezer, niet te groot en niet te klein en Liebherr heeft wat ik zoek mooi uitstraling zuivere temperatuur meting op vriezen. hiermee komt de FNd 4625 plus no frost het beste voor mij uit.
Fijne vrieskast, die ook in een lage omgevingstemperatuur prima functioneert.
Het apparaat is erg stil.
Jammer, dat de deur geopend moet zijn om het display te gebruiken.
Er is geen binnenverlichting.
Mooie handzame vrieskast, was na plaatsing snel op de juiste temperatuur, gemakkelijk te bedienen. Ga er vanuit dat deze Liebherr ook weer 18 jaar meegaat zonder problemen.
Mijn vorige vrieskast was ook een LIEBHERR maar een tafelmodel. Ik ben overgestapt op een groter model en dit type om twee redenen a de inhoud van de vrieskast en b vanwege de omgevingstemperatuur waarin de vrieskast geplaatst kan worden (schijnt min 15 graden te zijn). Bij het tafelmodel moest ik bij een omgevingstemperatuur van min 3 graden mijn tuinhuisje warm houden met een elektrisch kacheltje anders ging het vrieskastje in storing.
GebruiksgemakGoed
VormgevingGoed
Pluspunten
De inhoud van de vrieskast
De plaatsing bij een omgevingstemperatuur van min 15 graden
Heel tevreden met de no frost vriezer! Ziet er goed uit, mooi van binnen, en werkt fantastisch. Echt een aanwinst! En gaan jaren lang mee! Ik ben blij!
Onze oude vrieskast had een iets grotere inhoud. Omdat deze defect was, moest er een nieuwe vrieskast komen die in dezelfde nis moest passen en toch voldoende ventilatie zou krijgen. Na wat zoekwerk kwamen we uit op Liebherr. Weliswaar heeft deze vrieskast iets kleinere buitenmaten als onze oude vrieskast, maar wat een verrassing dat we vrijwel dezelfde ruimte IN de vrieskast hebben. Vrieskast geplaatst en aangesloten en menig keer wezen kijken of de vrieskast het wel deed. Wat een (2e) verrassing: de vrieskast is superstil! En dan is de vrieskast nu ruim 4 maanden in gebruik en jawel: totaal geen ijsvorming in de kast. En als extra ook nog eens 2 + 6 = 8 jaar garantie. LIEBHERR, dankjewel.
We hebben vandaag na 28 jaar met pijn in ons hart afscheid genomen van onze Liebherr GSS 2263 vriezer. Het is altijd een fantastische vriezer geweest (zag er nog als nieuw uit) en de reden dat we hem nu weggedaan hebben is het verbruik (maar dat mag ook na 28 jaar). De keuze voor een nieuwe was dan ook erg makkelijk, wederom een Liebherr en we hebben gekozen voor de FND 4625, dit vanwege de hoogte, inhoud, verbruik en de aanschafprijs. We hopen en daar gaan we ook van uit, dat we er weer 28 jaar mee vooruit kunnen! Keep up the good work Liebherr!