De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 100 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr FNe 1404 Pure NoFrost - Vrijstaande Vrieskast - 93L - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik kan dit product sterk aanraden bij anderen. We hebben een nieuwe diepvries gekocht weer van Liebherr. De ‘oude’ diepvries van Liebherr is 16 jaar oud geworden, nu weer voor dit merk gekozen. Degelijk, kwaliteit en nu met no-frost optie erop, door aanraden van vriendinnen. Wij zijn erg tevreden, weinig geluid, mooi strak model, 4 lades om o.a. vlees, vis en brood goed in te kunnen bewaren.
Ik had eerst een AEG vriezer uitgezocht en betaald toen de verkoper aangaf deze niet meer op voorraad te hebben. Hij stelde deze vriezer als alternatief voor tegen dezelfde prijs. Dus ik lezen over de vriezer. Eigenlijk vind ik deze beter, ook omdat er licht in zit, dat vind ik erg handig. Ook is Liebherr een goed merk, maar meestal duurder dan de andere merken.
Ik heb de vriezer nu in huis en hij doet het prima en ik vind hem erg mooi qua indeling.
Het licht erin is fantastisch. En de digitale toetsen zijn handig, alhoewel ik dat nog moet uitzoeken hoe dat precies gaan.
Ook las ik over de 5 jaar extra garantie. Dat wilde ik ook, dus heb hem direct geregistreerd.
GebruiksgemakUitstekend
VormgevingUitstekend
DuurzaamheidGoed
Pluspunten
Verlichting
Extra gerankte
Deur kan zowel links als rechtsom worden gemonteerd
Ik heb de diepvrieskast FNe-1404-20 enkele dagen geleden ontvangen. Nadat de diepvrieskas geplaatst was en ik later met behulp van het display de diepvries had ingeschakeld, zag ik hoe handig de verlichting aan de binnenzijde was. Tevens zag ik dat er voldoende ruimte (vier laden) in de diepvries was. Verder is het handig dat je met behulp van het display diverse functies kunt uitvoeren. Tevens heb je 8 jaar garantie. Tot nu toe een mooie en goede aankoop.
Ongeveer een maand geleden deze tafel model diepvriezer, NoFrost, bij Coolblue gekocht.
Nadat de vriezer was geleverd de aanbevolen tijd van 4 uur gewacht alvorens ik de stekker in het stopcontact heb gestopt.
Super eenvoudig om de vriezer inwerking te stellen, vriest perfect, dankzij de NoFrost het vooruitzicht om deze niet meer te hoeven schoonmaken.
Prima vriezer! Liebherr en no frost is een perfecte combi
Perfecte en hele stille vriezer. No frost is natuurlijk helemaal fijn.
Mijn tweede Liebherr, kleiner gaan wonen dus het tafelmodel is voldoende.
Altijd tevreden over Liebherr, duurder maar gewoon echt goede kwaliteit.
Maar met 40% korting ivm magazijn opruiming ben ik echt spekkoper.
Zeer tevreden!
Degelijke vrieskast.!
Fijn dat het no frost is. Nooit meer laten ontdooien. Geweldig, wist niet dat dat kon!
Vanmorgen gebeld naar Jan Verdaas en zelfs vanmorgen bezorgd door twee werknemers die hem keurig geplaatst hebben.
Prima prijs en zelfs 8 jaar garantie!
Mvg
Bert de Kok
Het is een mooie vriezer , lekker stil. Vooral heel makkelijk met het lampje erin om goed in de vriezer te kijken. Het is een aanrader 😉. Geen spijt van. Als we er nu net zolang mee doen als onze vorige vriezer
Wij hebben voor deze diepvries gekozen, omdat hij past in de keuken als extra diepvries.
door verschillende diepvriezen te vergelijken, kwam dit product voor ons als beste naar boven.
Positief is, dat je geen geluid hoort in een open keuken.
Hij doet naar behoren. De aanschafprijs is het zeker waard. een echte aanrader!
Het product voldoet aan alle eisen die wij nodig achten ,het past precies in de ruimte waar het komt te staan , de omgang met het product is heel goed uitgelegd door de verkoper en staat om het na te lezen op het gemak ook goed en duidelijk omschreven in de gebruiksaanwijzing, een topproduct om in huis te hebben
Ik kocht deze diepvries omdat het een goed merk is en dat je - na registratie - 8 jaar garantie krijgt, heeft een extra zetje gegeven.
Hij heeft een lampje aan de binnenkant en gaat piepen als de deur te lang open blijft staan. Dat is wel handig!
Hij zou 13 liter meer inhoud hebben dan mijn oude diepvries dus daar was ik blij mee maar in de praktijk merk ik dat niet zo. De lades gaan erg makkelijk open, sommige zelfs iets te makkelijk en daarbij moet opletten dat ik niet meteen heel de lade eruit trek.
Als hij aanslaat maakt hij iets meer geluid dan ik had verwacht maar dat is niet zo hard dat het storend is.
GebruiksgemakGoed
VormgevingGoed
DuurzaamheidVoldoende
Pluspunten
Gaat piepen als de deur te lang open blijft
Handig lampje zodat je beter zicht hebt in de lades
Ik heb t product gekozen op basis van de specificaties. De inhoud en no frost zijn voor mij belangrijk. De levering door Bemmel en Kroon ging snel en zonder problemen. Over het gebruik kan ik nog weinig zeggen omdat ik hem net heb.
Heel fijne vriezer. Makkelijk in gebruik en ook fijn dat je een lade kunt verwijderen voor grote dingen. Geen ontdooien meer met de no frost. Heel blij. Als ik een grotere kwijt kon had ik die gekocht.
Liebherr een goed product werkt super nu nieuwe gekocht ivm verhuizing mijn vorige Liebherr 14 jaar gehad nooit problemen mee gehad vandaar mijn keuze weer voor een Liebherr.