De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 88 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr FNd 4625 Plus NoFrost - Vrijstaande Vrieskast - 200L - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Het is voor ons een hele fijne vriezer, de deur gaat goed open en dicht.
De deur blijft niet kleven als deze meerdere keren open en dicht gaat.
De laden zijn in meerdere hoogten en dat zorgt ervoor dat je veel spullen kwijt kunt.
Hij ziet er netjes uit en wat voor ons vooral belangrijk was is dat de vriezer in de schuur kan staan.
Niet alle merken kunnen dit, al met al een fijne vriezer en hij doet wat die moet doen, vriezen!!
Ik had gehoord dat Liebherr het beste merk in koelkasten en vriezers is. Ik ben zeer tevreden met de koel- en vrieskast. Prettige indeling die je zelf kunt maken en de vriezer heeft grote laden. Er past veel in!
Dit is de opvolger van de Liebherr GN232322 A+, die aan vervanging toe was en Jaren goed van dienst is geweest!
We hebben het volste vertrouwen in zijn opvolger, FNe 5006-22.
De service monteur van Expert Nederweert krijgt van ons een dikke 10 voor zijn deskundigheid, klantvriendelijkheid en oprechte behulpzaamheid, chapeaux!
Fijne en handige vrieskast. Fijn dat lagere omgevingstemperatuur geen probleem is. De hoge laden zorgen er voor dat twee diepvriesvoer op elkaar kunnen staan. Zo kun je heel efficiënt met de ruimte omgaan. No front is ideaal.
We hebben voor een Liebherr gekozen omdat we goede ervaring hebben met onze 35 jaar oude Liebherr vrieskast.
De prijs-kwaliteits verhouding is prima. Niet de goedkoopste , wel de beste.
Ik zocht een kwalitatief goede diepvrieskast (A klasse) welke in een buiten ruimte kan staan, deze kast blijft tot -15 graden buitentemperatuur goed functioneren en dat was ook een vereiste. Mooie kast, netjes afgewerkt en stil.
mijn vorige liebherr vrieskast was zo goed bevallen dat ik wederom heb gekozen voor 'n liebherr vrieskast zij het dan in een minder luxe uitvoering dan de vorige. Je betaald wel wat meer dan voor 'n ander merk maar kwalitatief heb je ook meer!
Onlangs deze Liebherr vrieskast aangeschaft. Mooie strakke kast, is snel op vriestemperatuur, geluidloos, diepe lades waar veel in past en je hoeft hem niet meer te ontdooien. Topkast voor een goede prijs.
Goede, logisch ingerichte diepvries die lastig open gaat
Een hele goede diepvries. De lades zijn goed schoon te houden en bieden veel inhoudt. Enige nadeel is de vrij stevige rubberen afsluiting die zo zwaar open gaat dat de kast daarbij soms verschuift.
Liebherr staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Het apparaat vriest uitstekend, is vrijwel geruisloos en eenvoudig te bedienen. Apparaat werd snel en onbeschadigd geleverd. De 6 jaar gratis extra garantie bovenop de fabrieksgarantie biedt extra zekerheid. Topproduct dus en een welkome aanvulling!
Liebherr staat voor ons voor betrouwbaar, langlevend en praktisch in gebruik. Daarom niet meer dan logisch om een extra vriezer van Liebherr aan te schaffen op moment dat wij door verhuizing meer diepvriesproducten uit eigen tuin kwijt wilden. Wederom een zeer goede keuze!
Na ruim 10 jaar was het tijd voor een nieuwe vrieskast. De oude ook een Liebherr met 7 lades, was voor mijn huishouden, inmiddels maar 1 persoon, te groot. Met de nieuwe , 5 lades kan ik prima uit de voeten. Stevige lades, die solide zijn in- en uit te schuiven.